שאלון אמצע שבועי :)

WakeUpMan

New member
שאלון אמצע שבועי :)

כיוון שיש שאלון כל סוף שבוע, ואני אישית, ואני בטוח שחלקכם בדיוק כמוני, לא זוכר הכל מתחילת השבוע. אז בערך כל יום שלישי בערב (כי זה אמצע שבוע, פלוס מינוס) אני אחבר שאלון :)
השאלה המתבקשת ביותר, איך עובר לכם השבוע בנתיים?
מה היא הדבר הכי שמח שקרה לכם במהלך השבוע? ולמה?
מה הדבר הכי רומנטי שקרה לכם במהלך השבוע?
(אם לא קרה לכם שום דבר רומנטי במהלך השבוע) מה גרם לכם להרגיש רומנטיים, מאוהבים, רוצים אהבה או משהו בסיגנון במהלך השבוע?
מה השיר הראשון שקופץ לכם לראש, עכשיו?
למה דווקא השיר הזה?
האם ניתקע לכם שיר בראש מתחילת השבוע (ועד כה)? אם כן, מהו? (ולמה?)
מה הדבר הכי משמעותי שעשיתם בימים האחרונים?
חוויתם חוויה עצובה / מדכאת?
מה היא?
האם חשבתם למה חוויתם אותה? ולמה דווקא עכשיו?
התגברתם עליה, נכון?
איזה טיפ יש לכם לתת ממה שקרה לכם במהלך הימים האחרונים?
טיפ: תגידו בוקר טוב ותחייכו ל3 אנשים לפחות מדי בוקר, כל יום. :)

'זה בא כמו גל בלב הים'

השאלה המתבקשת ביותר, איך עובר לכם השבוע בנתיים? כאביייייי שיניים!!!!!! מה היא הדבר הכי שמח שקרה לכם במהלך השבוע? ולמה? שיחה מצחיקה היום עם נועם,הרסה אותי מצחוק. מה הדבר הכי רומנטי שקרה לכם במהלך השבוע? ממ.. לא משהו מיוחד. (אם לא קרה לכם שום דבר רומנטי במהלך השבוע) מה גרם לכם להרגיש רומנטיים, מאוהבים, רוצים אהבה או משהו בסיגנון במהלך השבוע?לשמוע שירים של אביב גפן. מה השיר הראשון שקופץ לכם לראש, עכשיו? 'מגיפה' למה דווקא השיר הזה? כי אני שומעת אותו. האם ניתקע לכם שיר בראש מתחילת השבוע (ועד כה)? אם כן, מהו? (ולמה?) איש קש של מוניקה סקס כי זה הרינגטון שלי:] מה הדבר הכי משמעותי שעשיתם בימים האחרונים? חוויתי טיפול שורש...... חוויתם חוויה עצובה / מדכאת? כאבים. מה היא? טיפול שורש. האם חשבתם למה חוויתם אותה? ולמה דווקא עכשיו? כי כך הגורל רצה.. התגברתם עליה, נכון? בקרוב
איזה טיפ יש לכם לתת ממה שקרה לכם במהלך הימים האחרונים? צריכים לקחת תחיים בפופורציות!!!!

בר דותן

New member
די!

השאלה המתבקשת ביותר, איך עובר לכם השבוע בנתיים? סבבה כזה מה היא הדבר הכי שמח שקרה לכם במהלך השבוע? ולמה?השלמתי עם אלה סופסוף מה הדבר הכי רומנטי שקרה לכם במהלך השבוע?לא קקרה עוד (אם לא קרה לכם שום דבר רומנטי במהלך השבוע) מה גרם לכם להרגיש רומנטיים, מאוהבים, רוצים אהבה או משהו בסיגנון במהלך השבוע?כלום מה השיר הראשון שקופץ לכם לראש, עכשיו?סיפור אהבה למה דווקא השיר הזה?"התחלתי לגמיין עוד בסיפור אהבה", הכנסתי בל עצב ואולי גם בדידות כיוות שלא ההיתי טעות" האם ניתקע לכם שיר בראש מתחילת השבוע (ועד כה)? אם כן, מהו?דמעות יבדשות (ולמה?)כי זה דמעות ישות .. הן לא יוצאות ! מה הדבר הכי משמעותי שעשיתם בימים האחרונים?אין חוויתם חוויה עצובה / מדכאת?כל הזסמן אבל די מה היא?לא נכנס לזה האם חשבתם למה חוויתם אותה? ולמה דווקא עכשיו?די התגברתם עליה, נכון?כבר איזה טיפ יש לכם לתת ממה שקרה לכם במהלך הימים האחרונים?לא לענות לשאלונים שלילים כאלה

עדיש16

New member
עכשיו, אחרי שסיימתי את המתכונת, אני עונה ../images/Emo8.gif

השאלה המתבקשת ביותר, איך עובר לכם השבוע בנתיים? בינתיים עובד בסבבה מה היא הדבר הכי שמח שקרה לכם במהלך השבוע? ולמה? סיימתי את המתכונת בניהול עסקי. דיברתי עם מישהו שאני מאוד אוהבת. מה הדבר הכי רומנטי שקרה לכם במהלך השבוע?
(אם לא קרה לכם שום דבר רומנטי במהלך השבוע) מה גרם לכם להרגיש רומנטיים, מאוהבים, רוצים אהבה או משהו בסיגנון במהלך השבוע? הבנאדם שאיתו דיברתי, פשוט בנאדם טוב. מה השיר הראשון שקופץ לכם לראש, עכשיו? בואי כפרה של סטנגה
למה דווקא השיר הזה? כי שמעתי אותו בדרך הביתה האם ניתקע לכם שיר בראש מתחילת השבוע (ועד כה)? אם כן, מהו? (ולמה?) בואי כפרה חח, כי שמעתי סטנגה כל השבוע (אחרי שליאור שלח לי בפייסבוק הזמנה להצטרף לקבוצה ולהוריד את האלבום חינם. יא מאן מה הדבר הכי משמעותי שעשיתם בימים האחרונים? למדתי למתכונת. ניראה לי חוויתם חוויה עצובה / מדכאת? כן מה היא? הייתה לי מתכונת
האם חשבתם למה חוויתם אותה? ולמה דווקא עכשיו? כי זאת תקופה בגרויות ומתכונות >< התגברתם עליה, נכון? בוודאי! היום עשיתי אותה איזה טיפ יש לכם לתת ממה שקרה לכם במהלך הימים האחרונים? תלמדו טוב!! ותהנו מהחיים, אל תיהיו ממורמרים. אחלה שאלון אבא

יובלל ג

New member
מה בידי פוספוס,מוש עינדו טוסטוס?

מה בידי יא מאמא מה בידי?
השאלה המתבקשת ביותר, איך עובר לכם השבוע בנתיים? מעולה++
מה היא הדבר הכי שמח שקרה לכם במהלך השבוע? ולמה?100 בבגרות בע"פ מה הדבר הכי רומנטי שקרה לכם במהלך השבוע? שיחות לילה עם הקוף P: (אם לא קרה לכם שום דבר רומנטי במהלך השבוע) מה גרם לכם להרגיש רומנטיים, מאוהבים, רוצים אהבה או משהו בסיגנון במהלך השבוע?הומ..השיחות?
מה השיר הראשון שקופץ לכם לראש, עכשיו?"הציורים של יובל" - בית הבובות למה דווקא השיר הזה?כי הוא יפה
ואני שומעת אותו עכשיו האם ניתקע לכם שיר בראש מתחילת השבוע (ועד כה)? אם כן, מהו? (ולמה?) יש אי שם- גידי גוב , כי הוא מזכיר לי דברים
מה הדבר הכי משמעותי שעשיתם בימים האחרונים?חחחחח ל"ג בעומר, בגרות בע"פ , התמודדות על א.חדר נושא, ושישי.. (= חוויתם חוויה עצובה / מדכאת? לא מדכאת..שגרתית חח מה היא? ריב עם ההורים כזה
האם חשבתם למה חוויתם אותה? ולמה דווקא עכשיו? שוב, שגרתית התגברתם עליה, נכון? כמו תמיד :] איזה טיפ יש לכם לתת ממה שקרה לכם במהלך הימים האחרונים? "קח את הבאסה בסבבה"

למעלה