שאלוןן[[=

פרקשון

New member
../images/Emo31.gif

תתגייס, תאכל קצת חרא כולה 3 שנים ואחלה תמונה מה עשיתם לה

ManRed

New member
חחחחחחחחחחח שיפצרתי אותה קצת

בפוטו שופ, ככה זה אפלולי.. מדבר מר גימלים...

אח"כ אני אענה אבל...

מה הקטע שלך עם האות ו'?? "לפתווח" "שבווע" "שבוועים" "כחולירווק" "הארי פווטר"

AvtipuS

New member
אמרו לי שאני כישרון מבוזבז...

ברוכה הבאה
שם: רז. עיר: ק.מוצקין. עולה לכיתה..: י"ב. גיל: 17. שיר אהוב[לא של שייגעצ]: וואלה יש הרבה. שיר אהוב של שייגעצ: רפיח\חמישה רבעים. ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: הרצליה 28.6 ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: ניצנים. מה עשיתי היום? תאכלס כלום. מה אני עושה מחר? תאכלס כלום. ובשבווע הבא? שיעורי נהיגה,צו ראשון וחתונה. ובעוד שבוועים? יוני בלוך באלפנט,שייגעצ בסיטי הול ובטח עוד שיעורי נהיגה.

פרקשון

New member
ברוכה הבאה

שם: עידן עיר: קרית אונו עולה לכיתה..: י"ד גיל: 19 שיר אהוב[לא של שייגעצ]: אם את הולכת, זה בינתיים השיר שיר אהוב של שייגעצ: עושה ביד ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: זה טוב זה טוב מה עשיתי היום? ישנתי מה אני עושה מחר? מוציא גימלים ובשבווע הבא? נמצא בגימלים ובעוד שבוועים? מוציא עוד גימלים

../images/Emo121.gifבדיליי קצרצר..

שם: שי עיר: איכסה עיר, איזור חיפה עולה לכיתה..: י"ב
גיל: 17 חודש הבא שיר אהוב[לא של שייגעצ]: Don't Like-היהודים שיר אהוב של שייגעצ:אנאערף ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ:חחח עם רז בעכו, עיר ללא אלימות.. עכו בתנופה! ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ:וואלה לא יודע מה עשיתי היום?ישנתי ושחיתי, לא מספיק?:p מה אני עושה מחר?ממשיך לתקתק שיעורי נהיגה (מחר שיעור 11
) ובשבווע הבא?שיעורי נהיגה ובעוד שבוועים?שיעורי נהיגה ובעוד חודש וחצי? טסט!

למעלה