שאלוןן

שאלוןן ../images/Emo210.gif

לקחתי את זה מתוך "פורום אופנה" שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? הפריט האהוב עלייך בארון? מס' זוגות נעליים? מי מממן הוצאות על קניות? כמה פעמים את בקניון בחודש? הפריט הכי ישן בארון? ההתחדשות האחרונה? שילוב צבעים אהוב? משהו שבחיים לא היית לובשת? הפריט שאת הכי חושקת בו? איזו חנות את הכי אוהבת? כמה קשתות יש לך? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? פריט שגנבת מהארון של אמא? פריט מהשוק? פריט יד שניה? סקיני? טייץ? משהו בהדפס צבאי? משהו בהדפס מנומר? זה או זה: לבן או שחור? עקב או שטוח? סקיני או מתרחב? פסים או נקודות? בגד ים בקיני או שלם? כפכפים או סנדלים? ירוק תפוח או ירוק בקבוק? זארה או פולאנדבר? טישרט או גופייה?
או
: סקיני נעלי בובה קשתות גולגלות נעלי אדידס אודם אדום לק אדום לק שחור משקפי שמש גדולים ורחבים נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם) נעלי שפיץ מנומר

עונה לעצמי.... ../images/Emo210.gif

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? נראה לי שמלה ב- 600 $ הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה אדומה עם וי עמוק ב-10 שקל... הפריט האהוב עלייך בארון? השמלה שקניתי ב- 600 $ מס' זוגות נעליים? 20 בערך... מי מממן הוצאות על קניות? לפעמים ההורים ולפעמים אני... כמה פעמים את בקניון בחודש? ואווו המוןן הפריט הכי ישן בארון? כפכפי ים של אוניל... ההתחדשות האחרונה? נעלי שפיץ עם עקב וסקיני של דולצ'ה וגבאנה שילוב צבעים אהוב? כל צבע עם לבן משהו שבחיים לא היית לובשת? חולצה סגולה הפריט שאת הכי חושקת בו? חולצה מדהימה של איזו חברה שאני לא יודעת איך קוראים לה... איזו חנות את הכי אוהבת? יש הרבה.... כמה קשתות יש לך? נראה לי איזה 15.... האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? לא פריט שגנבת מהארון של אמא? כן פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? לא סקיני? כן טייץ? כן משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? כן זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? סקיני פסים או נקודות? נקודות בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה טישרט או גופייה? גופייה
או
: סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)
נעלי שפיץ
מנומר

עונה../images/Emo219.gif

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?לא יודעת הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?נעליים. כפכפים כאלה סתם הפריט האהוב עלייך בארון?החולצות של MCR מס' זוגות נעליים?המון מי מממן הוצאות על קניות?אמא/בת דודה כי היא פראיירית/אני כמה פעמים את בקניון בחודש?לא הרבה. הם. 3/4 הפריט הכי ישן בארון?החולצה מכיתה ג' ההתחדשות האחרונה?חולצות MCR חדשות,אולסטאר MCR שילוב צבעים אהוב?שחור&אדום,שחור&כחול ואדו עם כחול משהו שבחיים לא היית לובשת?לא יודעת. חולצה עם נצנצים בצבע ורוד זועק? הפריט שאת הכי חושקת בו?לא יודעת איזו חנות את הכי אוהבת?אין לי חנות מועדפת כמה קשתות יש לך?אין לי האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?לא פריט שגנבת מהארון של אמא?לא פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?לא סקיני?לא! בחיים לא! טייץ?לא משהו בהדפס צבאי?כן משהו בהדפס מנומר?*חושבת* לא נראה לי,לא זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?שום דבר כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? זארה או פולאנדבר?המ. לא יודעת טישרט או גופייה?טישרט או : סקיני-
נעלי בובה-
קשתות-
גולגלות-
o_O. זה פריקאצי נעלי אדידס-
אין לי בעי האיתם אודם אדום-
לק אדום-
לק שחור-
משקפי שמש גדולים ורחבים-
D: נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)
-קרוקס התכוונת נעלי שפיץ-
מנומר-

זה יותר ../images/Emo219.gif

יצירה שבת דודה שלי עזרה לי ליצור. אין דבר כזה באמת אולסטאר של MCR. ולא,אין לי
. מאז שריסקתי מצלמה בטיו"ש,אין לי מצלמה,וגם לכל מי שאני מכירה [או שהוא קמצן מניאק]. אני אנסה למצוא מצלמה ואצלם D:. האולסטאר כ"כ כוסי D: [אהא,כוסי]. זה כזה עם הלוגו הקודם והעכשווי [
] של MCR וכל מיני תמונות של סינגלים
.

hilonet14

New member
עונה :)

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? 450 נראה לי ג'ינס הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? נעלי בית ב10 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? תחתונים.. ופיג'מותץ סקסיות.. מס' זוגות נעליים? אני לא חולת נעליים, אין לי הרבה מי מממן הוצאות על קניות? לפעמים אני ולפעמים אמא שלי כמה פעמים את בקניון בחודש? לא הרבה הפריט הכי ישן בארון?חולצה נראה לי ההתחדשות האחרונה? קניתי היום מכנסון ותחתון שילוב צבעים אהוב? אממ אל יודעת משהו שבחיים לא היית לובשת? מנומר הפריט שאת הכי חושקת בו?חגורות איזו חנות את הכי אוהבת? NO NAME כמה קשתות יש לך?אין לי האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא?כן XD פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? חברות זה לקרא יד שנייה?? אז כן סקיני? לא טייץ?כן משהו בהדפס צבאי? לא משהו בהדפס מנומר?לא זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?אממ תלוי בנעל סקיני או מתרחב?מתרחב... (כאילו נורמאתי.. לא כמו שנות השישים) פסים או נקודות?תלוי בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? לא משנה זארה או פולאנדבר? לא משנה טישרט או גופייה? גפייה או : סקיני- לא נעלי בובה- לא קשתות- לא גולגלות- לא נעלי אדידס- אפשר אודם אדום-לא לק אדום-אפשר לק שחור-אפשר משקפי שמש גדולים ורחבים- תלוי אם הם יפים נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)- לא נעלי שפיץ-לא מנומר-לא

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה.

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? נעלי אדידס, 500 ש"ח. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? אני מניחה שאיזה טרנינג.. הפריט האהוב עלייך בארון? נעליים, ג'ינס מהוניגמן, חולה אפורה מהוניגמן. מס' זוגות נעליים? 13/14. מי מממן הוצאות על קניות? לרוב אמא, דברים מאוד יקרים ולא שימושיים במיוחד XD אז אני. כמה פעמים את בקניון בחודש? כמה פעמים טובות. הפריט הכי ישן בארון? נעלי לי קופר D: ההתחדשות האחרונה? שרשרת צבעונית. שילוב צבעים אהוב? שחור עם הכל. משהו שבחיים לא היית לובשת? חולה ורודה עם נצנצים. הפריט שאת הכי חושקת בו? כל הואנס שבועלם ! איזו חנות את הכי אוהבת? הוניגמן, פוקס, TNT, ואנס, אולסטאר, אדידס, בלובירד. כמה קשתות יש לך? 5 ככה. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן. פריט שגנבת מהארון של אמא? כן. פריט מהשוק? כן. פריט יד שניה? לא. סקיני? לא. טייץ? כן. משהו בהדפס צבאי? היה. משהו בהדפס מנומר? כן. בערך. זה כאילו פרווה מעל מעיל ארוך אחד שלי. אבל הורדתי אותה. לא אוהבת. זה או זה: לבן או שחור? שחור. עקב או שטוח? שטוח יותר נח. סקיני או מתרחב? מתרחב. פסים או נקודות? נקודות. בגד ים בקיני או שלם? בקיני, לרזות. כפכפים או סנדלים? כפכפים. ירוק תפוח או ירוק בקבוק? תפוח. זארה או פולאנדבר? המ. טישרט או גופייה? טישרט.
או
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לא אדום אדום. לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
קרוקס. נעלי שפיץ
מנומר

|משקפיים|

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?נעלי ספורט, 450 הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? גרבי סנופי בשלושה שקלים הפריט האהוב עלייך בארון? באגיס פרחוניים מס' זוגות נעליים?הממ 13. אבל חצי מהם אני לא נועלת. לא מורידה ת'בירקנשטוק מהרגליים. מי מממן הוצאות על קניות?אני בעיקר, או אחותי, או אמא. כמה פעמים את בקניון בחודש?כמעט לא הולכת לשם. תמיד בעיר. הפריט הכי ישן בארון? הממ. מכנסיים עם עננים, שהיו פעם של אחותי, מלפני.....8 שנים ההתחדשות האחרונה? נממ. נעליים מגזית. מהממות D: שילוב צבעים אהוב? הכל משהו שבחיים לא היית לובשת?סקיני. או טייץ. מזה ללכת עם טייץ ברחוב?! הפריט שאת הכי חושקת בו?אין כרגע איזו חנות את הכי אוהבת? חנות יד שנייה בעיר. אני שורצת שם כמה קשתות יש לך? NON האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? הממ. כן. נעליים מכיתה ו', שכבר מזמן לא עולות עליי. פריט שגנבת מהארון של אמא? הרבה פריט מהשוק?לא פריט יד שניה? כן! D: סקיני?לאאא טייץ? לא משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? S: עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?שניהם יחד בגד ים בקיני או שלם? גוזייה [גופיית-חזייה] כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? תפוח זארה או פולאנדבר? S: כבר לא קונה באף אחד מהם. אבל אם כבר, אז זארה. טישרט או גופייה? טישרט או : סקיני ממש לא נעלי בובה לא קשתות איכ. גולגלות לא OO נעלי אדידס לא אודם אדום כן לק אדום לא לק שחור ירוק משקפי שמש גדולים ורחבים אתמול קניתי נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם) קרוקס במקרה? אז ממש לא. בירקנשטוק רולז! נעלי שפיץ לאאאא מנומר הממ. תלוי על איזה בגד

adi love noa

New member
עונה

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?400 שמלה הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?גופיה ב-10 שקל הפריט האהוב עלייך בארון?פיג'מה שאני נורא אוהבת מס' זוגות נעליים?5 מי מממן הוצאות על קניות?פעם זה היה ההורים עכשיו אני
כמה פעמים את בקניון בחודש?לא הרבה הפריט הכי ישן בארון?גופיה שקיבלתי מדודה ההתחדשות האחרונה?נעלים שילוב צבעים אהוב?ירוק בהיר ושחור משהו שבחיים לא היית לובשת?נעלים עם שפיצים הפריט שאת הכי חושקת בו?חולצה מהממת שראיתי ואני כרגע חוסכת כסף בשבילה איזו חנות את הכי אוהבת?זארה כמה קשתות יש לך?4 האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?כן לא ממש קטן אבל... פריט שגנבת מהארון של אמא?כמה פריטים פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?לא סקיני?כן טייץ?כן משהו בהדפס צבאי?כןןן משהו בהדפס מנומר?לאאא זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?סקיני פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?ביקיני כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?ירוק תפוח זארה או פולאנדבר?זארה
טישרט או גופייה?טישרט סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

עונה..^^

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? אולסטאר.. (כול השאר אמא קונה) הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חזייה..X: הפריט האהוב עלייך בארון? סקיני מס' זוגות נעליים? 3 מי מממן הוצאות על קניות? אמא בד"כ... לפעמים אבא, כשבא לו.. כמה פעמים את בקניון בחודש?לא הרבה, אני קונה בגדים כשאני מרגישה צורך בזה.. הפריט הכי ישן בארון? חולצות בצפר. ההתחדשות האחרונה? ג'קט שחור כזה וחולצה מפוקס שילוב צבעים אהוב? ורוד ושחור או ירוק וורוד או ירוק ושחור משהו שבחיים לא היית לובשת? מכנס עד הפופיק..>< הפריט שאת הכי חושקת בו? עוד סקיני.. *,* איזו חנות את הכי אוהבת? TNT כמה קשתות יש לך? אממ היו 2 אחת נעלמה ואחת נשברה..>< האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן.. -_- פריט שגנבת מהארון של אמא? החזרתי לה אותו..X: פריט מהשוק? כן..XD פריט יד שניה? אממ כן סקיני? כן..D: טייץ? לא.. אבל יהיה לי! משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא, פויה זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? סקיני פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? ביקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר?זארה טישרט או גופייה? טישרט
או
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

../images/Emo42.gifעוננה..

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? לא יודעת.. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? כפכפים.. הפריט האהוב עלייך בארון? מכנסיי שלושת רבעי שחורים מס' זוגות נעליים? הרבה מי מממן הוצאות על קניות? אמא אבא כמה פעמים את בקניון בחודש?לא הרבה.. לא אוהבת.. הפריט הכי ישן בארון? לא יודעת ההתחדשות האחרונה? 2 מכנסיים וחולצה אחת בפוקס נראה לי.. שילוב צבעים אהוב? שחור ואדום משהו שבחיים לא היית לובשת? שמלה הפריט שאת הכי חושקת בו? אני רוצה נעלי וואנס משובצות
איזו חנות את הכי אוהבת? לא יודעת כמה קשתות יש לך? אין האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? לא פריט שגנבת מהארון של אמא? כן פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? לא סקיני? לא טייץ? לא משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות? לא יודעת בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? לא זה ולא זה ירוק תפוח או ירוק בקבוק?לא יודעת זארה או פולאנדבר? לא יודעת טישרט או גופייה? גם וגם
או
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

sweet shir

New member
אעאעא אומגד ראיתי את זה בפורום

אופנה ורציתי לענות על זה, אבל אני סמויהXDD אוהבתותך3> שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? המפ, אין לי מושג. מה שבטוח יותר מ-400. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה ב-10 שקל? ^^ הפריט האהוב עלייך בארון? המ גופיית בייבי-דול מNO NAME.. זה כזה שחור עם נצנצים ב"חזייה". אני כל כך אוהבת את זה.33> מס' זוגות נעליים? יותר מ-8.. מי מממן הוצאות על קניות? אני.
ושאין לי כסף, אז ההורים. כמה פעמים את בקניון בחודש? בד"כ לא מעט.. אבל אין לי בזמן האחרון זמן בגרושX_X; הפריט הכי ישן בארון? המ פיג'מה מכיתה ג'. XD היא עדיין טובה עלי! O: ההתחדשות האחרונה? המ שהייתי בת"א.. אז שרשרת הלו קיטי.. ו-וואנס סליפון33> קניתי כמובן עוד דברים, אבל אין לי עליהם קראשXD שילוב צבעים אהוב? כל דבר עם שחור.3> משהו שבחיים לא היית לובשת? בגד בצבעי המרקר למיניהם. אע, וסקיני.. לא כי אני חושבת שזה לא יפה.. זה יפה על אנשים מסויימים.. אני פשוט 1.56
הפריט שאת הכי חושקת בו? כלמיני דברים מהוטופיק, WET SEAL, דלייאס, נעלי בובה ~מדהימות~ מאמריקן איגל.. המפ.. חולצה אחת מהממת מטופשופ... איזו חנות את הכי אוהבת? המ בארץ או בעולם? כי בעולם זה דברים שאני אוהבת ואני בחיים לא אוכל להשיג. בעולם זה כל מה שכתוב למעלה.. ובארץ.... אז.... לודעת. אין חנות מועדפת. אולי זארה/פול אנד בר^^ כמה קשתות יש לך? אנלי.. אבל אני חושבת שזה יפה3: האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? לא. פריט שגנבת מהארון של אמא? כה.. כל מיני חלצות כאלו שאני ישנה איתןXD פריט מהשוק? כה. פריט יד שניה? לא. סקיני? לא.. טייץ? לא
משהו בהדפס צבאי? בע משהו בהדפס מנומר? המ לא. באלי! D: זה או זה: לבן או שחור? שחור. עקב או שטוח? גם וגם
סקיני או מתרחב? גזרה ישרה. פסים או נקודות? גם וגם. זה יפה מדי, אי אפשר להחליט!@ בגד ים בקיני או שלם? ביקיני! O: כפכפים או סנדלים? כפכפים. רק לי יש סלידה מטורפת מסנדלים? ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק
גאדד$%#@$ ~מזילה ריר ללא שליטה~ זארה או פולאנדבר? זארה. כי בפול אנד בר הכל גדול עלי
טישרט או גופייה? גם וגם
או
: סקיני -
, אבל רק על בני אדם מאוד מסויימים. ולעזאזל, אנשים, לא לובשים סקיני עם נעלי ספורט!$@$# נעלי בובה -
!!!!1 קשתות -
גולגלות -
נעלי אדידס - המ, אנלי.. אבל זה סבבה. אודם אדום - לא עלי. לק אדום -
. לק שחור -
יש עלי כרגע.XD משקפי שמש גדולים ורחבים -
אבל מאוד תלוי איזה. נגיד לדורין אטיאס לפני כמה ימים היו ממש יפות!!1
נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם) - לא.
נעלי שפיץ - לא! מנומר - כע

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?קניתי איזה ג'ינס מאיזה מקום בת"א ב-450 שקל..ואנ'לא כזאת שמבזבזת ככה.. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?כפכפים ב-10 ככה.. הפריט האהוב עלייך בארון?הגופיה שקניתי בפוקססס מס' זוגות נעליים?5 כולל נעלי בית מי מממן הוצאות על קניות?אמאא
או אבא כשאמא לא בבית..חח כמה פעמים את בקניון בחודש?2[ומחר גםם חח] הפריט הכי ישן בארון?פיג'מה מלפני כמה שנים.. ההתחדשות האחרונה?חולצה מהקולקצה החדשה של פוקס[של האביב]מהממתת!!אני מתה עליה!! שילוב צבעים אהוב?ג'ינס וכל דבר בערך..חחח משהו שבחיים לא היית לובשת?מכנס שקקי הפריט שאת הכי חושקת בו?וונס מהממות שראיתי.. איזו חנות את הכי אוהבת?פוקס כמה קשתות יש לך?אין לי..אולי יש לי 1 בעצם..אבל זה לא מתאים לי.. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?כן
פריט שגנבת מהארון של אמא?חח כן.. פריט מהשוק?ברור!!!אני חולת שווקים פריט יד שניה?אממ..לא.. סקיני?לא..לצערי..זה לא ממש מחמיא לי..חחחח[לא ניסיתי אבל נראה לי..] טייץ?ברור!! משהו בהדפס צבאי?לא.. משהו בהדפס מנומר?לא.. זה או זה: לבן או שחור?שחור[מרזה
] עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?סקיני זה מהמם אבל מרחב זאת אני
פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקינייייי[או כמו שאבא שלי אומר..בלי קיני] כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?תפוח תמיד!! זארה או פולאנדבר?... טישרט או גופייה?גופיה
או
לא עלי.. נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לא עלי לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
משקפי טייסים שליטהה נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)
נעלי שפיץ
מנומר

דנטל

New member
אופנה

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? ז'קט עור ב- 720 ש"ח הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? המון חולצות שכל אחת עלתה 3 ש"ח הפריט האהוב עלייך בארון? זה היה הז'קט עור, אבל לקחו לי אותו מס' זוגות נעליים? הרבה, אבל הולכת רק עם 5 זוגות בערך מי מממן הוצאות על קניות? אני כמה פעמים את בקניון בחודש? 1 במקרה הטוב הפריט הכי ישן בארון? בגדים שהיו של אבא שלי שמת לפני 16 שנה ההתחדשות האחרונה? גופיה אדומה עם תחרה שילוב צבעים אהוב? שחור ושחור משהו שבחיים לא היית לובשת? מיני הפריט שאת הכי חושקת בו? עוד גופיות כמו ההתחדשות האחרונה ואני צריכה שיהיה לי זמן ללכת לקנות עוד איזו חנות את הכי אוהבת? שוק בצלאל כמה קשתות יש לך? 0 האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא? לא פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? כן סקיני? בעעע, לא טייץ? לא משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? שונאת בגדי ים כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? אותו חרא טישרט או גופייה? גופיה
או
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

MakeItHurt

New member
ממ.. עונה

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? אני חושבת שזה היה הג'ינס היחסית זול שלי (170 שקל.. ) הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?ג'יזס יש מלא קניתי חולצות גם בחמש שקל ויש כאלה שקיבלתי חינם הפריט האהוב עלייך בארון?אממ.. אין לי אני אוהבת את הרוב! מס' זוגות נעליים?אממ... יותר מידי... מי מממן הוצאות על קניות?אימא! כמה פעמים את בקניון בחודש? החודש הזה לא הייתי כי אין מה לעשותבקניון בנהריה הפריט הכי ישן בארון? חולצות מכיתה א' שעדיין עולות עליי ההתחדשות האחרונה?חולצה!! ופאצ' שילוב צבעים אהוב?שחור וכל צבע אחר משהו שבחיים לא היית לובשת?סקיני בפומבי הפריט שאת הכי חושקת בו?מכנסי בנים איזו חנות את הכי אוהבת?לודעת כמה קשתות יש לך?אין האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא? לא פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? כן סקיני? לא טייץ? לא משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק בקבוק אבל של יים זארה או פולאנדבר? פולאנדבר טישרט או גופייה? גופייה
או
: סקיני: לא נעלי בובה: לא קשתות: לא גולגלות: כן נעלי אדידס: כן אודם אדום: למה לא לק אדום: כן לק שחור: כן משקפי שמש גדולים ורחבים: לא נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם): כן נעלי שפיץ: לא מנומר: לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנחמד מאוד :)

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?מכנסיים ב420 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?חולצת בצפר[?!]
הפריט האהוב עלייך בארון?מכנסיים נורא יפות שקניתי D: מס' זוגות נעליים?6 אולסטארים, 3 זוגות נעלי כדורסל, 2 פומה, 2 זוגות כפכפים, 2 נייק. תעשו חישוב מי מממן הוצאות על קניות?אמאבא, ומתנות חג כמה פעמים את בקניון בחודש?לאיודעת פעמיים הפריט הכי ישן בארון?ג'ינס D: אני לא יכולה לעזוב אותו הוא יפה מדי ההתחדשות האחרונה?גופיה, עליונית וחולצה ארוכה שילוב צבעים אהוב?שחור ולבן, לבן ותכלת, תכלת וחום, צהוב ושחור (צהוב בננה) משהו שבחיים לא היית לובשת?מכנסיים כאלה משנות השבעים הפריט שאת הכי חושקת בו?חולצה אחת מדהימההההההה בזארההההההה איזו חנות את הכי אוהבת?היינס, זארה, ולקנות בגדים בשוק זה הכי אחי
כמה קשתות יש לך?8 בערך האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?כןכןכן :[ פריט שגנבת מהארון של אמא?לא פריט מהשוק?אההא
פריט יד שניה?לא סקיני?לא טייץ?כן משהו בהדפס צבאי?כן משהו בהדפס מנומר?לא איכס זה או זה: לבן או שחור?שחור 3> עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?סקיני פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?כפכפים
ירוק תפוח או ירוק בקבוק?ירוק תפוח זארה או פולאנדבר?וואו שאלה קשה. נקסט :X טישרט או גופייה?טישרט
או
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ