שאלון אנשים

אספיר85

New member
שאלון אנשים../images/Emo54.gif

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: האם 1 דלוק/ה על 7? האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? מה היית עושה בשביל 8? מה 3 אומר/ת הכי הרבה? אי פעם תצא עם 4? ועם 12? רשמי עובדה אקראית על 10: ועל 18: ועל 20: מה הצבע האהוב על 19? מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? 7 מנגן/ת על משהו? על מה? פגשת פעם את 5? באיזו תדירות את מדברת עם 17? מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? מה שם המשפחה של 2? מה השם האמצעי של 8? מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? מה השיר האהוב על 10? האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? מה המאכל האהוב על 5? האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? תתנשק עם 2? תשכב עם 1? מהי הלהקה האהובה על 9? האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? האם 10 רווק/ה? האם ל-12 יש חיות מחמד? באיזו כיתה נמצא/ת 13? מה 15 הכי אוהבת לעשות? האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? איך פגשת את 4? האם 18 בן או בת? האם 20 אוהב/ת עגבניות?

Tears Dont Fall

New member
#$%@#

1. אמא 2. טל 3. בנץ 4. מור 5. טילבי 6. צ'וקי 7. סרבי 8. ליאור ד. 9. נועה 10. אשרי 11. שחר ל. 12. שחר ר. 13. ליאור ר. 14. ולדה 15. כוכי 16. הדי 17. מורן 18. צנון 19. ליז 20. נופר האם 1 דלוק/ה על 7? לא האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? לא. מה היית עושה בשביל 8? מזדיינת איתו. :> מה 3 אומר/ת הכי הרבה? 'היית מתה' אי פעם תצא עם 4? למה לא ועם 12? לא נראלי. רשמי עובדה אקראית על 10: שוביניסט. ועל 18: היא מנגנת טוב בגיטרה. ועל 20: לא באמת. מה הצבע האהוב על 19? נראלי שירוק מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לשגע אנשים במסנג'ר 7 מנגן/ת על משהו? על מה? המיתרי קול שלה נחשב כלי ניגון? היא צורחת והרבה. פגשת פעם את 5? בטח באיזו תדירות את מדברת עם 17? לעיתים רחוקות האמת. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? חחח פרחה ממוצעת מפ"ת. סתםסתם P: מה שם המשפחה של 2? אסור לומר
מה השם האמצעי של 8? הומו/אוחצה מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? לא מזמן האמת האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? כלום. היא גם ככה לא תבוא :] מה השיר האהוב על 10? מאיפה לי האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? הולי שיט! לא. מה המאכל האהוב על 5? לא יודעת. בטח צ'יפס או משו האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? לפעמים שבאלה תתנשק עם 2? התנשקתי כבר תשכב עם 1? חס ושלום S: מהי הלהקה האהובה על 9? שורטי. האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? לא נראלי באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה לי"ב. מה 15 הכי אוהבת לעשות? לצחוק האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? לא איך פגשת את 4? במקרה האמת. האם 18 בן או בת? בת. האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא יודעת.

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif :]

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: 1. אמא 2. אבא 3. נטע 4. קרן 5. מיתר 6. ענבל 7. יעל.ה. 8. יעל.ר. 9. יסמין 10. שוחט 11. דניאל 12. נמרוד 13. עזרי 14. עוז 15. נטלי 16. ספיר 17. אופיר 18. עמית 19. רוני 20. דפנה ~ האם 1 דלוק/ה על 7? לא נראלי
האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? בהחלט מה היית עושה בשביל 8? לא דעת.. :/ מה 3 אומר/ת הכי הרבה? "דיי !!!!!1" אי פעם תצא עם 4? הו הממ.. לא XD ועם 12? לא ולא :0 רשמי עובדה אקראית על 10: הוא אוטיסט. [לא באמת, אבל בכל זאת..] ועל 18: היא.. מותק
ועל 20: היא מעלילה עליי עלילות שווא XD מה הצבע האהוב על 19? על רוני..? הממ.. נראלי ירוק. מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? מחשב [?] כדורגל [?] אנאערף :/ 7 מנגן/ת על משהו? על מה? לא פגשת פעם את 5? בוודאי ! באיזו תדירות את מדברת עם 17? הממ... לא דעת :/ בביצפר, כל יום. בחופש.. פעם בשבוע בערך.. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שהיא סוףסוף מדברת ! מה שם המשפחה של 2? מזה משנה ? מה השם האמצעי של 8? לא נראלי שיש לה. מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? נמממ... יום ראשון. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? בערך.. הם בקושי מכירים.. מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? שאני אקנה לה משו XD מה השיר האהוב על 10? הוא לא אוהב מוזיקה -__- האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? הן מתאימות ! באמת שכן.. מה המאכל האהוב על 5? א.. מממ... נראלי... פיצה [?] או שאולי סלט :/... אולי זה בכלל עוף :S האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? לא ולא תתנשק עם 2? לאאאא תשכב עם 1? לאאאא מהי הלהקה האהובה על 9? שייגעצ (אני חושבת..) האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? לא האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? יש לו תוכים !! באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה לט', כמוני. מה 15 הכי אוהבת לעשות? לא דעת :/ ... קניות/פארק/קאנטרי/מחשב האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? כן. קשר ידידות בלבד (ככה זהב לפחות נראה ..) איך פגשת את 4? ביום הראשון בכתה ז'. האם 18 בן או בת? בת האם 20 אוהב/ת עגבניות? כן..

נעה 124

New member
עונה

הדר ענת שמר ענבל מור שקד נתאי אסף הדס רוני .ל. בשמת עדי איתי דניאל מיכל שיר רותם רעות יסמין נועה האם 1 דלוק/ה על 7? לא האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? לא חושבת... מה היית עושה בשביל 8? כמעט הכול.. מה 3 אומר/ת הכי הרבה? היא מדברת מלא
לא יודעת אי פעם תצא עם 4? לא, היא בת... ועם 12? גם היא בת.. רשמי עובדה אקראית על 10: היא ב-ז'4.. (הדבר הראשון שעלה לי בראש..) ועל 18: היא בכיתה שלי ועל 20: היא ממש טובה במתמטיקה מה הצבע האהוב על 19? כחול מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? להיות פקאצה 7 מנגן/ת על משהו? על מה? תופים פגשת פעם את 5? כן באיזו תדירות את מדברת עם 17? בזמן האחרון מעט.. היא בחו"ל
מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שהיא ילדה מוזרה מה שם המשפחה של 2? לא רוצה לפרסם פרטים אישיים... מה השם האמצעי של 8? אין מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? לפני שעה בערך האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? הם לא מכירים.. מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? נכון את ממש ממש רוצה לבוא איתי עכשיו ל________ מה השיר האהוב על 10? לא יודעת, אבל היא אוהבת את עברי לידר.. בטח משהו שלו האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? שתיהן בנות מה המאכל האהוב על 5? לא יודעת האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? ממש ממש לא תתנשק עם 2? היא חברה טובה שלי
תשכב עם 1? היא החברה הכי טובה שלי
מהי הלהקה האהובה על 9? אני לא חושבת שיש, היא בת 5 האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? חתולה, טופי באיזו כיתה נמצא/ת 13? גן חובה מה 15 הכי אוהבת לעשות? לקרוא האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? הם ביחד בשכבה.. איך פגשת את 4? היא הייתה איתי בגן ובחלק מהכיתות בביה"ס האם 18 בן או בת? בת האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא יודעת

moomi123

New member
אני../images/Emo176.gif

1.אמא 2.טל-אחותי 3.טל-חברה שלי 4.ענבל 5.שיר 6.ליהי 7.עמרי 8.עידו 9.דותן 10.ירדן 11.עמית 12.בר 13.בן 14.עידן 15.שיר 16.עדי 17.ניר 18.יאיר 19.צליל 20.ספיר האם 1 דלוק/ה על 7?לאXDD האם יש ל6 ו- 14 סיכוי?לא.. עידן יותר קטן מליהיXD מה היית עושה בשביל 8?בשביל עידו? הייתי כותבת לו במחברת(סתם הרגל כזה שאני כותבת לילדים.. ובמיוחד לוXD) מה 3 אומר/ת הכי הרבה?לאדעת..P: אי פעם תצא עם 4?לא.. אני לא לסבית.. ועם 12?היא בתדודה שלי|: רשמי עובדה אקראית על 10:ממ.. חולה על רן דנקר ונדב קדמון? ועל 18:אח קטן ומעצבןXD ועל 20:מממ.. שהיא כבר לא נחמדהXP מה הצבע האהוב על 19?אין לי מושג מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?ממ.. מסנג'ר.. חברות.. קניון.. סטיילינג 7 מנגן/ת על משהו? על מה?לא פגשת פעם את 5?כן:]] באיזו תדירות את מדברת עם 17?למרות שהוא בנדוד שלי לא יוצא לי כמעט ולדבר איתו כי הוא בצבאP= מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת?מממ.. על מה שהיא אומרת?XD מה שם המשפחה של 2?חסוי=] מה השם האמצעי של 8?חסוי=] מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9?מממ.. בכדורעף חופים בספורטק.. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות?הם אחים מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו?בא לך להיפגש? מה השיר האהוב על 10?השיר החדש של רן דנקר האם 15 ו- 17 יהיו ביחד?לא, הם אחים מה המאכל האהוב על 5?הסמבוסק של סבתא שלה?XD האם 6 הוא/היא קורבן אופנה?לא תתנשק עם 2?לאאאא תשכב עם 1?לאאאאאאאאאא מהי הלהקה האהובה על 9?לא יודעת האם ל11 יש אחים ו/או אחיות?כן האם 10 רווק/ה?כן האם ל-12 יש חיות מחמד?כן באיזו כיתה נמצא/ת 13?עולה לי' מה 15 הכי אוהבת לעשות?לרקוד-היא במגמהPP: האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19?לא איך פגשת את 4?הייתי איתה בגן האם 18 בן או בת?בן האם 20 אוהב/ת עגבניות?לא יודעת

mafakit

New member
סטואי!!!רר..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

1.נועם [בת] 2.עמית [בן] 3. יובל [בן] 4. ליאן [בת] 5. אורי [בן] 6. מאיה.פ. [בת] 7. יסמין [בת] 8. איגור [בן] 9. נטע [בת] 10. ספיר.מ. [בת] 11. עידן [בן] 12. שירי [בת] 13. גיא.ב. [בן] 14. יהונתן [בן] 15. דנדי [בן] 16. עופר [בן] 17. זוהר [בת] 18. הגר [בת] 19. עינבל [בת] 20. בריג'יט [בת] האם 1 דלוק/ה על 7? חח..הן אפילו לא מכירות..XD האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? אולי..
מה היית עושה בשביל 8? אה..הוא נחמד..פגשתי אותו רק ביום ראשון במפגש.. מה 3 אומר/ת הכי הרבה? הוא תוחק ויש לו צחוק מוזר כזה..XD אי פעם תצא עם 4? לא! היא בת דודה שלי!חחח ועם 12? היא בת
רשמי עובדה אקראית על 10: שכבת ז'. ועל 18: כנ"ל. ועל 20: מאאאאאאגניבה!!!!!!! מה הצבע האהוב על 19?נראה לי ורוד או ירוק..
מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? להתחנגל עם אלעד וגיא..XDD 7 מנגן/ת על משהו? על מה?כן!!
תופים! פגשת פעם את 5?ברור באיזו תדירות את מדברת עם 17?לא הרבה..לא דיברנו כל החופש..
מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת?חבורת הפנטרים..XDDD מה שם המשפחה של 2? שלומוביץ' מה השם האמצעי של 8? לאדעת..
מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9?מתישהו בתחילת החופש. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא ממש..לא נראה לי מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? בוא יהיה כיף..מלא זמן לא יצאנו.. מה השיר האהוב על 10? בטח משו של רוני סופרסטאר או מה שמשמיעים הכי הרבה ברדיו וזה.. האם 15 ו- 17 יהיו ביחד?
לא נראה לי.. מה המאכל האהוב על 5?טונה האם 6 הוא/היא קורבן אופנה?ממממממממממממממש לא
היא קולית..
תתנשק עם 2? ממ..
תשכב עם 1?לא!!היא בת..!!
מהי הלהקה האהובה על 9?התקווה6 האם ל11 יש אחים ו/או אחיות?לא נראה לי
אולי בעצם אחות קטנה.. האם 10 רווק/ה?לפי מה שידוע לי-כן האם ל-12 יש חיות מחמד?לאדעת באיזו כיתה נמצא/ת 13?עולה ל-ט' מה 15 הכי אוהבת לעשות?בטח לעשן..
האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19?לא..
איך פגשת את 4?אני מכירה אותה מאז שאני זוכרת את עצמי.. האם 18 בן או בת?בת האם 20 אוהב/ת עגבניות?לא יודעת..

Retama

New member
אממממ

1.נגה 2. רוני 3. לימור 4. יעל 5. אסף 6. יותם 7. נועה ש 8. אורן 9. לי 10. שיר 11. תובל 12. דור 13. מירב 14. טל 15. איתמר 16. חנן 17. נועה ג 18. כפיר 19. נופר ע 20. שושה האם 1 דלוק/ה על 7? משהו אש האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? איכס לא מה היית עושה בשביל 8? אממ :p מה 3 אומר/ת הכי הרבה?אממממ לא יודעת אי פעם תצא עם 4?אם הייתי לסבית אולי ועם 12?לא רשמי עובדה אקראית על 10: מעצבנת ועל 18: חמוד ממש ); ועל 20: חמודה מה הצבע האהוב על 19? בטח ירוק או כתום מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?לרדת על אנשים ולהתחיל עם בחורות 7 מנגן/ת על משהו? על מה?גיטרה פגשת פעם את 5? כן.. באיזו תדירות את מדברת עם 17?חחח אף פעם כמעט מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? "סתום ת'פה..." מה שם המשפחה של 2? לא יודעת! מה השם האמצעי של 8?אממ לא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? לצערי אפגוש עוד שעה האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות?חחחח לא... מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? "יהיו שם חתיכים" מה השיר האהוב על 10?לא יודעת האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? לא :S מה המאכל האהוב על 5? לא יודעת, פשוט לא יודעת האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? חחחח לא תתנשק עם 2? אולי אם אהיה לסבית תשכב עם 1? ברור ^^ מהי הלהקה האהובה על 9? התקווה 6 האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן, אחות האם 10 רווק/ה?כן האם ל-12 יש חיות מחמד? כן באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה לי' מה 15 הכי אוהבת לעשות? אמממ לא יודעת.. האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? חברות :p איך פגשת את 4?בבי"ס האם 18 בן או בת? בן האם 20 אוהב/ת עגבניות? אולי

I R i T 94

New member
אוקייD: ../images/Emo217.gif

~האנשים~ 1. יסמין. 2. מיכל. 3. ענבל. 4. קורל. 5. שירה. 6. עידן. 7. נמרוד. 8.חן. 9. כרמל. 10. ליהיא. 11. הדר כ. 12. הדר ק. 13. תם. 14. גילי. 15. יובל. 16. אלה. 17. ילי. 18. ליאור. 19. מיי. 20. תמר. ~השאלות~ האם 1 דלוק/ה על 7?לא>< הם לא מכירים. האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? שניהם נחמדים. אבל לא. אני לא אתן לזה לקרות
מה היית עושה בשביל 8?הרבהD: מה 3 אומר/ת הכי הרבה?אממ.. מילים שיוצאות לשתינו בו זמניתXD אז כנראה שזה פאק. XDDD אי פעם תצא עם 4? לא. ועם 12?לא רשמי עובדה אקראית על 10: בלונדינית עם עיניים כחולותXD ועל 18: ילדה חמודה שהרגע נטשה אותי במסנג'ר
ועל 20: היום היא טסה לחו"ל O-O מה הצבע האהוב על 19?ירוק. מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לעצבן? 7 מנגן/ת על משהו? על מה? כן
על תופים! זה כזה לא הוגן!
פגשת פעם את 5?כן. ואפילו היוםXD באיזו תדירות את מדברת עם 17? כל לפנות בוקרXD מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שנמאס לי ממנה. מה שם המשפחה של 2? רוזנבלום. מה השם האמצעי של 8? לא חושבת שיש לה. מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9?היום. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות?לא. מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו?שהיא חשובה ליD: וכיף לי איתה:) מה השיר האהוב על 10?אנדר מי אמברל אכסה אכסה בעע בע בע ב ב ב..
האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? לא חושבת O-O מה המאכל האהוב על 5? שוקולד *-* האם 6 הוא/היא קורבן אופנה?לאXD הוא סתם נגרר.XD תתנשק עם 2?לא! היא חברה טובה שלי! אבל אנחנו לא לזביות! תשכב עם 1?לא! היא חברה טובה שלי! אבל אנחנו לא לזביות! מהי הלהקה האהובה על 9? אין שידוע לי.. האם ל11 יש אחים ו/או אחיות?2 אחיות האם 10 רווק/ה?כן האם ל-12 יש חיות מחמד?כןD: גור *-* באיזו כיתה נמצא/ת 13?ח'3. [קשה להתרגל שאנחנו בח'><] מה 15 הכי אוהבת לעשות? להמרח על בנות?XD או משהו בסגנון.. האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? שתיהן קטנות ממני?XD איך פגשת את 4?בביצפר.. אבל התחברנו באיזשהו טיול ובמסיבת פיג'מות שהיא עשתה אצלהP: האם 18 בן או בת?בת האם 20 אוהב/ת עגבניות?כן

עונהה

1.לירן 2.חלי 3.אמיר 4.שימי 5.אוריאן 6.מור 7.אור 8.ליטל 9.עדי 10.ספיר 11.תהילה 12.נוי 13.מעיין 14.נופר 15.הילה 16.ליאור 17.אדי 18.גל נ 19.יותם 20.אלון האם 1 דלוק/ה על 7? שניהם בנים..אבל לכו תדעו האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? חברות טובות לא יותר מזה מה היית עושה בשביל 8? הופכת עולמות מה 3 אומר/ת הכי הרבה? "ממש" אי פעם תצא עם 4?יצאתי.. ועם 12? לא תודה חח רשמי עובדה אקראית על 10: חכמה חח ועל 18:אנערף ועל 20:מדהים מה הצבע האהוב על 19?צהוב מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?אנערף 7 מנגן/ת על משהו? על מה? על העצבים פגשת פעם את 5?כל יום באיזו תדירות את מדברת עם 17? פעם ביומיים מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת?כמה הוא מדהים מה השם האמצעי של 8? אין לה מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? בבגרות באנגלית האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות?לא מכירים בכלל מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו?בוא...חחח מה השיר האהוב על 10?לט יודעת האם 15 ו- 17 יהיו ביחד?לא מכירים מה המאכל האהוב על 5?קובות האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? כן קצת תתנשק עם 2?לא תודה תשכב עם 1? כן חחח מהי הלהקה האהובה על 9?מאיפה לי האם ל11 יש אחים ו/או אחיות?כן האם 10 רווק/ה?כן האם ל-12 יש חיות מחמד?נחש חח באיזו כיתה נמצא/ת 13?יא מה 15 הכי אוהבת לעשות?להיות בחיפה האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19?אותה שכבה איך פגשת את 4?חברים משותפים האם 18 בן או בת?בת האם 20 אוהב/ת עגבניות?אין לי מושגגגגגגג

../images/Emo42.gifאת כל כך יפה נהנהננההה

1.טל 2.עידו 3.שחר 4.אמיל 5.גיל 6.שולמית 7.מיתר 8.שני 9.חן 10.רותם 11.דן 12.מור 13. גיל צור 14. עוז 15. אושר 16. לוטם 17. אימרי 18. עומר 19. אווה 20. אילנה האם 1 דלוק/ה על 7? פחח ממש לא, הוא דיי שונא אותה D: האם יש ל6 ו- 14 סיכוי?חח הם דווקא מתיאמים מה היית עושה בשביל 8? שני אישתייי
הכלל!@ מה 3 אומר/ת הכי הרבה? הרבה שטויות. אי פעם תצא עם 4? האמת שכן. ועם 12? לא. רשמי עובדה אקראית על 10: היא דיי פאקצה אבל היא יכולה להיות נחמדה, ויש לה גם בעיות נפשיות. ועל 18: עומר הוא סתם חזיר מכוער. ועל 20: אילנה חמודהההה!@ מה הצבע האהוב על 19? אין לי מושג. מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? ביד. פחחח סתם.. נאממ לנגן! 7 מנגן/ת על משהו? על מה? לא פגשת פעם את 5? לא
באיזו תדירות את מדברת עם 17? רק שאני באיזור שלוו מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שהוא הילד הכי סוטה ומטומטם שקיים עליי אדמות. מה שם המשפחה של 2? גרושברג מה השם האמצעי של 8? חח לא נראה לי שיש לה מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? בתחילת החופש האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא, הם בכלל לא מכירים. מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? "אני אביא לך אוכל" מה השיר האהוב על 10? בטח משהו של אבי ביטון
האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? חחחחח לא D: מה המאכל האהוב על 5? ממ הוא אוהב שוקולדד. האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? לא תתנשק עם 2? ממש לא!@ תשכב עם 1? כןןןן!# לא סתם D: מה פתאום! מהי הלהקה האהובה על 9? משו הודי האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן, אחד גדול ואחד קטן. האם 10 רווק/ה? לא יודעת, היא כל יומיים מחליפה חבר. האם ל-12 יש חיות מחמד? נראה לי שלא באיזו כיתה נמצא/ת 13? בכיתה שלי מה 15 הכי אוהבת לעשות? לא יודעת. האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? הם באותה כיתה. איך פגשת את 4? מהכיתה. האם 18 בן או בת? בן האם 20 אוהב/ת עגבניות? כן. D:

אספיר85

New member
עונה לעצמי (כן אני כתבתי!!)../images/Emo54.gif

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: 1. מייקי
!! 2. תום 3. דן 4. עמית 5. אמיר 6. אלון 7. נועם 8. רותם 9. ליאונרדו 10. ליאור 11. נעמה 12. עודד הרוסי 13. מומין 14. אביבS: 15. ענבל!! 16. אפיD: 17. טוב נו, חן. 18. אור לופו 19. רז 20. אחות של תום האם מייקי דלוק/ה על נועם? לא יכול להוריד את העיניים ממנוXD האם יש לאלון ו- אביב סיכוי? גדול מאוד הייתי אומרת. מה היית עושה בשביל רותם? הכל^^ מה דן אומר/ת הכי הרבה? הוא אומר הרבה דברים מוזרים כאלה, לא יודעת.. אי פעם תצא עם עמית? איזו מין שאלה? בטח שכןP: ועם עודד הרוסי? ממש לא:SS רשמי עובדה אקראית על ליאור: השם האמצעי שלו זה מיכאלXD ועל אור לופו: יש לו זקן ועל אחות של תום: היא אחות של תום מה הצבע האהוב על רז? לא יודעת, הוא גם ככה עיוור צבעים, בערך>< מה נעמה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לא יודעת... לנגן על פסנתר? נועם מנגן/ת על משהו? על מה? על גיטרה פגשת פעם את אמיר? כן באיזו תדירות את מדברת עם חן? אף פעם מה את חושבת כשאת שומעת את אפי מדבר/ת? "הוא יכול לדבר?!
" מה שם המשפחה של תום? הכתום. (שלמה) מה השם האמצעי של רותם? לא נראה לי יש לה מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את ליאונרדו? שהלכתי לקנות חולצות בחנות שלו. לא יודעת מתי זה היה. האם מומין ואפי חברים/ות טובים/ות? הם עוד יהיו.... מה תגידי לדן כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? "נדבר על טריטונים ואוקטבות ותום ומייקי יהיו שם ואולי נלך גם לכלי זמר" מה השיר האהוב על ליאור? לא יודעת האם ענבל וחן יהיו ביחד? אני לא חושבת שלחן תהיה חברה אי פעם. מה המאכל האהוב על אמיר? לא יודעת האם אלון הוא/היא קורבן אופנה?ב ברורP: תתנשק עם תום? אוליXD תשכב עם מייקי? בשמחה XD מהי הלהקה האהובה על ליאונרדו? סיילם?>< האם לנעמה יש אחים ו/או אחיות? כן יש לה שתי אחיות ואח או משהו כזה האם ליאור רווק/ה? כן האם ל-עודד הרוסי יש חיות מחמד? הוא החיה של עצמו באיזו כיתה נמצא/ת מומין? י' מה ענבל הכי אוהבת לעשות? להיות חמודה ולכתוב סונטותP: (נראה לי
) האם יש קשר כלשהו בין אביב ורז? המ. באותה שכבה? איך פגשת את עמית? בעזריאלי, דרך תוםP: האם אור לופו בן או בת? בן האם אחות של תום אוהב/ת עגבניות? נראה לי שכן

עוד פעם?>< וול...

1. סקאי 2. סופי 3. מאי 4. שירי 5. יונתן 6. רותם 7. אודי 8. שרון 9. גל 10. יעל 11. אביה 12. נטע 13. עמרי 14. יהב 15. ניקול 16. נגה [לא מהפורום] 17. טלי 18. נועה [לא מהפורום] 19. דנה 20. איתי האם 1 דלוק/ה על 7? XD לא האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? אהה יכול להיות, אבל לא נראה לי מה היית עושה בשביל 8? הכל
מה 3 אומר/ת הכי הרבה? אין משהו אחד.. אי פעם תצא עם 4? לא נראה לי. ועם 12? כנל. רשמי עובדה אקראית על 10: היא אוהבת אנימה! >< ועל 18: היא חמודה, וגם החניכים שלה ועל 20: מזמן לא דיברנו מה הצבע האהוב על 19? לא נראה לי שיש לה, אבל אולי שחור מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? מחשב?^^ 7 מנגן/ת על משהו? על מה? לא חושבת פגשת פעם את 5? הוא בשכבה שלי ובקבוצה שלי
אז כן, כל יום. באיזו תדירות את מדברת עם 17? נמוכה מדי. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שהתגעגעתי אליה! [היא גרה באנגליה.] מה שם המשפחה של 2? לא.. מה השם האמצעי של 8? אין מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? אה.. שבוע בערך האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא מכירים מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? בואי. מה השיר האהוב על 10? שכחתי ;< משהו של הדורס האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? מממממממש לא. מה המאכל האהוב על 5? נראה לי שרימפס האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? ממש לא תתנשק עם 2? לא נראה לי תשכב עם 1? כנל מהי הלהקה האהובה על 9? אין לי מושג :< האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? לא יודעת..<>: באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה לי' מה 15 הכי אוהבת לעשות? מחשב... האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? ממש לא איך פגשת את 4? עליתי לכיתה א' האם 18 בן או בת? בת האם 20 אוהב/ת עגבניות? נראה לי..

t0mi

New member
עונהה

1. אני =] 2. ריבי 3.איילת 4.אוליביה 5.סיון 6. עינב 7. תומר 8. אורון 9. אזר 10. הילה 11. איתן 12. יניב א. 13. יניב פ. 14. אירנה 15. עדן 16.ליעד 17. עידן 18. עידן 19. סאני 20. ענבר האם 1 דלוק/ה על 7? חחחח לא ממש האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? אממ..ברור! מה היית עושה בשביל 8? לא יודעת... מה 3 אומר/ת הכי הרבה? אחח...חמוד שלי.. אי פעם תצא עם 4? ברור :p ועם 12? לא =] הוא חבר של חברה טובה שלי רשמי עובדה אקראית על 10: היא בתאטרון ועל 18: הוא אוהב את אוונסנס ועל 20: היא עובדת ביד יצחק מה הצבע האהוב על 19? אין לי מושג. אויל ירוק מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? להתאמן באגרוף ולהיות עם הילה 7 מנגן/ת על משהו? על מה? על חשמליתתתת פגשת פעם את 5? חחח כל יום באיזו תדירות את מדברת עם 17? הרבה מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? "למה אני צריכה לדעת את זה?" מה שם המשפחה של 2? קליינר מה השם האמצעי של 8? קרצייה מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? לפני שבוע בערך האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? הם לא מכירים =// מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? בואי איתי לאנשהו מה השיר האהוב על 10? לוידעת :S האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שיש מצב מה המאכל האהוב על 5? פרוזן יוגורט :p האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? ממש לא תתנשק עם 2? התנשקתי :p תשכב עם 1? חחח ברור למה לא? מהי הלהקה האהובה על 9? simple plan!!!! אחח יפים שלייי האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן, הרבה האם 10 רווק/ה? לא, יש לה חבר. איתן. האם ל-12 יש חיות מחמד? לא באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה לי"ב מה 15 הכי אוהבת לעשות? לשתות האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? חברים טובים איך פגשת את 4? בל"ג בעומר האם 18 בן או בת? לא ברור.... האם 20 אוהב/ת עגבניות?אולי :S

צ ש ט ש

New member
אנשים

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: 1. אמא 2. אבא 3. גלית (אחותי) 4. אופיר (אח שלי) 5. ליטל (חברה של אח שלי) 6. שרגא (חבר של אחותי) 7. ירין 8. הילה 9. שני (התאומה של הילה) 10. יאנה 11. עדי ר. 12. שירי 13. שני א. 14. אור ג. 15. ניצן 16. עומר מ. 17. אביב 18. יותם 19. זיו 20. טשקנט (עידו) האם 1 דלוק/ה על 7? XDD לא האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? לא מה היית עושה בשביל 8? המון מה 3 אומר/ת הכי הרבה? שוס אי פעם תצא עם 4? גילוי נמרים ועם 12? לא רשמי עובדה אקראית על 10: היא רוסיה ושותה תה פעמיים ביום ועל 18: הוא שמאלני ואוהב כובעים ועל 20: הוא לוקח ריטלין מה הצבע האהוב על 19? כחול מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לרקוד 7 מנגן/ת על משהו? על מה? תופים פגשת פעם את 5? הרבה באיזו תדירות את מדברת עם 17? כל יום בערך מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? כלום, אבל יש לה צחוק ממש מוזר מה שם המשפחה של 2? כמו שלי מה השם האמצעי של 8? שמנה D: מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? אתמול בלילה (טכנית, היום לפנות בוקר) האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? כן דיי מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? אשחד אותה בקפה מוקצףף מה השיר האהוב על 10? יש המון האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? לא מה המאכל האהוב על 5? סוכריות גומי האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? הוא על מדים 90 % מהזמן.. תתנשק עם 2? לא תשכב עם 1? לא מהי הלהקה האהובה על 9? לא זוכרת האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? אח אחד האם 10 רווק/ה? לנצח האם ל-12 יש חיות מחמד? היו לה דגים, אבל הם מתו. באיזו כיתה נמצא/ת 13? ח'3 מה 15 הכי אוהבת לעשות? לאכול חח האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? ידידים איך פגשת את 4? הוא היה בחדר המתנה כשנולדתי Oם האם 18 בן או בת? זכר האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא מת עליהן, אבל מוכן לאכול אותן.

דנטל

New member
20

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: 1. ערן 2. חני 3. יוסי 4. סוזי 5. שיר 6. תמי 7. תרצה 8. יובל 9. גאולה 10. מרב 11. ענת שט 12. ענת שר 13. מושיק 14. אייל 15. עדי 16. ניר 17. רמי 18. חנן 19. דוד 20. ניסים האם 1 דלוק/ה על 7? לא האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? כן מה היית עושה בשביל 8? דברים שעושים בשביל אחים מה 3 אומר/ת הכי הרבה? לא הולך לי אי פעם תצא עם 4? אני יוצאת איתה הרבה, חחח ועם 12? גם איתה יצאתי די הרבה רשמי עובדה אקראית על 10: היא הבת של 9 ועל 18: הוא מנהל פורומים ועל 20: אני לא סובלת אותו מה הצבע האהוב על 19? לא יודעת, מנחשת שכחול מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לעצב ולבשל 7 מנגן/ת על משהו? על מה? לא פגשת פעם את 5? ברור, הרי היה צריך לרשום אנשים שאני מכירה באיזו תדירות את מדברת עם 17? לרוב, פעם בשבוע מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שהוא חכם מה שם המשפחה של 2? זה אאוטינג מה השם האמצעי של 8? אין לו מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? בפסח האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא, ראו אחד את השני במקרה פעם אחת מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? בוא מה השיר האהוב על 10? יש הרבה האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? לא מה המאכל האהוב על 5? אין משהו ספציפי, אבל היא אוהבת שניצל ומכורה לקורנפלקס האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? לפעמים, אבל לרוב לא תתנשק עם 2? לא, היא בת תשכב עם 1? סיכוי נמוך, הוא הומו והוא החבר הכי טוב שלי מהי הלהקה האהובה על 9? לא חושבת שיש משהו כזה האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? אחות אחת האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? לא באיזו כיתה נמצא/ת 13? הוא סיים בית ספר מה 15 הכי אוהבת לעשות? סטייקים האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? לא איך פגשת את 4? עבדנו באותו מקום האם 18 בן או בת? בן האם 20 אוהב/ת עגבניות? כן

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

1. אלינה 2. מרווה 3. רביד 4. אלכס 5. הדס 6. אור 7. אוראל 8. ג'סמין 9. מיטל 10. רייצ'ל 11. אור 12. קארין 13. מירית 14. אדם 15. איליה 16. ערן 17. יאנה!@#$@%#^ 18. ארז Oם 19. אולג 20. שיר האם 1 דלוק/ה על 7? LOOOOOL האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? אומגד XD. ממ. לוחושבת. מה היית עושה בשביל 8? ואו. הכל. מה 3 אומר/ת הכי הרבה? 'אומגד' ':O' אי פעם תצא עם 4? אלכס? ממ. ועם 12? ג'ינג'ית סקסית.רר. ברור. רשמי עובדה אקראית על 10: כוסיט על, נימפומנית, פסיכופטית. ועל 18: סקייטר אמריקאי? אנערף.
ועל 20: מושית*-* מה הצבע האהוב על 19? לויודעת Oם מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? אה.. לכתוב?XD 7 מנגן/ת על משהו? על מה? קלאסית. פגשת פעם את 5? ברור באיזו תדירות את מדברת עם 17? כל יום, כל היום. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת?
מה שם המשפחה של 2? אין לי מושג XD מה השם האמצעי של 8? אין. מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? לפני שבוע. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא חברים טובים, אבל ידידים. מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? "בואי איתי לאנשהו" מה השיר האהוב על 10? שירים של הומואים XD האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? כמה אירוני XD מה המאכל האהוב על 5? אין לי מושג ._. האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? נמנמ. בערך. תתנשק עם 2? תמיד^^ תשכב עם 1? תמיד^^ מהי הלהקה האהובה על 9? לויודעת >< האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? לויודעתץ האם 10 רווק/ה? כה האם ל-12 יש חיות מחמד? לוחושבת. באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה ל-יא' מה 15 הכי אוהבת לעשות? לנגן? ם: האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? לא XD איך פגשת את 4? דרך ועידה במסנג'ר
האם 18 בן או בת? בן האם 20 אוהב/ת עגבניות? לוידעת XD

sAp14

New member
להלה../images/Emo42.gif

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: 1.נוי 2.מיכל 3.אור 4.אנה 5.אהוד 6.קוץ 7.מתן 8.זדביל 9.נועמית 10.ענת 11.מאיה 12.גל 13.ניצן 14.אביב 15.יואל 16.עליזה דקל 17.איבגי 18.רננה 19.יותם 20.יונתן האם 1 דלוק/ה על 7?לא האם יש ל6 ו- 14 סיכוי?חח אוליי מה היית עושה בשביל 8?כלוםם מה 3 אומר/ת הכי הרבה?נכה אי פעם תצא עם 4?למקס ברנר?..בכייף
ועם 12?היא בת אבל שיהיה
רשמי עובדה אקראית על 10:היא רוקדת ועל 18:היא הייתה מדריכה שלי במדצי"ם ועל 20:הוא בלונדיני עם עיניים ירוקות מה הצבע האהוב על 19?אין לי מושגג מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?ממ..לצחוק?.חח 7 מנגן/ת על משהו? על מה?לא נראה לי שיש לה זמן פגשת פעם את 5?כן באיזו תדירות את מדברת עם 17?לא מדברת איתו.. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת?היא מפחידה! מה שם המשפחה של 2?טרזי מה השם האמצעי של 8?אין לו אבל קרואים לו איתי.. מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9?יום שישי האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות?חח לא מכירים בכלל מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו?אני יוותר.. מה השיר האהוב על 10?ממ..אמברלה? או בעצם משהו של יציאת חירום.. האם 15 ו- 17 יהיו ביחד?חח זה יהיה מצחיקקק ~שיףשיף!!
~ מה המאכל האהוב על 5?שוקולד? האם 6 הוא/היא קורבן אופנה?ממש לא תתנשק עם 2?אנלא לסבית תשכב עם 1?כנ"ל מהי הלהקה האהובה על 9?לוידת האם ל11 יש אחים ו/או אחיות?אני יודעת שיש לה אחד גדול האם 10 רווק/ה?לא האם ל-12 יש חיות מחמד?לא יודעת באיזו כיתה נמצא/ת 13?עולה לי' מה 15 הכי אוהבת לעשות?לשחק כדורסל האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19?הוא היה סגן שלה איך פגשת את 4?דרך מיכל האם 18 בן או בת?בת האם 20 אוהב/ת עגבניות?חח כן

4333534

1. דבורה 2. מיטל 3. ספיר 4. אבירן 5. אוהד 6. טל .ל. 7. אורטל 8. רותם .ר. 9. הגר 10. מתן 11. צליל 12. שירי 13. קרן (עבודה) 14. ירדן 15. אוהד 16. רותם .א. 17. ליעור 18. יעלי 19. עוז 20. מור האם 1 דלוק/ה על 7? חחחחחח לא, זו אני. ]; האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? כן מה היית עושה בשביל 8? לא יודעת, היא סתם חברה טובה מה 3 אומר/ת הכי הרבה? יאללה אי פעם תצא עם 4? יצאנו ועם 12? חח יצאנו רשמי עובדה אקראית על 10: הוא מצחיק ועל 18: היא לסבית ועל 20: גם היא מה הצבע האהוב על 19? לא יודעת מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לנגן, נראהלי 7 מנגן/ת על משהו? על מה? כן, על גיטרה פגשת פעם את 5? מלאאא באיזו תדירות את מדברת עם 17? כמעט כל יום מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? שהיא מצחיקה מה שם המשפחה של 2? סופר מה השם האמצעי של 8? לאדע מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? שנה שעברה בערך האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? תבואי איתי מה השיר האהוב על 10? משא ומתן - מוש האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? חחחחחחחחחחחחח מזה כן מה המאכל האהוב על 5? בתי קפה האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? הכי לא תתנשק עם 2? לא! תשכב עם 1? חח לא מהי הלהקה האהובה על 9? נראהלי קולדפליי האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? כן, חתולה בשם סימה
באיזו כיתה נמצא/ת 13? היא בת 28 מה 15 הכי אוהבת לעשות? לעצבן האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? כולנו באותה כיתה איך פגשת את 4? מסיבה האם 18 בן או בת? בת האם 20 אוהב/ת עגבניות? לאדע

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

עשו רשימה של 20 אנשים שאתם מכירים...P: (הראשונים שעולים לי לראש..) 1.עדן [אני
] 2.שלוקוני 3.לואיס 4.אסף 5.שלמה 6.אבי 7.אבי [אחר..] 8.אבנר 9.יונתן [גרעינר] 10.דניאל 11.דניאל [גרעינרית] 12.בן 13.יאיר [לא מתכוונת ליעיר..:) אלא למישהו אחר.. חחחח וואי למה אני מסבירה? זה לא האיחוד פה חחחחחח] 14.יגאל 15.מיאל 16.דנה 17.נוי 18.גל 19.עומר [גרעינר] 20.עודד [גרעינר] האם 1 דלוק/ה על 7? וואלה? אני לא אענה!:) חח האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? ממש לא מה היית עושה בשביל 8? הרבה!=] מה 3 אומר/ת הכי הרבה? "למשוך.. למשוך.." חחחחחחחחח אי פעם תצא עם 4? אנל'א שוללת ועם 12? אהבתי אותו יותר מדי זמן.. עד שיצאתי ממנו, אני לא אחזור לזה רשמי עובדה אקראית על 10: היא אמרה לי היום שהיא מעריצה אותי חח ועל 18: היא כרגע "חולה" חחח ועל 20: הוא גבוה! והוא חמוד! מה הצבע האהוב על 19? אין לי מושגג מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? אמממ אולי לדבר עם גוגי =] 7 מנגן/ת על משהו? על מה? אין לי מושג חח פגשת פעם את 5? דה באיזו תדירות את מדברת עם 17? יותר מכל יום.. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? איזה קול מצחיק יש לה חח מה שם המשפחה של 2? א.כתבתי את השם חיבה שלו [שהוא לא יודע על קיומו חח] ב.אני לא אכתוב את שם משפחתו=] מה השם האמצעי של 8? אני לא חושבת שיש לו מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? לפני כמה שעות האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? חח לא מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? לא יודעת. מה השיר האהוב על 10? ברבי גירל! האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? לא חושבת מה המאכל האהוב על 5? לא יודעתת!:| האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? ממש לא תתנשק עם 2? כן תשכב עם 1? עם עצמי? חח מהי הלהקה האהובה על 9? לא יודעת.. אולי בית הבובות.. היה לו את הדיסק.. חח האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן=] האם 10 רווק/ה? כן האם ל-12 יש חיות מחמד? יש מצב באיזו כיתה נמצא/ת 13? חחחחח.. הוא כבר לא זוכר את הבצפר ממזמןןןן מה 15 הכי אוהבת לעשות? לעשן? האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? חחח ממש ממש לא איך פגשת את 4? אממממ לא זוכרת. באיזשהו משהו חח האם 18 בן או בת? בת האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא יודעת, תשאלו אותו=]

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

1. שלי 2. סתיו 3. ליין 4. טל כספני 5. יוני 6. אילן 7. דודו 8. מיכאל 9. כרם 10. עידו שרף 11. שירה ינון 12. קארין 13. דניאל 14. עופר 15. ספיר 16. מעיין 17. יונתן 18. שניצל 19. איליה קיסליצין 20. איליה הקשיש. האם 1 דלוק/ה על 7? חחחחח כן.. אחלה קליעה XD האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? חחח לא. |הדגש|מה היית עושה בשביל 8? הי! האדם הזה הוא לא קונבנציונלי! מה 3 אומר/ת הכי הרבה? "זה פשוט א-דיר!" אי פעם תצא עם 4? ללללללא נראה לי... ועם 12? חח לא. רשמי עובדה אקראית על 10: הוא עבד פעם בדומינוס פיצה כשמחלק פליירים. ועל 18: יש לו סיידליפ. ועל 20: הוא חייל? מה הצבע האהוב על 19? אין לי מושג. מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? להתלונן על עצמה כשאין לה סיבה. 7 מנגן/ת על משהו? על מה? כן, על גיטרה וקצת על קלידים לפי מה שהבנתי. פגשת פעם את 5? כן. באיזו תדירות את מדברת עם 17? ממ פעמיים בשבוע ככה. מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? "שלא ישמעו אותך!" מה שם המשפחה של 2? ג'רבי. מה השם האמצעי של 8? אמ.. אין לי מושג. מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? ביום חמישי. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? הן לא מכירות. מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? אני אביא וודקה.. ו.. את לילו! מה השיר האהוב על 10? surrender. האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? אממ היא לא בקטע שלו, הוא בקטע של כל אחת ככה ש.. לא. מה המאכל האהוב על 5? כל דבר אפשרי? האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? אה? תתנשק עם 2? אם הייתי גבר? תשכב עם 1? אם הייתי גבר? הדגש|מהי הלהקה האהובה על 9? לא יודעת. האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? כן, 2 אחיות ואח. האם 10 רווק/ה? כן. האם ל-12 יש חיות מחמד? כן, כלבה. באיזו כיתה נמצא/ת 13? עולה לכיתה י'. מה 15 הכי אוהבת לעשות? לחשוב על בנים חח. האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? לא. איך פגשת את 4?בביה"ס. האם 18 בן או בת?בן. האם 20 אוהב/ת עגבניות? אין לי מושג.

למעלה