שאלון אמריקאי : )

Only Dance

New member
שאלון אמריקאי : )

ה- בלט : א. בולשוי בלט - (הרוסי לידע כללי) ב. הבלט הישראלי ג. בלט פאנוב - אגב מגיע עוד מעט לארץ ד. ABT אמריקן בלט טיאטר ה - יצירה הכי טובה בבלט : א. מפצח האגוזים ב. אגם הברבורים ג. היפיפיה הנמה טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? ללמוד בלט ב : א. בארץ, יש מקומות טובים שמספקים את הצרכים ב. ברוסיה, קשוחים, רצינים מקצועים בהחלט. ג. באמריקה, ללמוד ולבטא את עצמי הכי טוב זה רק באמריקה. ד. עזוב אותי ללמוד בלט מי לומד בלט. זהו נראה, שאלון של יום שישי, לא כבד מידי. קאטי.

yaeltal12

New member
עונה ראשונה!!!

ה- בלט : א. בולשוי בלט יצירה הכי טובה בבלט :אגם הברבורים חצאיות שיפון ברור!!! ללמוד בלט האמריקה או בארץ. מממ זהו, נחמד מאוד תודה!

d a n c e1

New member
עונה=]

ה- בלט : א. בולשוי בלט - (הרוסי לידע כללי)-
ב. הבלט הישראלי ג. בלט פאנוב - אגב מגיע עוד מעט לארץ ד. ABT אמריקן בלט טיאטר [הייתה התלבטות בין הבולשוי לABT] ה - יצירה הכי טובה בבלט : א. מפצח האגוזים ב. אגם הברבורים-
ג. היפיפיה הנמה טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת?- טוטו ללמוד בלט ב : א. בארץ, יש מקומות טובים שמספקים את הצרכים-
ב. ברוסיה, קשוחים, רצינים מקצועים בהחלט. ג. באמריקה, ללמוד ולבטא את עצמי הכי טוב זה רק באמריקה. ד. עזוב אותי ללמוד בלט מי לומד בלט.

../images/Emo182.gif

ה- בלט : א. בולשוי בלט - (הרוסי לידע כללי) ד. ABT אמריקן בלט טיאטר ה - יצירה הכי טובה בבלט : ב. אגם הברבורים טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? טוטו ללמוד בלט ב : ב. ברוסיה, קשוחים, רצינים מקצועים בהחלט.

עונה

להקה-הבולשויי. יצירה-היפהפיה הנמה. חצאית שיפון. מקום-ברוסיה,בגלל המקצוענות ואהבת הבלט שלהם. בלט זה הכי הכי הכי בעולם!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifשבצ'אלום../images/Emo9.gif

[בנושא ההודעה- "שבת שלום" בתרגום חופשי
] ה-בלט ה-ישראלי
ואל תשאלו למה
זה פשוט.. ככה
אני משוחדת אני:] (למרות שגם ככה כמעט כולם שם רוסיים
) ה-יצירה ה-אגם של ה-ברבורים! סתם
נו באמת, איפה בדיוק יש ליצירה הזאת מתחרים? זאת קלאסיקה אמיתית. אגב, מה היה קודם? הסיפור או הבלט? אותה שאלה לגבי לגבי מפצח האגוזים
חצאית שיפון עדינה ונשפכת
כשאני מעמידה טוטו ליד החצאית הזאת הטוטו נראה לי גס כזה...
:S ללמוד בלט- בארץ:] ואז באמריקה
עמיתוש

עונה..התשובות שלי ב-../images/Emo41.gif

- בלט : א. בולשוי בלט - (הרוסי לידע כללי) ב. הבלט הישראלי
ג. בלט פאנוב - אגב מגיע עוד מעט לארץ ד. ABT אמריקן בלט טיאטר
ה - יצירה הכי טובה בבלט : א. מפצח האגוזים ב. אגם הברבורים
ג. היפיפיה הנמה טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? שיפון
ללמוד בלט ב : א. בארץ, יש מקומות טובים שמספקים את הצרכים
ב. ברוסיה, קשוחים, רצינים מקצועים בהחלט. ג. באמריקה, ללמוד ולבטא את עצמי הכי טוב זה רק באמריקה. ד. עזוב אותי ללמוד בלט מי לומד בלט.

וואי בר השניים הראשונים בדיוק כמוך.

בלט : ב. הבלט הישראלי ד. ABT אמריקן בלט טיאטר ה - יצירה הכי טובה בבלט : ב. אגם הברבורים טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? טוטו ללמוד בלט ב : א. בארץ, יש מקומות טובים שמספקים את הצרכים ב. ברוסיה, קשוחים, רצינים מקצועים בהחלט.

מרנינית

New member
שאלון שכולו על בלטטט ../images/Emo99.gif

שאלון אמריקאי : )ו Only Dance ו 14:10 | 24/02/06 ה- בלט : מבין כל מה שמנית אני אצטרך לבחור ב- ABT אמריקן בלט טיאטר,אבל ה-בלט בשבילי הוא קירוב בלט מרוסיה
אה וד"א, בלט פאנוב רוקדים בארץ...לאחר שפאנוב סיים לרקוד בקירוב(
)הוא הגיע לארץ והקים את הבלט...הבית ספר שלהם נמצא באשדוד
ה - יצירה הכי טובה בבלט : אגם הברבורים למרות שהיפיפה הנמה גם יפה
טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? טוטווווווווווו
ויש לי אחד כזה בבית!
ללמוד בלט ב : בהחלט לא בארץ למרות שלי אישית יש מורה מדהימה! מממ הייתי מאוד רוצה ללמוד ברוסיה אבל אחרי שהמורה שלי סיפ]רה איזה דברים קשים היא עברה שם אני אוותר...
בחרתי ב-אמריקה

Black Star

New member
יאללה גם אני עונה ../images/Emo13.gif

ה-בלט: ברור ש-ABT!! אין בכלל תחרות.. ה-יצירה: אגם הברבורים, פשוט יצירה מושלמת. טוטו או חצאית שיפון: טוטו כמובן
הייתי רוצה ללמוד בלט בארה"ב (במקום טוב כמובן), הרמה שם מדהימה, ואין את הקשיחות והסגירות שמאפיינים את הבלט הרוסי. אגב, לא הייתי מתנגדת גם לאנגליה..

Only Dance

New member
תודה לכל העונות,

ושתיהיה לכן שבת מקסימה. אגב מישהי שם שאלה אם קודם בא הסיפור או הבלט, אז קודם באה יצירת המוזיקה עם הסיפור ולאחר מכן הכוראוגרפיה - באגם הברבורים, תקנו אותי עם אני טועה ואני מאמינה שזה כך גם לגבי מפצח האגוזים. קאטי.

עונה../images/Emo90.gif../images/Emo194.gif

ה- בלט : ד. ABT אמריקן בלט טיאטר ה - יצירה הכי טובה בבלט : ב. אגם הברבורים
טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? טוטו בוודאי
ללמוד בלט ב : ג. באמריקה, ללמוד ולבטא את עצמי הכי טוב זה רק באמריקה. אני חושבת שבישראל יש מקומות רציניים,ולי בכלל יש מורה מדהימה(
) אבל באמריקה בהחלט אפשר להתקדם ובגדול,כיוון שרוסיה זו קצת התעללות

עונה ../images/Emo13.gif

ה- בלט: א. בולשוי בלט ה - יצירה הכי טובה בבלט: ב. אגם הברבורים!!!
טוטו
הכי נפוח, הכי עומד, הכי הרבה בד,ככה הכי יפה!
ללמוד בלט ב : א. בארץ, יש מקומות טובים שמספקים את הצרכים אבל לא הייתי מתנגדת ללמוד ברוסיה..להתקדם ולהצליח ברמה גבוהה יותר כי כמובן הם דורשים את זה..אבל בכול מקרה המורה שלי בארץ מדהימה!

CrAzY DoLL101

New member
שאלון על בלט - איזה כיף!

ה- בלט : בולשוי בלט - (הרוסי לידע כללי) ה - יצירה הכי טובה בבלט : אגם הברבורים טוטו או מאין חצאית שיפון עדינה נשפכת כזאת? - טוטו!!!!!!! ללמוד בלט ב : באמריקה, ללמוד ולבטא את עצמי הכי טוב זה רק באמריקה

yagn

New member
אאא

ה- בלט : ד. ABT אמריקן בלט טיאטר ה - יצירה הכי טובה בבלט : ב. אגם הברבורים טוטו ללמוד בלט ב : ג. באמריקה, ללמוד ולבטא את עצמי הכי טוב זה רק באמריקה.

למעלה