שאלוןןן

ואאלק אני עונה

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? 148!! אני כלה!! חחחח באיזה גובה הייתם רוצים להיות? בדיוק כמו שאני.. לא מתווכחת אם מה שניתן לי אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? לא יודעת בואו נרא.. נראה לי שאני נחשבת לנמוכה..חחחח אבל אני לא בטוחה.. יחסית לילד בן שנתיים אני גבוה חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? אהממ.. בסדר.. נגיד.. אבל זה רק כי אפחד לא יכול להיות נמוך ממני מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? מה שבא לו נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? אני מסכימה לגמרי =] "דברים טובים באים בחבילות קטנות" =] כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? לימבו נראה לי אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם? אהממ... אני מתחברת לאנשים מאגניבים חחח יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? לא יודעת.. צריכה להיות.. מה זה אנשים בגובה 2 וחצי מטר.. זאת כבר מחלה! מי האדם הכי גבוה שראיתם? גמוס מי האדם הכי נמוך שראיתם? ילדה אחת שלומדת אצל המורה לנהיגה שלי את מי משניהם אתם יותר אוהבים? אפחדד מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? חמוד וכשאני אומרת "גבוה"? ואווו קיץ =] קיץ או חורף? סתיו ים או בריכה? ים ים - איזה חוף? רק לא חוף ראשון בריכה - איזו בריכה? נווה הדרים כאילו דאא! איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? עניביםםםםם אבטיח או מלון? אבטיח אפרסק או אפרשזיף? אפרסק לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? מה בראש לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? מכנס... פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? האנושות .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? רוצחים, אנסים ועוד .איזה סרט הכי הפחיד אותך? אני לא ממש פוחדת בסרטים .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? למות באמצע דבר שעושים .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? שחור כחול כזה .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? אהממ.. רותי (סרוסי) גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? סניקרס *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? לא יודעת *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? אני זוכרת את טנא נוגה (זה אומר שאני כברר זקנה?) *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? אני =] במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? בארור זה או זה.. פיצה או המבורגר? המבורגר אמינם או 50סנט? אמינם גיימבויז או פוסיקט דולז? נאפינג גיימבויז או היי פייב? היי פייב רוני סופרסטאר או נינט? שירי מיימון כלא 6 או הדג נחש? הדג נחש משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור במבה או ביסלי? שניהם ביחד ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? גריל בננה או מלון? בננה קרטיב מלון או קרטיב לימון? לימון billabong או אוניל? נאפינג אנגלית או צרפתית? אנגלית אהרון אספיס או בני גורן? מתמטיקה.. פוייה (עוד שבוע וסיימתי =]) חיפה או טבריה? חיפה כי טבריה זה חור שאי אפשר לצאתממנו אילת או ירושלים? ירושלים ביצפר או המוות? בצפר חבר\ה או ידיד\ה? אההה?? "חברים" או "אבודים"? חברים הצלצול או הטינה? לא יודעת בלאק איד פיז או ריקי מרטין? בלאק איד פיז אימיול או קאזה? אימיול אולסטאר:גבוהות או נמוכות? גבוהות אושר או עושר? אושר אהבה או עושר? אהבה =) או :)? =) :) או :(? :) אופקורס

jast

New member
יוווו.. רינה יא חמודה!

מצחיק לחשוב שיש אנשים כ"כ קטנים חחחח... אה נכון, ג'מוס יותר גבוה מירדן?

MakeItHurt

New member
תשובות :]

השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם?1.58 באיזה גובה הייתם רוצים להיות?הגטבה שלי טוב לי אתם נחשבים גבוהים/נמוכים?יחסית למי? כי יחסית ליוגב אני נמוכה (כך גם כולם) ויחסית לשירז אני גבוה חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר?כן מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם?אין נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש?כן! כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים?כדורגל אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם?כם יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"?יש ענקות טיפשים
מי האדם הכי גבוה שראיתם?השחקן כדורסל שגר ברחוב שלי רר.. זה כ"כ מאגניב... מי האדם הכי נמוך שראיתם?אומ שירן אני חושבת את מי משניהם אתם יותר אוהבים?אני אוהבת גבוהים מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"?דברים טובים באים בחיבילות קטנות, קצר ולעניין וכשאני אומרת "גבוה"?יוגב \= קיץ =] קיץ או חורף?קיץ ים או בריכה?ים ים - איזה חוף?גלי גליל בריכה - איזו בריכה?שבים איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ?שונאת פירות אבטיח או מלון?אף אחד אפרסק או אפרשזיף?אף אחד לבנות - בגד ים שלם או ביקיני?תלוי.. לבנים - בגד ים תחתון או מכנס?מכנס פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך?שאני יהיה לבד .איזה סוג אנשים מפחיד אותך?אף אחד .איזה סרט הכי הפחיד אותך?אומ?! .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה?האפשרות הראשונה .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?ורוד .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס?יפעת .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פריקצה פאקצות שחשות פריקיות זה מפחיד גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים?אוכמניות פירות יער פטל ומקופלת (מהביקורים שלי בגלידה האיטלקית
) *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא?קוקס *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה?אה? *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה?אני! במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק?כן למה לא זה או זה.. פיצה או המבורגר?פיצה D: אמינם או 50סנט?אמינם גיימבויז או פוסיקט דולז?פוסיקט אני חושבת גיימבויז או היי פייב?היי פייב דע! רוני סופרסטאר או נינט?נינט כלא 6 או הדג נחש?נדג נחש! משחק מכור או ארץ נהדרת?משחק מכור במבה או ביסלי?במבה ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?גריל בננה או מלון?בלעכס אף אחד מהם קרטיב מלון או קרטיב לימון?לימון billabong או אוניל?בילה בונג אנגלית או צרפתית?אנגלית אהרון אספיס או בני גורן? אהרון אסיפס זה יותר קל
חיפה או טבריה?חיפה אילת או ירושלים?אילת ביצפר או המוות?בצפר חבר\ה או ידיד\ה?חבר "חברים" או "אבודים"?חברים הצלצול או הטינה?הצלצול בלאק איד פיז או ריקי מרטין?בלאק איד פיז אימיול או קאזה?אימיול אולסטאר:גבוהות או נמוכות?או נמוכות או ממש גבוהות אושר או עושר?אושר אהבה או עושר?אהבה =) או :)?:] :) או :(?כרגע אני מרגישה :( אבל עדיף :)

Kobi Guerrero

New member
ראשל"ציות - איזה מתח בכדוריד!

טירוף! גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? 1.70 וחצי, לפי הבדיקה האחרונה אצל רופא. באיזה גובה הייתם רוצים להיות? הייתי שמח להיות גבוה בכמה סנטימטרים. היה עוזר לי בקריירת הכדורסל (שכשלה פחות או יותר בגלל זה... הייתי הכי נמוך בכל ליגת העל לתיכונים לפני שנתיים). אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? יחסית נמוך. חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? זה יותר נוח לי, אבל זה לא דבר שיגרום לי לבטל מערכת יחסים או משהו... מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? לא משנה. נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? גמדים זה מגניב! כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? שחמט. אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם? מה?!? יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? האמת שיש... קוראים לזה Gigantism, או Acromegaly. יש אפילו מתאבק כרגע בWWE שחולה במחלה הזאת. מי האדם הכי גבוה שראיתם? 2.31 ג'ורג' מיורסאן, שחקן כדורסל לשעבר ששיחק בNBA. הייתי בכמה משחקים בארה"ב. מי האדם הכי נמוך שראיתם? הייתי פעם בפגייה... הם ממש קטנים שם. את מי משניהם אתם יותר אוהבים? שאלה קשה. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? הסרט האדיר של עידן אלתרמן. וכשאני אומרת "גבוה"? אלי גורנשטיין. קיץ =] קיץ או חורף? אביב. ים או בריכה? ים. ים - איזה חוף? איפשהו בכנרת. בריכה - איזו בריכה? בית הלוחם בירושלים. סנטימנטלי. איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? ארטיק אבטיח! אבטיח או מלון? מלון זה מגעיל. אפרסק או אפרשזיף? אפרסק שולתתתת~!!!!!!!!!!!1 לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? :-\ לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? מה אני, מציל רוסי?!? ספידו זה מגעיל. פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? נשים פוזלות. אף פעם אל תסמוך על אישה שלא יכולה להסתכל לך בעיניים... עם שתי העיניים... באותו הזמן... .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? ^^^ .איזה סרט הכי הפחיד אותך? הסרט היחיד שבאמת הפחיד אותי היה "הסיוט ברחוב אלם 3"... בעיקר כי ראיתי אותו במקרה... כשהייתי בן 7. אני פשוט לא מצליח לפחד בסרטים, למרות שאני מנסה. פשוט כל הזמן יש לי בראש את הידיעה שזה רק סרט. .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? שאלה לא הגיונית. איך אני יכול לפחד מהתקף לב מתוך שינה, אם אני ישן?!? .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? אפור-עכבר. .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? המורה לחינוך מיני. או כמו שאני קורא לה - דודה זיוה. .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פקאצה. כי היא בצופים. גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? לימונענע! *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? גלידת פיסטוק זה הדבר הכי טיפשי שהאדם יצר אי פעם. תשאלו את טל חכים. *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? שתי חברות שפשטו רגל... *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? אהבתי פעם, ומתישהו זה נגמר לי. במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? לא ממש. זה או זה.. פיצה או המבורגר? בשר~!!!!!!!!!!1 אמינם או 50סנט? אמינם. כי אפשר לאכול את זה. גיימבויז או פוסיקט דולז? 2 להקות של כוסיות
סתם, שתיהן איכסה. גיימבויז או היי פייב? היי פייב, אבל רק בגלל ששי להב היה המפיק שלהם. רוני סופרסטאר או נינט? לנינט לפחות יש קול טוב. כלא 6 או הדג נחש? מבחינה מוסיקלית - הדג נחש. אבל בייבי ג'י מכלא 6 הוא חבר שלי. והוא גם די מוכשר. משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור. במיוחד בתקופה שגיל ריבה היה שם. במבה או ביסלי? במבה זה השטן. ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? ביסלי פיצה. בננה או מלון? שניהם ממש מגעילים. קרטיב מלון או קרטיב לימון? לימון, ברור. billabong או אוניל? אני מעדיף Hike. אנגלית או צרפתית? אהבתי צרפתית, אבל אז התחלתי ללמוד אותה. אנגלית זה הרבה יותר שימושי. אהרון אספיס או בני גורן? אספיס מלך. הבת שלו לימדה אותי ספרות בבי"ס, והיא הביאה אותו פעמיים לבקר. הוא ממש נחמד. חיפה או טבריה? חיפה. עיר מדהימה. אילת או ירושלים? ירושלים. העיר הכי יפה בעולם. ביצפר או המוות? ביצפר להקה ממש מעפנה. חבר\ה או ידיד\ה? מה?!? "חברים" או "אבודים"? "אבודים". תוכנית מעולה. הצלצול או הטינה? וואו, איזה סרטים גרועים. אם כבר, אז Saw. בלאק איד פיז או ריקי מרטין? אימיול או קאזה? טורנט. אולסטאר:גבוהות או נמוכות? גאד, השאלון הזה מתדרדר... אושר או עושר? כן... אהבה או עושר? מתדרדר... =) או :)? מאוד... :) או :(? ...

גמדים רולז!!~ אני כלכך מסכימה : )

ואיי.. סיוט ברחוב אלם זה סרט כלכך טוב... ראיתי אותו בגיל 13 ככה ופחדתי.. אני אהבתי במיוחד את השיר

TziMHoNoa

New member
אה...

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? 1.60, 59, משהו כזה... באיזה גובה הייתם רוצים להיות? לא משנה אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? לא יודעת חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? לא מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? אין... נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? בטח! כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? קריקט ננסים אנע'ארף אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחות או יותר בגובה שלכם? לא.. יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? בטח שיש, נותנים נגד זה הורמונים, כדי שאנשים לא יגבהו מדי... מי האדם הכי גבוה שראיתם? ירדן או ג'מוס.. מי האדם הכי נמוך שראיתם? רינה, אני חושבת... את מי משניהם אתם יותר אוהבים? את רינה!! מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? וכשאני אומרת "גבוה"? ירדן קיץ =] קיץ או חורף? קיץץץץץ ים או בריכה? ים!!! ים - איזה חוף? אשדוד בריכה - איזו בריכה? גורדון, כי היא מלח ולא אקונומיקה איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? פירות קיץ זה מעולה, הכל! אבטיח או מלון? אבטיח אפרסק או אפרשזיף? לא יודעת.. לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? בלי בגד ים, עם בגדים לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? לא יודעת .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? שההתנהגות שלהם לא צפויה, אבל לא במובן החיובי, אלא שאתה לא יודע אם מה שאמרת כרגע יעלה להם חיוך או יגרום להם לתת לך בוקס .איזה סרט הכי הפחיד אותך? פרויקט המכשפה מבלייר, אני חושבת... .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? מתוך שינה .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? פרננד .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? פיסטוק *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? מוכר משהו... *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? לא טעמתי... במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? למה לא? זה או זה.. פיצה או המבורגר? פיצה, למרות ששניהם לא משהו... אמינם או 50סנט? שניהם לא משהו בכלל גיימבויז או פוסיקט דולז? גיימבויז או היי פייב? רוני סופרסטאר או נינט? כלא 6 או הדג נחש? משחק מכור או ארץ נהדרת? במבה או ביסלי? ביסלי ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? בצל בננה או מלון? תלוי מתי קרטיב מלון או קרטיב לימון? billabong או אוניל? אנגלית או צרפתית? צרפתית אהרון אספיס או בני גורן? בני גורן, אפשר ללמוד מהספרים שלו לבד... חיפה או טבריה? בשתיהן לא הייתי יותר מידי בשביל להגיד... אילת או ירושלים? ירושלים ביצפר או המוות? ביה"ס... חבר\ה או ידיד\ה? חברים "חברים" או "אבודים"? חברים נראה לי הצלצול או הטינה? ראיתי את הצלצול... בלאק איד פיז או ריקי מרטין? בלאק איד אימיול או קאזה? לי יש קאזה.. אולסטאר:גבוהות או נמוכות? גבוהות אושר או עושר? אושר אהבה או עושר? אהבה =) או :)? :) או :(?

למעלה