שאלון אוכל....

שאלון אוכל....../images/Emo15.gif

סתם בכללי שם: גיל: שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: אתם אוהבים לאכול?: מהו החטיף האהוב עלייך?: מהו המאכל השנוא עלייך?: מהו הממתק האהוב עלייך?: מהו הממתק השנוא עלייך?: מהו המאכל האהוב עלייך?: מהו המאכל השנוא עלייך?: אתם אוהבים פירות?: אתם אוהבים ירקות?: אתם אוהבים שוקולד?: אתם צמחוניים?: שומרים כשרות?: אוכלים את כל הארוחות ביום?: אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? פירות/ירקות? צ'יפס/במבה? אוכל חם/אוכל קר? חטיפים/ממתקים? גבינה לבנה/צהובה? דגים/בשר? בונגראנץ'/מקדונלס? צ'יפס/ספגטי? אהבתם את השאלון? או ?

עונה לי../images/Emo15.gif

סתם בכללי שם:לינוי גיל:11 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:יאכל מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:מרק מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:ארטיק מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:עוגה...בורקס.... מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:פרוסה עם מש'ו מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:מה שאמא הכינה מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:ארוחה קלה אתם אוהבים לאכול?:לא תמיד... מהו החטיף האהוב עלייך?:כפלי מהו המאכל השנוא עלייך?:דגגגגגגגגגגג בעעעעעעעע
מהו הממתק האהוב עלייך?:הכללל מהו הממתק השנוא עלייך?:אין דבר כזה מהו המאכל האהוב עלייך?:פלאפל מהו המאכל השנוא עלייך?:וואט?? אתם אוהבים פירות?:לעעע.. אתם אוהבים ירקות?:לעע.. אתם אוהבים שוקולד?:יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפ! אתם צמחוניים?:כן..! שומרים כשרות?:דה... אוכלים את כל הארוחות ביום?:לא.. אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:כןחיחיחי זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?ל פירות/ירקות?לבן צ'יפס/במבה?גם וגם אוכל חם/אוכל קר?חם חטיפים/ממתקים?חטיפים גבינה לבנה/צהובה?צהובה דגים/בשר?לא זה ולא זה בונגראנץ'/מקדונלס?לא ולא צ'יפס/ספגטי?צ'יפס..... אהבתם את השאלון? או ?

לאו14

New member
עוננה../images/Emo141.gif

סתם בכללי שם:ליאורושש!! גיל:13 וחצי! שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:אתקלח!! מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:לא לאכול..לשתות..שוקו חם
מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:ארטיק!! מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:אני לא אוכלת
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:כריך עם שוקולד!!
מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:אמ.לא קבוע..,ספגטי,שניצל,פירה,פיצה..כל מיני... מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:אמ..גם לא קבוע.. אתם אוהבים לאכול?:ג'חנון,מלוואח,פיצה מהו החטיף האהוב עלייך?:במבהה!! מהו המאכל השנוא עלייך?:ירקות!!!!
מהו הממתק האהוב עלייך?:שוקולד מריר ומסטיקק!! מהו הממתק השנוא עלייך?:שוקולד תותת בעע!! מהו המאכל האהוב עלייך?:לא שאלו כבר?ג'חנון,מלוואח ופיצה! מהו המאכל השנוא עלייך?:שאלו כבר..ירקות! אתם אוהבים פירות?:לא ממש!! אתם אוהבים ירקות?:לאאאאאאאאא אתם אוהבים שוקולד?:כןןןןן אתם צמחוניים?:לאא!! שומרים כשרות?:כן!!
אוכלים את כל הארוחות ביום?:אמ..לא!!
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לא..אמ..באעצם..כן..מסטיקים!כל הזמןן! זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?מרירררר שליטההה
פירות/ירקות?שניהם בעע אבל פירות..!! צ'יפס/במבה?במבההההההה!! אוכל חם/אוכל קר?חםם!!
חטיפים/ממתקים?חטיפים! גבינה לבנה/צהובה?לבנה!~!0 דגים/בשר?בשר!! בונגראנץ'/מקדונלס?בורגרראנץ'..מקדונלס לא כשר..
צ'יפס/ספגטי?ספגטי!! אהבתם את השאלון? או ?אמ..סבבה..!!

לאו14

New member
חיחייחיחי../images/Emo141.gif

אתם יודעים שהמילה הראשונה שאמרתי הייתה "במבה" אאא איזה חמודהה אניי!!!!!!!

skaatit 1

New member
חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי ../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif

איסה מותקקקקקקקק

עונה../images/Emo39.gif

סתם בכללי : שם: מורן גיל: 18 שאלות : אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אוכל, ברור שאני הגיע לא יהיה מים חמים. מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: אוכל מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: גלידה מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: כלום, אין זמן מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: לחמניה עם חומוס מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: אוכל- אורז מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: גם אורז או פיצה או נקניקיות אתם אוהבים לאכול?: מי לא.? מהו החטיף האהוב עלייך?: במבה וצ'יפס מהו המאכל השנוא עלייך?: גבינה מהו הממתק האהוב עלייך?: שוקולד אתם אוהבים פירות?: כן אתם אוהבים ירקות?: כן אתם אוהבים שוקולד?: ברור אתם צמחוניים?: לא שומרים כשרות?: כן אוכלים את כל הארוחות ביום?: לא אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: כן זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? שוקולד לבן פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? צ'יפס אוכל חם/אוכל קר? חם חטיפים/ממתקים? חטיף גבינה לבנה/צהובה? איכס.. דגים/בשר? בשר בונגראנץ'/מקדונלס? מקדונלס צ'יפס/ספגטי? ספגטי אהבתם את השאלון? כן

skaatushonet

New member
עונההה

שם:אודליה גיל:15 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:אוכללללללל מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:משהו חם חיחי מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:גלידהה מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:מילקי מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:סנדויץ' עם שוקולד מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:כל פעם משו שונה מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:כנ"ל אתם אוהבים לאכול?:כה=/ מהו החטיף האהוב עלייך?:הרבה מהו המאכל השנוא עלייך?:גפילטעפיש מהו הממתק האהוב עלייך?:שוקולד מהו הממתק השנוא עלייך?:בוטנים?! מהו המאכל האהוב עלייך?:--- מהו המאכל השנוא עלייך?:---- אתם אוהבים פירות?:לא הכי אתם אוהבים ירקות?:גם אתם אוהבים שוקולד?:כהההה אתם צמחוניים?:לא שומרים כשרות?:כה אוכלים את כל הארוחות ביום?:כה אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?מריר פירות/ירקות?פירות צ'יפס/במבה?במבה אוכל חם/אוכל קר?חם חטיפים/ממתקים?ממתקים גבינה לבנה/צהובה?צהובה דגים/בשר?בשר בונגראנץ'/מקדונלס?בונגראנץ' צ'יפס/ספגטי?צ'יפס אהבתם את השאלון? או ?כה חביב

ShAhAr CbSm

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo83.gifעונה../images/Emo135.gif../images/Emo174.gif

סתם בכללי שם: שחר קולומבורדונבה סקעת מימון
גיל:15 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: להתקלח...
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: אממממ.. מרק מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: גלידה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: שותה שוקו
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:לחמניה מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: פסטה ובשר, אורז ושעועית... כל מיני דברים
מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: סלט
אתם אוהבים לאכול?:פחמימות וסלטים!!
מהו החטיף האהוב עלייך?: במבה מהו המאכל השנוא עלייך?:שרימפס
מהו הממתק האהוב עלייך?:שוקולד מהו הממתק השנוא עלייך?:שוקולד עם מילואים מוזרים
מהו המאכל האהוב עלייך?:פחמימות מהו המאכל השנוא עלייך?:שרימפסים ופירות ים
אתם אוהבים פירות?:חלק מהם
אתם אוהבים ירקות?:חלק מהם
אתם אוהבים שוקולד?:בבטח!!
אתם צמחוניים?: לא...
שומרים כשרות?:לפעמים..
אוכלים את כל הארוחות ביום?:חוץ מבוקר אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:כן..
זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?לבן.. פירות/ירקות?ירקות צ'יפס/במבה? במבה!!!
אוכל חם/אוכל קר? אוכל חם בחורף
אוכל חם בקיץ
חטיפים/ממתקים?תלוי מתי גבינה לבנה/צהובה? צהובה
דגים/בשר? בשר
בונגראנץ'/מקדונלס? מקדונלדס..!! רק מקדולנדס צ'יפס/ספגטי?ספגטי רולז!! אהבתם את השאלון?
או
?
אני אוהבת כל דבר שקשור באוכל

i love skat

New member
עונההה../images/Emo187.gif

סתם בכללי שם:אביב
גיל:14.9 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:להתקלח
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:מרק
מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:גלידה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:שותה נס קפה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:סנדוויץ' מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:פסטה ושניצל\עוף ואורז
מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:סתם משו קל..
אתם אוהבים לאכול?:ממ..כשאני רעבה אני אוהבת לאכול חח.
מהו החטיף האהוב עלייך?:במבהה
מהו המאכל השנוא עלייך?:הצהוב של הביצה ובננה מהו הממתק האהוב עלייך?:שוקולד..כל הסוגים..
מהו הממתק השנוא עלייך?:טורטית מהו המאכל האהוב עלייך?:ממ..ממולאים חיחי מהו המאכל השנוא עלייך?:לודעת.
אתם אוהבים פירות?:לפעמיים.. אתם אוהבים ירקות?:קצת.. אתם אוהבים שוקולד?:כןןןן
כן| אתם צמחוניים?:פחחח..לא
שומרים כשרות?:כן
אוכלים את כל הארוחות ביום?:ממ..בערך אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לאא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?מריר פירות/ירקות?פירות צ'יפס/במבה?במבה
אוכל חם/אוכל קר?חםם חטיפים/ממתקים?חטיפים גבינה לבנה/צהובה?לבנה דגים/בשר?דגים בונגראנץ'/מקדונלס?מקדונלדס צ'יפס/ספגטי?צ'יפס אהבתם את השאלוןחח..כן
חמוד מאוווד..

simhit

New member
עונננההה../images/Emo26.gif

סתם בכללי שם: שמחית גיל: 13 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: מקלחת ואז אוכל מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: אמממ...שניצל חם וספגטי עם מלא רוטב מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: גלידה שוקולד וניל תות
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:אמממ אין הרבה זמן אז
שוקו ועוגיות או עוגה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: כול יום משהו אחר חחח, טונה, חביתה, גבינה לבנה, חומוס, שוקולד, ........ מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:פירה,שניצל,ציפ'ס,ספגטי,אורז,קציצות,עוף בגריל עם תפוחי אדמה, כמעט כול יום סלט, ועוד מלא..... מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: קורנפלקס כול מיני סוגים, לפעמים חביתה עם גבינה בצד, פיצה, בייגלה חם וחביב.... אתם אוהבים לאכול?: בעיקר שניצל פירה, ספגטי וציפ'ס. ולכול אלה אני תמיד מוסיפה סלט ירקות, פיצה, עוד הרבה.... מהו החטיף האהוב עלייך?: במבה, שוקולד (לא מריר!) ומסטיקים גדולים וצבעוניים!
מהו המאכל השנוא עלייך?: וואו יש מלא, חחחח
גבינה צהובה, כבד, גזר, ברוקולי, אבוקדו, עדיף שאני לא ימשיך.... מהו הממתק האהוב עלייך?: שוקולד- פסק זמן, כיף-כף, שוקולד קוביות פרה, שוקולד לבן, אי אפשר בלי שוקולד ומסטיקים! אה וגם סוכריה על מקל
מהו הממתק השנוא עלייך?: אני לא יודעת אם זה נחשב ממתק אבל קיבלתי את זה בחבילת ממתקים- חלבה מהו המאכל האהוב עלייך?: שניצל של אמא, פירה, ציפ'ס, פיצה, וספגטיי מהו המאכל השנוא עלייך?: כול מה שציינתי מקודם ועוד..... אתם אוהבים פירות?: כן אתם אוהבים ירקות?:כן אתם אוהבים שוקולד?: מאודדדדדדדדדדדדדדדדד אתם צמחוניים?: לא... אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: כול יום מסטיק בצבע אחר זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? ציפ'ס אוכל חם/אוכל קר? אוכל חם חטיפים/ממתקים? ממתקים גבינה לבנה/צהובה? לבנה דגים/בשר? בשר בונגראנץ'/מקדונלס? מקדולנס צ'יפס/ספגטי? ספגטי אהבתם את השאלון? כןןןן! ממש חביב! כול הכבוד על הרעיון לינויוש
- קבלי ח"ח וצל"ש! חיחיחי

עונה! ../images/Emo60.gif

סתם בכללי שם: לי גיל: 19 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אתקלח! מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: פסטה עם שמנת ופטריות חח מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: עזבוא וכל! תביאו לי קולה!
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: קוראסונים או פנקייקס.. תלוי כמה זמן יש לי
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:אני בבית ספר 16 שעות בערך.. אז אני אוכלת הרבה.. גם לחמניה מהבית וגם ארוחות חמות - פסטה, צ'יפס, אורז וכו'.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: כבר עניתי על זה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: פיתה עם משהו... גם בבית ספר כמובן. אתם אוהבים לאכול?: ככה ככה.. אני לא רעבה יותר מדי פעמים ביום.. מהו החטיף האהוב עלייך?: מממ צ'יפס! אבל המחוספס עם הקווים, לא הרגיל. מהו המאכל השנוא עלייך?: אפונה ודייסה! מהו הממתק האהוב עלייך?: שוקולד בואנו! מהו הממתק השנוא עלייך?: האמ.. משהו עם חלווה חח מהו המאכל האהוב עלייך?: אטריות סניות עם ירקות! מהו המאכל השנוא עלייך?: לא עניתי על זה כבר?
אתם אוהבים פירות?: כן.. למה לא? אתם אוהבים ירקות?: בטח! אין כמו סלט טעים של אמא
אתם אוהבים שוקולד?: כן.. אתם צמחוניים?: כן!!!!!!! *גאה* שומרים כשרות?: בעקרון כן. אבל אני גם ככה לא אוכלת בשר.. אוכלים את כל הארוחות ביום?: לא
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: לא כל יום.. זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? שוקולד חלב!!! פירות/ירקות? ירקות! צ'יפס/במבה? ציפס! אוכל חם/אוכל קר? אוכל חם! חטיפים/ממתקים? מה ההבדל לעזאזל?
גבינה לבנה/צהובה? לבנה! דגים/בשר? לא זה ולא זה. בונגראנץ'/מקדונלס? מקדונאלדס! צ'יפס/ספגטי? מממ קשה.... ספגטי? אהבתם את השאלון? או ? כן
אוו סיימתי

יעלי 15

New member
../images/Emo221.gif עונהההה

שם:יעל גיל:15 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:יתקלח מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:פיצה
מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:ארטיק/גלידה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:מילקי מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:קונה בקפיטריה.. כל פעם משהו אחר מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:שניצל תירס מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:מה שבא לי
אתם אוהבים לאכול?:צ'יפס מהו החטיף האהוב עלייך?:צ'יפס מהו המאכל השנוא עלייך?:דג/נקניק מהו הממתק האהוב עלייך?:מסטיק מהו הממתק השנוא עלייך?:אין אתם אוהבים פירות?:כן אתם אוהבים ירקות?:כן אתם אוהבים שוקולד?:ברוררר
אתם צמחוניים?:לא שומרים כשרות?:כן אוכלים את כל הארוחות ביום?:לא תמיד אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?לבן פירות/ירקות?פירות צ'יפס/במבה?צ'יפס אוכל חם/אוכל קר?קר חטיפים/ממתקים?ממתקים גבינה לבנה/צהובה?צהובה דגים/בשר?בשר (תלוי איזה) בונגראנץ'/מקדונלס?מקדונלדס צ'יפס/ספגטי?צ'יפס אהבתם את השאלון? נחמד

shahar s

New member
עונה ../images/Emo150.gif

אתמול חזרתי מטיול שנתי אז יש לי המון זמן לענות על שאלונים! סתם בכללי שם:שחרון גיל:14 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:להתחמם מהמזגן מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:מרק חם חם חם מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:קולה זה לשתות אבל מה זה משנה! מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:שוקו/קרונפלקס מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:הסנדוויץ' של כוכב! מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:תלוי במצב רוח של אמא. בשר, עוף, ספגטי, אורז, קוסקוס, מרק, פתיתים, אטריות להמשיך? מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:אין בדרך כלל אתם אוהבים לאכול?:אורז מהו החטיף האהוב עלייך?:היי היי מהו המאכל השנוא עלייך?:עגבניות זה איכס מהו הממתק האהוב עלייך?:היי היי מהו הממתק השנוא עלייך?:במבה מהו המאכל האהוב עלייך?:אורז אתם אוהבים פירות?:כן אתם אוהבים ירקות?:לא אתם אוהבים שוקולד?:מי לא? אתם צמחוניים?:חחח.לא!
שומרים כשרות?:לא ממש אוכלים את כל הארוחות ביום?:לפעמים לא אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן פירות/ירקות?פירות צ'יפס/במבה?צ'יפס אוכל חם/אוכל קר?חם חטיפים/ממתקים?ממתקים גבינה לבנה/צהובה?לבנה דגים/בשר?בשר בונגראנץ'/מקדונלס? מקדונלס צ'יפס/ספגטי?ספגטי אהבתם את השאלון? או ? בטח

עונהה../images/Emo204.gif

סתם בכללי שם:ספיר גיל: 13 וחציי מחרר
שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?אוכל מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:אמ..שוולד מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:גלידה מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:סנוויץ' מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:^^^ מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:שניצל,מקרוני,צ'יפס.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:טוסט+ירקות אתם אוהבים לאכול?:אמ..המון דברים.. מהו החטיף האהוב עלייך?:קלייק מהו המאכל השנוא עלייך?:כבד
מהו הממתק האהוב עלייך?:קליק,קינדר בואנו.. מהו הממתק השנוא עלייך?:תפוצ'יפס-שמנת
מהו המאכל האהוב עלייך?:יש המוןן אבל פיצה
מהו המאכל השנוא עלייך?:כבד
אתם אוהבים פירות?:יאפ=] אתם אוהבים ירקות?:יאפ=] אתם אוהבים שוקולד?:ברוררר
אתם צמחוניים?:לא שומרים כשרות?:יאפ אוכלים את כל הארוחות ביום?:אמ..כן אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: שיוצא אני אוכלת לחחח זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?שוקולד לבן פירות/ירקות?ירקות צ'יפס/במבה?צ'יפס אוכל חם/אוכל קר?תלוי מתי.. חטיפים/ממתקים?ממתיקים גבינה לבנה/צהובה?גבינה לבנה דגים/בשר?בשר שונאת דגים
בונגראנץ'/מקדונלס?בורגראנץ' צ'יפס/ספגטי?צ'יפס אהבתם את השאלון? או ?

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

סתם בכללי שם:אורטל סקעת
שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אחליף בגדים...אוכל משו ...ואחכה שהמים יתחממו.....
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: לשתות משו חם...
לאכול...אממ לא יודעת......=/ מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: גלידה....ארטיק...משו מקרר..
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: כלום... מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: פיתה עם משו...חחחח מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: כל מיני...מה שאמא שלי מכינה...חחח מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: גם פיתה עם משו...או חתיכת עוגה... אתם אוהבים לאכול?: לאאאאאאאאאאאאאאא....אם לא היינו צריכים את זה בגוף...מצידי היה כל החיים לא לאכול.....
מהו החטיף האהוב עלייך?: במבה
, דוריטוס...
מהו המאכל השנוא עלייך?: אורז..בעעעעע...ואפונה...עגבניה...איככססססס מהו הממתק האהוב עלייך?: מסטיקקקקק....
שוקולד...
מהו הממתק השנוא עלייך?: שוקולד מריר...=/ מהו המאכל האהוב עלייך?: פיצה
מהו המאכל השנוא עלייך?:
עניתי על זה כבר לא
אתם אוהבים פירות?: כן...
אין לי שום דבר נגדם....
אתם אוהבים ירקות?: לא ממש....
אתם אוהבים שוקולד?: מי לא
אתם צמחוניים?: לא...אבל הייתי רוצה להיות...
שומרים כשרות?: כן בטח
אוכלים את כל הארוחות ביום?: נראה לי...
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: אולי...לא בדקתי...נראה לי שכן...
זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן...
פירות/ירקות? פירות
צ'יפס/במבה? במבהההההההההההההההה
אוכל חם/אוכל קר? לא יודעתתתתת
חטיפים/ממתקים? שניהם....חחחחחח
גבינה לבנה/צהובה?אף אחת מהן....
דגים/בשר?דגים אני מעדיפה...למרות שאני לא אוכלת הרבה....
בונגראנץ'/מקדונלס?לא זה ולא זה... צ'יפס/ספגטי? צי'פס...
אהבתם את השאלון? או ?
כן

למעלה