שאלון אמצע שבוע

sivosh

New member
שאלון אמצע שבוע

קרדיט לפורום סקרים ושאלונים נכתב בלשון זכר אבל מיועד לכל המינים >O<*
|שם:
מתוכנה? אם כן איזו?
אוהב את המחשב שלך?
למה?
יש לך עבודה?
אוהב אותה?
מבקר הרבה בים?
ובבריכה?
יש לך אבוב?
מה אתה אוהב לראות בטלויזיה?
היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש?
טוחן מול הטלויזיה והמחשב?
מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
מחייך הרבה?
אוהב את נינט?
שומר כשרות?
מתי אתה הולך לישון בד"כ?
מה דעתך על הומואים?
יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?
מה הצבע המועדף עליך?
מה הארץ המועדפת עליך?
אוהב חריף?
יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון?
מדבר הרבה איתם?
מקשיב הרבה למוזיקה?
אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך?
היית בסופרלנד?
יש לך אנטי וירוס במחשב?
מדאיג אותך המשבר הכלכלי?
שותה מהברז?
חוסך במים?
ובחשמל?
כמה זמן אתה במחשב ביום?
מהי החיה המועדפת עליך?
יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?
חושב שאתה יפה?
מתאפר?
שם לק?
מה אתה חושב על תרבות האימו?
מה אתה חושב על רוק יפני?
הירח או השמש?
יוצא עם חברים?
עד לאיזו שעה?
יש חבר/ה הכי טובה?
כמה זמן אתם מכירים?
מאיפה?

yaeli20

New member
עונהההההההה!

שם: יעלי גיל: 25.5 מוריד שירים? כן מתוכנה? אם כן איזו? אימיול אוהב את המחשב שלך? מאוד למה? עושה את החיים שלי קלים יותר ( כשהוא עובד) יש לך עבודה? כן אוהב אותה? לא כל כך מבקר הרבה בים? לעיתים נדירות ובבריכה? עוד יותר יש לך אבוב? היה מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? בטיייי! (בטי המכוערת) הייתי רואה את עד החתונה אבל נגמר... רואה גם את דוגמנית האל הבאה... ועוד... היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? כו טוחן מול הטלויזיה והמחשב? לפעמים מנשנשת מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
מחייך הרבה? משתדלת אוהב את נינט? נחמדה לא מתה עליה שומר כשרות? לא מתי אתה הולך לישון בד"כ? 3-5 בבוקר (אוףףף צריכה לאפס שעות שינה דחוף!) מה דעתך על הומואים? שניים מחברי הטובים ביותר... באופן כללי אני מאמינה שכל אחד צריך לחיות איך שטוב לו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד והצד השני הוא בעל דעה. יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? מסנגר מה הצבע המועדף עליך? ירוק מה הארץ המועדפת עליך? (אפשר עיר?) אנגליה - לונדון אוהב חריף? לא מתה על זה יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? יש מצלמה באה עם המחשב מדבר הרבה איתם? לא, לא אוהבת את זה מקשיב הרבה למוזיקה? המווווווווןןן אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? ללא ספק כן! היית בסופרלנד?לא יש לך אנטי וירוס במחשב? כן מדאיג אותך המשבר הכלכלי? כן שותה מהברז? כן חוסך במים? כן ובחשמל? משתדלת כמה זמן אתה במחשב ביום? הרבה כשיש עבודה שעתיים כשאין מהי החיה המועדפת עליך? אין משהו ספציפי יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? בלוג חושב שאתה יפה? אני בסדר מתאפר? לא שם לק? לא מה אתה חושב על תרבות האימו? מה זה? מה אתה חושב על רוק יפני? נשמע מגניב הירח או השמש? ירח יוצא עם חברים? כן עד לאיזו שעה? 1-2 יש חבר/ה הכי טובה? כן שניים כמה זמן אתם מכירים? אחד 11 שנה ואחד 10 מאיפה? אחד התנדב איתי באיזשהו מקום. על השני עשיתי סרט. את אחד מהם כמה ממכם מכירים כבר

funky n

New member
אמממ זה...

קרדיט לפורום סקרים ושאלונים |שם:
מוריד שירים? כן מתוכנה? אם כן איזו? לא נראה לי שזה חוקי לדבר על זה
אוהב את המחשב שלך? מאוד,כל היום אני מחבקת אותו ומנשקת אותו לפני שינה..וברצינות - לא ממש למה? תנחשי... יש לך עבודה? לסדר את הבית נחשב לעבודה? אה לא זאת התנדבות אוהב אותה? מבקר הרבה בים? לא ובבריכה? גם לא יש לך אבוב? גם לא מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? תוכניות בדר"כ..האח הגדול והיפה והחנון היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? לא נראה לי,הייתי משתעממת ומתחרפנת.. טוחן מול הטלויזיה והמחשב?
בזמן האחרון אני מנסה לצום
מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
/
/
/
מחייך הרבה? כן ,לעצמי במראה..
אוהב את נינט? איכסססססססססססססס שומר כשרות? לא מתי אתה הולך לישון בד"כ? בלילה ובצהריים מה דעתך על הומואים?
אין דעה,לא מכירה הומואים חוץ מלאון מהאח הגדול שהוא הכי חמוד שם ..לא שופטת בני אדם שלא מכירה ומשתדלת לא להכליל...ומעצבן אותי שמתיחסים אליהם מגעיל בלי צדק. יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? מסנגר מה הצבע המועדף עליך? כחול תורכיז/חום? זה משתנה... מה הארץ המועדפת עליך? לא יודעת,זה לא שאני כל כך מכירה ארצות שאני יכולה לבחור אוהב חריף? לא ממש יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? מצלמה רק מדבר הרבה איתם? לא מקשיב הרבה למוזיקה? בזמן האחרון לא אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? לא יודעת,בזמן האחרון לא שומעת ממש אבל לפעמים גם כשלא בא זה יכול לעשות טוב למצב רוח היית בסופרלנד? לא נראה לי יש לך אנטי וירוס במחשב? יאפ מדאיג אותך המשבר הכלכלי? משתדלת לא להתעסק בזה שותה מהברז? לא חוסך במים? משתדלת אבל לא מצליח כל כך
ובחשמל? משתדלת כמה זמן אתה במחשב ביום? ... מהי החיה המועדפת עליך? קשה להגיד ,אוהבת חיות.. יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? מייספייס לא פעיל ופייסבוק חושב שאתה יפה? לפעמים מתאפר? בא-רור שם לק? לא ממש,תמיד אני שמה ומורידה
אין לי אומץ לשים משהו כהה ואני אוהבת כהה
מה אתה חושב על תרבות האימו? אוהבת
מה אתה חושב על רוק יפני? אה? לא יודעת לא שמעתי מן הסתם.. הירח או השמש? לא יודעת,גם וגם אבל שהשמש לא תהיה מייבשת

sivosh

New member
מה? קרדיט לפורום סקרים ושאלונים שמשם זה נלקח/

נגנב/הושאל

MoRoSH11

New member
עונה

שם: מור גיל: 22 מוריד שירים? כן מתוכנה? אם כן איזו? אימיול, אימייש ואינטרנט אוהב את המחשב שלך? לא יודעת למה? ככה יש לך עבודה? כן, במיוחד את האנשים שאיתי אוהב אותה? כן מבקר הרבה בים? ככה ככה ובבריכה? די הרבה יש לך אבוב? חחחחח לא מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? סדרות בעיקר היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? לא! טוחן מול הטלויזיה והמחשב? אפשר להגיד מה האייקון המועדף עליך בתפוז? של הצוחק והמוציא לשון מחייך הרבה? משתדלת אוהב את נינט? היא זמרת מעולה. שומר כשרות? לא מתי אתה הולך לישון בד"כ? כשאני עייפה מה דעתך על הומואים? חיה ותן לחיות יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? כן מה הצבע המועדף עליך? לא יודעת מה הארץ המועדפת עליך? שיהיה ישראל אוהב חריף? לא יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? לא מדבר הרבה איתם? לא מקשיב הרבה למוזיקה? כן אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? אולי היית בסופרלנד? לא יש לך אנטי וירוס במחשב? כן מדאיג אותך המשבר הכלכלי? כן שותה מהברז? לא חוסך במים? לא ממש האמת ובחשמל? לא כמה זמן אתה במחשב ביום? הרבה, אבל אני עובדת מול המחשב... מהי החיה המועדפת עליך? אין יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? פייסבוק מה אתה חושב על תרבות האימו? אויש לא מה אתה חושב על רוק יפני? מה?! הירח או השמש? ירח יוצא עם חברים? לפעמים

LiorShap

New member
דאללה

שם: ליאור גיל: 18 וחצי מוריד שירים? כה מתוכנה? אם כן איזו? אימיול אוהב את המחשב שלך? לא למה? כי הוא קצת נכה יש לך עבודה? כבר לא אוהב אותה? מבקר הרבה בים? אכן ובבריכה? לא יש לך אבוב? ברור,קשור לי לבטן כל הזמן מזאת אומרת :) מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? סרטים מזדמנים,אבל העיקרון את כל הסדרות אני רואה דרך המחשב היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? כן טוחן מול הטלויזיה והמחשב? דווקא לא כלכך מה האייקון המועדף עליך בתפוז? לוידע מחייך הרבה? כה :) אוהב את נינט? לא,אבל גם לא שונא אומשהו שומר כשרות? אני משתדל לא לאכול דברים לא כשרים,עם השעות עדיין קצת קשה מתי אתה הולך לישון בד"כ? מאוחר. מאוד. מה דעתך על הומואים? מעדיף לא להיתקל בהם יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? כן מה הצבע המועדף עליך? לוידע מה הארץ המועדפת עליך? ישראל אוהב חריף? לפעמים יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? לא מדבר הרבה איתם? מקשיב הרבה למוזיקה? רק בנסיעות אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? אני יכול להסתדר בלי... היית בסופרלנד? כע יש לך אנטי וירוס במחשב? אכן מדאיג אותך המשבר הכלכלי? חחח לא,לא כל כך שותה מהברז? כןן חוסך במים?האמת שלא כלכך ובחשמל? כמה כבר יוצא לי לבזבז? כמה זמן אתה במחשב ביום? תלוי אם זה יום שכולל בתוכו את נמלטים מהי החיה המועדפת עליך? פינגווין יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? חברה שלי פתחה לנו פייסבוק משותף אבל אני לא בקטע הזה חושב שאתה יפה? אין תגובה מתאפר? לא שם לק? לא מה אתה חושב על תרבות האימו? מושפעים הייתי אומר... מה אתה חושב על רוק יפני? חח מזה? הירח או השמש? שניהם יוצא עם חברים? כן עד לאיזו שעה? תלוי יש חבר/ה הכי טובה? חברה שלי היא גם "החבר הכיטוב" חח, אבל יש לי כמה חברים קרובים יותר מהשאר כמה זמן אתם מכירים? את מי? D: מאיפה?

sivosh

New member
שיאללה! לעבודה :)

שם: סיון גיל: עוד שלושה שבועות 23 אמא!!! מוריד שירים? אממ כן מתוכנה? אם כן איזו? אימיול-פושעת! :) אוהב את המחשב שלך? לא למה? כי הוא עמצבן אותי! מאוד איטי יש לך עבודה? כן=שירות לקוחות אוהב אותה? לא- אנשים מעצבנים מבקר הרבה בים? בארור ובבריכה? לאא יש לך אבוב? לאא מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? האנטומיה של גריי, מגרש ביתי האח הגדול ועד ועוד ועוד היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? לא- שבוע כן לא יותר מדי טוחן מול הטלויזיה והמחשב? כן אבל חוזרת ללמוד אז :/ מה האייקון המועדף עליך בתפוז? ה
מחייך הרבה? משתדלת אוהב את נינט? בעבר יותר-כיום לא שומר כשרות?לא מתי אתה הולך לישון בד"כ? בערך ב-1 בלילה מה דעתך על הומואים? איש איש באמונתו יחיה- כמה שאני מכירה- הם האנשים הכי טובים יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? מסנג'ר מה הצבע המועדף עליך? סגול כחול ורוד מה הארץ המועדפת עליך? ישראל אוהב חריף? לא יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? לא :) מדבר הרבה איתם? מקשיב הרבה למוזיקה?בארור אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? חושבת בהחלט- בגלל זה יש לי גם קעקוע של מפתח סול היית בסופרלנד? כן מזמן יש לך אנטי וירוס במחשב? מדאיג אותך המשבר הכלכלי? האמת שכן :/ זה מלחיץ שותה מהברז?לא איכס חוסך במים? כן ובחשמל?כן! זה יקר! :/ כמה זמן אתה במחשב ביום? בסה"כ בערך 5 שעות יש ימים שיותר ויש ימים ש/פחות מהי החיה המועדפת עליך? עדיף בובה שלא עושה רעש :) יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? פייסבוק יש ובלוג בעבר היה חושב שאתה יפה? לא מתאפר?אכן שם לק? כןןןןןן יווו אני צריכה לשים באמת מה אתה חושב על תרבות האימו? שיהיה..... מה אתה חושב על רוק יפני? לא מכירה הירח או השמש?ירח יוצא עם חברים? מדי פעם עד לאיזו שעה?בדרך 2-3-4-5 יש חבר/ה הכי טובה? כן-היא כמו אחותי הקטנה כמה זמן אתם מכירים? אווווו כבר 17 שנה!!!! :) מאיפה? מהגן וואו היה ארוך- מלך מי שקורא את כל זה

BlairStein

New member
עונה...../images/Emo9.gif

כתב בלשון זכר אבל מיועד לכל המינים >O<* |שם: בלייר גיל: 19 מוריד שירים? כן מתוכנה? אם כן איזו? אייטיונז...אני לא מורידה בהורדה פיראטית!!! אוהב את המחשב שלך? את המחשבים, וכן מאד!!! למה? הם טובים, יפים, ויש עליהם את כל החומר שאני צריכה. יש לך עבודה? לא אוהב אותה? מבקר הרבה בים? כן ובבריכה? לא יש לך אבוב? חחחחח לא... מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? גוסיפ גירל היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? חחחחח כן.. טוחן מול הטלויזיה והמחשב? לא טוחנת באופן כללי... חחח אני כ"כ לא אכלנית.. מה האייקון המועדף עליך בתפוז? אין כזה חחחח מחייך הרבה? יאפ!!!
אוהב את נינט? אינדיפרנט... שומר כשרות? לא מתי אתה הולך לישון בד"כ? מתי שיוצא... מה דעתך על הומואים? אוי אני אוהבת הומואים... יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? מסנ' יאפ מה הצבע המועדף עליך? הכללל!!!! מה הארץ המועדפת עליך? ואו...הרבה. אוהב חריף? לאאאאא... יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון ? כן מדבר הרבה איתם? לא רק לשיחות עם חברים מחו"ל...שמרוב געגועים בא לי לראות אותם וזאת הדרך היחידה חחח מקשיב הרבה למוזיקה? כן אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? ממממ...לאדעת. היית בסופרלנד? כן יש לך אנטי וירוס במחשב? כן מדאיג אותך המשבר הכלכלי? כן שותה מהברז? לא חוסך במים? כן ובחשמל? כן כמה זמן אתה במחשב ביום? מעט מהי החיה המועדפת עליך? כלב יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? לא חושב שאתה יפה? כן מתאפר? כן שם לק? פרנץ' מה אתה חושב על תרבות האימו? ווירד מה אתה חושב על רוק יפני? חחחחח וואטבר הירח או השמש? ירח יוצא עם חברים? כן עד לאיזו שעה? בוקר יש חבר/ה הכי טובה? יש כמה... כמה זמן אתם מכירים? ואו...שניםםםם מאיפה? תלוי...

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo108.gifעונה..

שם:אסתי. גיל:17. מוריד שירים?כן. מתוכנה? אם כן איזו?אמיול 2008. אוהב את המחשב שלך?מאודדד. למה?לא יודעת למה... אנחנו מבלים הרבה יחד ונקשרתי אליו. יש לך עבודה?לא. תלמידה. אוהב אותה? מבקר הרבה בים?לא. המרחק... ובבריכה?לא. יש לך אבוב?לא. מה אתה אוהב לראות בטלויזיה?לא רואה כמעט טלוויזיה. היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש?ברור. רגילה :) טוחן מול הטלויזיה והמחשב?מחשב אבל לאחרונה כבר לא. מה האייקון המועדף עליך בתפוז?אממ...
... מחייך הרבה?לא הרבה. אוהב את נינט?לא אוהבת אבל לאחרונה דווקר מאזינה לה. שומר כשרות?אכן. מתי אתה הולך לישון בד"כ?11:30 מה דעתך על הומואים?אין לי דעות מיוחדות. הם כמוני :) יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?אייסי ומסן. מה הצבע המועדף עליך?כחול עמוק. מה הארץ המועדפת עליך?ישראל. אוהב חריף?לא. יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון?לא. מדבר הרבה איתם?עם מי בדיוק? מקשיב הרבה למוזיקה?אכן. אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך?אכן. היית בסופרלנד?לא. יש לך אנטי וירוס במחשב?כן. מדאיג אותך המשבר הכלכלי?קצת... שותה מהברז?לא. חוסך במים?משתדלת. ובחשמל?כנ''ל. כמה זמן אתה במחשב ביום?לאחרונה בקושי. מהי החיה המועדפת עליך?חתול. ואם כבר אז אנסה להעלות תמונה. יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?אין. חושב שאתה יפה?נאה. מתאפר?לא. שם לק?כשמתחשק. מה אתה חושב על תרבות האימו?לא חושבת. מה אתה חושב על רוק יפני?לא חושבה. הירח או השמש?לבנה. יוצא עם חברים?לפעמים. עד לאיזו שעה?12. יש חבר/ה הכי טובה?כן. לא במובן זוגי. כמה זמן אתם מכירים?ארבע שנים. מאיפה?מהשכונה :) תודה על השאלון סיווש :)

A GIFT OF LOVE

New member
תודה :)

המצב שלה לא טוב. היא חתמה על הוספיס לפני החג. מקווה שיהיה בסדר.

אויש..

הוספיס זה באמת נורא... אני מקווה שיקרה נס ובעז"ה היא תבריא ותצא משם כמה שיותר מהר...

למעלה