:) שאלוןן :)

:) שאלוןן :)

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך? אוהב\ת תשם? למה? יש לך שגיאות כתיב? אוהב\ת תכתב שלך? מה צבע השיער שלך? הייתם רוצים לצבוע אותו? לאיזה צבע? בן\בת כמה? בן\בת כמה היית רוצה להיות? לבנות: את אוהבת חצאיות? מיני? איפה את קונה תג'ינסים שלך? אוהבת את לי קופר? כמה ג'ינסים יש לך משמה? אוהבת את תמנון? יש לך בגדים משמה? אוהבת עקבים? נעליים שטוחות? אוהבת מכנסיים רחבים? אוהבת חוטיני? אוהבת דפוק אותי? לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אוהב\ת לאכול? לשתות? לחרבן? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? יש לך סירים בבית? כפיות? מזלגים? צלחות? כוסות? מחבטים? מקרר? הייתה רוצה להוריד 10 קילו? את\ה טוב\ה בגיאומטריה? באלגברה? בגיאוגרפיה? בלשון? מה הממוצע שלך? אוהב\ת חלזונות? סוף ! חחחחח אנשים היה לי משעמם אז רשמתי בשאלון את כול העולם !תהנו ! אלין!

victoria777

New member
עונה

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך?ויקטוריה אוהב\ת תשם?כן,זה שם מנצחלמה? יש לך שגיאות כתיב?בד"כ לא אוהב\ת תכתב שלך?הוא בסדר מה צבע השיער שלך?חום הייתם רוצים לצבוע אותו?לא לאיזה צבע? בן\בת כמה?16 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?מרוצה מהגיל הנוכחי שלי לבנות: את אוהבת חצאיות?כן מיני?לא איפה את קונה תג'ינסים שלך?יש לי רק 4 ג'ינסים.כל אחד מחנות אחרת אוהבת את לי קופר?כן אבל אין לי. כמה ג'ינסים יש לך משמה?0 אוהבת את תמנון?חנות בסדר יש לך בגדים משמה?כן. אוהבת עקבים?כן נעליים שטוחות?גם אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?לא אוהבת דפוק אותי?לא לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?כל מיני דברים אוהב\ת לאכול?כן לשתות?כן לחרבן?עד כמה שזה מוזר-כן מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?קוראת עיתון יש לך סירים בבית?דהההה כפיות?מן הסתם מזלגים?ברור צלחות?אז מאיפה אני אוכל? כוסות?לא היה לך מה לשאול? מחבטים?משועממת? מקרר?לא,אני אוהבת את האוכל מקולקל הייתה רוצה להוריד 10 קילו?לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לא באלגברה?אני בסדר בגיאוגרפיה?כן בלשון?ככה ככה מה הממוצע שלך?85 בערך אוהב\ת חלזונות?כן סוף !

Danielle b3

New member
../images/Emo27.gifעונה

מה שמך
דניאל
אוהבת ת'שם
מאוד...
למה
כי זה שם יפה (לדעתי)
יש לך שגיאות כתיב
ממש לא... אוהבת ת'כתב שלך
כן...
מה צבע השיער שלך
חום שטני הייתם רוצים לצבוע אותו
לא יודעת.. לאיזה צבע
פעם חשבתי לצבוע לאדום אבל היום זה נראה לי די טיפשי
בת כמה את
12
בת כמה היית רוצה להיות
12...
את אוהבת חצאיות
כן... מיני
כן... איפה את קונה תג'ינסים שלך
FOX ... אמ... בכל מיני חנויות אוהבת את לי קופר
כן.. בערך כמה ג'ינסים יש לך משמה
לא הרבה אוהבת את תמנון
לא מכירה... יש לך בגדים משמה
לא אוהבת עקבים
לא נעליים שטוחות
מה ז"א
אוהבת מכנסיים רחבים
כן אוהבת חוטיני
לאאאאא
אוהבת דפוק אותי
לא מכירה... מה את אוהבת לעשות
לשחק כדורסל... לרקוד
לשיר
לבלות עם חברות אוהבת לאכול
אמ.. כן
לשתות
כן ... לחרבן
לא...... מה את עושה כשאת מחרבנת
מחרבנת... יש לך סירים בבית
כן כפיות
כן מזלגים
כן
צלחות
(נו... אני עצבנית) כוסות
כן מחבטים
כן מקרר
כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו
כן
את טובה בגיאומטריה
לא... באלגברה
לא לומדים אצלנו בגיאוגרפיה
כן
בלשון
כן
מה הממוצע שלך
לא יודעת... חחח אולי... 90
אוהבת חלזונות
חח
כן
מאוד

English Muffin

New member
עונהה

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך?נגה אוהב\ת תשם?כן למה?כי הוא השם שלי יש לך שגיאות כתיב?כן אוהב\ת תכתב שלך?לא מה צבע השיער שלך?חום הייתם רוצים לצבוע אותו?אולי לשחור לאיזה צבע?שחור בן\בת כמה?17 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?18 לבנות: את אוהבת חצאיות?כן מיני?גם איפה את קונה תג'ינסים שלך?בכל מיני חנויות אוהבת את לי קופר?כן כמה ג'ינסים יש לך משמה?אין לי אוהבת את תמנון?לא יש לך בגדים משמה?לא אוהבת עקבים?כן נעליים שטוחות?לא אוהבת מכנסיים רחבים?לא אוהבת חוטיני?כן אוהבת דפוק אותי?כן לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?ללכת למסיבות והופעות ולישמוע מוזיקה ליפגוש חברים אוהב\ת לאכול?כן לשתות?כן לחרבן?נורא בוגר... מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?עצוב יש לך סירים בבית?כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?לא טוב לי עם המשקל שלי עכשיו את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לא באלגברה?לא בגיאוגרפיה?לא בלשון?לא מה הממוצע שלך?לא יודעת אוהב\ת חלזונות?לא סוף ! חחחחח אנשים היה לי משעמם אז רשמתי בשאלון את כול העולם !תהנו !

סוקהלעך

New member
או אהמה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה שמך? מיכל:) אוהב\ת תשם? מאוד למה? כי ככה החלטתי יש לך שגיאות כתיב? לו
אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום כהה עם אדום דהוי בקצוות הייתם רוצים לצבוע אותו? כן לאיזה צבע? סגול
בן\בת כמה? 17 ו3 חודשים בן\בת כמה היית רוצה להיות? טוב לי כך:) לבנות: את אוהבת חצאיות? קצת מיני? קצת איפה את קונה תג'ינסים שלך? זארה אוהבת את לי קופר? לא כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין לי אוהבת את תמנון? כן
יש לך בגדים משמה? כן אוהבת עקבים? פלטפורמות נעליים שטוחות? עדיף אוהבת מכנסיים רחבים? יש מצב אוהבת חוטיני? לא
אוהבת דפוק אותי? יש מצב לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? בנים זה גורג'ס לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לישון ולאכול ולחשוב וללכת לים ולרוץ בגשם ולהיות עם החברים שלי ומוזיקה וכאלה כאלה... אוהב\ת לאכול? מאוד
לשתות? כן!
לחרבן? כן מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מחרבנת?! יש לך סירים בבית? כן כפיות? כע מזלגים? מזלגות* צלחות? כן המון כוסות? כע מחבטים? לצערי לא מקרר? אפילו שניים הייתה רוצה להוריד 10 קילו? 5 לא היה מזיק לי את\ה טוב\ה בגיאומטריה? איכ לא
באלגברה? נו לא
בגיאוגרפיה? כן:) בלשון? כן:) מה הממוצע שלך? סביר אוהב\ת חלזונות? כן הם מתוקיםםםם סוף ! מה כבר נגמר?!

kamosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifעונה!!!../images/Emo27.gif

מה שמך?
קמי אוהב\ת תשם?
למה? כי זה שם יפה ומיוחד! יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? שטאני הייתם רוצים לצבוע אותו? כן לאיזה צבע? לשחור בן\בת כמה? 15 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 15 לבנות: את אוהבת חצאיות? אמממ כן מיני? גם איפה את קונה תג'ינסים שלך? כל מיני חנויות אוהבת את לי קופר? לא ממש כמה ג'ינסים יש לך משמה? כן אוהבת את תמנון? לא יש לך בגדים משמה? כן אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? גם... גם לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? הרבה דברים: לטייל לכתוב לגלוש באינטרנט אוהב\ת לאכול?
לשתות?
כפיות?
מזלגים?
צלחות?
כוסות?
מחבטים?
מקרר?
הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה? נראה לי שכן באלגברה? כן אוהב\ת חלזונות? לא סוף !

../images/Emo27.gif

מה שמך? שלומצה אוהב\ת תשם? כן למה? סתם יש לך שגיאות כתיב? לפעמים.. אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום הייתם רוצים לצבוע אותו? כן לאיזה צבע? בלונדיני בת כמה?16 בת כמה היית רוצה להיות? 24 לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? כן איפה את קונה תג'ינסים שלך? ת"א אוהבת את לי קופר? כן כמה ג'ינסים יש לך משמה? 2 אוהבת את תמנון? רק חולצות יש לך בגדים משמה? כן אוהבת עקבים?כן נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? כן אוהבת דפוק אותי? כן לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? כל מיני אוהב\ת לאכול? לא לשתות? כן לחרבן? ענארף מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מעשנת..והמבין יבין יש לך סירים בבית? כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? ברוררררר את\ה טוב\ה בגיאומטריה?ניראה לי באלגברה? כן בגיאוגרפיה?לא בלשון?לא מה הממוצע שלך? אין לי שמץ אוהב\ת חלזונות? לא

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה שמך? הדר אוהב\ת תשם? מממ אין לי בעיה איתו. פעם הייתה לי למה? אין לי מושג \= יש לך שגיאות כתיב? מממ פעם. חח עכשיו הרבה פחות אבל אולי יש מילים שאין לי מושג איך לכתוב אוהב\ת תכתב שלך? בכלל לא מה צבע השיער שלך? חח את הקודם- צבעתי הייתם רוצים לצבוע אותו? צבעתי כבר. וכן לאיזה צבע? שחור בן\בת כמה? 14 בן\בת כמה היית רוצה להיות? האמתי שטוב לי בגיל הזה. אבל 16 נראה טוב לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? כן איפה את קונה תג'ינסים שלך? בכל מיני מקומות אוהבת את לי קופר? מאוד כמה ג'ינסים יש לך משמה? רק אחד אוהבת את תמנון? כן יש לך בגדים משמה? ממ אני מניחה שכן אוהבת עקבים? כן נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? אין לי בעיה עם זה אוהבת דפוק אותי? בטח לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לשמוע מוזיקה בעיקר אוהב\ת לאכול?כן לשתות? מממ תלוי לחרבן? עם יש ספר טוב- למה לא? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? קוראת יש לך סירים בבית? כן כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה? בכלל לא באלגברה? ככה-ככה בגיאוגרפיה? ממוצע די טוב בלשון? לעעעע מה הממוצע שלך? חח נעזוב את זה \= אוהב\ת חלזונות? מאוד סוף !

../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

מה שמך? מיכל אוהב\ת תשם? בערך.. למה? כי אין בו משו מיוחד.. שם נפוץ, רגיל כזה
יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום הייתם רוצים לצבוע אותו? לא לאיזה צבע? .... בן\בת כמה? 13 בן\בת כמה היית רוצה להיות? כמה שאני
לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? לא ממש.. איפה את קונה תג'ינסים שלך? כל מיניי
אוהבת את לי קופר? כן כמה ג'ינסים יש לך משמה? 4 אוהבת את תמנון? לא יש לך בגדים משמה?... אוהבת עקבים? בערךך נעליים שטוחות? לא אוהבת מכנסיים רחבים? לא ממש.. תלוי עד כמה רחבים אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי?
לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? להיות באינטרנט, לבלות עם חברות
.. אוהב\ת לאכול? לא ממש לשתות? כן לחרבן? חחחחח לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? כלום יש לך סירים בבית? כה.. כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן מקרר? כןן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא 10.. אבל עדיין להוריד משו
את\ה טוב\ה בגיאומטריה? אממ..כן.. באלגברה? כן בגיאוגרפיה? בערך.. לא משו בלשון? אאממ.. בערך חחח מה הממוצע שלך? 91 אוהב\ת חלזונות? לללאא

MeTaL MoUtH

New member
יה.

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך? עדן אוהב\ת ת'שם? הוא נחמד למה? ככה... יש לך שגיאות כתיב? אממ... לא אוהב\ת תכתב שלך? באנגלית כן מה צבע השיער שלך? חום כהה הייתם רוצים לצבוע אותו? אממ.. לא לאיזה צבע?... בן\בת כמה? עוד בערך 3 חודשים נראה לי 13. בן\בת כמה היית רוצה להיות? לויודעת לבנות: את אוהבת חצאיות? לא מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? בחנויות עם X BOY אוהבת את לי קופר? אממ... כמה ג'ינסים יש לך משמה? מלי קופר? 0 אוהבת את תמנון? הם נחמדים... יש לך בגדים משמה? יש לי כמה חולצות משם אני מניחה אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? אולסטאר אוהבת מכנסיים רחבים? כע אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? אה?? לבנים: [אני בת וכאלה אבל אני רוצה לענות גם על של הבנים] אוהב ג'נסים? כע P: איפה אתה קונה? במקומות עם X BOY כמה חולצות יש לך? לויודעת מתלבש יפה? אהה... כוסון? :O כוסע, לא כוסון. חמוד? נחמדה. אתה שמן? לא... שמנה בערך... הייתה רוצה להיות שמן? אהה.. בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? כע:) בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? אני לא לדגמן אני מכוערת מדי וכאלה. לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אממ... לישון ולנגן. אוהב\ת לאכול? כע לשתות? כע לחרבן? אהה.. מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מחרבנת?... יש לך סירים בבית? כע כפיות? כע מזלגים? כע צלחות? כע כוסות? כע מחבטים? כע מקרר? כע הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כע את\ה טוב\ה בגיאומטריה? אהה.. באלגברה? בערך בגיאוגרפיה? לא בלשון? בערך מה הממוצע שלך? 93 אוהב\ת חלזונות? למעוך אותם P:

ady18

Well-known member
תשובות

מה שמך?יעל אוהב\ת תשם?בסדר למה? יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?כן מה צבע השיער שלך?שחור עם גוונים הייתם רוצים לצבוע אותו? לאיזה צבע? בן\בת כמה?21 בן\בת כמה היית רוצה להיות?16 לבנות: את אוהבת חצאיות?לא מיני?לא איפה את קונה תג'ינסים שלך?תלוי חנוית אופנה לא בשוק אף פעם אוהבת את לי קופר?לא כמה ג'ינסים יש לך משמה?0 אוהבת את תמנון?לא יש לך בגדים משמה?לא אוהבת עקבים?לא נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?לא אוהבת חוטיני?לא אוהבת דפוק אותי?לא לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?קניונים מחשב מוסיקה ספורט אוהב\ת לאכול?כן לשתות?כן לחרבן?לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?בדרך כלל כלום לפעמים קוראת יש לך סירים בבית?כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לא באלגברה?לא בגיאוגרפיה?כן בלשון?לא מה הממוצע שלך? אוהב\ת חלזונות?לא

מסטולית

New member
תראו מה למדתי!!! ../images/Emo26.gif ₪

מה שמך? גילי אוהב\ת תשם? כן למה? כי הוא מתאים לי יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? לא מה צבע השיער שלך? חום בהיר הייתם רוצים לצבוע אותו? לפעמים כן לאיזה צבע? שחור בן\בת כמה? 17 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות? 17 וחצי זה אחלה לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? כן אבל לא כשהם עליי :) איפה את קונה תג'ינסים שלך? איפה שיוצא לי אוהבת את לי קופר? לא ממש כמה ג'ינסים יש לך משמה? לא חושבת אוהבת את תמנון? בערך יש לך בגדים משמה? האמת שבדיוק אתמול קניתי חולצה משם :) אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? לא לבנים: ואם אני בת ובא לי לענות על זה?! מה תעשו לי?!?!?!? אוהב ג'נסים? כן איפה אתה קונה? כל מיני :) כמה חולצות יש לך? הרבה מתלבש יפה? לפעמים כוסון? ברור
חמוד? הכי בעולם :) אתה שמן? לא הייתה רוצה להיות שמן? לא בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? כן בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לאסוף מפיות אוהב\ת לאכול? כן לשתות? כן לחרבן? לא? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מסיבה יש לך סירים בבית? כן כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? לא מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא באלגברה? לא בגיאוגרפיה? לא בלשון? כן :) מה הממוצע שלך? 76 בתעודה האחרונה... אוהב\ת חלזונות? אוהבת לשים אותם על הכביש!

NoFaRi1

New member
../images/Emo186.gif

מה שמך? נופר אוהב\ת תשם? לא למה? לודעת. לא אוהבת P: יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? שטני הייתם רוצים לצבוע אותו? לא כרגע לאיזה צבע? שאני אמבע אזז.. נראה לי חום אדמדם כזה בן\בת כמה? 14 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 15 לבנות: את אוהבת חצאיות? לפעמים מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? כל מיני אוהבת את לי קופר? לא כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין אוהבת את תמנון? קצת יש לך בגדים משמה? חולצה שתיים אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? אהה הא אוהבת חוטיני? לפעמים אוהבת דפוק אותי? חחח לא עליי לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? הרבה. אין כוח לפרט P: אוהב\ת לאכול? כה
לשתות? לפעמים לחרבן? כה
מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? שומדבר יש לך סירים בבית? כן כפיות? יאפ מזלגים? אהה הא צלחות? גם כוסות? כן מחבטים? כן מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? בטח את\ה טוב\ה בגיאומטריה? ממש לא באלגברה? כן בגיאוגרפיה? לא בלשון? לא מה הממוצע שלך? לא יודעת אוהב\ת חלזונות? לפעמים סוף !

lolly1

New member
*Cough*

מה שמך? אירית אוהב\ת תשם? לא ממש למה? הממ כי ככה יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? לפעמים מה צבע השיער שלך? חום כהה הייתם רוצים לצבוע אותו? רציתי פעם.. בסוף לא צבעתי לאיזה צבע? שחור בן\בת כמה? 18 בן\בת כמה היית רוצה להיות? אחרי צבא
לבנות: את אוהבת חצאיות? לא $: מיני? לא $: איפה את קונה תג'ינסים שלך? לא קונה אוהבת את לי קופר? אממ לא יודעת כמה ג'ינסים יש לך משמה? מה את רוצה o_O אוהבת את תמנון? כן! יש לך בגדים משמה? שמה o_O כן אוהבת עקבים? אממ כן ולא נעליים שטוחות? לא אוהבת מכנסיים רחבים? כן
אוהבת חוטיני? לא $: אוהבת דפוק אותי? אני לא פקצה :| לבנים: *מדלג* אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? את ג'ין :X אממ לא יודעת.. לשבת? אוהב\ת לאכול? בטח לשתות? כמובן לחרבן? o_O מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? o_O יש לך סירים בבית? כן o_O כפיות? כן! מזלגים? |China| מזלגות, בן אדם. וכן צלחות? כן כוסות? אהא מחבטים?אחד מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? למה לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא? באלגברה? לא בגיאוגרפיה? כן בלשון? כן מה הממוצע שלך? מי זוכר אוהב\ת חלזונות? בטח

מסווג

מה שמך?גל אוהב\ת תשם?לא ממש למה?כי יש לו צליל מעצביין יש לך שגיאות כתיב?בזמן האחרון קצת..פעם לא..חיחי
אוהב\ת תכתב שלך?לעיתים מה צבע השיער שלך?חום בהיר יפייי הייתם רוצים לצבוע אותו?חלילה לאיזה צבע?- בן\בת כמה?14 כמעט וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?15..|מגלגלת עיניים| לבנות: את אוהבת חצאיות?כן למה לא מיני?ממש ממש לא בהכרח איפה את קונה תג'ינסים שלך?משתנה.. אוהבת את לי קופר?לא ממש כמה ג'ינסים יש לך משמה?0 אוהבת את תמנון?לא ממש יש לך בגדים משמה?לא אוהבת עקבים?לא ממש אבל למה לא נעליים שטוחות?ספורט דה בסט אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?לא אוהבת דפוק אותי?רררררר לא
לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?הכל.... אוהב\ת לאכול?כן!
לשתות?כן אבל לא הרבה וזה עושה לי בעיות בעיכול חיחי
יש לך סירים בבית?כן נו מה איזה אידיוט כפיות?כן מזלגים?לא..אבל יש לי מזלגות צלחות?כן כוסות?כןןןןן מחבטים?לא מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?חחח אין מאיפה את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לעיתים..משתנה באלגברה?כנ"ל בגיאוגרפיה?יחסית בלשון?כן(טפו טפו
) מה הממוצע שלך?80 ומשהו אוהב\ת חלזונות?כן...יש לי את חזי
ואת שבי
שלעיתים אומרים לי שהם אותו הדבר

CountrY GirL

New member
שלי-------

מה שמך? גליה אוהב\ת תשם? אממ... נחמד.. למה? הרבה חושבים שאני רוסיה כשהם שומעים שקוראים לי ככה.. זה מצחיק... יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן, הוא יפה בעיניי מה צבע השיער שלך? חום כהה הייתם רוצים לצבוע אותו? פעם צבעתי לשחור.. אני לא אחזור על הטעות הזאת! לאיזה צבע? שום צבע בן\בת כמה? 17 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 17 לבנות: את אוהבת חצאיות? רק חצאיות מיני? לא... איפה את קונה תג'ינסים שלך? ת'חצאיות ג'ינס- במנגו, קאסטרו... לפעמים סתם במקומות... אוהבת את לי קופר? לא קונה משם כמה ג'ינסים יש לך משמה? אפס אוהבת את תמנון? נחמד דווקא... יש לך בגדים משמה? אולי חולצה או שתיים אוהבת עקבים?לפעמים, תלוי בנעל נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? בסדר.. אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לאכול, לבלות, לקרוא, לנגן, לראות סרטים, לדבר... אוהב\ת לאכול? כןןןןןןןןןן לשתות? כןןןן לחרבן? לפעמים.. מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? חושבת על דברים יש לך סירים בבית? כן כפיות?כן מזלגים? מזלגות כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? אממ כן מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא כי אז הייתי אנורקסית את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא משהו.. באלגברה? כן בגיאוגרפיה? פחות או יותר בלשון? לאאא מה הממוצע שלך? השנה?... 87 בערך אוהב\ת חלזונות? לא

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

מה שמך? אלונה אוהב\ת תשם? מחבבת למה? ככה יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? מחבבת :p מה צבע השיער שלך? חום כהה הייתם רוצים לצבוע אותו? אממ כן לאיזה צבע? שחור\שטני בן\בת כמה? 17 שבוע הבא P: בן\בת כמה היית רוצה להיות? 18 לבנות: את אוהבת חצאיות? מחבבת מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? מקוקטייל, מיס אוקסיג'ן אוהבת את לי קופר? כן כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין :X אוהבת את תמנון? לא ממש יש לך בגדים משמה? לא אוהבת עקבים? לפעמים נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? לא ממש אוהבת חוטיני? לא ממש אוהבת דפוק אותי? כן P: לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? מוזיקה, טלויזיה, ים, אומנות אוהב\ת לאכול? כן :> לשתות? כן לחרבן? ח לא ממש :\ מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? קוראת בד"כ P: יש לך סירים בבית? כן.. כפיות? כן מזלגים? ח מזלגות P: צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? בשמחה P: את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא באלגברה? בערך בגיאוגרפיה? לא.. לא לומדת בלשון? כן מה הממוצע שלך? 80-85 אוהב\ת חלזונות? לא :\

|רעבה|../images/Emo27.gif

מה שמך?נוֹמי אוהב\ת תשם?כה למה?ככה יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?ככה-ככה מה צבע השיער שלך?חום הייתם רוצים לצבוע אותו?אולי יום אחד לאיזה צבע?דון של חום או אדום כהה מאד בן\בת כמה?20 בן\בת כמה היית רוצה להיות? נהיה מה שאני כרגע.. או בת 18 בלי כל הבלאגנים של הגיל לבנות: את אוהבת חצאיות?לפעמים מיני?לא איפה את קונה תג'ינסים שלך?בכל מיני מקומות אוהבת את לי קופר?ממ אינלי לי קופרים ממ תלוי איי גס כמה ג'ינסים יש לך משמה?אינלי
חח אוהבת את תמנון?ממ יכול להיות שנחמד אבל לא יצא לי להכנס לשם כבר מלאאא זמן יש לך בגדים משמה?נופ לפחות לא נראה לי אוהבת עקבים?ככה ככה נעליים שטוחות?כה למה לא אוהבת מכנסיים רחבים?בהחלט! אוהבת חוטיני?לא יותר מדי אוהבת דפוק אותי?ממש לא!! לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?לשמוע מוזיקה לראות סרטים לקרוא,טו דו ארטיסטיק סטאף אוהב\ת לאכול?כה ,בהחלט לשתות?כה למה לא.. תלוי מה ושיהיה במידה
לחרבן?לפעמים זה נחמד לפעמים פחות
מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?אם זה חרבון קשה תופסת במכנסיים או מועכת נייר טואלט.. ככה מתרכזים בפעולת המעיכה ולא בכאבי בטן
נסו אתזה, זה יכול לעזור יש לך סירים בבית?כה כפיות?כה מזלגים?כה צלחות?כה כוסות?כה מחבטים?ממ לא נראה לי חח הא..או שאולי התכוונת מחבתות? זה יש
מקרר?כה הייתה רוצה להוריד 10 קילו?לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לא ממש באלגברה?אה.. יחסית בגיאוגרפיה?לא יותר מדי בלשון?בינוני מה הממוצע שלך?90 ככה אוהב\ת חלזונות?בר'לה ברל'ה צא החוצה?

Light18m

New member
איזה שיעמום

מה שמך? אור אוהב\ת תשם? כן למה? הוא קצר ויפה יש לך שגיאות כתיב? בד"כ לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? שטני הייתם רוצים לצבוע אותו? לא לאיזה צבע? בן\בת כמה? 20 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 21, כי אז אני משתחרר וגם נגמר הנהג צעיר לבנים: אוהב ג'נסים? לא איפה אתה קונה? איפה שידידה שלי אומרת לי כמה חולצות יש לך? מלא מתלבש יפה? אם יש לי כוח כוסון? כן חמוד? כן אתה שמן? לא הייתה רוצה להיות שמן? לא בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בטח בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? צריך לחשוב על זה. סתם, זה שאלה רטורית לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לאכול, לרוץ, לצייר ולצאת הבייתה אוהב\ת לאכול? הכי אוהב לשתות? כן לחרבן? כן, הפז"ם דופק... מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? חושב יש לך סירים בבית? כן כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה? כן. פעם חשבתי להיות מורה פרטי באלגברה? כן בגיאוגרפיה? כן בלשון? כן. כנראה שמחברת השאלון לא טובה ("מזלגים") מה הממוצע שלך? 90 ומשהו אוהב\ת חלזונות? כן

למעלה