שאלון אינטרנט

sapir aloud555

New member
שאלון אינטרנט

לאנשים כמוני... חחחחח באמת, תענו על זה זה קצר וקליל ומדבר על מה שאתם עושים עכשיו! חחחחחח שאלון: 1.האם יש לך אינטרנט? כן/ לא (וזה לא מצחיק שפרסמנו את השאלה באינטרנט) 2.האם האינטרנט הוא בפס רחב? כן/לא 3.האם את/ה משחק/ת במחשב? כן/לא 4.כמה שעות בממוצע את/ה משתמש/ת ביום? א.חצי שעה ב.שעה ג.שעה וחצי ד.שעתיים ויותר 5.האם במהלך השימוש במחשב, את/ה משתמש/ת בצ`אט? כן/לא 6.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט למטרות עבודה בלבד? כן/לא 7.האם את/ה משתמש/ת באפשרויות כמו צ`אט, ICQ, הורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט? כן/לא (הקף/ הקיפי מה) 8.האם את/ה מסכים/ה לטענה שהאינטרנט הורס את החברה ובני הנוער? מסכים/ לא מסכים 9.האם לדעתך יש לאינטרנט השפעות שליליות על בני הנוער ועל חיי היום יום שלהם? כן/ לא 10.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט בתוך שעות הפנאי? כן/לא 11.האם את/ה נעזר/ת באינטרנט לעשיית עבודות (בעבודה)? כן/ לא 12.האם לדעתך המחשב והאינטרנט משפיעים על חיי היום יום שלך? כן/לא 13.האם את/ה עושה אחת או יותר מן הפעילויות הבאות: עושה ספורט/ משחק מחוץ לבית/ הולך לחברים/ הולך לתנועות נוער/ הולך לחדר כושר? כן/לא מה בדיוק? (למבוגרים האם הם עשו זאת בעבר?) 14.האם את/ה חושב/ת שכתוצאה משימוש באינטרנט או המחשב יכולים להיגרם נזקים חברתיים, נפשיים או בריאותיים? כן/לא

sapir aloud555

New member
שלי

שאלון: 1.האם יש לך אינטרנט? כן/ לא (וזה לא מצחיק שפרסמנו את השאלה באינטרנט) כן ברורררר 2.האם האינטרנט הוא בפס רחב? כן/לא כן 1.5 בלעעעעע 3.האם את/ה משחק/ת במחשב? כן/לא לא ממש 4.כמה שעות בממוצע את/ה משתמש/ת ביום? א.חצי שעה ב.שעה ג.שעה וחצי ד.שעתיים ויותר ד! יותר משעתיים.... 5.האם במהלך השימוש במחשב, את/ה משתמש/ת בצ`אט? כן/לא לעיתים נורא רחוקות 6.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט למטרות עבודה בלבד? כן/לא לא 7.האם את/ה משתמש/ת באפשרויות כמו צ`אט, ICQ, הורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט? כן/לא (הקף/ הקיפי מה) להכללל חחחחחחח 8.האם את/ה מסכים/ה לטענה שהאינטרנט הורס את החברה ובני הנוער? מסכים/ לא מסכים מסכימה, כי זה גרם לי לא להתכונן למבחן(ים).... 9.האם לדעתך יש לאינטרנט השפעות שליליות על בני הנוער ועל חיי היום יום שלהם? כן/ לא כן.. מה לעשות אני מודעת למה שאני עושה לעצמי... 10.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט בתוך שעות הפנאי? כן/לא כן 11.האם את/ה נעזר/ת באינטרנט לעשיית עבודות (בעבודה)? כן/ לא כןןןןן בגלל זה ההורים שלי בכלל עשו לי אינטרנט 12.האם לדעתך המחשב והאינטרנט משפיעים על חיי היום יום שלך? כן/לא מאוד משפיעים 13.האם את/ה עושה אחת או יותר מן הפעילויות הבאות: עושה ספורט/ משחק מחוץ לבית/ הולך לחברים/ הולך לתנועות נוער/ הולך לחדר כושר? כן/לא מה בדיוק? (למבוגרים האם הם עשו זאת בעבר?) לא עושה כלום מזההההההה! חחחחחחח חוץ מספורט בשיעור..... 14.האם את/ה חושב/ת שכתוצאה משימוש באינטרנט או המחשב יכולים להיגרם נזקים חברתיים, נפשיים או בריאותיים? כן/לא אממממממ, חברתיים [תגידו לקיצעעעס רבתי איתה באינטרנט.....] אבל לא אני לא חושבת

sapir aloud555

New member
הא

OK אבל אח"כ, וד"א שמעתי את השיר של נאטאשה בקליפ.... בלעעעעעעע.. היא מוזרה....

sapir aloud555

New member
הוא בסדר

בהתחלה חשבתי שהיא שרה היפהופ....
*אני לא מתה חחחחחחח [ציניות בלעעעעעעע]* צ

sapir aloud555

New member
כן.......

אבל תארי לך כמה קיבלתי? [מבחן במדעים בעעעעעע.....] 87!!! ועוד לא התכוננתייייייי! בלעעעעעע המורה רצתה להתקשר להורים שלי כשאמרתי לה שלא התכוננתי, אז היא אמרה לי, תתקשרי אליי! [קמצנית..] ולא התקשרתי, אז אח"כ היא חילקה תמבחנים, ואמרה "ספיר!" באתי אלייה, ואז היא אומרת לי, "יפה 87, מעניין כמה היית מקבלת אם היית מתכוננת.." חחחחחחח ואז עשיתי לה פרצוף כזה ושאלתי אותה בערמומיות אם היא עדיין רוצה לדבר עם ההורים שלי... אז היא אמרה שזה בסדר והיא לא צריכה לדבר איתם.. איזה ביאוססססס הא?! חחחחחחחחחחחח........ כשאני נזכרת בזה......

H E L L O111

New member
שלי כי אני משועממם

שאלון: 1.האם יש לך אינטרנט? כן/ לא (וזה לא מצחיק שפרסמנו את השאלה באינטרנט) כן...... 2.האם האינטרנט הוא בפס רחב? כן/לא לא 3.האם את/ה משחק/ת במחשב? כן/לא כן לעיתים רחוקות 4.כמה שעות בממוצע את/ה משתמש/ת ביום? א.חצי שעה ב.שעה ג.שעה וחצי ד.שעתיים ויותר שעתיים ויותר 5.האם במהלך השימוש במחשב, את/ה משתמש/ת בצ`אט? כן/לא כן, לעיתים רחוקות 6.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט למטרות עבודה בלבד? כן/לא לא 7.האם את/ה משתמש/ת באפשרויות כמו צ`אט, ICQ, הורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט? כן/לא (הקף/ הקיפי מה) כלום מהם חוץ מצאט ופורמים, כי זה המחשב של אח שלי 8.האם את/ה מסכים/ה לטענה שהאינטרנט הורס את החברה ובני הנוער? מסכים/ לא מסכים לא ממש מסכים 9.האם לדעתך יש לאינטרנט השפעות שליליות על בני הנוער ועל חיי היום יום שלהם? כן/ לא כן יש אבל לא כמו הטלוויזיה 10.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט בתוך שעות הפנאי? כן/לא כן 11.האם את/ה נעזר/ת באינטרנט לעשיית עבודות (בעבודה)? כן/ לא כן 12.האם לדעתך המחשב והאינטרנט משפיעים על חיי היום יום שלך? כן/לא לא כל כך, אבל כן 13.האם את/ה עושה אחת או יותר מן הפעילויות הבאות: עושה ספורט/ משחק מחוץ לבית/ הולך לחברים/ הולך לתנועות נוער/ הולך לחדר כושר? כן/לא מה בדיוק? (למבוגרים האם הם עשו זאת בעבר?) כן 14.האם את/ה חושב/ת שכתוצאה משימוש באינטרנט או המחשב יכולים להיגרם נזקים חברתיים, נפשיים או בריאותיים? כן/לא כן ולא, אין לי תשובה חד משמעית.

EdenLovesMartin

New member
אני עונהההההההה

1- האם יש לך אינטרנט? כן/ לא (וזה לא מצחיק שפרסמנו את השאלה באינטרנט)? כן. 2- האם האינטרנט הוא בפס רחב? כן/לא? כן. 3- האם את/ה משחק/ת במחשב? כן/לא? כן. 4- כמה שעות בממוצע את/ה משתמש/ת ביום? א.חצי שעה ב.שעה ג.שעה וחצי ד.שעתיים ויותר זה תלוי.... בדרך כלל, זה שעתיים ויותר, אבל אם אני ממהרת אני רק בודקת אימיילים והודעות וזזה. 5- האם במהלך השימוש במחשב, את/ה משתמש/ת בצ`אט? כן/לא רק כשאני משועממת. 6- האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט למטרות עבודה בלבד? כן/לא לא. 7- האם את/ה משתמש/ת באפשרויות כמו צ`אט, ICQ, הורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט? כן/לא (הקף/ הקיפי מה) אהמ... איך בדיוק אני אקיף??? טוב, אז אני משתמשת ב ICQ, מסנג'ר, והורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט. 8- האם את/ה מסכים/ה לטענה שהאינטרנט הורס את החברה ובני הנוער? מסכים/ לא מסכים? אני לא ממש מסכימה עם זה. יש לי דוגמא עצמית. לפני שהתחברתי לאינטרנט, לא הייתי קוראת עיתונים ולא מתעניינת בחדשות וכל זה. ועכשיו שיש לי אינטרנט, אני כל יום נכנסת לחדשות של וואלה וקואת חדשות וכל זה. 9- האם לדעתך יש לאינטרנט השפעות שליליות על בני הנוער ועל חיי היום יום שלהם? כן/ לא? אמממ... רק למכורים לאינטרנט. אני בכלל לא מכורה, אז עליי זה לא משפיע. 10- האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט בתוך שעות הפנאי? כן/לא דההההההה ברור שכן! 11- האם את/ה נעזר/ת באינטרנט לעשיית עבודות (בעבודה)? כן/ לא אני לא עובדת.... אבל אני נעזרת באינטרנט להכנת עבודות הגשה חחחחחחח, אז בזמנו כשעוד הייתי תריכה לעשות עבודות הגשה. 12- האם לדעתך המחשב והאינטרנט משפיעים על חיי היום יום שלך? כן/לא לא, בכלל לא. 13- האם את/ה עושה אחת או יותר מן הפעילויות הבאות: עושה ספורט/ משחק מחוץ לבית/ הולך לחברים/ הולך לתנועות נוער/ הולך לחדר כושר? כן/לא מה בדיוק? אמממ.... הולכת לחברים/חברות. 14- האם את/ה חושב/ת שכתוצאה משימוש באינטרנט או המחשב יכולים להיגרם נזקים חברתיים, נפשיים או בריאותיים? כן/לא אממממ... כן, חברתיים - כשרק התחברתי לאינטרנט, התרחקתי מהחברות שלי. בכל פעם שהן רצו לצאת, אני לא רציתי כי רציתי להיות לגלוש לאינטרנט. בריאותיים - בכל פעם שאני קמה מהכיסא של המחשב, כואב לי התחת רצח!!! אני נשבעת לכם! רציני!

sapir aloud555

New member
חחחחחח קרועהההה קורעתתתתת

ואופס, שחכתי לומר שאני הולכת לחברות.. מוזר,..
חחחחחח וגם לי כואב התחת חחחחחחחחחח

שאלון AMAZING פשוטטטט

שאלון: 1.האם יש לך אינטרנט? כן/ לא (וזה לא מצחיק שפרסמנו את השאלה באינטרנט) כן 2.האם האינטרנט הוא בפס רחב? כן/לא nope 3.האם את/ה משחק/ת במחשב? כן/לא לא 4.כמה שעות בממוצע את/ה משתמש/ת ביום? א.חצי שעה ב.שעה ג.שעה וחצי ד.שעתיים ויותר שעתיים ויותר 5.האם במהלך השימוש במחשב, את/ה משתמש/ת בצ`אט? כן/לא לא ממש 6.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט למטרות עבודה בלבד? כן/לא לא 7.האם את/ה משתמש/ת באפשרויות כמו צ`אט, ICQ, הורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט? כן/לא (הקף/ הקיפי מה) הקפתי הכל... 8.האם את/ה מסכים/ה לטענה שהאינטרנט הורס את החברה ובני הנוער? מסכים/ לא מסכים לא NOPEEE, האינטרנט לא הרס אותי, ואני עדיין לומדת ואלמד, זה לא מהווה בעייה בעיניי!!! 9.האם לדעתך יש לאינטרנט השפעות שליליות על בני הנוער ועל חיי היום יום שלהם? כן/ לא כן...אך שוב לא לכולם...לפחות לא לי. 10.האם את/ה משתמש/ת במחשב ובאינטרנט בתוך שעות הפנאי? כן/לא כן... 11.האם את/ה נעזר/ת באינטרנט לעשיית עבודות (בעבודה)? כן/ לא כןןןןן 12.האם לדעתך המחשב והאינטרנט משפיעים על חיי היום יום שלך? כן/לא מאוד משפיעים 13.האם את/ה עושה אחת או יותר מן הפעילויות הבאות: עושה ספורט/ משחק מחוץ לבית/ הולך לחברים/ הולך לתנועות נוער/ הולך לחדר כושר? כן/לא מה בדיוק? (למבוגרים האם הם עשו זאת בעבר?) עושה ספורט 14.האם את/ה חושב/ת שכתוצאה משימוש באינטרנט או המחשב יכולים להיגרם נזקים חברתיים, נפשיים או בריאותיים? כן/לא לא ממש

נננננ אפאחד לא הגיב על התשובות שלי

אפילו לא אקית....
מה....הם היו כ"כ מפגרות? בד"כ מגיבים לתשובות הדפוקות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, אני דורשת תשומי בלעעעעעעעעעעעעע מיייייאו יוו איזו דפוקה אני..... פיצולללללללל OH MY GOSH ביי ביי

EdenLovesMartin

New member
מצטערת שלא הגבתי לך...

לא הייתי כאן ממש בשבוע הזה... אז רק רציתי להגיד לך שאת צריכה לקבל צל"ש על זה שהאינטרנט לא מפריע לך לתפקד בלימודים. זאת אומרת שאת לומדת למבחנים כמו שצריך וכל זה.

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחח

דורשת צומי חחחחחחחחחחחח........ זה בסדר אבל את אקית לא אני!! אני אלאודית! חחחחחח והם לא היו מפגרות כמו תמיד הן היו ההפך...... חחחחחחחח גרייפס עייץ...

למעלה