שאלוןן חח כי יבשש פהה כמו איללתת [:

שאלוןן חח כי יבשש פהה כמו איללתת [:

שם: תאריך לידה: כינוים: שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיל: מין: מקום מגורים: מזל: מספר מזל או מספר מועדף: תמונה כלשהיא: בית ספר אוהב או שונא? שמח שנגמרה השנה? שיעור האהוב - שיעור השנוא - איזה כיתה? אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? מה הסרט האחרון שראיתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מה צבע העיניים שלכם? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך היום? היית בחו"ל? מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הלכת מכות? הוצאת מלא כסף על שטויות? צרחת מפחד? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? בכית כשסיגי מתה? היית על במה? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה?

עונה D;

שם: שיר תאריך לידה: 18.11.93 כינוים: שוש..שושית...שיפרה.. שם שהיית רוצה שיקראו לך: מאיה :] גיל: 14 מין: נקבה
מקום מגורים: ירושלים מזל: עקרב מספר מזל או מספר מועדף: 2 תמונה כלשהיא:
בית ספר אוהב או שונא? שונאאאתתת
שמח שנגמרה השנה?ברוררר
שיעור האהוב - ספורט שיעור השנוא - מתמתיקה איזה כיתה? ט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?קטנה יחסית :] אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? די גבוהה :] מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מיצ''ב במדעים חח כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת :] מה צבע התחתונים שלכם? וורוד
מה הסרט האחרון שראיתם? לכודים בלב ים
ממליצה לכולם
מה הדבר האחרון שאכלתם? דובדבנים :]]] מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אממ לודיעת חח מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב חח.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היווםם!! מה צבע העיניים שלכם? ירוק- כחול ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאור חח.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? אמא שלי היית בחו"ל? יאאפ מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת הלכת מכות? יאאפפפ :]] הוצאת מלא כסף על שטויות? חח כהה יותר מידי
צרחת מפחד? כהה! הופעת בציבור בפיג'מה? יאפ :] בכית בסרט? כההההה
בלכ סרט חחח בכית כשסיגי מתה? לאאא
!
ומי שבכה סלחו לי חח קצת יצוור D: היית על במה? יאפפיי:] התעלמת ממישהו בכוונה? חח כהה!! סיננת מישהו בטלפון? כההההההההההה!! ניתקת למישהו בפרצוף? יאאפפפ רצית לצרוח ולא עשית את זה? לאא! אם אני רוצה אני צורחת וזהו!

../images/Emo41.gifאנייי../images/Emo41.gif

שמאל|שם
רחלי, חלי תאריך לידה
8.4.88 כינוים
חלי שם שהיית רוצה שיקראו לך
נקבה מקום מגורים
תל אביב מזל
טלה שולטט מספר מזל או מספר מועדף
7 תמונה כלשהיא
בית ספר אוהב או שונא
מחבבת חח
שמח שנגמרה השנה
לא שיעור האהוב -
מחשבים חח שיעור השנוא - תקשורת איזה כיתה?יג' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?באמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך
מתמטיקהההה כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע
לא לובשת מה צבע התחתונים שלכם
וורוד, לבן מה הסרט האחרון שראיתם
החופשה של בין, מצחיקקקק מה הדבר האחרון שאכלתם
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר
למה צריך לקום מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי
מחשב מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם
שראיתי צ'וק חח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב
היוםם מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם
היום מה צבע העיניים שלכם
חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך
שניה נבדוק,חיימשלי רני ביום כיפור האחרון- איפה היית
בבית כאילו חח יש לך בלוג
לא יש לך משקפים/עדשות? עדשות מה העיר אותך היום
אני בעצמי היית בחו"ל
לא מה המדינה האחרונה שביקרת בה
הלכת מכות
כן הוצאת מלא כסף על שטויות
יותר מידי אפילו צרחת מפחד
כןןן הופעת בציבור בפיג'מה
לא בכית בסרט
כן בכית כשסיגי מתה
כן היית על במה
כן התעלמת ממישהו בכוונה
כן סיננת מישהו בטלפון
כן ניתקת למישהו בפרצוף
כן רצית לצרוח ולא עשית את זה
לא

../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif

שם:ירדדני P: תאריך לידה: 21.5.1993 כינוים: ירדי , ירדנע , ירדנוווש, ירדנה'לה שם שהיית רוצה שיקראו לך: אוהבת את השם שלי אבל אם לא זה אז ,, ליאן או ליהי גיל: 14 וחודש :] מין: נקבה מקום מגורים: חולון מזל: תאומים מספר מזל או מספר מועדף: 8 או 3 תמונה כלשהיא: נאמ אין :\ בית ספר אוהב או שונא?אוהב אבל גם שונא D; שמח שנגמרה השנה? יאפ שיעור האהוב - כימיה ? :O שיעור השנוא - מתמטיקה :\ איזה כיתה? ח' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?נאמ בבגאומטריה :\ כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת גרב D: מה צבע התחתונים שלכם? ציבעוני , צהוב ורוד ותכלת מה הסרט האחרון שראיתם? הארי פוטר וגביע האש - בהוט XD מה הדבר האחרון שאכלתם? נאמ סנוויץ' עם גבינה לבנה ומלפפון מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אני עייפה רצח :\ מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? נאמ מחשב או להסתובב עם חברות ^^ מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? נאמ היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היייייייייייייייום מה צבע העיניים שלכם? חום כזה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? נאמ מאיפו לי ? מסלקום D: ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברות בעיר יש לך בלוג? יאפ יש לך משקפים/עדשות? משקפיים מה העיר אותך היום? אאמא כמו כול ייום היית בחו"ל? לא מה המדינה האחרונה שביקרת בה? לא הייתי הלכת מכות? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? לא ממש בערך צרחת מפחד? כה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? מן הסתם בכית כשסיגי מתה? לא .. בערך :S היית על במה? כה התעלמת ממישהו בכוונה?כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה XD ערב טווב אנשים

shay54

New member
איזה שאלון יבש כמו באפריקה..

שם: שי תאריך לידה: 16.6.92 כינוים: הד!גמן הצעיר, shay.., וכו שם שהיית רוצה שיקראו לך: יניב גיל: 15 מין: זכר מקום מגורים: ת"א מזל: תאומים מספר מזל או מספר מועדף: 14,10 תמונה כלשהיא: בית ספר? עירוני ח' אוהב או שונא? שונאא שמח שנגמרה השנה? בטחח שיעור האהוב - ספורט שיעור השנוא - ספרות איזה כיתה? ט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? הגדולים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין הגבוהים מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מאיפה אני זוכר?! כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם? לאן הגענו?! חח מה הסרט האחרון שראיתם? ספיידרמן 3 מה הדבר האחרון שאכלתם? פירות מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? איזה יום מעצבן הולך להיות חח מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכר מה צבע העיניים שלכם? חומות ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שיר חח ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך היום? אני היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ניו יורק הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? לאא מה אני כוסית חח הופעת בציבור בפיג'מה? בטחח גם בתחתונים.. בכית בסרט? לא בכית כשסיגי מתה? מה אכפת לי חח היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לאא ביי בי אני יושן חח

עונהה ../images/Emo13.gif

שם: ליטל תאריך לידה: 7/9/89 כינוים: ליטלוש שם שהיית רוצה שיקראו לך: - גיל: 17 מין: נקבה מקום מגורים: עפולה מזל: בתולה מספר מזל או מספר מועדף: 7,3 תמונה כלשהיא:אין בית ספר אוהב או שונא?ככה ככה שמח שנגמרה השנה? לא כל כךך.. עכשיו י'ב נפרדים מכולם וזה..
שיעור האהוב - פסיכולוגיה שיעור השנוא - אנגלית איזה כיתה? י'ב אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בין הקטנים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? הבגרות במתמטיקה כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני בלי גרביים..חחח קיץץ מה צבע התחתונים שלכם? ורוד&לבן מה הסרט האחרון שראיתם? תינוקת למכירה מה הדבר האחרון שאכלתם? פירה
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אולי אפשר לחזור לישון לעוד כמה דקות...חח מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב.. לשמוע מוזיקה בווליום..חחח מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בבוקר חחח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול בלילה מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום מה צבע העיניים שלכם? חומות ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ידיד ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? עדשות מה העיר אותך היום? השעון מעורר בפלאפון היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? פריז הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן צרחת מפחד? אממ יש מצב... הופעת בציבור בפיג'מה? חח לא בכית בסרט? כןן.. מי לא? חח בכית כשסיגי מתה? לא רואה את זה היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? מלא פעמייםם!!

למעלה