שאלוןןן

שאלוןןן ../images/Emo13.gif

צבעים צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מקלדת: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: הווה האם השיער שלך רטוב?: האם הפלאפון שלך לידך?: האם אתה מתגעגע למישהו?: קר לך? אתה עייף? אתה מתרגש?: רואה טלויזיה?: לובש פיג'מה?: עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: שיקרת?: תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: בעטת במישו? היום קיללת מישו? צעקת על מישו? התעצבנת על מישו?: בכית?: צלצלת ליותר משלוש אנשים?: נישקת מישו מהמין השני?: בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? אתה מחייך הרבה?: אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: מביע משאלה בכוכבים?: כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: מתי בכית פעם אחרונה?: יש לך טבעות,צמידים...?: אתה חברותי? במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: לא יכול לחכות ל...? בכית עד שנרדמת? בכית על כתף של חבר?

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

צבעים צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: רגיל חח.. צבע קיר בחדר: ירוק
צבע מקלדת: שחור צבע בלוג:
צבע חולצה:תכלת.. צבע מכנס: שחור צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:
הווה האם השיער שלך רטוב?: לא.. האם הפלאפון שלך לידך?:כמובן
האם אתה מתגעגע למישהו?: מאוודדד קר לך? -אממ לא.. אתה עייף? -כןן
אתה מתרגש?: לא.. רואה טלויזיה?: כן..חצי גמר אירוויזיון
לובש פיג'מה?: אם אפשר לקרוא לזה ככה...אז כן
עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: אממ לא...קשה למצוא אותי מתחרט על משהו
שיקרת?: כשצריך לשקר אז משקרים לפעמים לא?
תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: לא שזכור לי.. בעטת במישו? לא.. היום קיללת מישו? -
צעקת על מישו?
התעצבנת על מישו?: אממ..גם לא
בכית?: לאא.. צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כמובן
נישקת מישו מהמין השני?: היום?לא.. בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן
את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? -שאלה מעצבנת גרר
אתה מחייך הרבה?: כן ברוך ה'
אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: בטוח
מביע משאלה בכוכבים?: אממ...לפעמים כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?:כןן מתי בכית פעם אחרונה?: יום שישי נראה לי.. יש לך טבעות,צמידים...?:
אתה חברותי?-מאוד
במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי.. לא יכול לחכות ל...? יום רביעי הבא בעז"ה..חתונה של חבר.. בכית עד שנרדמת? -זה קרה לי ממש מזמן... בכית על כתף של חבר? -קורה כמעט תמיד כשאני בוכה אז נמצא לידי חבר

עונה! =][=

צבעים צבע שיער: חום צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: לבן צבע מקלדת: לבן צבע בלוג: צבע חולצה: לבן צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: טוב שלא הגזמתם קצת..לבן צבע גרביים: אין לי עכשיו גרביים הווה|סדגש האם השיער שלך רטוב?: לא האם הפלאפון שלך לידך?: כה האם אתה מתגעגע למישהו?: ממ לא (סטארית איתי
) קר לך? ממש לא אתה עייף? לא... קמתי לא ממזמן אתה מתרגש?: לא רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: כה עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: כה שיקרת?: כה XD חחח תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: לא.. בעטת במישו? ממ אני עושה את זה כל יום...חח היום קיללת מישו? סתומה זה קללה? צעקת על מישו? רק קמתייי התעצבנת על מישו?: לא בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: לא נישקת מישו מהמין השני?: לא |הגדש|בכללי
יש מישהו במוח שלך כרגע?: לא את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? שניהםםם! מזה השאלה הזאת!? אתה מחייך הרבה?: חחח כה אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: אין לי מושג (עבר 11:11 XD) מביע משאלה בכוכבים?: לא כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: כה מתי בכית פעם אחרונה?: וואי ממזמןןן יש לך טבעות,צמידים...?: יש לי אבל אנלא שמה אותם קבוע אתה חברותי? כה ... במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי לא יכול לחכות ל...? לסיים כבר ת'לימודים המעפנים האלו! בכית עד שנרדמת? כה בכית על כתף של חבר? ממ לא

עונההה

צבע שיער: כמה פעמים אני יחוזר על זה? חצי אדום חצי ירוק צבע ציפורניים: בד"כ שחור.. צבע קיר בחדר: צבע מקלדת: שחורה צבע בלוג: אין צבע חולצה:אפור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים:שחור צבע גרביים: הווה האם השיער שלך רטוב?: לא האם הפלאפון שלך לידך?:לא האם אתה מתגעגע למישהו?: כן קר לך? לא אתה עייף? בערך אתה מתרגש?: לא רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: לא עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: אממ לא נראלי שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: לא בעטת במישו? כן היום קיללת מישו? לא צעקת על מישו? לא התעצבנת על מישו?: לא בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: נישקת מישו מהמין השני?: בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? הא?? אתה מחייך הרבה?: אממ כן אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: אממ לא מביע משאלה בכוכבים?: לא כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: כן מתי בכית פעם אחרונה?: אממ בערב הזכרון לחללי מערכות ישראל יש לך טבעות,צמידים...?: כן אתה חברותי?כן במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי לא יכול לחכות ל...? ליום שני בכית עד שנרדמת? בכית על כתף של חבר? כן ... יניב 3>

maytal7

New member
עונה ../images/Emo27.gif

צבעים צבע שיער: חום / שטני צבע ציפורניים: רגיל חח צבע קיר בחדר: קליפת ביצה (חח שם מוזר) צבע מקלדת: סגול צבע בלוג: גווני כחול צבע חולצה: לבן צבע מכנס: בז' צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: לא לובשת כרגע הווה האם השיער שלך רטוב?: כן .. קצט האם הפלאפון שלך לידך?: על השולחן האם אתה מתגעגע למישהו?: לא קר לך? לא אתה עייף? קצט אתה מתרגש?: לא רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: כן עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: אמ ... בתקופה האחרונה משו אחד אבל בעבר מלא חחח שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: כן בעטת במישו? כןןןן היום קיללת מישו? לא צעקת על מישו? לא התעצבנת על מישו?: לא בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: לא נישקת מישו מהמין השני?: לא בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כמעט לגמרי לא (יאי :D) את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? אמא אתה מחייך הרבה?: כן אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: לא יודעת (לא נראה לי) מביע משאלה בכוכבים?: לא יצא לי לעשות את זה כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: בד"ך כן מתי בכית פעם אחרונה?: לא זוכרת יש לך טבעות,צמידים...?: יש אבל לא עלי כרגע אתה חברותי? כןן במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי לא יכול לחכות ל...? לרדת לאילת בכית עד שנרדמת? לא שזכור לי בכית על כתף של חבר? לא

עונה../images/Emo66.gif

צבעים צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: איזה צבע צריך להיות להם? צבע קיר בחדר: סגול בהיר צבע מקלדת: שחורה צבע בלוג: אין צבע חולצה: לבנה צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: לבן הווה האם השיער שלך רטוב?: לע האם הפלאפון שלך לידך?: תמיד! האם אתה מתגעגע למישהו?: כן קר לך? לא אתה עייף? מאודד! אתה מתרגש?: ממה? רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: לא עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: כן שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: בביצפר שאין כוח לקום לפח.. :) בעטת במישו? לא היום קיללת מישו? כן אבל בשקט הוא לא שמע.. :) צעקת על מישו? כן התעצבנת על מישו?: כן.. קיללתי צעקתי והתעצבנתי על בנאדם אחד.. בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כן נישקת מישו מהמין השני?: היום? לא בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? אין הבדל אתה מחייך הרבה?: תמיד.. חח אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: מסתומרת? תמיד חושבים עלי..! :) מביע משאלה בכוכבים?: אממ לפעמים כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: חח כן מתי בכית פעם אחרונה?: לא נדבר על זה.! יש לך טבעות,צמידים...?: 2 טבעות ושרשרת אתה חברותי? אכן במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: ממ שלי.. לא יכול לחכות ל...? שהיא תגיד לי מה קרה ישר צעקתי.. :) חח השלם את המישפט אני טובה בזה בכית עד שנרדמת? שהייתי תינוקת.. בכית על כתף של חבר? כן.

TalucH1

New member
עונה לשאלון;]

צבעים צבע שיער: חום צבע ציפורניים: צבע רגיל? צבע קיר בחדר: לבן צבע מקלדת: לבן עם אפור וכחול צבע בלוג: הצבע הרגיל אני יודעת.. צבע חולצה: כחול צבע מכנס: צבעי צבא צבע תחתונים:שחור צבע גרביים: בלי גרביים :) הווה האם השיער שלך רטוב?: לא, עם פן :) האם הפלאפון שלך לידך?:בטח תמיד! האם אתה מתגעגע למישהו?: לאישה שלי :) קר לך? לא. אתה עייף? כמו המוות. אתה מתרגש?: מאוד :) רואה טלויזיה?: לא.. לובש פיג'מה?: לא.. עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: כן שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: לא.. בעטת במישו? כן באלמוג :) היום קיללת מישו? כן צעקת על מישו? כן התעצבנת על מישו?: לא בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כן נישקת מישו מהמין השני?: לא... בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: האישה שלי... :) את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? את שניהם אותו דבר;] אתה מחייך הרבה?: כן :) אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: על האישה! מביע משאלה בכוכבים?: לא. כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: אלה מה? אחד בחדר ואחד בסלון? מתי בכית פעם אחרונה?: לפני שבוע.. יש לך טבעות,צמידים...?: כן, 2 צמידים, ו2 טבעות. :) אתה חברותי? מאוד!! :) במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי עם חברה:) לא יכול לחכות ל...? לאישה ! בכית עד שנרדמת? כן. בכית על כתף של חבר? כן.

anati17

New member
עונה =)

צבעים צבע שיער: שטני צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: היה ורוד,כרגע לבן..ועכשיו שואף לחום שמנת..=) צבע מקלדת: שחורה צבע בלוג: צבע חולצה:לבנה צבע מכנס: חום צבע תחתונים:ורוד צבע גרביים: אין הווה האם השיער שלך רטוב?: אכן האם הפלאפון שלך לידך?:כן האם אתה מתגעגע למישהו?: כן קר לך? לא אתה עייף? קצת אתה מתרגש?: לא רואה טלויזיה?:לא לובש פיג'מה?: כן עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: מממ בטוח שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: לא בעטת במישו? לא היום קיללת מישו? לא צעקת על מישו? לא התעצבנת על מישו?: ממ כן בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כן נישקת מישו מהמין השני?: כן..נשיקה על הלחי אבל בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? את שניהם אתה מחייך הרבה?: כן אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: אולי מביע משאלה בכוכבים?: בדרך כלל לא.. כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?:כן מתי בכית פעם אחרונה?: מממ לפני שבוע נראה לי.. יש לך טבעות,צמידים...?: לא..יש לי שרשרת אחת אתה חברותי?לא תמיד..תלוי למי ובאיזה סיטואציות.. במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי,בבית של סבא וסבתא לא יכול לחכות ל...? מחר..? בכית עד שנרדמת? לא בכית על כתף של חבר?כן

עונה... :)

צבעים צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: מממ רגיל [?] צבע קיר בחדר: לבן .. אבל לא רואים אותו כבר חחחח :) צבע מקלדת: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין לי גרביים הווה האם השיער שלך רטוב?: לא האם הפלאפון שלך לידך?: כה האם אתה מתגעגע למישהו?: כה קר לך? חם אתה עייף? לא אתה מתרגש?: לקראת מה? רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: בוקסר וגופייה XD עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: הבאתי לדניאל רק 3 חיבוקים בלג בעומר :( שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: איכ לא בעטת במישו? כן היום קיללת מישו? הרבבבבבבבבה צעקת על מישו? כה התעצבנת על מישו?: אתם לא מבינים כמה בכלל ! בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: לא נישקת מישו מהמין השני?: לא בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? שאלה מפגרת... את שניהם אותו דבר אתה מחייך הרבה?: כן אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: לא נראה לי מביע משאלה בכוכבים?: לפעמים כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: חח לא.. כל נעל בקצה אחר של החדר מתי בכית פעם אחרונה?: בהשמעת בכורה של "מתי את חוזרת" יש לך טבעות,צמידים...?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה אתה חברותי? מממ יש מצב במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: של הופמן :p יש בעיות? לא יכול לחכות ל...? האלבום החדש של סינרגיה בכית עד שנרדמת? זה קרה פעם בכית על כתף של חבר? כן

fhfhfhfhfh

New member
תשובות!

צבעים צבע שיער:חום צבע ציפורניים: שקוף צבע קיר בחדר: כחול תכלת צבע מקלדת: שחורה עם אפור צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: לבן צבע מכנס: ג'נס כחול כהה צבע תחתונים:שחור עם ציור צבע גרביים: לבן הווה האם השיער שלך רטוב?: לא האם הפלאפון שלך לידך?:תמיד עליי האם אתה מתגעגע למישהו?: למשהי קר לך? לא אתה עייף? לא אתה מתרגש?: לא רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: לא עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: לא מזמן ואני יצתער על זה כל החיים שלי שיקרת?: כן וביגלל זה מה שרשום למאלה ^^^^^ תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: מזמן לא עשיתי את זה רעיון למחר חחח בעטת במישו? חחח אני תמיד מרביצה לאיזה אחד שאיתי במשמר האזרחי חחח מיכן הוא מוכה היום קיללת מישו? לא עדין לא צעקת על מישו? לא התעצבנת על מישו?: על המורה שלי לאומנות בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כן נישקת מישו מהמין השני?: לא בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? את שנייהם אתה מחייך הרבה?: תמידדד אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: אולי משהי אבל לא יודעת מביע משאלה בכוכבים?: תמיד כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: חחח לפעמים כשאני עייפה או ממהרת לאנשהו אני פשוט מעיפה אותם כל אחד לכיוון אחר מתי בכית פעם אחרונה?: מזמן ואיי אני לא בוכה הרבה יש לך טבעות,צמידים...?: יש שעון טבעת אני שמה רק נשיאון אתה חברותי?כןן במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: אתמול בשלי אבל היום ישנתי בשל בן דוד שלי לא יכול לחכות ל...? בנדם שמאחר זה מעצבן אותי בכית עד שנרדמת? אף פעם לא אני חייבת ללכת לישון עם חיוך בכית על כתף של חבר? כן ביום השואה המורה שלנו עשתה לנו איזה תרגיל עם השיר כולנו ריקמה אנושית ופשוטטט כל כל הכיתה בתכתה אחד על השני גם הבנים ואף אחד לא הבין למה כל הכיתה שלנו יוצאים אחד אחרי השני עם דמעות

עונה[=

צבעים צבע שיער: שלי ג'ינג'י, אבל אני מעדיפה שחור סיני צבע ציפורניים: שחור צבע קיר בחדר: כחול צבע מקלדת: אדום צבע בלוג: ירוק צבע חולצה: צהוב צבע מכנס: סקיני שחור צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: אין לי גרביים עכשיו הווה האם השיער שלך רטוב?: לא האם הפלאפון שלך לידך?: כן האם אתה מתגעגע למישהו?: כן קר לך? לא ממש חם היום.. אתה עייף? ממש אתה מתרגש?: כן רואה טלויזיה?: כן לובש פיג'מה?: כן עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: כן שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: חח כן בעטת במישו? כן היום קיללת מישו? כן צעקת על מישו? לא התעצבנת על מישו?: כן בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כן נישקת מישו מהמין השני?: כן בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? איפו שאני גרה את אבא אבל בכללי את אמא אתה מחייך הרבה?: כן אני חושבת אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: לא מביע משאלה בכוכבים?: לא כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: לא. מתי בכית פעם אחרונה?: אממ לא יודעת יש לך טבעות,צמידים...?: כן אתה חברותי? אני חושבת שכן במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: שלי לא יכול לחכות ל...? ל.?? בכית עד שנרדמת? לא בכית על כתף של חבר? לא

polly169

New member
אני לא מצליחה יכולה להירדם

צבעים צבע שיער: שטני עם גוונים צבע ציפורניים: אין צבע הוא יורד בגלל הגיטרה צבע קיר בחדר: לבן עם גרפיטי צבע מקלדת: לבן צבע בלוג: אין צבע חולצה: כחול צבע מכנס: בוקסר תכלת צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין הווה האם השיער שלך רטוב?: כבר לא האם הפלאפון שלך לידך?:לא האם אתה מתגעגע למישהו?: כן {מאוד} קר לך? לא אתה עייף? קצת אתה מתרגש?: בכלל לא רואה טלויזיה?: לא לובש פיג'מה?: חחח לא עבר עשית לאחרונה משהו שהתחרטת עליו?: כן שיקרת?: כן תקעת מסטיק מתחת לשולחן?: לא ,שונאת שעושים את זה בעטת במישו? חחחח כן ,אבל בצחוק כמובן היום קיללת מישו? כן צעקת על מישו? לא התעצבנת על מישו?: לא בכית?: לא צלצלת ליותר משלוש אנשים?: כן נישקת מישו מהמין השני?: לא חחח בכללי יש מישהו במוח שלך כרגע?: כן את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? אמא אתה מחייך הרבה?: מנסה אתה חושב שמישהו חושב עלייך כרגע: אממממ אולי מביע משאלה בכוכבים?: נופלים ,רק נופלים כשאתה מוריד נעליים אתה שם אותם ביחד?: לא תמיד מתי בכית פעם אחרונה?: כמעט..אתמול בערב ,שרתי שיר שלי עם הגיטרה ונתתי את כל כולי גם חברה שלי וחבר שלה כמעט בכו חחח . יש לך טבעות,צמידים...?: לא אתה חברותי? נראה לי שכן במיטה של מי ישנת אתמול בלילה?: במיטה של אותה אחת שכמעט בכתה {בלי החבר} לא יכול לחכות ל...? בוקר בכית עד שנרדמת? כשהייתי קטנה בכית על כתף של חבר? לא

למעלה