שאלון אהבה

שאלון אהבה../images/Emo23.gif

האם יש לך חבר/ה? האם יש לך כיום אהבה בלב? האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? אם כן,למי? הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות? יש לכם/לכן ידידים/ידידות?

../images/Emo14.gif

האם יש לך חבר/ה? לא
האם יש לך כיום אהבה בלב? ממ.. מה ז"א? אם אני אוהבת משהי? אממ קצת. תהליכי התגברות you know האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? לא אם כן,למי? ^ הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות? ממ לא מפורש. אבל כן. סוג של. וגם פעם פעם ביסודי כשהייתי סטיירטית הצעתי למקובל של הכיתה חברות. יש לכם/לכן ידידים/ידידות? ידידות. כן

I L O V E MCR

New member
אוקיי אני ../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

האם יש לך חבר/ה? לא..עצוב עצוב האם יש לך כיום אהבה בלב?לא האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? חחח לא אהבה כזאת של חבר אם כן,למי? הוו למלא!!!!!!!!!!!!!! |איזבלי-מאמאשיר;שיר;שריתי;שייקה;עיריתי;מאיושקסקס;דסי;נויק;ועוד כאלה שעזבו..הוא כמובןשחרכפרעליוP:::|חחחחחחחחXPPP הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?לא יש לכם/לכן ידידים/ידידות?ידידים יש.

דנטל

New member
בעעע אהבה

האם יש לך חבר/ה? לא האם יש לך כיום אהבה בלב? לא האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? לא אם כן, למי? - הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות? לא יש לכם/לכן ידידים/ידידות? כן

שלי פאר

New member
אהבה עלקקק

האם יש לך חבר/ה? לא האם יש לך כיום אהבה בלב? כן האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? בקושי מכירה אותם אם כן,למי? הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?חח כן יש לכם/לכן ידידים/ידידות? אפשר לומר

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif :)

האם יש לך חבר/ה? לא. האם יש לך כיום אהבה בלב? כן. האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? אין לדעת
אם כן,למי? אהבה אהבה? לשחר
סתם שתקו. הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות? חח בכיתה ד'? יש לכם/לכן ידידים/ידידות? כן.

MushrooMush

New member
אני....

האם יש לך חבר/ה?לא האם יש לך כיום אהבה בלב?אולי האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום?חחחחח כהלכולם 3> אם כן,למי?>< הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?כה...=] יש לכם/לכן ידידים/ידידות?כניראה....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהבה

האם יש לך חבר/ה?לא האם יש לך כיום אהבה בלב?לא האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום?לכולם דה D: אם כן,למי?^ הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?לא יש לכם/לכן ידידים/ידידות?כן בטח

עונה../images/Emo9.gif

האם יש לך חבר/ה? כע
האם יש לך כיום אהבה בלב? כע
האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? אממ יש הרבה אהבה אבל לא אהבה כמו של זוג אם כן,למי? לכולםם במיוחד לאחותי הבוררת
הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות? לע יש לכם/לכן ידידים/ידידות? מלאא ..

crazysapir

New member
"צועקים על אהבה"

האם יש לך חבר/ה?נופ האם יש לך כיום אהבה בלב?כה או שהז הדלקות אין לדעת... האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום?לא. אם כן,למי?-- הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?לא יש לכם/לכן ידידים/ידידות?כה

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

האם יש לך חבר/ה?לא האם יש לך כיום אהבה בלב?כן האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום?אהבה כזאת של משפחה..
אם כן,למי?לכולם,לאחיות המתוקות שלי,לבנות העדינות שלי ולכל השאר...
הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?לא יש לכם/לכן ידידים/ידידות?כן

Retama

New member
....

האם יש לך חבר/ה? כן
האם יש לך כיום אהבה בלב? האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום? לא :p אם כן,למי? הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות? כן, בכיתה ה' יש לכם/לכן ידידים/ידידות? מן הסתם כן

Scarli

New member
הופ הופ

האם יש לך חבר/ה? נופ. האם יש לך כיום אהבה בלב? לא אהבה.. יותר הידלקות האם יש לך כיום אהבה לאחד מחברי הפורום?נופ אם כן,למי?נופ הצעתם פעם למישהי/למישהו חברות?אף פעם לא היה לי צורך:p יש לכם/לכן ידידים/ידידות? כן.

למעלה