שאלוןשאלוןשאלון!

dragonit12

New member
שאלוןשאלוןשאלון!

עוד מעט החופש הגדול יסתיים ואנחנו נחזור ללמוד. אז שאלון לפני תחילת הלימודים...
איך היה החופש?
לאיזה כיתה עולה?
איזה בגרויות עושה השנה?
קנית כבר ציוד לבית ספר?
קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?
מתרגש לקראת השנה החדשה?
מה עשית בכלל בחופש?
עבדת?
הלכת לים?
ולבריכה?
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?
הלכת להופעות?
אוהב לונה פארק?
ומה עם פארק מים?
באיזה מגמה אתה בבצפר?
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?
בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר?
מחכה לסיים בצפר?
רוצה ללכת לצבא?
יודע מי יחנך אותך שנה הבאה.
אם לא,איזה תרצה?

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהיי ../images/Emo13.gif

איך היה החופש? עמוסססס לאיזה כיתה עולה? י' איזה בגרויות עושה השנה? אין לי שמץ.. חח.. קנית כבר ציוד לבית ספר? כן.. חוץ מתיק קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? עד ט' היה מין פרויקט השאלת ספרים, אבל מי' צריך לקנות.. מתרגש לקראת השנה החדשה? יש סוגשל התרגשות וחשש מה עשית בכלל בחופש? עבדתי, הייתי במחנה קיץ 10 ימים, ימי עבודה בצופים, שיעורי גיטרה, קורס מחול, קורס מתמטיקה, ויצאתי כמעט כל ערב
עבדת? יאפ =] הלכת לים? כן.. אבל מעט מדי.. ולבריכה? לא.. בעצם, כן, פעם אחת [באמצע המחנה קיץ- חלוץ] הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? לא... אולי מחנ"ק הלכת להופעות? לא
עלק אמרתי שבקיץ יש מלא הופעות ונלך להרבה.. אוהב לונה פארק? כמובן ומה עם פארק מים? למה לא? באיזה מגמה אתה בבצפר? הולכת למחול, כימיה ופיזיקה.. מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת באותו בי"ס, רק תיכון בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר? ממש לא [החופש השני שאני יכולה להגיד את זה] מחכה לסיים בצפר? ממש לא.. אני אהיה אבודה בלי בי"ס.. רוצה ללכת לצבא? כן!
יודע מי יחנך אותך שנה הבאה. כן.. אם לא,איזה תרצה? יש כמה מורות שהייתי שמחה אם היו מחנכות אותי, ואת המורה שלי עכשיו אני בכלל לא מכירה.. בהצלחה בשנה הבאה לכולם!!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hadarinke

New member
עונה

איך היה החופש?מהיר לאיזה כיתה עולה?י איזה בגרויות עושה השנה?אין לי משג! קנית כבר ציוד לבית ספר?כן קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?קונים מתרגש לקראת השנה החדשה?לא מה עשית בכלל בחופש?אממ עבדת? כן הלכת לים?כן ולבריכה?כן הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?כן הלכת להופעות?כן אוהב לונה פארק?כן ומה עם פארק מים?כן באיזה מגמה אתה בבצפר?אדריכלות מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?חדש! בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר?קצת מחכה לסיים בצפר?לא רוצה ללכת לצבא?לא יודע מי יחנך אותך שנה הבאה.לא אם לא,איזה תרצה?מורה טובה

dragonit12

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך היה החופש? עבר מהר
אבל היה בסדר גמור
לאיזה כיתה עולה? י"ב,אמאלה
איזה בגרויות עושה השנה? ספרות,חיבור,היסטוריה ב',אזרחות,חנ"ג,מנהל וכלכלה,פרוייקט,אנגלית+פרוייקט,מתמטיקה{אולי להשלים}תנ"ך,וזהו נראה לי
קנית כבר ציוד לבית ספר? כע,אתמול!
קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? האמת?זה לא ברור! לא קיבלתי מכתב הביתה..,אין לי מושג אפילו מתי אני מתחילה
מתרגש לקראת השנה החדשה? מאד!
מה עשית בכלל בחופש? עבדתי,הלכתי לסרטים,הופעות(בקרוב!},מועצה,לונה פארק,ועוד כמה על הדרך!
עבדת? יאפ,בקייטנה
הלכת לים? לא,אבל אני רוצה. מי בא איתי?
ולבריכה? אלך ברביעי עם אמא בע"ה!
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? אממ..אולי
הלכת להופעות? יאפ!
אוהב לונה פארק? כעעע
ומה עם פארק מים? פחות..בעיה של בנים בנות><
באיזה מגמה אתה בבצפר? חשבונאות!
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו אחד...
בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר? לא ממש
כי הייתה לי מסגרת...
מחכה לסיים בצפר? כן ולא.
רוצה ללכת לצבא? כעעעעע!
יודע מי יחנך אותך שנה הבאה. כן...
אם לא,איזה תרצה? זה בסדר גמור
קראת? תגיד/י ותקבל/י

Yoko Nakajima

New member
חח יש מצב שאני זקנה מידי לשאלון הזה?

איך היה החופש? מעולה! לאיזה כיתה עולה? סיימתי איזה בגרויות עושה השנה? נאדה
קנית כבר ציוד לבית ספר? לא צריכה D: קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים, בצפר קמצן מתרגש לקראת השנה החדשה? האמת שלא חח מה עשית בכלל בחופש? קוקה קולה וילג', אילת, מסיבות יומולדת, מסיבות גיוס ועוד שטויות =] עבדת? יאפ הלכת לים? כמובן ולבריכה? בטח הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? הוילג' ואילת הלכת להופעות? אכן כן אוהב לונה פארק? רק כשאני עובדת שם ועולה על המתקנים no charge קולולו ומה עם פארק מים? נשמע נהדר, מזמן לא הייתי באיזה מגמה אתה בבצפר? הייתי. כימיה. מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? מתחילה משהו חדש חדש... בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר? קצת להפסקות, יש אנשים שפחות רואים בחופש לעומת על בסיס יומי בתקופת לימודים. מחכה לסיים בצפר? כבר לא מחכה, לא מאז יולי 08 רוצה ללכת לצבא? מן הסתם, ועומדת ללכת החודש.. יודע מי יחנך אותך שנה הבאה. הממ, המפקד? אם לא,איזה תרצה? אפאחד

----)

איך היה החופש?נחמד לאיזה כיתה עולה?י"ב איזה בגרויות עושה השנה?לא זוכר... קנית כבר ציוד לבית ספר?כן קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?קונים מתרגש לקראת השנה החדשה?כן מה עשית בכלל בחופש?לימודים..אילת עבדת? לא הלכת לים?לא ולבריכה?כן הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?כמו מה? הלכת להופעות?לא אוהב לונה פארק?כן ומה עם פארק מים?מה איתו? באיזה מגמה אתה בבצפר?מדעי החברה מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?נשאר בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר?טיפה מחכה לסיים בצפר?מאוד רוצה ללכת לצבא?כן יודע מי יחנך אותך שנה הבאה.כן אם לא,איזה תרצה?

Ditz 93

New member
אני D:

איך היה החופש? משעמם. לא משו מיוחד... לאיזה כיתה עולה? י'. איזה בגרויות עושה השנה? 005,006 במת' ואת כל החובה בי'. קנית כבר ציוד לבית ספר? כה, חוץ מחולצות בי"ס. קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? יש כמה שהם בהוצאה פנימית של בצפר, אבל הרוב לא... מתרגש לקראת השנה החדשה? האמת, כה. תיכון חדש.. ואני אפגוש שם "חברים" ישנים-חדשים, שהייתי איתם ביסודי. מה עשית בכלל בחופש? ישנתי הרבה, נחתי. עבדת? לא הסתדר בסוף. קיבלו אותי לעבודה ובסוף לקחו בן של עובד. הלכת לים? כה, בקטנה. ולבריכה? לא. הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? שו אטרקטיבי? הלכת להופעות? לי הייתה הופעה. אוהב לונה פארק? כה. אבל לא הייתי. ומה עם פארק מים? לא. D: יותר מדי ללכת עם בגד ים. באיזה מגמה אתה בבצפר? אין עוד. מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? מתחילה, תיכון. בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר? לא ממש... XD מחכה לסיים בצפר? אממ. לא D: תמיד אומרים שאלו השנים הכי טובות. רוצה ללכת לצבא? לא. אבל אני אלך ^^" יודע מי יחנך אותך שנה הבאה. כה. אותה המחנכת של אחותי מלפני 10 שנים XD

../images/Emo13.gif

איך היה החופש? כיף לאיזה כיתה עולה? י' איזה בגרויות עושה השנה? הסטוריה, לשון, צרפתית ועוד. קנית כבר ציוד לבית ספר? לא;; קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים מתרגש לקראת השנה החדשה? קצת >< מה עשית בכלל בחופש? חודש הראשון התבטלתי וחודש שני הייתי בקנדה עבדת? לא
הלכת לים? כן ולבריכה? כן הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? תגדירי אטרקטיבי
הלכת להופעות? כן אוהב לונה פארק? כן ומה עם פארק מים? כן באיזה מגמה אתה בבצפר? בוחרים רק בסוף י' אצלנו.. מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר? כ"כ לא >< מחכה לסיים בצפר? לא יודעת רוצה ללכת לצבא? לא יודע מי יחנך אותך שנה הבאה.? כן. איכ אם לא,איזה תרצה?

Harpush

New member
חדשה

איך היה החופש? מעולה לאיזה כיתה עולה? י' איזה בגרויות עושה השנה? אנאערף, מה שעושים בכתה י'. קנית כבר ציוד לבית ספר? כן קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מקבלים מבצפר מתרגש לקראת השנה החדשה? לא ממש, מפתיע אותי קצת. מה עשית בכלל בחופש? כיף , ועבדתי. עבדת? כן הלכת לים? כן ולבריכה? אולי פעם אחת הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? אממ כן הלכת להופעות? כן אחת אוהב לונה פארק? כה ומה עם פארק מים? כן ברור באיזה מגמה אתה בבצפר? אומנות מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת בתאכלס, אתה התגעגעת בחופש לבצפר? לא, כי הייתי עם האנשים של בצפר המון. מחכה לסיים בצפר? לא רוצה ללכת לצבא? יגיע הזמן.. יודע מי יחנך אותך שנה הבאה? לא. אם לא,איזה תרצה? שמות יעזרו לכם? :)

למעלה