וואו... בחירה קשה קשה קשה.....
אתה חייב רק אחד מהם? כי אני ממש לא יודע מה לענות לך.... הדיסק של כריסטינה פשוט מעולה, כאילו, מעבר למונחים של מוזיקת פופ, הוא פשוט מדהים. (עזוב את דיררטי בצד, הוא שיר ממכר, ועד היום אני אוהב אותו, אבל לא על השירים האלה אני מדבר, אני מדבר על כאלה כמו soar, cruz, the voice within, i'm ok ועוד ועוד שירים שמרחיקים את כריסטינה הרחק ביותר מהתדמית שיצרו לה בעבר...) ומצד שני יש את האלבום של שאנייה, גם אלבום מעולה בפני עצמו, אם כי באיכות, אני חייב לומר שהדיסק של כריסטינה יותר שווה. מצד שני, לדיסק הזה יש כוחות ריפוי מעולים שעדין לא נתקלתי בהם! שמיעה אחת ואתה במצברוח מעולה. בנוסף גם יש 2 דיסקים במחיר של אחד, ואני דווקא מת על שניהם, בדיוק באותה מידה . (מירי, חבל שאת לא יותר באה עם ראש פתוח, אולי בכל זאת תאהבי?). והאלבום מלא בשירים קצ'יים טובים, כאלה שממש לא נמאסים מיד , וגם אם כמה בלדות. (אם כי מבחינת איכות, קום און אובר של שאנייה עוקף את זה...) בכל מקרה, מבחינת סינגלים, המצב גם כן שווה. כריסטינה עומדת להוציא את הרביעי, ושאנייה הוציאה כבר 4 עם חמישי בדרך. (thank you baby!) אז אני ממש לא יודע מה להגיד לך.... מבחינת מחיר, נראה לי שכריס עולה 60 ושאנייה 70. אם היתי במקומך... הייתי הולך על.... וואי, אני ממש לא יודע.
(חחחח... הלוואי שאלו יהיו הבעיות היחידות בחיים שלנו...) אני חושב שתקשיב בחנות לשתי הדיסקים וכך תחליט, לפי מה שתאהב יותר.