חברים, אני מחפש שאלון אישי למטופל אך בקובץ (וורד או אקרובט או משהו שאפשר להדפיס ואו לערוך). אודה לכם על העזרה ולמי שיש וגם יכול לשלוח אלי אני אודה מאוד. אשלח במסר האימייל שלי. תודה ובוקר טוב.
לא תברחי מאיתנו, אחרי הטיפול שקבלתי בפעם הקודמת .-))) לשאלתך יש משמעות לגבי אמצעי מניעה כאשר לאישה יש התקן אזי ברחם יש פצע וכאשר "מטפלים" בנקודת הרחם המקום כואב וחשוב לשייך זאת לאתקן ולא לדבר אחר חלילה. לגבי משקל מסכים הרי אתה רואה את המטופל. התנהגות תזונתית חשוב כדי להדריך לתזונה נכונה למנועה בעיות בהמשך הדרך. לילה טוב מטפלת מקסימה שלומי
רפלקסולוגים ולא דיאטנים או תזונאים, אני לא חושבת שאני יכולה לייעץ למישהו כיצד לאכול נכון כל עוד לא למדתי תזונה... מה שכן, אני יכולה לתת המלצה למטופל להפגש גם עם תזונאי כדי לייעל את הטיפול...
של המטופל או דפוס התנהגות לא תקינים ואנו צריכים להגיב על זה. ויכולים להמליץ על המשך טיפול של תזונאי להמלצות תזונה או כל תחום אחר שאנו לא שולטים בו בצורה טובה והעיקר שהמטופל יקבל את הטוב ביותר. דוגמא נוספת כאשר מגיע אלי מטופל עם בעיות גב לאחר הקלה בכאב אני מפנה לשיטת אלכסנדר או פלדנקריס לילמוד יציבה ושמירה על התנהלות תקינה עם הגב. שלומי
משקל-קשור לתזונה. אמצעי מניעה-אם זה גלולות,יש השפעה הורמונאלית לא? התנהגות תזונתית,לדעתי חשוב,יש כאלה שמדלגים על ארוחות או אוכלים מאכלים לא מזינים. דוגמא לאדם שמן עם בעיות קשב ריכוז שתזונתו מתבססת על מתוקים וכ"ו..
ולשאלתך לגבי התזונה- מי שלמד תזונה יעול לעזור, ומי שלא- המשקל יכול לתת תשובה גם לגבי חילוף חומרים, בעיות הורמונאליות, בצקות, בעיות נוזלים. ככלל- מטופל שלא רוצה לענות על שאלה אני אישית לא חוקרת.