שאלוןן:]

שאלוןן:]

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני יודעת שזה ארוך אבל תענו:]

באמת ארוך ואני אענה ../images/Emo9.gif

אני אתן תשובות קצרות
1. שם:
יפית 2. גיל:
16 3. תאריך לידה:
31.5.90 4. כינוי:
פופו,יפה,פרסט (בגלל השם משפחה) 5. תכונה טובה:
אני דואגת לאחרים לפני שאני דואגת לעצמי 6. תכונה רעה:
קנאית 7. חולשה:
לדברים משמינים 8. אובססיות:
לחבר שלי 9. פאדיחה:
אם אני אתחיל אני לא אסיים 10. כאב:
פרידה 11. משאלה:
הלוואי שיהיה לכל האנשים בעולם טוב 12. זיכרון רע:
לא חושבת שיש לי 13. זיכרון טוב:
יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
ששיחקתי עם הבנים בשכונה שלי כדורגל חח 15. געגוע:
לימי הילדות שלי 16. פחד:
שדים ורוחות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
את חבר שלי בוכה 18. קמיע [אם יש]:
אין 19. החג האהוב עליך:
חנוכה
20. אוכל מועדף:
אמ.. הכל? חח
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:
גזר גמדי
22. שתיה מועדפת:
קולה, אבל אני בדיאטה אז מים 23. קינוח מועדף:
כל דבר מתוק 24. ממתק מועדף:
שוקולד 25. עוגה מועדפת:
של אחותי הגדולה.. 26. צבע מועדף:
ורוד 27. חיה מועדפת:
כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:
כלב 29. ספורט מועדף:
משחקי כדור 30. מספר מזל:
8 31. ספר:
נקמה של שרה אנג'ל-מומלץ 32. סרט דיסני מועדף:
מלך האריות 33. סרט:
קולד מאונטיין 34. שחקנ\ית:
רן דנקר!
35. זמר\ ת:
אני
36. סדרה מעודפת:
השיר שלנוווו דההההה 37. מקצוע אהוב:
יש דבר כזה בכלל? 38. מקצוע שנוא:
הכל 39. מקום בעולם:
אוסטרליה 40. המעשה הכי נועז שעשית:
לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
יש הר בה 42. פריט לבוש מועדף:
ג'ינס0 43. ההמצאה של כל הזמנים:
פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
קיץ ואביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?
לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?
מאוד 47. גלידה- בכוס או בוופל?
וופך 48. שקיעה או זריחה?
שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?
ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?
בזבזנית גדולה 52. מלפפון או עגבניה?
עגבניה 53. קור או חום?
קור 54. לישון או לקום?
לישון 55. חוף או הרים?
חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?
וניל 57. תות או בננה?|כ*|תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?
רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:
יש איזה אחד סוטה 60. שיר שגורם לך לבכות:
שירי דיכאון שאני שומעץ 61. השיר של כל הזמנים:
לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:
מהשיר שלנו שתמרה שרה לרני 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
וואה וואה לא יודעת יש זמן 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
כבר למות? 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:
לא יודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?
סבבה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:
אני צריכה רק אחת - תמר 68. הגלידה הכי טעימה?
יש איזה מקום בעזריאלי שיש גלידה טעימה יש הרבה טעמים שם 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
בגיל 10 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?
מחפשת דברים שמעניינים אותי 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?
פה... מוזיקה מזרחית ובעיות בגיל ההתבגרות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
מזריקה אהבה.. כי זה היה הכיוני שלי פעם באייסיקיו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
בטח 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?
הרבה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
רע לי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
פנים.. עיניים.. 78. יש לך חבר/ה?
כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?
2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?
כן למה לא? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?
מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?
שמה שעון מעורר 83. מהם התחביבים שלך?
אמ.. לא יודעת.. לנגן, לשיר.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?
את חבר שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימי

שביטוש1

New member
חחח גם התכונה הרעה שלייי כזאת חח

אני גם קנאיתת.. חחח שונאת את זהה..

corl100

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. שם: קורל 2. גיל: 12 וחצי 3. תאריך לידה: 24.4.94 4. כינוי: corl100 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: אממממ... חחח קשה להגיד על עצמי
7. חולשה: לג'וקים ולמקומות סגורים
8. אובססיות: אמממ חחחח מזה אובססיות ?
9. פאדיחה: לא זוכרת
10. כאב: - 11. משאלה: לפגוש את רן דנקר
12. זיכרון רע: אממ... חח יש הרבה
13. זיכרון טוב:
יש כל מיני 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ארוך... אין לי כוח לכתוב את זה
15. געגוע: לדוד שלי , לגורים של הכלבות שלי , לכיתה הקודמת שלי
16. פחד: מקומות סגורים וג'וקים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: איומים , קללות , שיש מלחמה , שאין שלום , שמישהו מת. 18. קמיע [אם יש]: נמ.. אין
19. החג האהוב עליך: פסחח
מומולדת.. למרות שהשנה יש לי יומולדת ביום העצמאות
20. אוכל מועדף: יש הרבה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כל דבר לא כשר.. 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים טבעי !!!!!! :D 23. קינוח מועדף: גלידה, שוקולד, וכל הממתקים
24. ממתק מועדף: סוכריה , מסטיקקק, ושוקולד
25. עוגה מועדפת: שוקולד של אמא שלי
26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: כלב :D 28. חיית מחמד [אם יש]: 2 כלבות ודג
29. ספורט מועדף: שונאתת ספורטטט 30. מספר מזל: 4, 8 31. ספר: כוח הלב 32. סרט דיסני מועדף: אמממממ יש הרבה מדיי
33. סרט: אבא מתארס.. !!!!! 34. שחקנ\ית: הילארי דאףף ורן דנקרררר 35. זמר\ ת: הילאריי דאףף ורן דנקרר 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו , קטנטנות 2006 , ים של סודות, פלוריסיינטה.. 37. מקצוע אהוב: יש כל מיני
38. מקצוע שנוא: היסט[ו]ריה 39. מקום בעולם: ארגנטינה - בואנס איירס.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: גם לא זוכרת
42. פריט לבוש מועדף: חצאית וגי'נס.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשבב טלפון וטלוויזיה
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חחחחחח כולם
בהדרגה : קיץ , חורף , אביב , סתיו... 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נ-ג-ד ! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם
תלוי מתי ואיפה
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? גם וגם , תלוי מתי . 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? גם וגם
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הרבה
60. שיר שגורם לך לבכות: שירים מדכאים ברגעים מדכאים. 61. השיר של כל הזמנים: כל השירים של הילארי דאף , רן דנקר, אמי דיימונד. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כשאת איתי
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש הרבה
עד אז אלוהים גדול
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: יש הרבההההה חחחחח 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חברתית , ובמראה החיצוני חמודה.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שיר, טל , ירדן , ירדן , ליה , מירב , רון , קורל ..... וכו'... 68. הגלידה הכי טעימה? אמממממממממ 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא תמיד לצידי , בכל רגע תתמוך בי ותעזור לי ! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שאלה טובה
71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? שרים המורדים , icity , הפורום הזה ושל הילארי דאף..
72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רן דנקר , הילארי דאף. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? corl10... אז ככה.. שהייתי בת 10 המליצו לי על עיר וירטואלים [icity] אז נרשמתי אליה.. קורל באנגלית כותבים coral אבל הורדתי את ה-a וכתבתי 10 על פי הגיל שלי... ומאז התרגלתי לכינוי הזה ולכל מקום
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רן דנקר והילארי דאף [בפעם האלף]
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? נממ.. אף פעם לא קרה לי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? האופי.. 78. יש לך חבר/ה? לא... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחיות... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כעעעעעע :D 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בוחרת בגדים
82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? במחשב / רואה טלוויזיה... 83. מהם התחביבים שלך? מחששבבב , טלוויזיה, יםםם , בריכה, לבלות עם חברות.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את המשפחה כולל הכלבות
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? יש הרבה
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? כלב.. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אממ יש הרבה.. אחד מהם - את אהבתו של רן דנקר אליי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני לא הוולכת לפי בוקר צהרים ערב
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה
92. מי החברים שלך בפורום? אין
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אממ.. לזר? שהייתי בשוק היום.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 7:48:32 חחחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם המשפחה בבית
וזה מה שקורה
98. אם היית

עונה../images/Emo9.gif

1. שם: חן 2. גיל: 13 ועשרה חודשים 3. תאריך לידה: 13.11.92 4. כינוי: הרבה 5. תכונה טובה: עקשנות 6. תכונה רעה: חוסר ביטחון 7. חולשה: לא יודעת 8. אובססיות: סוסים
ורנוש
9. פאדיחה: לא משנה
10. כאב: גב
כוסעמקק 11. משאלה: לא יודעת 12. זיכרון רע: חייבת להזכר?!
13. זיכרון טוב: יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: זה ארוך.. 15. געגוע: ג'רי
16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אליונר הכלבה זונה שאמוטה שקלילה שתיקבר אמן
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: סבתא/אמא 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד/חציל 22. שתיה מועדפת: ספרייט ומיץ תפוחים 23. קינוח מועדף: לא יודעת 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: ממ 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: סוסים וכלבים
28. חיית מחמד [אם יש]: כלב מתוקי שלי
ודגים מעפנים
29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: 4/7 31. ספר: סודות נעורים 32. סרט דיסני מועדף: ממ 33. סרט: קליק 34. שחקנ\ית: רן דנקר
35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו וים של סודות 37. מקצוע אהוב: קשה למצוא 38. מקצוע שנוא: חשבון
39. מקום בעולם: הולנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי מעשה נועז שעשיתי.. אני פחדנית
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וגופיות (עדיך של פוקס
) 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חוררףף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ממ 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? את הכסף שלי אני חוסכת את הכסף של ההורים לא ממש
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קורר 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ממ 60. שיר שגורם לך לבכות: לונלי דיי 61. השיר של כל הזמנים: אהממממממממממ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אני אוהבת הרבה אנשים
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: הרבה 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? כמו שאני 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שרון נוי וליאור 68. הגלידה הכי טעימה? אנדריי
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הקשבה ושומר סודות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מסן? עכשיו אני מחוברת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? וואלה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה וברוכבים צעירים פעם בשנה
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? יופי חיצוני 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת את העיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת עיניים
83. מהם התחביבים שלך? לרכב חברות קניון צופים.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הכלב שליי
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? MP3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לוידעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המיטה שלי 92. מי החברים שלך בפורום? מיתרוש
סיון וקארין
וכווווולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא קרה
חח סתם זה קורה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל יום בערך 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת.. למה לחשוב על זה עכשיו?! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם רן דנקר
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? רצח רבין 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנדדד 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? שנינו יחד או אפחד הודגש באמצעות מדגישומטיק

שביטוש1

New member
עונה [ארוך../images/Emo178.gif]../images/Emo27.gif

1. שם: שביט
2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 13/8/92 4. כינוי: יש הרבה.. פוויי
הרבה קוראים לי שביט דנקר.. זה נחשב? חחח אבל גם ביטביט, שביטוש.. לא זוכרת עודד.. חח 5. תכונה טובה: עקשנית, נאמנה [יש לי הרבה חברות לא נאמנות, ותאמינו לי, זה לא כיף
] 6. תכונה רעה: עקשנית [לפעמים זה לא טוב
], קנאית. 7. חולשה: שוקולד
8. אובססיות: רן דנקר
9. פאדיחה: בטיול השנתי נתקעתי במקלחת, וככל השכבה שלי ניסתה לעזור לי להירגע, כי אני קלסטרופובית.. חח 10. כאב: אכזבה 11. משאלה: חיים טובים ומאושרים, הצלחה, וכו'.. ולפגוש את רן דנקר כמובן
12. זיכרון רע: יש הרבה
13. זיכרון טוב: אמ.. יש המוןן
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת כרגע.. 15. געגוע: לסבא, לילדות. 16. פחד: מוות, בדידות, כישלון 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: דברים רעים למיניהם =/ 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח [חוץ מהניקיון חח] 20. אוכל מועדף: אוכל ביתי 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: מים, ומיצים טבעיים [לא מתה על מוגז\ חוץ מספרייט
] 23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: סגלגל 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: היו כלבים [הזדקנו ומתו
] וב"ה חודש הבא אולי יהיה עוד כלב
29. ספורט מועדף: שחייה ורכיבה על אופניים 30. מספר מזל: - 31. ספר: סודות 32. סרט דיסני מועדף: כולם
33. סרט: "13", "להתחיל לשחק" 34. שחקנ\ית: רן דנקר
יעל שרוני, מיה דגן,אניה בוקשטיין. 35. זמר\ ת: קרן פלס
36. סדרה מעודפת: הש"ש
37. מקצוע אהוב: משחק 38. מקצוע שנוא: אין 39. מקום בעולם: הכל 40. המעשה הכי נועז שעשית: פויי הרבה.. חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה..
42. פריט לבוש מועדף: גופיה פשוטה ומכנס פשוט ונוח 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה ומחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כולן.. בכל עונה רוצים אחרת חחח 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? אממ... אמממ... 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית שהופכת לאט לאט לחסכונית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? שניהם 54. לישון או לקום? אם לא נישן איך נקום? 55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה?
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הרבה.. 60. שיר שגורם לך לבכות: "אתה הילד שביקשתי" 61. השיר של כל הזמנים: הרבה.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: מעדיפה שכלום לא יזכיר לי אותו =/ 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: רבלדה- איאסטה קוראסון. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה.. טפו טפו טפו 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא זוכרת את השם חח 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא טובה בלתאר חח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מעין 68. הגלידה הכי טעימה? מסטיק 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חמודה, מתוקה, ונחמדה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? הא?! 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רן דנקר הש"ש 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שביטוש1, שביטוש היה תפוס אז ניסיתי את זה חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מי יודע? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? כבר אמרתי.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמ.. תלוי מי הבנאדם.. חחח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר/ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? חוץ ממני 3.. ביחד איתי 4 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן.. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לצחצח שיניים ולשתות.. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מהם התחביבים שלך? משחק, קריאה, טלוויזיה
84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את כל אהוביי חחח 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון חחח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל חח 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כ"כ 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא חושבת על דברים כאלהה!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? צמיד שסבתא שלי קנתה לי השנה במקסיקו.. 92. מי החברים שלך בפורום? אתם תגידו לא? חח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני מתרימה קבועה חח.. תמיד הבצפר שלנו הוא המתרימים ואני שם! חח 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת חח אבל עזרתי
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום.. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא חושבת על זהה... 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? פה בבית.. חח 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת חחח 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא משנה ליי.. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? פעם ה-1000000! לא עונה על שאלות כאלהה.. שאלון נחמד אבל ארוך פוייי
לא נראלי משו' בכלל קרא משו' ממה שכתבנו.. חח

עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

1. שם: סיון 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 30.4.92 4. כינוי: OoOסיונוששOoO 5. תכונה טובה: אממ לא יודעת.. אני חמודה
ואני גם מאוד צנועה
6. תכונה רעה: אני דייקנית מאודד.. נראה לי שזה רע 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: לא זוכרת.. 10. כאב: אין 11. משאלה: אממ שאני אצליח:] 12. זיכרון רע: ניתוח בכיתה ד' בבטן 13. זיכרון טוב: שפגשתי את רן
ושהייתי בארה"C 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין כזה.. 15. געגוע: אין 16. פחד: שיבואו ויאנסו אותי 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת.. 18. קמיע [אם יש]: איןן 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: קניידלך וחלה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קישואים ועגבניות וכל סוג של בקר 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו 25. עוגה מועדפת: שכבות 26. צבע מועדף: אדום וירוק 27. חיה מועדפת: גמל 28. חיית מחמד [אם יש]: אח שלי נקרא?!
סתם אין.. 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: 7 31. ספר: יומני הנסיכה 32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב 33. סרט: יש לה ביצים 34. שחקנ\ית: רן דנקר
35. זמר\ ת: קרן פלס 36. סדרה מעודפת: פלורייסנטה שנגמרר
37. מקצוע אהוב: ערבית 38. מקצוע שנוא: מדעים 39. מקום בעולם: אממ הולנד למרות שלא הייתי שם 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי כי אני מאוד פחדנית 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת.. 42. פריט לבוש מועדף: חולצה שחורה עם ציור של כלב 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? קצת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס למרות שאני הולכת רוב הזמן עם ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? בקיץ אני חושבת שקור ובחורף אני חושבת שחום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת.. 60. שיר שגורם לך לבכות: אין כזה 61. השיר של כל הזמנים: לא דעת.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כנ"ל 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כנ"ל 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: הנה אני בא 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית אני אמוד מכוערת והתנהגותית אני חמודה
67. שמות החברים הכי טובים שלך: גל, שיר, סופי, קארין 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? עוזרת לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מי זוכר?! 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לתפוז ולפורום הרישמי של רן 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רן דנקר, פלוריסיינטה, קטנטנות ופינת אור 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין שום סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לאא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? בדיוק באותם פורומים שאני קוראת קבוע 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא דעת.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אממ לאח שלי לאא ולאחותי כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את השעון מעורר וחוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור בחדר 83. מהם התחביבים שלך? ריקודד, מחשב, טלוויזיה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את המשפחה שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בדים, מסרק, מברשת ומשחת שיניים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? גמל כי תמיד יש לו מים 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לא יודעצ.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מלא מלא מלא מלא מלא מלא שוקולדדד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת.. 92. מי החברים שלך בפורום? קארין וחן ובעצם כולםם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכיתה ד' התרמתי בדיונון 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול פתחתי לאישה זקנה את הדלת של הבניין 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא זוכרת.. זה היה מזמןן 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם רן
לא יודעת איפה... 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעצ.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת.. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לאא אין מצבב

שביטוש1

New member
למה עברת ניתוח בבטן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo210.gif

מסכנהה..

עונה

1. שם: לילך 2.גיל: 15 3.תאריך לידה: 15.7.91 4.כינוי:לילכי 5. תכונה טובה:מסודרת 6.תכונה רעה:רגישה קצת יותר מדי 7.חולשה:גלידת שוקולד עם פיצפוצים 8.אובססיות:אולסטאר 9.פאדיחה:לא זכורה לי אחת כזאת 10.כאב:חורים באוזניים נחשב? 11.משאלה:לדבר עם רן דנקר בטלפון, או פנים מול פנים 12.זיכרון רע:מהסופרלנד, פתחתי את הרגל בכיתה ה 13.זיכרון טוב:הרבה זיכרונות 14.זיכרון ילדות חזק:יומולדת 3 שלי 15.געגוע: לבנות דודה שלי שגרות ליד נתניה 16.פחד:בדיקות דם 17.לא רוצה לשמוע שוב: את לא יוצאת היום בערב. נראה לי 18.קמיע:ספר תהילים שקיבלתי מאמא 19.החג האהוב עליי:ל"ג בעומר 20.אוכל מועדף:תפוחי אדמה של אמא 21.מאכל שנוא: דגים 22.שתייה: מים 23.קינוח: גלידת שוקולד בשלב זה אני פורשת, אין לי כוח סבל להמשיך

עונה

1. שם: מאיה 2. גיל: 18 וחצי 3. תאריך לידה: 1.2.88 4. כינוי: מאי, מתי כספי (אל תשאלו למה) 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: קנאה 7. חולשה: בכי 8. אובססיות: שוקולד( ורן
) 9. פאדיחה: לקלל את המורה לפסיכולוגיה בלי לדעת שהוא מאחוריי
) 10. כאב: פרידה 11. משאלה: יש כמה: שתהיה בריאות לי ולכל המשפחה, לפגוש שוב את רן!!!, ולהצליח בחיים 12. זיכרון רע: הפרידה מהחבר 13. זיכרון טוב: הפגישה עם רן והמשלחת לפולין 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מלחמת שלג שכונתית כשהייתי בכיתה ה' 15. געגוע: לסבים ולסבתא ז"ל 16. פחד: לאבד את המשפחה וכל מיני זוחלים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:על האקס 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: שקשוקה וקוסקוס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אפרסמון גוייאבה וכרוב ניצנים 22. שתיה מועדפת: קולה ושוקו 23. קינוח מועדף: הכול 24. ממתק מועדף: סניקרס אגוזי ו-m&m 25. עוגה מועדפת: שוקולד, גבינה, אבל עם כמה שפחות פירות 26. צבע מועדף: סגול וכחול 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: שוקו(הכלב של אחי) 29. ספורט מועדף: שחיה, כדורעף 30. מספר מזל: 3 31. ספר: המקרה המוזר של כלב בשעת לילה 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: טיטניק, טרילוגיית שר הטבעות 34. שחקנ\ית: מיה דגן ורן!!!!
35. זמר\ ת: קרן פלס 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו(ברור!!!!) 37. מקצוע אהוב: קונדיטור,טבח 38. מקצוע שנוא: מורה 39. מקום בעולם: האיים הקריביים,תאילנד, 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: התחלתי עם אקס של חברה שלי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? שניהם!! 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר של ששי קשת:" שובב אני אני שובב אך לב לי לב זהב" 60. שיר שגורם לך לבכות: לך איתה.. 61. השיר של כל הזמנים: האם להיות בך מאוהב של אביב גפן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: השיר שלנו של אביב גפן 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: heaven של בריאן אדמס 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה שישמיעו שיר 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: תתנו לו צ'אנס 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סבבה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: קרן,מעיין,שירן, דניאלה,מיטל 68. הגלידה הכי טעימה? בננה, פיסטוק,פסיפלורה, אפרסק, מלון 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות ותמיכה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הפורום הזה, הרשמי של רן,רשמי השיר שלנו, רשמי קישוט עוגות ואפייה, עיצוב בפימו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מתי כספי האחת( סיפור ארוך) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?כל מה שציינתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה מקרה כזה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן..הם מדהימים 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת אם יש הודעות בפלאפון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת הודעות ושיחות 83. מהם התחביבים שלך?אפייה, בישול, קישוט עוגות, עיצוב בפימו וחרוזים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את החבר שיהיה לי ואת כל האוכל והשתיה שאני אוהבת 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון,משקפי שמש,מברשת שיער ,דאודורנט ומברשת שיניים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מכונית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? המון שקשוקה! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? בובה מגיל 3 92. מי החברים שלך בפורום? אין :( 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בחופש הגדול של שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חצי שנה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם רן בתאילנד 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי רוצה לפגוש את האקס 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון או ארה"ב 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? זו שאלה ממש קשה- מצד האחד החיים שלי קודמים לכל מצד שני הוא ממש חשוב לי..לא יודעת..

עונה../images/Emo9.gif

1. שם: ירין 2. גיל: לפני יומיים 14
3. תאריך לידה: 7.9.1992 4. כינוי: ירינוש דנקר 5. תכונה טובה: אופטימית
6. תכונה רעה: עקשנית .. 7. חולשה: נאמ, יש כמה
8. אובססיות: לפלאפון 9. פאדיחה: אין לזה סוף 10. כאב: 11. משאלה: שומרת לעצמי
12. זיכרון רע: כיתה ו' 13. זיכרון טוב: יש הרבה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כששברתי את היד בכיתה א'
15. געגוע: ליסודי 16. פחד: מכשלון 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר של נינט 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף:
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גבינה 22. שתיה מועדפת: קולה- טעם החיים
23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: גוונים של כחול 27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שום ספורט
30. מספר מזל: 7 31. ספר: אממ מכתבים לצופיה 32. סרט דיסני מועדף: צ'יקן ליטל
33. סרט: יש לה ביצים 34. שחקנ\ית: מיה דגן
35. זמר\ ת: נאמ, קרן פלס.. 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו
37. מקצוע אהוב: ספרות ואנגלית 38. מקצוע שנוא: מורשת 39. מקום בעולם: הבית שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית:
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב . 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? כל אחד יעשה מה שבא לו . 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית XD 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל מיני 60. שיר שגורם לך לבכות: משו ממני- סקעת 61. השיר של כל הזמנים: את מביאה הכל לידי דמעות
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: חושב עליה וכמה עוד אפשר.. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: זקוק לך 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לודעת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: רוית, ספיר ושיר 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמיתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? פורומים .. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רן דנקר, רוקדים על כוכבים, כוכב נולד
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? .. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש
75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רן דנקר, רוקדים עם כוכבים, כוכבד נולד והשיר שלנו.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אולי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מהם התחביבים שלך? משחק, מחשב, טלויזיה, לשמוע מוזיקה
84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? שיה כדי לחזור
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, כסף ובגדים
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אממ דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מי חושב על אוכל שהוא עומד למות
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון .. 92. מי החברים שלך בפורום? יש לי חברות בפורום הרשמי ומכאן יש את סיון שהיא גם ברשמי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לודעת. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כיתה ו', והצטערתי על זה
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לודעת .. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מישו בבריכה .. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה, מה שהיה צריך לקרות קרה
99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רק ישראל
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא באמת ארוך אבל נחמד

nastiush

New member
באמת ארוך אבל תודה ../images/Emo9.gif

1. שם: נטי 2. גיל: 12 וחצי 3. תאריך לידה: 22.12 4. כינוי: נטיטו'ש חח 5. תכונה טובה: נאמנה 6. תכונה רעה: מדברת הרבה חח 7. חולשה: מדעים
8. אובססיות:........ 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב:... 11. משאלה: להיות שחקנית או זמרת 12. זיכרון רע:?? 13. זיכרון טוב: השכבה שלי חעחעעע 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:החברה הראשונה שלי :] 15. געגוע: לסבתא שלי שבחו"ל 16. פחד: ללכת ברחוב בלילה, לבד, כשהרחוב פנוי מאנשים ברר 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: דברים רעים שחושבים עליי. זה מעצבן. 18. קמיע [אם יש]: חח עוד לא חשבתי על זה
19. החג האהוב עליך: פורים וחנוכה 20. אוכל מועדף: פיצה והמבורגר
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר מגעיל כזה, לא יודעת איך להסביר 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: הרבה 24. ממתק מועדף: קליק 25. עוגה מועדפת: שוקולד וניל
26. צבע מועדף: טורקיז 27. חיה מועדפת: דולפין כלב וכבשה 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: הליכה וריצה 30. מספר מזל: 3 31. ספר: "קיץ אחד ביחד" 32. סרט דיסני מועדף: "גופי" 33. סרט: "נרניה" 34. שחקנ\ית: פלורנסיה ברטוטי 35. זמר\ ת: נינט טייב 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: ספורט 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ומדעים בעע 39. מקום בעולם: איטליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא היה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרתת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:..... 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כןן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברוררר 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? גם וגם - שקיעה - זה יפהה.. וזריחה - יום חדשש 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ?.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור
54. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןן
55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקולד ווניל
57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: "נסראללה" חח 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבהה 61. השיר של כל הזמנים: "חשבתי שאולי.. כבר לא תלכ/י ממני............" חח 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "חשבתי שאולי.." מהשיר שלנו 3 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת יצאו כל כך הרבה שירים יפים עד החתונה שלי חיחחח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה!! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילו לא חבר: "חשבתי שאולי" "שני כוכבים" 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ליאן, ספיר, ברית ויטל ועודד... 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד-וניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני הרבה זמןןן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? האתרים בטיפו, בתפוזז
72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? השיר שלו, רן דנקר, פלוריסיינטה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השינוי שלי זה או נסטיוש או נטיטו'ש וזה בגלל שזה שמות שחברות המציאו לי וקוראות לי ככה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חח אין דבר כזה 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? השיר שלו, רן דנקר, פלוריסיינטה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא משפיע, אני אף פעם לא התאהבתי ממש ממש, אם הוא לא אוהב אותי אבל אני לא אוהבת אותו כל כך, ככה מחבבת +, אז לא צריך, אני אמשיך הלאה, אבל אם אני ממש מאוהבת נואשות, אז אני אלחם עליו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ואופי לדעתי
78. יש לך חבר/ה? לאאאא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אין לי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? תלוי איזה אופי היה להם, אני שונאת אנשים מעצבנים 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתקלחת 83. מהם התחביבים שלך? לרקוד, לשיר, לצאת עם חברות, לשמוע מוזיקה, לדבר בטלפון, להיות באייסי או במסן ועוד.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את המשפחה והחברות 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? היומן האישי שלי, הדיסקמן שלי, והפלאפון שליי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כלב
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא יודעת.. סושי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון 92. מי החברים שלך בפורום? יש כל מיני 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?........ 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? השנה בדיוק 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?... 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הכיתה, בקניון 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? ריבים עם חברות למרות שזה לא קורה הרבה. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? באיטליה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? וואי שאלה קשה אין לי שמץ של מושג נטיטו'ש

למעלה