שאלון אינטרנט

Comresearch

New member
שאלון אינטרנט

גולש\ת יקר\ה, אנו מזמינים אותך להשתתף בשאלון אינטרנט קצר המועבר במסגרת מחקר חשוב הנערך בחוג לתקשורת – אוניברסיטת חיפה. כתובת האתר – http://comresearch.tripod.com/index1.htm תודה מראש על שיתוף הפעולה, (פרטים נוספים על המחקר בשאלון). ירון

yanivtr

New member
נצלו"ש - Stripped Vs. Up

אני צריך לבחור מבין שני הדיסקים מה כדאי? ובקשר לדיסק של שאניה- איזה דיסק מוכרים בארץ? ז"א איזה גרסה? איזה גרסה של השירים יש בקליפים באמ.טי.וי? אני רוצה את אותה גרסה כמו בקליפים...

m L m

New member
על זה אני יכולה לענות לך ../images/Emo9.gif

אני לא מכירה את ההדיסק של Stripped אבל אני מכירה את הדיסק של שאנייה! ו....הוא מ-ע-ו-ל-ה. באמת. מהרגע ששמעתי אותו בפעם הראשונה לקח לי 3 חודשים לשמוע דיסק אחר. ואני לא מגזימה! כשאתה קונה את הדיסק של שאנייה אתה מקבל 2 דיסקים - (במחיר של אחד - כמובן) 1. אדום - גירסה רגילה כמו שיש בMTV 2. כחול - גירסה מזרחית. לדעתי הדיסק הזה לא יפה. שמעתי אותו פעם אחת ועכשיו אני בכלל לא יודעת איפה הוא
אבל הדיסק האדום מעולה לחלוטין!
מומלץ ביותר

i love gina

New member
וואו... בחירה קשה קשה קשה.....

אתה חייב רק אחד מהם? כי אני ממש לא יודע מה לענות לך.... הדיסק של כריסטינה פשוט מעולה, כאילו, מעבר למונחים של מוזיקת פופ, הוא פשוט מדהים. (עזוב את דיררטי בצד, הוא שיר ממכר, ועד היום אני אוהב אותו, אבל לא על השירים האלה אני מדבר, אני מדבר על כאלה כמו soar, cruz, the voice within, i'm ok ועוד ועוד שירים שמרחיקים את כריסטינה הרחק ביותר מהתדמית שיצרו לה בעבר...) ומצד שני יש את האלבום של שאנייה, גם אלבום מעולה בפני עצמו, אם כי באיכות, אני חייב לומר שהדיסק של כריסטינה יותר שווה. מצד שני, לדיסק הזה יש כוחות ריפוי מעולים שעדין לא נתקלתי בהם! שמיעה אחת ואתה במצברוח מעולה. בנוסף גם יש 2 דיסקים במחיר של אחד, ואני דווקא מת על שניהם, בדיוק באותה מידה . (מירי, חבל שאת לא יותר באה עם ראש פתוח, אולי בכל זאת תאהבי?). והאלבום מלא בשירים קצ'יים טובים, כאלה שממש לא נמאסים מיד , וגם אם כמה בלדות. (אם כי מבחינת איכות, קום און אובר של שאנייה עוקף את זה...) בכל מקרה, מבחינת סינגלים, המצב גם כן שווה. כריסטינה עומדת להוציא את הרביעי, ושאנייה הוציאה כבר 4 עם חמישי בדרך. (thank you baby!) אז אני ממש לא יודע מה להגיד לך.... מבחינת מחיר, נראה לי שכריס עולה 60 ושאנייה 70. אם היתי במקומך... הייתי הולך על.... וואי, אני ממש לא יודע.
(חחחח... הלוואי שאלו יהיו הבעיות היחידות בחיים שלנו...) אני חושב שתקשיב בחנות לשתי הדיסקים וכך תחליט, לפי מה שתאהב יותר.

yanivtr

New member
תודה על התשובות המפורטות

אני ביקשתם ממכם להגיד לי מי יותר טוב, כי ידעתי ששניהם מעולים, אבל לא ידעתי במי לבחור. אבל בסוף החלטתי!- אני מפסיק רשמית מעכשיו את המחאה שלי לא לקנות דיסקים. נכנעתי רציתי לחסוך כסף, אבל כנראה שזה לא ילך. אני לא אדם שיכול לחסוך... אני בסוף יקנה את שני הדיסקים+ מיוזיק של מדונה ד"א- דארק איינג'ל (אחיעד? אני תמיד מנסה להיזכר בשם שלך, נראה לי אמרת אותו רק פעם אחת
) ראה מסר ששלחתי לך.

i love gina

New member
וואו, איזו תפנית בעלילה!!!

לא ציפיתי שבמקום אחד תקנה בסוף שלוש, ואיך בכלל הגעת למיוזיק של מדונה? (אם אין לך אף דיסק שלה כך אם כבר את ריי אוף לייט, הרבה יותר טוב אם כי גם מיוזיק מהנה למדי , אבל יש להתרגל אליו הרבה לפני שנהנים ממנו באמת....) אגב- כמוך כמוני.. אני לא מסוגל לחסוך, אלא אם כן אין שום דבר שאני רוצה, ואז מצטבר לי בקופה.. אבל, חח, מתי זה קורה???
ותהנה מהדיסקים!!! i know you will!!!!

yanivtr

New member
היה לי את מיוזיק

אבל בטעות זרקנו אותו ביחד עם המערכת חחחחחח
זה היה לפני הרבה זמן... בקושי שמעתי אותו. לכן אני קונה שוב... אם יהיה כסף לROL אני גם יקנה... נראה כמה הגנבים ירצו על כל דיסק

m L m

New member
גם על זה אני יכולה לענות....

(אם אתם שמים לב אני נהנת
) הסינגל הראשון - I´m Gonna Getcha Good! הסינגל השני - ka-ching הסינגל השלישי - forever and for always הסינגל הרביעי - הולך לצאת בקרוב- 10x u baby

i love gina

New member
איך אפשר לזרוק דיסק??!?!?!

פשע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, מירי, אל תשכחי את up! שיצא כסינגל באמריקה... אגב, יניב, ריי אוף לייט ומיוזיק של מדונה, ועוד דיסקים משתתפים עכשיו במצבע 50 שקל לדסיק, אז יוצא די שווה, יחסית....

למעלה