שאלון אביתר

A N I g M A

New member
שאלון אביתר

כי אני רוצה להשקיע יותר בפורום, אני מנסה להראות כוונות טובות
אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה?
נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים?
למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר?
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם?
יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? זהו נו, אני לא טובה בזה, אבל ניסיתי.

ח ל ו ן

New member
:]-

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? תם. כי הוא פשוט זה. נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? פחח ממש לא, היא היתה נכשלת. למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? כי זה אביתר!
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם?שיר טיול יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? יכול לנסות, להצליח יהיה לו קשה.

TEENAGER1

New member
הו סיוונצ'../images/Emo24.gif

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? הייתי אומרת תם, כי זה מתבקש. אבל כשחושבים על זה, הוא לא תמים במיוחד(
), אז אני אלך על חכם - רק תקראו את הדברים שהוא כתב באתר (שיעדכנו כבר!!!!!
), ותבינו שהוא גאון! נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? שימשיך להיות הוא וזהו, כל דבר אחר לא יילך לו במיוחד
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? מתוך הטרילוגיה? "עומד על נייר", כי הוא אופטימי וכיפי
יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? לא ולא, הוא אחד ויחיד!

TEENAGER1

New member
פספסתי שאלה../images/Emo12.gif

למה אני נהנית בהופעות? כי רק לראות את אבי בקיפצוצים החמודים שלו על הבמה, מעלה לי <-----------------כזה-----------------> חיוך על הפנים
והשירים כ"כ יותר מרגשים/מצחיקים בהופעות, וביקובסקי חמוד להפליא

Kettercat

New member
אחלה שאלון!

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? - תם, כי הוא פשוט נראה תמים וחמוד
נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? - nah, הוא לא נראה לי הטיפוס.
למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? - מי שהיה בהופעה יסכים שפשוט אי אפשר להסביר למה...
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? - "עומד על נייר", אל השאר לא כולם יכולים להתחבר. "עומד על נייר", לעומת זאת, זה דיסק מתנה טיפוסי
יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? - לא שידוע לי

נדבמור

New member
בחורה יצירתית... שאלון חמוד

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? ממ רשע בטוח לא... אני אומר חכם! אחרי הכל הוא המורה הרוחני שלי הוא לא יודע את זה אבל זה נכון... נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? חחח ממש לא... מתאים לו להיות מקסימום מנהל פינת ליטוף של ארנבים בגן חיות... חמוד... למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? מממ פסיכודאלי... מין שקט ורועש בו זמנית... אי אפשר להסביר... איכות וחוש הומור בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? עומד על נייר יש בו משהו אופטימי וחגיגי כזה... יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? לא... זה מה שעושה אותו יחודי כל כך!

סיווני ../images/Emo25.gif

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? כשחושבים עלך זה, הוא יכול להיות כולם.. אני אסביר: חכם- תשמעו את הלחנים שלו ותבינו..
רשע- אממ.. אקדח? תאטרון רוסי? אולי דיו או בראשית?
תם- אממ.. נו.. אביתר
יש לו את הפרצוף הכי תמים בעולם.. "את מי אני אוהב, אותך או אותי"
זה שאינו יודע לשאול: אני חייבת- "אם הייתי נעל, הייתי מגף או כפכף?" - אני חושבת שטענתי הוכחה..
נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? מה הקשר בין דיקטטור לבין חנות תקליטים לא הבנתי? אני דווקא חושבת שהוא יכול לנהל חנות מצויינת כי הוא לא פוחד מסגנונות חדשים ואפילו יוצר כאלו אז זה נראה לי ממש מדליק. חנות כזו כמו שאני חולמת עליה, שיש בה הכל ממוסיקה חסידית ופיוטים ועד למוסיקה אלקטרונית וטראנסים למניהם וגאז והכל.. הוא נראה לי סקרן וזה מעולה למנהל של חנות תקליטים..
למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? כי זה הוא
והוא כולו ביישן וממש מתאמץ לדבר מה שדי משעשע.. וכל הקיפצוצים האלו והבדיחות שהוא זורק ו..
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? אני חושבת שאת הראשון כי הוא קלאסיקה שחובה שתהיה בכל בית..
יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? ברור
אדם
זה פשוט הוא

cspse

New member
הווו זה נחמד...

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? - זה שלא יודע לשאול... ובהגדרה "משודרגת" - זה ששואל ת'שאלות הכי הזויות, שאין להן תשובות... השאלות שהכי כיף להשאיר אותן באויר ללא תשובה. נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? - חחחחחחח לאא.... למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? - אינדיבדואלי לכל אחד לדעתי... כל אחד והאיזורים המאוד מסויימים שם בפנים, וההשפעות עליהם, שבהם אביתר נוגע לו בהופעה... בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? - בעיקר שילוב של כמה שירים מכל אלבום.. ואם להתעקש, אז "עומד על נייר". יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? - ספק... חג מקסיייים לכולם!

InfeCtedShesek

New member
אני אוהבת את אביתר. (../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif)

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? זה שלא יודע לשאול. בטוח. בעיקר בגלל הטקסטים המתחמקים והלא-מדויקים ("אני צריך לקנות מעיל ואני צריך.. רציתי לכתוב..") נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? נראה לי שלא, אבל זה כל היופי. הוא קצת כנוע מדי, אבל תמיד יש את "אקדח" שיזכיר לנו את האפי הלוחמני המודחק שלו. למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? כי הוא מדהים אותי כל פעם מחדש. בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? 30. כי אני נורא מתלהבת ממנו וכי הוא מדהים. ואני באמת קונה אותו עכשיו למישהו. יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? לא. אבל כמו שאין מישהו שיכול לחקות או להיות קרוב ל..שלומי סרנגה. o_O חג שמח חברים

yam dooharty

New member
אביתר:

תמים. על פניו הוא נראה כל כך ישר ותמים.. אבל מסתתרת בו בפנים כל כך הרבה חוכמה. דיקטטור? אביתר? לא. אני חושבת שהוא אמן מצוין. עם המוסיקה והאמנים הוא מסתדר נהדר אבל לנהל? להתמודד גם עם נגיד להגיד דברים רעים בפנים? אני חושבת שהוא תמים,טוב לב, ומצפוני מדי בשביל זה.. למה נהנים? אי אפשר להסביר את זה.. יש לו את הקסם שלו! אלבום? אביתר בנאי-אביתר בנאי. אף אחד לא יכול להיות אביתר. גם לא להתקרב. אחלה רעיון!:)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שאלוןאביתר!../images/Emo141.gif

אם אביתר היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? תם. הוא לא רשע או לא יודע לשאול בטוח, ולמרות שהוא נורא חכם התם יותר משקף אותו, כי הוא פשוט...תמים כזה, ילד. נראה לכם שאביתר יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? אמממ, אפפעם לא חשבתי על זה...הוא יכול להיות, אני מניחה. למה אתם כל כך נהנים בהופעות של אביתר? אמממ כי הוא נותן מעצמו הרבה, הוא לא שר טכני, הוא לא משתעמם בהופעה, כל הופעה הוא נותן את כולו, ככה אני מרגישה, וזה אחרי השוואה להופעות אחרות, יש בשלו משהו נורא ייחודי. בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? ראשון. יש מישהו שיכול לחקות, או להיות קרוב לאביתר? אממממ לא לחקות או להיות דומה כי הוא מאוד ייחודי, אבל מבחינת רמת הכישרון- יש הרבה קרובים. אחלה שאלון. ווי לאב יו סיוונוש!

למעלה