שאלון אוטובוסים

swirrrly

New member
שאלון אוטובוסים

1) מה הקו האהוב עליך? 2) אגד או דן? 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? 6) מה ההבדל בין ברווז? 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? 8) ואת הנהגת? 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה?

swirrrly

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo98.gif

1) מה הקו האהוב עליך? אני מתביישת להגיד
2) אגד או דן? אגדן 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? כן 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? כוסון על פלסטיני 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? הומלסים 6) מה ההבדל בין ברווז? שלא נדע מצרות 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? עם 8) ואת הנהגת? בלי 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? נכון 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? התרגשות 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? התרגשות 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? לא
13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? פתאטיים 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? במיטה בבית 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? לא 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? לא 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? לא 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? כן 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? התנגשות חזיתית 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? חצ'קונים 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? פעולת הסחה

1Shir

New member
אוטובוסים../images/Emo73.gif

1) מה הקו האהוב עליך? נראה לי 247 כי הוא מוביל לבית שלי 2) אגד או דן? דן 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? זה קצת מעצבן אנשים אחרים לפעמים 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? תמיד עדיף כוסון מילד, לא ככה? 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? בד"כ חנויות 6) מה ההבדל בין ברווז? למה? 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי 8) ואת הנהגת? על אחת פי כמה וכמה 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? לא! 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? חייבים לתפוס מקום 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? סוף סוף הגענו 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? לא נראה לי 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? לא ראיתי כאלה 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? לא כאן ולא כאן, אבל אם כבר אז ברור שבאוטובוס, בחיים לא משתעממת בבית 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? אני הייתי מוכנה, אבל לנוסעים בטח היתה בעיה עם זה 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? דווקא הוא? 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? לא זוכרת משהו ספציפי כרגע אבל בטוח שכן 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? נראה לי שכן 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? בירושלים 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? מי מסתכל?! 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? הסחה למה? בטח מטרה

בקושי נוסעת, אבל נו. ../images/Emo14.gif

מה הקו האהוב עליך? 100?
אגד או דן? שיהיה אגד.
לשים רגליים על הכסא זה קולי? בערך.
האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? שוודי?
מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? חנויות.
מה ההבדל בין ברווז? אמ, הוא במים?
אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי.
ואת הנהגת? שיער קצוץ או משהו
.
מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? מה?
.
מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? "תיזהרי ממסטיקים"
.
והרגש המציף אותך כשאתה יורד?"יש לי מסטיק על המכנסיים?"
.
האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? ....
מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? לא טוב, יכולים להידרס.
היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? באוטובוסים.
היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? אולי.
ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? כנ"ל.
האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? לא חושבת
.
האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? אולי.
עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? התאבדות?!
באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? ריחות.
האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? מטרה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

hilonet14

New member
יום האוטובוסים היו אה?? חחח

1) מה הקו האהוב עליך? 4 2) אגד או דן? אגד 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? נחמד 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? כנראה כוסון פלסטיני 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? חנויות 6) מה ההבדל בין ברווז? אווז?? 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי 8) ואת הנהגת? עם שפם 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? אכן כן 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? פרפרים בבטן 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? בחילה 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? תשאלו תבנים... 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? משועממים... שימצאו מישו בגודל שלהם! 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? ממתי משתעממים במיטה?!?! 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? נראה לכם!? 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? לא נהגת, אולי להיותצ בתוך הלימוזינה 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך?נו בימת! 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? לא... 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? ממש לא !! אני רוצה לחיות! 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? יש שם ריח מס'ה מסריחחחחחחחחח 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? ננננננמממממממממ

דנטל

New member
אוטובוסים1

1) מה הקו האהוב עליך? 5 2) אגד או דן? דן 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? לא 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? כוסון, העיקר שהוא לא ילד 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? חנויות 6) מה ההבדל בין ברווז? ברוז 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי 8) ואת הנהגת? בלי 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? לא 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? שאני מתה לשבת 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? שאין לי כח ללכת 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? לא 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? הם לא אשמים, זה בגנים 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? אוטובוס 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? אין לי רשיון נהיגה, הם היו מוכנים? 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? לא 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? אני מניחה שכן 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? לא, רק הזיות 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? המתנה 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? ריחות 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? מטרה

קספר07

New member
עונה לשאלון של שירלי

1) מה הקו האהוב עליך? לא יודעת... 73 אולי (לבית) 2) אגד או דן? אגד 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? לא 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? שבדי!! 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? חנויות 6) מה ההבדל בין ברווז? בין ברווז למה? 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי 8) ואת הנהגת? עם שפם זה נורא סקסי... 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? מה??? 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? אני כולי מקווה שיגיע מהר 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? יו סוף סוף מין הקלה כזו 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? לא 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? חח 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? באוטובוסים 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? כן 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? אולי 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? לא זכור לי... 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? כן 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? על ידי המתנה למחבל 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? ריחות 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? פחח

mad eye rejy

New member
גמני

1) מה הקו האהוב עליך?-154 שולטט 2) אגד או דן?-אגד 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי?-די ככה 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני?-כוסון פלסטיני 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים?-חנויות
6) מה ההבדל בין ברווז?-ברווז ל....מה? 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם?-עם...... 8) ואת הנהגת?-חחחחחחחחח לא יצאה לי נהגת עוד 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא?-נכון חח 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס?-"אוף,מתי אני כבר אגיע כדי לא לשבת ליד כל המסריחים פה" 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד?-"סוף סוף!!!" 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות?-אהמ אהמ אני בת 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים?-כלבים זה תמיד חמוד :> 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית?-באוטובוסים.במיטה יכול להיות שיש לי חברה יותר מעניינת..... 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד?-אולי. 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)?-כן! 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך?-חחחחחח לא 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס?-לא 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל?-מה זה השאלות הקרועות האלה?! 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים?-ריוחת*מנסהלאלהקיא* 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה?-חחחחחחחחח ~רוני~

דללה

New member
אוטובוסים...

) מה הקו האהוב עליך? 67.. 30.. כל קו שמגיע לתיכון שלי.. 2) אגד או דן? דן 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? לא.. אבל לשים רגל על הברזל של הכיסא זה נוח 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? לא זה ולא זה... 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? חנויות 6) מה ההבדל בין ברווז? ההבדל בין ברווז למה? 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי 8) ואת הנהגת? בלי 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? יש מצב 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? דיכאון 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? עוד יותר דיכאון 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? לא 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? אף פעם לא ראיתי כלבים רודפים אחרי אוטובוס 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? אוטובוסים 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? לא 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? לא 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? יש מצב 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? אני מקווה שלא
19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? התנגשות חזיתית 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? ריחות 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? פעולה הסחה אני מניחה

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

) מה הקו האהוב עליך?5 2) אגד או דן?אגד 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי?לא קולי אבל נוח חח 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני?שבדי 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים?חנויות והומלסים שמסתובבים בחנויות לנדב כספים... 6) מה ההבדל בין ברווז?[?!] 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם?לא משנה לי 8) ואת הנהגת?
9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא?חחחח 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס?יאלה מתי יורדים?! 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד?סופסוף.. אבל הוא לא יכל להוריד אותי בול בבית? 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות?כוסונים אם כבר וכן אני הכרתי משם איזה אחד 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים?אהבלים 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית?אממ 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד?לא 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)?לא 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך?אמממ לא 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס?לא 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל?לאאא 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים?חצ'קונים 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה?מטרה

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo219.gif

1) מה הקו האהוב עליך?אין כזה 2) אגד או דן?אגד 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי?לא 4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני?ילד שבדי,כי ממילא השבדים כוסונים 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים?הומלסים יושנים על ספסלים ליד חנויות 6) מה ההבדל בין ברווז?בר-שם וווז-קיצור לאווזי 7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם?אני לא מעדיפה את נהג האוטובוס שלי 8) ואת הנהגת?כנ"ל 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא?אולי 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס?עצבים ותחושה לא טובה. כשאני נוסעת באוטובוסים/מכוניות אני ממש לא מרגישה טוב. 11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד?אושר. 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות?לא. 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים?אין לי דעה. 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית?באוטובוסים. 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד?לא. 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)?לא. 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך?לא. 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס?לא,לא ממש. 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל?ככלי להתאבדות ע"י התנגשות חזיתית. 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים?שניהם. כי החצ'קונים מפיצים ריח. 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה?שניהם.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif טוב שההגה בידיים של אגד.XD

1) מה הקו האהוב עליך? אהוב זו מילה קצת גדולה. אני לוקחת 8/8א כדי להגיע הביתה XDDDD 2) אגד או דן? אגד ^__^ 3) לשים רגליים על הכסא זה קולי? זה לא קולי, זה נח.
4) האם תעדיף לשבת על יד ילד שבדי או על יד כוסון על פלסטיני? השבדים כוסונים בכל מקרה. :) 5) מבעד לחלון יש חנויות או הומלסים? חנויות. 6) מה ההבדל בין ברווז? מה
7) אתה מעדיף את נהג האוטובוס שלך עם או בלי שפם? בלי. 8) ואת הנהגת? אף פעם לא נסעתי עם נהגת. XD 9) מהותו הקיומית של התיק בעת נסיעה באוטובוס הוא להוות ככלב השמירה של הטריטוריה האוטונומית של ריח פחי הזבל שישנת בהם אתמול, נכון או לא? יש מצב. 10) מהו הרגש הראשון המציף אותך בעת עלייה באוטובוס? רגש? הריח!!1
11) והרגש המציף אותך כשאתה יורד? שמחה. הבית. D: 12) האוטובוס הוא מקום טוב להכיר כוסיות? כוסונים? אמ לא. או שכן. 13) מה דעתך על כלבים שרודפים אחרי אוטובוסים? חמודים. לא מבינה מה הם מוצאים באוטובוס. 14) היכן אתה משתעמם יותר, באוטובוסים או במיטה בבית? במיטה בבית. בוא נגיד שבאוטובוס אף פעם לא משעמם לי. תמיד יש מישו שיעיר לי, שיציק לי, שידחוף אותי. DDDDD: וכולם באוטובוס רבים. משעשע ^^ 15) היית מוכן להיות נהג אוטובוס ליום אחד? קודם נוציא רישיון, אז נדבר. 16) ונהג לימוזינה של ראסל קרואו (ליום אחד)? חחחחחח, סורי אבל אין לי מושג מי זה ראסל קרואו. [
] 17) האם אי פעם אוטובוס לקח חלק פעיל באחד מחלומותייך? לא, אולי אבל לא זוכרת אם כך. 18) האם אי פעם אחד מחלומותייך לקח חלק פעיל באוטובוס? חחחח XD 19) עדיף להשתמש באוטובוס ככלי להתאבדות על ידי התנגשות חזיתית או על ידי המתנה לעלייתו של מחבל? מחבל. 20) באוטובוסים יש יותר ריחות או יותר חצ'קונים? שילוב של שניהם. 21) האם קשירת שרוכים באוטובוס היא מטרה או פעולת הסחה? מטרה.

למעלה