שאלוןןן

may90

New member
שאלוןןן

סתם שנכיר אותכם
(לא, לא אני כתבתי אותו הוא לקוח מפורום)-אני אישית אוהבת שאלונים מוחעחעחע אתם טובים בלימודים? איך קוראים למורה? אוהבים לאכול? רזים או שמנים? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? מה התחביב שלכם? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? מול מי? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? אם כן, ספרו מעט עליו. יש לכם חתול? מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? ואת הריח? הרית איי פעם/חשבת שהרית? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהו דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? האם אתם מאמינים באהבת אמת? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\ה יש? אתם מאוהבים במישו? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) הארי פוטר... מחכים לשישי? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם חושבים שאתם חברים טובים? אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? אוהבים את המורה? את בית ספר? את הדודות? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארך או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

BrainDaMaGeD

New member
../images/Emo122.gif פיי זה ארוך יאי.

אתם טובים בלימודים? אממ..כן, ממוצע 95 =/ אבל זה רק ט' איך קוראים למורה? למחנכת? ריקי אוהבים לאכול? כההה רזים או שמנים? בינוני מה אתם לובשים עכשיו? מכנסון תכלת וחולצה ורודה [פיג'מה..חחעחע] אוהבים להתקלח? לא ממש אוהבים לישון? לא ממש מה התחביב שלכם? לא ממש...חח סתם..אממ..לשמוע מוזיקה? יש לכם כתב יפה? לא ממש אוהבים שאלונים? כן! אבל לא ארוכים בהגזמות מתי בכית בפעם האחרונה? כנראה היום כששמתי את העדשות-ראיה שלי =] בגלל מה? בגלל העדשות ראיה שליה =] מול מי? מול...המראה?
יש לכם חיה בבית? לא...יש לי פודל מה השם שלה(אם יש לכם)? מקסי האם את יודעת לצייר כיבשה? חח כבר שאלו את זה פעם! והלכתי לצייר ויצא לי ענן עם רגליים! מהו נושא השיחה השנוא עליך? אני אוהבת לדבר על הכל! נראה לי. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: יד ימין. יד שמאל. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? לא מגדירה מה שאני שומעת אבל אם אני חייבת אז פאנק-פופ-רוק האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? הרבה מישהוים [גם את שאלו פעם!] אם כן, ספרו מעט עליו. אין לי כוח יש לכם חתול? אין לי מה צבעו? שקוף האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? לא ממש כתבתם אי פעם שיר? כן. פורסם/למגירה? למגירה...אבל כתבתי אותו עם חברות שלי. יש כאלה משעשעים שאני מפרסמ" אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ואת הריח? אין לי ריח..או שיש לי? יש לי ריח של סבון! אולי כי הרגע התרחצתי?
הרית איי פעם/חשבת שהרית? כןןן...כשהייתי בת 5! האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כן. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? מממ כבר לא. מה? היא גדולה =[ אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? במחשב הרבה יותר משעתיים
מהו דעתכם על הצבע כתום? הוא יפהההה! במיוחד כשיער =] אתם מדברים הרבה בטלפון? לא ממש האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא אבל יהיה נחדמ אם היא תגיע האם אתם מאמינים באהבת אמת? לא כ"כ מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? חברות מה המוטו שלכם בחיים? אין לי מוטו אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) נכות ראיה? האם אתם צלמים חובבנים? כהה אני מכורה למצלמה שלייי =] האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? מאוד =] בוכים בשירים? לא..אבל צמרמורת כן! אוהבים את החדר שלכם? ככה ככה, טעון שיפור אוהבים את ההורים? ככה ככה, טעון שיפור מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? מממ..לא מזמן, ההורים אוהבים לטייל. את מי אתם הכי שונאים? מרבית אוכלוסיית ארצנו והכי הכי אוהבים? חברות =] חבר\ה יש? יש לי חברה! חח! אפילו 2~ אתם מאוהבים במישו? לא...ממש לא. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש, אבל אפחד מהם לא עובד
קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) לא הארי פוטר... מחכים לשישי? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון..חוץ מהבגרויות מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? מזמן יש לכם חדר לבד? כן, תודה לאל. אתם חושבים שאתם חברים טובים? נראה לי שכן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה אוהבים את יום שישי? ככה ככה ואת שבת? ככה ככה אוהבים את המורה? תלוי איזה את בית ספר? לא את הדודות? כן.. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אין לי שמץ..אישה עשירה? אתם לומדים ערבית? לא..צרפתית! יש לכם מורה מעפנה? ברור גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? למי אין? שוקו או קפה? שוקו!!! שמש או ירח? גם וגם =] חם או קר? חם! חולצה או גופיה? גופיה! מחשב או טלוויזיה? מחשב! טלפון או פלאפון? פלאפון! ללכת לישון או להתעורר? להתעורר לילה או יום? גם וגם =] חושך או אור? גם וגם =] טיול בארך או בחו"ל? חו"ל!!! ים או ברכה? בירכה..ים מלוח! ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשים את הפלטה =]

יש לי הרגשה שעשיתי את זה כבר....

אבל ניחא אתם טובים בלימודים? נחמד כזה...לא מצטיינת איך קוראים למורה? אמ..לירון? אוהבים לאכול? לא ממש רזים או שמנים? משהו באמצע מה אתם לובשים עכשיו? חולצה וגי'נס אוהבים להתקלח? ממ כן, בעיקר כשאני חוזרת ממחנה אוהבים לישון? מאוד! מה התחביב שלכם? לשיר, לנגן, לשמוע מוסיקה ולהיות עם חברים שלי:} יש לכם כתב יפה? חח לא אוהבים שאלונים? אמ...כן? מתי בכית בפעם האחרונה? היום בגלל מה? השפיות שלי במצב לא טוב מול מי? אף אחד יש לכם חיה בבית? כע כלבה ושתי חתולות מה השם שלה(אם יש לכם)? גינג'ר, פוז ורוקו.. האם את יודעת לצייר כיבשה? אממ פעם אחרונה שניסיתי זה יצא כמו ענן עם עיניים מהו נושא השיחה השנוא עליך? אממ לא יודעת... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: אל"כ...תסלחו לי נכון? איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק, פאנקרוק,סקא,רוק,היפ הופ,מטאל,אימו ועוד כל מיני... האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? יאפ אם כן, ספרו מעט עליו. ידיד שלי...אין הרבה מה לספר יש לכם חתול? יאפ מה צבעו? אפור מכוער כזה האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? לא חח אבל אל תגלו כתבתם אי פעם שיר? כע פורסם/למגירה? בינתיים למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? אין לי בעיה כלכך ואת הריח? נחמד הרית איי פעם/חשבת שהרית? חח כע כשלא קיבלתי מחזור שישה חודשים...אם לזה התכוונתם האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? חח לא ממש האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אה? אני מניחה שכן.... במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כבר לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אממ כע חחח מהו דעתכם על הצבע כתום? צבע בין היפים!! אתם מדברים הרבה בטלפון? כע אבל תלוי עם מי האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אממ...רובם באזור שלי אבל יש לי הרבה מכל מיני מקומות...חצי חצי כזה האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? כע האם אתם מאמינים באהבת אמת? כע מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממ בחברות מה המוטו שלכם בחיים? דברים טובים באים בחבילות קטנות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) כרגע לא :| האם אתם צלמים חובבנים? יאפ האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? חח תלוי בוכים בשירים? כע אוהבים את החדר שלכם? הוא מספק אוהבים את ההורים? אממ בסופו של דבר כן...אבל רוב הזמן אני עסוקה בלכעוס עליהם מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? הרבה זמן וטוב שכך את מי אתם הכי שונאים? אנשים שחושבים ת'עצמם והכי הכי אוהבים? חברות שלי:] חבר\ה יש? נופ :/ אתם מאוהבים במישו? לא ממש רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יאפ קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) עד הספר השלישי כולל... הארי פוטר... מחכים לשישי? בהחלט! אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? בינתיים חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת יש לכם חדר לבד? יאפ אתם חושבים שאתם חברים טובים? אני מקווה שכן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? אני מקווה שלא אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה אוהבים את יום שישי? מאוד ואת שבת? גם רק חבל שאחרי זה יש יום ראשון שזה ביצפר אוהבים את המורה? היא בסדר היא את בית ספר? פחות או יותר את הדודות? תלוי איזה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? משהו שקשור למוסיקה אתם לומדים ערבית? כבר לא נהנהנהנה :p יש לכם מורה מעפנה? חחח הרבה גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? חחחחח כן! נחמהה חחחח שוקו או קפה? גם וגם שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? גם וגם טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון לישון לישון לילה או יום? תלוי במצב רוח חושך או אור? גם תלוי במצב רוח טיול בארך או בחו"ל? בחו"ל ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתאבד...מה אני אעשה בלי השאלון הזה?????

אה מאי

העיקר את נותת לנו לענות על השאלון אבל את לא עונה עליו האהא הבנתי... עצלנית

may90

New member
עצלנית my ass חעחעחעח

אני כבר עניתי עליו בפורום אחר-ואני הולכת לענות עליו שובבבבבב חעחעחעחעחע (למה? כי אני עצלנית מידי להעתיק ולהדביק
)

may90

New member
הנה אני../images/Emo3.gif

אתם טובים בלימודים? אממ.........................לא איך קוראים למורה? לירון אוהבים לאכול? כן מאודדד
רזים או שמנים? רזים... מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מההה אוהבים להתקלח? כן! אוהבים לישון? מאוד מה התחביב שלכם? אממממ... לא יודעת יש לכם כתב יפה? נואפ אוהבים שאלונים? כן
מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת... לפני דורות בגלל מה? לא זוכרת מול מי? לא יש לכם חיה בבית? אח קטן מה השם שלה(אם יש לכם)? עדן האם את יודעת לצייר כיבשה? כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: כף יד, אצבעות, ציפורניים איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק
האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן אם כן, ספרו מעט עליו. הספר שלי
יש לכם חתול? לא מה צבעו? לא האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? לא... כתבתם אי פעם שיר? כן! קוראים לו לורד אוף ט'ה רינגס-א קאפ אוף טי
פורסם/למגירה? פורסםםם כמעט כולם שרים כל הזמן את הפיזמון!! אתם אוהבת את הצחוק שלך? פחעעעע לא! למרות שהרבה מעתיקים ממני אותו ואת הריח? מאיפה לי אנילא מריחה את עצמי
הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא אני כולה בת 15! האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אממ.. ייתכן! האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא יודעת במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אני לפעמים מרביצה לאח הקטן!
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אכן מהו דעתכם על הצבע כתום? נחמד אתם מדברים הרבה בטלפון? נואפ האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? אממ.. לא
האם אתם מאמינים באהבת אמת? אולי מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אין לי שמץ מה המוטו שלכם בחיים? אחורי כל טוב בא רע (וליהפך) אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) חס וחלילה האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? כן
בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? הוא נחמד...כן אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? אממ... שנה שעברה-לונדון את מי אתם הכי שונאים? אני לא ילדה ששונאת!
(רק שינאה זמנית) והכי הכי אוהבים? כולם
חבר\ה יש? נואפ אתם מאוהבים במישו? נואפ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אממ... כן קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) הספר הראשון רק הארי פוטר... מחכים לשישי? לא קוראת הארי פוטר רואה את הסרטים! אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? יסודי-לימודים היו קלים כמו תחת מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אני אתמול הייתי טיפה מצוננת יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? נראה לי
אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? יש רגעים אתם אוהבים מסיבות? אממ... צוף וכאלה-לא! כאלה עם חברים-אכן! אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? פחות אוהבים את המורה? נחמדה את בית ספר? נחמד את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? שחקנית
אתם לומדים ערבית? כן
יש לכם מורה מעפנה? לא כ"כ... גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? לא כ"כ שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שניהם חם או קר? תלוי חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? שניהם טלפון או פלאפון? שניהם ללכת לישון או להתעורר? אף אחד
אוהבת את השינה עצמה לילה או יום? שניהם חושך או אור? אור טיול בארך או בחו"ל? חו"ל
ים או ברכה? ים
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? אממ.. לשלוח אותו כנראה

חחחח מאי

היית צריכה לרשום שאת רוצה להיות הבאסיסטית המהוללת של הלהקה שלנו!! באמת....צקצקצקצק ושכחת את נחמה הסטייליסטית!

may90

New member
נחמה הסטייליסטית? הם לא התכוונו

רק למורה לערבית?

Just TalTi

New member
אני =]

אתם טובים בלימודים? הממ.. ככה ככה איך קוראים למורה? הא? אוהבים לאכול? כןןן רזים או שמנים? רזים מה אתם לובשים עכשיו? טי שרט שחורה גזורה עם סמיילי ענק באמצע, ומכנס 3/4 אפור אוהבים להתקלח? הממ כן אוהבים לישון? בייטח מה התחביב שלכם? מוזיקה יש לכם כתב יפה? הממ לפעמים, בטעות אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים בגלל מה? לא חשוב מול מי? לבד יש לכם חיה בבית? כן, חתול! מה השם שלה(אם יש לכם)? בוב
האם את יודעת לצייר כיבשה? לא =\ מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה. ארג תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: קטנות, לבנות, עדינות. אנאערף איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? רוק, פאנק. נו באמת =\ האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן, שני ידידים טובים שלי =] אם כן, ספרו מעט עליו. ממ.. נחמדים יש לכם חתול? כן מה צבעו? צבעוני חח האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? תלוי מה זה משפחתי. אמא אבא אח אחות אז כן כתבתם אי פעם שיר? כן.. אפילו כמה פורסם/למגירה? למגירה. כתבתי עם חברה שלי עוד אחד.. וסתם ניגנו אותו קצת ואמרו שהוא יפה
אתם אוהבת את הצחוק שלך? הממ כן ואת הריח? אחרי שאני שמה דאודורנט
הרית איי פעם/חשבת שהרית? שאלה מתוחכמת לשאול אם את בתולה. אז כן האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? על כל דבר אפשר לכתוב ספר, וכל דבר משעמם אפשר להפוך למעניין האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אף פעם לא הייתי במערכת יחסים ארוכה, אבל אני חושבת שאני אצליח חעחע במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא. ממש לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהו דעתכם על הצבע כתום? אם הוא לא זוהר מדיי, הוא נחמד אתם מדברים הרבה בטלפון? כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רוב החברים שלי מפה, אבל יש עוד כמה מערים אחרות האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא =| האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן, למה לא מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים? הדברים הכי טובים באים באריזות קטנות
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא.. האם אתם צלמים חובבנים? כן האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? הממ .. קשה לחשוב בוכים בשירים? לא בגלל השיר, אבל שירים בהחלט יכולים לעזור למצב הכללי אוהבים את החדר שלכם? לא, אבל עוד חודשיים עוברים חדר!! אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני כמה שנים טובות את מי אתם הכי שונאים? מכפתלכם? חח והכי הכי אוהבים? כנ"ל חבר\ה יש? לא אתם מאוהבים במישו? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש, לא עובדים קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) כן. באמת יפה הארי פוטר... מחכים לשישי? לא מחכים, אבל שיהיה אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון לא הגיע, אבל נקווה שהוא יותר טוב ממה שעבר מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני בערך חודשיים יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לפעמים עולה בי המחשבה אתם אוהבים מסיבות? כן, אני עוד מעט יוצאת לאחת אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? פחות, בדרך כלל משעמם, אבל אפשר לישון! אוהבים את המורה? לא את בית ספר? לא ממש את הדודות? שיהיה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? עורכת אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? לא לומדים ערבית גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? ברור שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח יותר יפה כי אפשר להסתכל עליו, והוא גם משתנה כל יום
חם או קר? קר, אני חושבת חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יום, למרות שלילה יותר יפה אי אפשר לעשות בו כלום חושך או אור? אור, כנ"ל טיול בארך או בחו"ל? בחו"ל! ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתקלח =]

bob will suffer

New member
היי אני חדשה ואני ישמח לענות .....

קודם כל אני אוהבת את הלהקה .... אתם טובים בלימודים? בעעע יחסית יש מקצועות שאני שונאת אז.... איך קוראים למורה? ישראלה אוהבים לאכול? כןמאוד רזים או שמנים? לא יודעת.... נגיד רזה מה אתם לובשים עכשיו? מכנס הנס קצר בצבע צהוב בננה וגופייה מפוקס בצבע ורוד אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן מה התחביב שלכם? לשחק טניס יש לכם כתב יפה? בארך אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לפניי כשבועה בגלל מה? איזה בן מול מי? אף אחד יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם)? מרגו האם את יודעת לצייר כיבשה? כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? כדורגל...לא יודעת כל דבר שאני לא מבינה בו תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: נו לא יודעת.... איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? רוק !!! האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן אם כן, ספרו מעט עליו. איכס אני מעדיפה שלא. יש לכם חתול? לא מה צבעו? - האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? - אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ואת הריח? ?????? הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא!!! האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? כן האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא ניסיתי ואני לא יודעת במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אני בת יחידה אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהו דעתכם על הצבע כתום? שולט אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם מהעיר שלי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? בארך האם אתם מאמינים באהבת אמת? אני מניחה שכן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה????. מה המוטו שלכם בחיים? no brain no pain אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? לא אני אישית מעדיפה שיצלמו אותי האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? אם הוא אדם טוב ונחמד אז למי אכפת מהנחות שלו בוכים בשירים? לא רק בסרטים. אוהבים את החדר שלכם? לא אוהבים את ההורים? אין לי ברירה מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? יום ראשון את מי אתם הכי שונאים? את BOB והכי הכי אוהבים? ****** = אני לא יודעת מי זה אבל אני חושבת שיש מישהו שאני יוכל לאהוב מאוד. אני עדיין מחכה לו. חבר\ה יש? לא אתם מאוהבים במישו? לא חושבת רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמה קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) לא הארי פוטר... מחכים לשישי? אני רואה רק תסרטים. יש לי את שלושתם בדיוידי. אני שונאת לקרוא ספרים!!!!!! אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה <עדיין לא הייתי בתיכון>. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אם. בארך לפניי חודש יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? לא יש לי שיעור אנגלית פרטי אבל אני אוהבת את שישי בערב... ואת שבת? לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר? לא את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? נהגת מרוצים אתם לומדים ערבית? לא. צרפתית יש לכם מורה מעפנה?לא. נורמלית גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן. כולם חוץ מאחת שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שמש אני חושבת חם או קר? בעע אני מניחה שחם חולצה או גופיה? גופייה!! מחשב או טלוויזיה? בחירה קשה . מחשב כי במחשב אפשר לראות גם טלוויזיה. טלפון או פלאפון? פלאפון!!!!!!!!!!!!! ללכת לישון או להתעורר? לישון ZZZZZ לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל!!!!!!!! ים או ברכה? ים..... ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לא יודעת

lucky gc

New member
בעע

אתם טובים בלימודים? פעם... איך קוראים למורה? ריקי אוהבים לאכול? לא ממש רזים או שמנים? הממ.... מה אתם לובשים עכשיו? חולצה מגרדת וחצאית פחות חח אוהבים להתקלח? מאד אוהבים לישון? לא מה התחביב שלכם? לקרא כל ספר שלי 7 פעמים יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כה מתי בכית בפעם האחרונה? מזמן בגלל מה? לא זוכרת.. מול מי? המ.. יש לכם חיה בבית? עכבישים(אני מתה על עכבישים) מה השם שלה(אם יש לכם)? אין להם שמות.. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? זנות בבתי ספר ציבוריים תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: הממ...טבעת אחת, לק חצי מקולף, עקיצה של יתוש על הזרת וצלקת קטנה בגלל שפעם חתכתי את היד עם סכין. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? רוק פאנק האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כה אם כן, ספרו מעט עליו. הוא גר בגרמניה, הוא בן 15 יש לו קעקוע על הגב ולאחותו הקטנה קוראים שרה. יש לכם חתול? לא מה צבעו? ^ האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? אני לא אוכלת עם המשפחה כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? לא אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא תמיד ואת הריח? חחח הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא, אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? ברור מהו דעתכם על הצבע כתום? בעעע אתם מדברים הרבה בטלפון? כה האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? לא רק בישראל.. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא האם אתם מאמינים באהבת אמת? לא מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שאין דבר ששווה להאמין בו מה המוטו שלכם בחיים? - אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? כה האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? כה בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? קצת.. אוהבים את ההורים? הממ, אבא ברוסיה ואמא מתה, אבל בעיקרון כה מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? אני משתדלת להתחמק מהם את מי אתם הכי שונאים? הילארי פאק והכי הכי אוהבים? גודי
חבר\ה יש? לא,אחיות שלי מבריחות אותם.. אתם מאוהבים במישו? בעציץ של אחותי- בו רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כה קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) לא הארי פוטר... מחכים לשישי? קצת אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אתמול יש לכם חדר לבד? כה אתם חושבים שאתם חברים טובים? לא תמיד אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? כה אתם אוהבים מסיבות? לא אוהבים את יום שישי? לא ואת שבת?לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר?כה את הדודות? כה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? ביולוגית/וטרינרית אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? כה גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כה שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? להתעורר לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארך או בחו"ל? חול ים או ברכה? ברכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשתות קפה..

RoY Circa182

New member
טוב זה ממה ארוך...יותר מההודעות שלו

שאני רושם ב2-3-4-5 בלילה\בוקר אין לי כח חחחחח אין זמן יש מחר בגרות בתנ"ך ובקושי יש כח לקרוא את זה סחטיקה לכול מי שהצליח! ח"ח! ד"ד! ז"ז!

chen010189

New member
חחחח לא מכירים אותי פה אבל אני אענה

כי אני מכורה לשאלונים כאלה. למרות שלקח לי שעה לחשוב אם כדאי אולא... כי אני הולכת לענות לעצמי אתם טובים בלימודים?באמצע איך קוראים למורה?שרה אוהבים לאכול?חחחח כן רזים או שמנים?ממ לא דעת...באמצע נראה לי מה אתם לובשים עכשיו?מכנס שחור וחולצה קצרה סגולה אוהבים להתקלח?חחחח לא! אוהבים לישון?לאא מה התחביב שלכם?הכי מועדף? מוזיקה... יש לכם כתב יפה?לא כלכך אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול בגלל מה?הורים ורכזים בבצפר שהעלו לי ת'עצבים וכבר לא מצאתי את עצמי מול מי?חחחח ההורים! יש לכם חיה בבית?לא מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה?תשאלו ת'נסיך הקטן... מהו נושא השיחה השנוא עליך?לימודים ופוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:חחחח מה? אינלייי כח איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם?רוק ישראלי ולועזי האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"?כמובן ולא רק 1 אם כן, ספרו מעט עליו.ממ...ישלי ילד בשכבה שפעם אהבתי...וישלי חברה טובה שקוראים לה ככה...וגם לבת של בת דודה שלי... יש לכם חתול?לא אבל אני אוהבת מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?לא כתבתם אי פעם שיר?כן ולא רק 1 פורסם/למגירה?פורסם אתם אוהבת את הצחוק שלך?חחחח לפעמים ואת הריח?תלוי נוו...כשמזעים אז לא, כשיוצאים מהאמבטיה אז כן. הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?חחחח רק תקופה אחת האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?לא דעת... במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?אינלי אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?לפעמים מהו דעתכם על הצבע כתום?אוו הוא יפה אתם מדברים הרבה בטלפון?חחחח יש תקופות האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?ישלי מפה(חיפה) ויש מערים אחרות האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא...כשזה יבוא אז זה יבוא האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?אם אני רוצה משו אני אשיג אותו מה המוטו שלכם בחיים?כנ"ל אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא האם אתם צלמים חובבנים?חחחח כן! האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?קצת בוכים בשירים?לא אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?לפני כמה שנים אנלא אוהבת את מי אתם הכי שונאים?שתי פוסטמות מהבצפר והכי הכי אוהבים?את עצמי חחחח סתם...לא דעת... חבר\ה יש?לא אתם מאוהבים במישו?כן רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)לא הארי פוטר... מחכים לשישי?חחחח שייצא...מה כפת לי אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?יסודי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?חודש שעבר יש לכם חדר לבד?כן אתם חושבים שאתם חברים טובים?כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?חחחח לעתייים אתם אוהבים מסיבות?תלוי אוהבים את יום שישי?לפעמים ואת שבת?לא אוהבים את המורה?חחחח לא!!! את בית ספר?לא את הדודות?לא מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??משו בטלוויזיה אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?חחחח כן שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח?שמש חם או קר?חם חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?פלא' ללכת לישון או להתעורר?להתעורר לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארך או בחו"ל?חו"ל ים או ברכה?ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לא דעת

למעלה