שאלון אופנה

ady18

Well-known member
שאלון אופנה

בעזרת ישרא בלוג כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא?

ady18

Well-known member
תשובות

כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? בעיקר מכנסי גינס וחולצות רגילות היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)?קניון או חנות אלו נעליים אהובות עלייך ביותר?אמממ בחורף מגפים שחורות ובקיץ סנדלים וסקרס כתומות:) מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)?לפעמים אני ולפעמים גם ההורים עוזרים האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? מלווה ויש כבר דברים שאמא הליביאה מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? לא יודעת

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בנתיים. כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? צבעוני. היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? סופר-פארם לאיפור, בגדים מכל מקום עם פריטים נחמדים, נעליים - זה משתנה, כובעים בכל מקום עם פריטים נחמדים, תיקים יש לי מספיק. אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? נעלי הצבא הזוהרות שלי. למרות שעכשיו הן התפרקו, אז בנתיים אני נועלת את האולסטאר האדומות הזוהרות. מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? הורים. האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? אין לי אחות גדולה, ואמא לא במידה שלי. מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? לא אכפת לי

Answers

כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? חולצות קרועות, מכנסיים שאוורלים (דייגים) , הרבה חצאיות (לא מיני) , והרבה גופיות , בגדים מהמזרח הרחוק ו... אני לא מתלבשת כמו האופנה... היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)?קניון, אבל הרבה הרבה בשווקים... אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? כפכפים מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? אבאמא לפעמים אני... האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? ברור!! יש אצלי מלא חולצות מאחותי ומכנס דייגים של דודה שלי כבר מליון שנה... אני משאילה מלא! (לא שחסר לי... ) מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? ממממ לא יודעת...

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? משולב מכמה דברים; מעט גותיקה, יותר זרוק, לפעמים צומי. הרכבתי לי משהו משל עצמי. היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? תופרת?.. אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? אולסטאר, מאגנום, בובה, מגפיים זנותיים. זהו. מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? אמאאבא,. האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? כןכן, מאחותי הגדולה (ז"ל) ומבת של חברה של ההורים. מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? גותיקה *מקווה* הופהופ, שכולם ילכו עירומים למחצה (אויש, זה כבר נעשה:-\)

היפהיפהוריי

כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? בעקרון, כל מה שנוח לי ונראה נחמד ולא משנה לי מה זה. היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? אמ. לא אוהבת שופינג. ולא איכפת לי איפה העקר שיהיו מוצרים נחמדים. אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? נעלי ספורט של אנערף איזו חברה S: מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? אמא P: האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? לא. מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? אנחנו כל הזמן חוזרים אחורה באופנה. אוליי בקרוב [אולאממשבקרוב] נלך עם שמלות ושרוולים טפוחים P: ...או שלא X:

coullette

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo160.gif

בעזרת ישרא בלוג כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך?
רגיל היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)?
בחנויות רגילות (לא מותגים) אלו נעליים אהובות עלייך ביותר?
אולסטאר אך לצערי הן עושות לי פצעים מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)?
הורים האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא?
חלק קטנטן שגם אותו כבר זרקתי מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא?
עירום

Danielle b3

New member
../images/Emo9.gifעונה../images/Emo41.gif

כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך
אמ.. לא יודעת
אין סגנון אחד מיוחד
פעם אני לבושה ככה ופעם ככה
היכן את עורכת את קניות האופנה שלך
יש כמה..
אלו נעליים אהובות עלייך ביותר
סקצ'רס
מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)
רובם אני
האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא
לא בגדים אבל נעליים
מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא
לא יודעת

עונה../images/Emo176.gif

בעזרת ישרא בלוג כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? משתנה לפי מצב הרוח היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? איפור- פעם ב... בסופר פארם, בגדים ונעליים בקניונים אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? נעלי ספורט של פומה!! מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? אבא האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? אחותי מביאה לי לפעמים שקיות עם בגדים אבל לא הכל תואם את מידותי מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? שאנטי באנטי

sha na na revol

New member
---

בעזרת ישרא בלוג כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? וינטאג' היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? קניתי דברים באודם... אבל בד"כ אני אוסף פיצ'פקעס ממבצעים בסופר. אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? כאלו שאפשר ללכת איתן... מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? אמא ואני האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? כן, רוב הבגדים שלי הם דור שני. מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? לצא מתנבא.

moshit1

New member
תשובות-

תודה לישרא בלוג (?) כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? אמממ... פריק? טחחח איך מגדירים סגנון לבוש? היכן את עורכת את קניות האופנה שלך? בכל מיני מקומות... אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? אולסטאר מי מממן את כל קניות הבגדים שלך? או אמא או אני האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? נופ מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? עירום

chompi2

New member
קוקו

כיצד היית מגדירה את סגנון הלבוש שלך? - מכנסיים+חולצה P: היכן את עורכת את קניות האופנה שלך (איפור, בגדים, נעליים, כובעים, תיקים וכו’)? - קניון :p אלו נעליים אהובות עלייך ביותר? סוג אחד של טימברלנד מי מממן את כל קניות הבגדים שלך (אבא, חבר, בעל, את)? אמא, אבל מכיוון שאבא זה שמפרנס אותנו אז אבא חח האם "ירשת" חלק מהבגדים שלך, או שאר פריטי לבוש, מאחות גדולה או אמא? - כן מה, לדעתך, יהיה סגנון האופנה הבא? - נראה לי זה הולך ליהיות פאנקי

למעלה