שאלוןןן

שאלוןןן

השאלות הן בנוסח זכר רק לצורך הנוחות. -שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.עוף או נקניקיות? 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? -שאלות אסוציאציות: 1.ים: 2.יין: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים:

slallum

New member
שונא שונא שונא

שונא כשהאקספלורר גורם לאותיות פתאום להפוך ענקיות!
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? גורם לכל בני האדם והחתולים למות
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך, האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? הייתי לוקח את הגלולה הכחולה
(משמע - הייתי ממשיך לחלום) 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? למה לי?
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון, מבלי שאף אחד יידע מכך, האם היית עושה את זה? לוידע
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? מקובל? אני משער שכן 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? שירן
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך? נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכל כל הזמן!!@#!@!%$ לוקח איתי לכל מקום אוכל, פנקייק, טוויקס, מלאווח, ג'חנון, טונה, תירס, דגני בוקר, ביצים, חומוס, פיתות, בשר (והרבה), טוב בקיצור הרבה דברים
8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא =] 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך? איך העולם היה נראה? מה אני יודע =\ -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? =\ 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? =\ 3.שתייה קרה או חמה? קרה =] 4.עוף או נקניקיות? נקניקיות 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? מים 6.סבתא או סבא? סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות, של שירני
8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? רעש לרוב 10.מרק או דייסה? מרק
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכו 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? לא מכיר את שתיהן
-שאלות אסוציאציות: 1.ים: חוף 2.יין: אדום 3.שמחה: חיוך 4.ריקודים: מסיבה 5.ציפור: כנפיים 6:מוזיקה: תו 7.בעלי חיים: כלבים וחתולים 8.ג'ינס: כחול 9.חיים: מים 10.מוות: גולגולת 11.אהבה: שירני
12.שינאה: אדום 13.ילדים: תינוקות 14.הורים: אמא אבא?
15.חברים: צ'נלדר

slallum

New member
אז כנראה שהבעיה לא קורית אצלך

כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו האותיות חוזרות לגודל בינוני

Tinkerblack

New member
תורי

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? עוני רעב, מחלות גורליות ואת המוח האנושי 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? זה לא חכם לשאול שאלה כזאת ילדה שבשבילה גם המציאות זה פנטזיה חלומית שאליה אני מתייחסת בתור חלום. אבל בקשר לשאלה תסתכלו על הריאליטי ספיי סותבינו לבד מה הולך לקרואת(קלואי- דפי אל תגידי שזה טוב מה שהיה להה!) 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן בשביל העשייה, האנשים והכיף 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? כן 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אמממ אם זה היה מקובל אז אני מאמניה שכולם היו עשוים וגם אני בתור ילדה שרצה אחרי העדר 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לבלונדה ודנה 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...: המון המון המון המון מה שיש בעצם בעולם חוץ מבשר מצד שני אני בן אדם כי בררני באוכל אבל בעיקר פיצות 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? להתחשב בעובדה שעירי מאוד ענקית וגדולה והייתי מכניסה אליה את כל הדברים הלא חוקיים והיא הייתה הופכת לשוק אחד גדול של פשע כיף ומסיבות אז לא נראה לי שכולם היו שמחים מתיפקודי 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? כמו ספר הג'ונגל -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? אני! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? בתולות ים! 3.שתייה קרה או חמה? זה כמו לשאול לימונדה(כמה בא לי!) או שוקו, יש כאן קרב בלתי מנצח יש תיקו! 4.עוף או נקניקיות? פיצה!(צימחונית) 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה(לא אוהבת קרמבואים) ומה לעשות שאם אני נרטבת באמצע הרחוב ממים ובמיוחד אם הם שיש לי חולצה לבנה אז זה מה זה סקסי וזה מגדיל את הסיכויים שלי למצוא בנים לא? 6.סבתא או סבא? סבתא וסבא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות כאילו דה להירגע 8.סוודר או מעיל? סטרפלס 9.שקט או רעש? רעש 10.מרק או דייסה? פיצה עם לימודנה 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? אסטרולוגיה שבמרכזה מיקמו את מזל בתולה שולט 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה בקייר היפה הזאת תעשי לי ילד -שאלות אסוציאציות: 1.ים: ברכה 2.יין: סוד 3.שמחה: סמיילי 4.ריקודים: אליענה בקייר(יופי חכמה מה עשיתם לי עם השאלון הזה!) 5.ציפור: כוכבים 6:מוזיקה: יהודה פוליקר 7.בעלי חיים: קנגרו 8.ג'ינס: קרועים 9.חיים: יבין 10.מוות: ידיים(הו זה שכתוב בידיים שלנו מוות) 11.אהבה: למה את חייבת כל כך להכאיב? 12.שינאה: חנית 13.ילדים: אופניים 14.הורים: כעס 15.חברים: בלונים?

TziMHoNoa

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

-שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? יש כ"כ הרבה... אבל מצד שני.. לא הייתי משנה הרבה... לא יודעת.. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? בשלב מסוים הייתי רוצה להתעורר.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, לא קשה. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? יש לי מישהו בראש. לא רוצה לחלוק
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכלת כשהיה יוצא לי.. ו... מה שהיה זמין באותו רגע. (לזניה! לזניה!) 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא יודעת :$ 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? טוב יותר? סתם. אני לא עונה על זה! -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? שניהם 3.שתייה קרה או חמה? תלוי מתי... 4.עוף או נקניקיות? סויה! 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? לחטוף כרמבו (מה זה?) 6.סבתא או סבא? שניהם! 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? הכל יפה 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה. לפעמים גם מיסטיקה. 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי אלה? :$ -שאלות אסוציאציות: 1.ים: געגועים... 2.יין: אדום 3.שמחה: חלום 4.ריקודים: ריקודי עם. הועידה הארצית. 5.ציפור: כחול, שיר.. 6:מוזיקה: גיטרה 7.בעלי חיים: גורביץ' (הכלב שלי..) 8.ג'ינס: קרוע 9.חיים: משהו עצום 10.מוות: סוף. התחלה. 11.אהבה: משהו שהוא מעבר להרבה דברים שנראים לעין... 12.שינאה: לא יודעת... 13.ילדים: דנה (ילדה מגניבה במיוחד) 14.הורים: אסיפת הורים :$ 15.חברים: גראציות (אל תשאלו...)

מורן 1986

New member
אנייייייייייייי

.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?
הייתי
מעלימה
את כל הערבים
.. חח
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
להמשיך
בחיים
שלי
ברור
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן
זה
טוב לנשמה
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
לא...
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
לכל
מי שמכיר אותי
יש חיים
מושלמים
כי הוא
מכיר אותי
.......חחחחחחחחחחחחחחחחח
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
הייתי
אוכלת
כל היום
גלדיה
וצ'יפס
והמבורגר
(כמובן
בלי לערבב
בשר וחלב יחד
..חחח)
ומלא
מלא
שוקולד
וגילדת
שוקולד
ופצפוצי
שוקולד יאמיייייייייי
8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
ברור
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
מממ
מפחידדדדדד
-שאלות זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?
סופרמןןןןן
שיכסח
את הערבי הזה
..חחח
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות
3.שתייה קרה או חמה? תלוי
במזג אויר
4.עוף או נקניקיות?
קמובינה
בבורגרנץ'
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו
6.סבתא או סבא? שניהם
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? תלוי
בתוי פנים
8.סוודר או מעיל? גופיה
9.שקט או רעש? קצת מזה וקצת מזה
10.מרק או דייסה?
איכס דייסה
רק מרק
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה
12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל בר זוהר
שאלות אסוציאציות:
1.ים: קיץ
גלים
כיף
חופש
הנאה
אוהבת
2.יין: קידוש
3.שמחה: קיץ
4.ריקודים: מוזיקה
5.ציפור: כנפיים
6:מוזיקה: תאקט
7.בעלי חיים: הדג
שלי סטינג
..
הוא
מת ז"ל
8.ג'ינס: מתאים לי
9.חיים: ומשה
10.מוות: עצוב
11.אהבה: ארנביייייייייייייי
12.שינאה:
13.ילדים: חמודים
14.הורים: גם חמודים
15.חברים: אתם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifעונה -שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? רעב, עוני... הייתי אומרת גם מלחמות אבל אז זה כבר היה דוגמני מדי../images/Emo3.gif 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך לחיות בחלום עד שיימאס לי ואז לחזור למציאות 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? יכול להיות שכן... 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?ברור שלא. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?סביר להניח שלא...רצח זה דבר כה שלילי 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? דאפי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אני חושבת שאני כרגע אוכלת בדיוק מה שהייתי אוכלת אז, השמנה זה לא בדיוק שאני מצליחה להגיע אליו כל השנים האלה [למרות שברוך השם אני עולה עכשיו, אני כבר שוקלת 47.5../images/Emo9.gif] 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לא רוצה להיות ראש העיר:X 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? הרבה יותר טוב משהוא נראה היום../images/Emo3.gif -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות../images/Emo99.gif 3.שתייה קרה או חמה?חמה../images/Emo185.gif 4.עוף או נקניקיות?עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? לחטוף קרמבו בראש../images/Emo215.gif 6.סבתא או סבא?בלע, לא עושים את זה. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? שקט../images/Emo99.gif 10.מרק או דייסה? שניהם../images/Emo99.gif 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה../images/Emo99.gif 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי זו יעל שרוני../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif -שאלות אסוציאציות: 1.ים: ניצנים../images/Emo99.gif 2.יין: אלכוהול 3.שמחה: חיוך../images/Emo13.gif 4.ריקודים: מועדון [ריקודים, שיר של אפרת../images/Emo99.gif] 5.ציפור: שיר| [כה רואים שהרגע סיימתי את מארג המזון של הביוטופ../images/Emo3.gif 6:מוזיקה: חיים 7.בעלי חיים: החתולה של אנוצ'קה שהמליטה../images/Emo9.gif 8.ג'ינס: נוח 9.חיים: כיף 10.מוות: שלילי 11.אהבה: טעם החיים [רומנטיקנית שכמוני../images/Emo3.gif] 12.שינאה: שלילי 13.ילדים: אורן ואייל [הבייביסיטרים המקסימים שלי../images/Emo99.gif] 14.הורים: מגניבים 15.חברים: הכי מדהימים

למעלה