../images/Emo102.gif
שם: אביב גיל: ב ו' חשון/2.11 אני יהיה בן 16
מוריד שירים? לא מורידים לי וגם רואה ביוטיוב. מתוכנה? אם כן איזו?
אוהב את המחשב שלך? מאוד למה? כי רק ש-ל-י! יש לך עבודה?בייבי סיטר(היום עשיתי
) אוהב אותה? מאוד מבקר הרבה בים?
ובבריכה? אם אין הרבה אנשים. יש לך אבוב? כן מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? האח הגדול
היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? כן זה יגרום לי לקרוא יותר. טוחן מול הטלויזיה והמחשב? מחשב מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
/
/
/
מחייך הרבה? משתדל אוהב את נינט?
שומר כשרות? כן מתי אתה הולך לישון בד"כ? 11.00 מה דעתך על הומואים? השאלה מה דעתם עלי?..
אני אוהב את כווולם! יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? אייסי ומסנג'ר מה הצבע המועדף עליך?אני אוהב סגול וירוק מה הארץ המועדפת עליך? ישראל אוהב חריף? גם יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון?
מדבר הרבה איתם?
מקשיב הרבה למוזיקה? אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? כן היית בסופרלנד? כן יש לך אנטי וירוס במחשב? כן מדאיג אותך המשבר הכלכלי? כן שותה מהברז? אם אני ממש צמא חוסך במים? כן ובחשמל? פחות כמה זמן אתה במחשב ביום? מקסימום שעתיים וחצי מהי החיה המועדפת עליך? חתול יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? לא חושב שאתה יפה? לא מתאפר? לא שם לק? לא מה אתה חושב על תרבות האימו? סבבה מה אתה חושב על רוק יפני? לא שמעתי הירח או השמש? יום שטוף שמש וליל ירח מלא
יוצא עם חברים? כן עד לאיזו שעה? בחופשים מאוחר יש חבר/ה הכי טובה? כן כמה זמן אתם מכירים? שנה מאיפה? בנ"ע