שאלוןן -- סוף שנה

נופר 5551

New member
שאלוןן -- סוף שנה

שם: גיל: כיתה: ליד מי אתה יושב? מי המורה האהובה עליך? והשנואה? מה המקצוע האהוב עליך? והשנוא? מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? באיזה מקצוע הוא היה? באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? אתה מאחר הרבה לשיעורים? אתה מבריז הרבה משיעורים? עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) איך אתם הולכים להעביר את החופש? אתם שמחים שהחופש מתקרב? קיבלתם כבר תעודות? מרוצים מהשנה הזאת? הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? איך עברה עליכם השנה הזאת?

אניייייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

שם: רעות:] גיל: 14 וחצי:] כיתה: ח'6 ליד מי אתה יושב? אופיר:] מי המורה האהובה עליך? אורית שמיר ואגי
והשנואה? פאני לנדאווווו
מה המקצוע האהוב עליך? ספורט
דרמה
והשנוא? תורה, נביא, אנגלית, היסטוריה, ספרות, מדעים
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 96
באיזה מקצוע הוא היה? נביא באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? עשרה לעשר
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? שוקולד "השחר", חביתה וגבינה:] אתה מאחר הרבה לשיעורים? לע:] אתה מבריז הרבה משיעורים? לע:] עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) לע
איך אתם הולכים להעביר את החופש? בריכה, מחשב, טלויזיה, קניון, חברות ועוד... אתם שמחים שהחופש מתקרב? הוא כבר הגיע
קיבלתם כבר תעודות? לע:p מרוצים מהשנה הזאת? כע:] הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? לע
איך עברה עליכם השנה הזאת? נחמדה מאוד
חופשה נעימההההההה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהשאלה שהכי אהבתי כנסו../images/Emo41.gif

באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?מןןן הסתם?!?! ב10

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אוי אני אפילו לא שמתי לבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייי גדוללללללללללללללללללללל

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo26.gif

שם:טל גיל:16 בקרוב כיתה:עולה לי"א ליד מי אתה יושב?נופר מי המורה האהובה עליך?מזל כהן..אין על המורה הזאת בעולם!!! והשנואה?אמ, מורה לתנ"ך:pלאה מה המקצוע האהוב עליך?אם יש כזה דבר חחח..ספורט אני חושבת והשנוא?אנגלית משעמם אצלה רצח מה המבחן האחרון שעשית?בגרות..היסטוריה..מבחן מתמטקיה נדמה לי כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?80 באיזה מקצוע הוא היה?מתמטיקה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?חח עשר ועשרה אם אני לא טועה מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?משו אכיל אתה מאחר הרבה לשיעורים?כן אתה מבריז הרבה משיעורים?כן, אבל בתקופה האחרונה לא עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)כן איך אתם הולכים להעביר את החופש?בסבבבבבה אתם שמחים שהחופש מתקרב?מאודדד קיבלתם כבר תעודות?כן מרוצים מהשנה הזאת?בערךך הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש?לא איך עברה עליכם השנה הזאת?בסדר סביר

עונה../images/Emo3.gif

שם:מור גיל:16 כיתה:עולה ליא' ליד מי אתה יושב?חברה שלי ליאת מי המורה האהובה עליך?ללשון והשנואה?המחנכת-היסטוריה מה המקצוע האהוב עליך?מטמתיקה והשנוא?תנ"ך מה המבחן האחרון שעשית?היום בגרות בעיצוב כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?אממ.. נראה לי 60 [אם זה האחרון] באיזה מקצוע הוא היה?לשון באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?עשרה ל-10 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? לא אוכלת בבצפר
אתה מאחר הרבה לשיעורים?לא אתה מבריז הרבה משיעורים? כן עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)?כן 4 ועוד 2 בדרך.. איך אתם הולכים להעביר את החופש?בילויים אתם שמחים שהחופש מתקרב?לא בכלל לא נאי עצובה.. קיבלתם כבר תעודות?כן.. מרוצים מהשנה הזאת?כןן ברורורורורורורור הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש?כןןןןןןןןןןןןן איך עברה עליכם השנה הזאת?טוובה מאאוווודד!!

למעלה