שאלוןןן

שאלוןןן ../images/Emo13.gif

= קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

עונה [=

= קצת בכללי = שם : חח יש הרבה... אבל איימי פירסינג : למה לזרוע מלח על פצעים למה ?! קעקועים : שאמא שלי לא תעשה אותי קעקוע.. גובה : גבוהה גבוהה.. מידת נעליים : שאלו ת'מוכרת.. צבע שיער : בלונדיני מערבב עם ירוק ומקצת סגול ופסים עדינים של ורוד ואדום... פחדתי שזה יהיה רגיל כזה כמו כולם.. מנראלכם?!?! חום! רגיל \= אחים/אחיות : מאיתם? בת כמה את נראית : תלוי.. כשאני אוכלת אני נראית בת שנה.. משקפיים ? שמש? גשר ? זה מה שחסר לי.. עבר פלילי : "מפואר" שפות : שורטית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? כשאני רוצה אני יכולה.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כשאני לא רוצה אני לא יכולה... (מחרטטת פה שטויות) = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יאפפפפפפפפפפ (עולה לראש עכשיו יום שני ומועצה שורטי מבינה) את/ה רוצה לגור במקום אחר : ת"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מגיעעעעעעעעעעעעעעע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : זה כמו לשאול אם אני מאמינה בלהתאהב במחשב? ... אני יכולה להתאהב בשירים שיש לי בו.. את/ה רוצה עוד פירסינג : בכייף.. כמה שיותר הרי זה מבורך... את/ה אוהבת רכבות הרים : לא, אני אוהבת את הקיא שאחרי זה.. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אז מה הקטע?! להרוג אנשים :שיט, עליתם על התחביב שלי... אממ נגד... עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד.... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : יותר מידי אי פעם שיקרת : כנ"ל אי פעם נעצרת : על ידי משטרת יוסי ומזל ההורים = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אינעלהעולם אחושילנגזו מילה יפה.. ממתק : שוקולד לבן עם עוגיות.. סרט מצויר : קורנפלקס : למה לא שוגי?! מסטיק : זום צבע : שחור יום בשבוע : שני היום הכי לא מועדף : אממ תכשיט : צמידים חורף\קיץ : גם גום בחדר : תמונות שעל הקיר.. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אממממ ראה אותך בוכה : גפןןןןןןןן הלכת איתו לסרט : שורטי צעק עליך : אממ שלח לך מכתב : אמממ = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? אממ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא.. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? זו מחשה יומיומית אצלי.. נכשלת במקצוע ? חחח ב-ר-ו-ר הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? כשאני יהיה בחודש תשיעי ,אז כןןןןןןןן דברים אהובים שיר אהוב : שאלה מכשילה.. אוכל אהוב : אני אוהבת לאכול הכל.. תוכנית אהובה : ספורט אהוב : ריצה קצרה תחביב : לצרוח זמר / זמרת / להקה אהובים : סינרגיההההההה ועוד רבים וטובים 3> עיתון אהוב : ראש 1 ומעריב לנוער = וסתם = מה השעה עכשיו ? לא יודעת.. תפוח או בננה ? כחול או אדום ? כחול,אבל לא בסרטים סתיו או אביב ? אותו דבר.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? טלוויזיה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? לפרט?! תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? אם אני עונה על זה,אז,מסתבר שכןן.. חח סתאם רעש אחרון ששמעת ? טלוייזיה ריח האחרון שהרחת ? אממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אני כבר לא זוכרת איך הוא נראה.. שכחתי אותו במספרה.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? יניבבבבבבבבבבבב נהנתם?! הא?

maytal7

New member
עונה ../images/Emo26.gif

= קצת בכללי = שם : מיטל פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 161 / 161+ לא מדדתי מזמן מידת נעליים : הרבה צבע שיער : חום שטני אחים/אחיות : אח אחד בת כמה את נראית : כל אחד אומר משו שונה משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : לא שפות : עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? השיער = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי אפילו אחד את/ה אוהבת רכבות הרים : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : שוקולד או במבה סרט מצויר : חתולים בצמרת קורנפלקס : קראנצ'יס מסטיק : או מנטה הירוק או לימון (משו חמוץ) צבע : כחול שחור וכל מני יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : שרשרת בקושי או שעון חורף\קיץ : קיץץץ בחדר : מה בחדר??? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אלוהים (זאת אומרת אפחד) הלכת איתו לסרט : חברות צעק עליך : אמא שלי שלח לך מכתב : נראה לי מהצבא... = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אם יספרו לי על כאלה אולי אהבה ממבט ראשון ? כןןן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? חלקית = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? כן לצערי הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : יש כל כך הרבה אוכל אהוב : אבו חאלד תוכנית אהובה : יש הרבה ספורט אהוב : כדורסל / משחקי כדור (לא כדורגל וזה) תחביב : נגינה , מחשב זמר / זמרת / להקה אהובים : עברי לידר, שורטי, אייל גולן ועוד... עיתון אהוב : ישראלי חח יש תשבצים = וסתם = מה השעה עכשיו ? 22:49 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ביצה תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן רעש אחרון ששמעת ? את עצמי שרה חח ריח האחרון שהרחת ? את הביצה שעשיתי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? חצי רגל בחוץ של שורטי חח
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? סוד ! נהנתם?! מאודד

עונה... =====>

= קצת בכללי = שם : סהר פירסינג : אין =\ קעקועים : אין גובה : שניה אני בודקת מידת נעליים : 40 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אח ואחות בת כמה את נראית : בת 14 XD משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : מה נהייה!? שפות : ספרדיתתת ועברית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הכל חחחחחחחח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כלום... מה לעשות אני אוהבת ת'צמי = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : ממ לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אולי... את/ה רוצה עוד פירסינג : עוד!? קודם שיהיה לי ת'ראשון... את/ה אוהבת רכבות הרים : בררורוררר... = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : מי לא!? אי פעם נעצרת : לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : שוקולד.. אם היה רשום חטיף הייתי אומרת במבה סרט מצויר : סימבההההה קורנפלקס : הכל מסטיק : זום צבע : מממ יש כמה.... שחור סגול ותכלת יום בשבוע : שבת\שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : צמיד חורף\קיץ : קיץ בחדר : מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אני הלכת איתו לסרט : אני חחח סתם XD עם חברות שלי צעק עליך : ממממ איימי!? שלח לך מכתב : לא זכור לי.. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? יש לי מחשבות על זה לפעמים.... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? אה? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כה הרבה הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? כה היית על במה ? כה חשבת שאת\ה הולך למות ? כהההה נכשלת במקצוע ? חחח הרבה הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : חצי רגל אוכל אהוב : פיצה תוכנית אהובה : אין ספורט אהוב : כדורסל ורגל... תחביב : מחשב לישון וממ לא עולה לי עכשיו זמר / זמרת / להקה אהובים : שורטייייי המלכההההההה!!!!!! עיתון אהוב : גל גפן XD = וסתם = מה השעה עכשיו ? 23:50 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ממממ כשאני יסיים אני יודיע לך סבבה!? סבבה! איזה ארוחה אחרונה אכלת ? חחח אכלתי הרבה היום לא זוכרת... תיכון או אוניברסיטה ? שומדבר אתה משועמם/ת ? לפעמים רעש אחרון ששמעת ? הגיטרה של בריאן... XD ריח האחרון שהרחת ? הריח של סטאריתתת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? לדובי שלי... חחח נהנתם?! היה נחמד...

עונה../images/Emo166.gif../images/Emo66.gif

= קצת בכללי = שם : אלמוג פירסינג : יש (סיידליפ ונזם) קעקועים : חח יש כמה דברים שעוצרים אותי מלעשות 1. חברים 2. לאדעת איפה ומה חח 3. לפי התורה זה אסור.. :) גובה : קטנה מידת נעליים : 36/7 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : יש 2 בת כמה את נראית : לאדעת אבל תמיד מכניסים אותי לכל מקום חושבים שאני גדולה.. :) משקפיים ? עדשות גשר ? לא עבר פלילי : חחח בארור שפות : עיברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? סבלנות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אמת את/ה רוצה לגור במקום אחר : אמת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אמת אבל זה לא יקרה את/ה אוהבת רכבות הרים : בערך.. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: בעד רחוק מעין קרוב ללב.. :) להרוג אנשים: נו באמת עישון אצל בני עשרה : נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אמת אי פעם בכית על בן : בנים לא שווים את הבכי שלי.. :) אי פעם שיקרת : בקטנה אי פעם נעצרת : בקטנה חח = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : סתמו! ממתק : במבה סרט מצויר : אממ שרק קורנפלקס : לאדעת מסטיק : מנטה צבע : כחול יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : שלישי תכשיט : שרשרת והטבעות שלי.. :) חורף\קיץ : באמצע בחדר : טלויזיה מערכת מחשב מיטה גיטרה חחח הכל = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חברה שלי ראה אותך בוכה : אפחד הלכת איתו לסרט : לא זוכרת ניראה לי חברים צעק עליך : מי יצעק עלי!?!?! שלח לך מכתב : חח אמא = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? אןלי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? חחחח כרגיל בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן, ובמזל אני חייה.. :) נכשלת במקצוע ? נכון הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? אין על המין הנשי.. דברים אהובים שיר אהוב : יש מלא אוכל אהוב : סלט חח תוכנית אהובה : CSI ספורט אהוב : לישון חחח לא סתם כדורגל תחביב : סוסים זמר / זמרת / להקה אהובים : אייל גולןןןןןןןןןןןן חחח עיתון אהוב : 7 ימים של יום שישי חח = וסתם = מה השעה עכשיו ? אממ 1:04 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו ואביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? מחכה לחברה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אמממ שישי תיכון או אוניברסיטה ? כרגע תיכון אתה משועמם/ת ? תאמת שכן רעש אחרון ששמעת ? היומולדת עכשיו ריח האחרון שהרחת ? ריח של האוטו החדש של חברה שלי? חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? לכל חברה יש שיר שונה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אווההווו יש נהנתם?! נחמד.. :)

עונה :)

= קצת בכללי = שם : רון הופמן :p פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : דייייייייייייייייי =[ מידת נעליים : 38 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אחיות אחיות בת כמה את נראית : ממ בת כמה שאני.. [?] משקפיים ? לא גשר ? רציתי לעשות ביום שישי.. לא הלך .. חבל XD עבר פלילי : למי אין?! שפות : אנגגגגגגגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אין שומדבר שאפשר לאהוב בי =0 הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? ממ.. הרבה הרבה = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יש מצב את/ה רוצה לגור במקום אחר : כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : עוד זה תמיד טוב את/ה אוהבת רכבות הרים : כה מי לא אוהב לפחד.. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד!@ = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אאאאאאאאאאאאאאאאאאמ.. אי פעם בכית על בן : כן .. אי פעם שיקרת : אה-הא.. אי פעם נעצרת : עוד לא XD: = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : Love ממתק : כיפלללללללללי קטשוווווווווופ!@ סרט מצויר : בובספוווווווג קורנפלקס : ממ כריות?! מסטיק : אבטיח .. *נראלי* צבע : שחור יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : הקירות שלי :) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמ אני? ראה אותך בוכה : ליאור הלכת איתו לסרט : דודה שלי צעק עליך : חח מיכל יקותיאל שלח לך מכתב : דוד יוסף חחחחח = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? אמ אפחד עוד לא יודע =0 יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לאאאא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? ברור הופעת בציבור בפיג'מה ? עוד לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? חח כה יותר מדיי הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : פיייי יש כ"כ הרבה.. בינתיים "מתי את חוזרת" אוכל אהוב :פיצצצה ..לבנוש מה נהיה איתך?@ תוכנית אהובה : אוגי והמקקים?! ספורט אהוב : ממ כדורסל .. זה לא בסדר שאתם מזכירים לאנשים פה דברים רעים תחביב : מוזיקה זמר / זמרת / להקה אהובים : סינרגיההההההההההההההההההההההההההההההההההההה*&^%$#@!$*&^%$# עיתון אהוב : ראש1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:36 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? חח שניהם נראים בול אותו דבר מזה משנה? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ממ.. לחזור לאייסי לדבר עם לבנוש איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אמ ...... תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? יש מצב רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? הבושם של בריאן חח DDD= איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? ממ אין לי רינגטונים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? דניאל והופמן נהנתם?! כה.. מרתק ביותר.... עשיתם לי תי'ום!

anati17

New member
עונה =)

= קצת בכללי = שם : ענת פירסינג : באוזן נחשב..? קעקועים : אין גובה : 1.58 בערך מידת נעליים : 38-9 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית :15..ככה לפחות כולם אומרים לי משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : מפתאום..!! שפות :עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? השקט הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? שאני יתחיל..? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אכן..=) את/ה רוצה לגור במקום אחר : אכן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים :ממש ממש לא..!! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אין בעד או נגד...זה יכול להתקיים ככה או ככה,תלוי בזוג..=) להרוג אנשים : ?!? עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד.. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אכן.. אי פעם בכית על בן : "לא בוכים על חלב שנשפך,ולא בוכים על גבר שהלך.." לא,לא בכיתי ואני גם לא יבכה.. אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : כן..מה לעשות,ככה זה כשיש משטרה סמויה באמצע הכביש..=/ = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : א-ה-ב-ה ממתק : שוקולד סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : שוגי מסטיק : בזוקה צבע : ורוד וחום יום בשבוע : חמישי ושישי היום הכי לא מועדף : שני ושלישי תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : טלויזיה והמיטה =) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חברה שלי..? ראה אותך בוכה : המשפחה שלי.. הלכת איתו לסרט : בני דודים שלי צעק עליך : אחותי שלח לך מכתב : חברה שלי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?אכן..נתחיל בנעל הפוכה,ונסיים בזה שיש עוד מלא..=) אהבה ממבט ראשון ?אכן..=) חיים שאחרי המוות ?יכול להיות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?אכן.. הופעת בציבור בפיג'מה ?בבית של חברה זה נחשב..? בכית בסרט ? אכן..=) היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כןןן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? ממש לא..!! דברים אהובים שיר אהוב :יש יותר מדי.. אוכל אהוב :שוקולד תוכנית אהובה :אין משו ספציפי כרגע.. ספורט אהוב :יש הרבה.. תחביב : צילום זמר / זמרת / להקה אהובים :יש המוןןן שרית חדד,קרן פלס,אייל גולן,מירי מסיקה,הראל מויאל..ועוד מלאא.. עיתון אהוב :ידיעות אחרונות = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? יארגן את התיק איזה ארוחה אחרונה אכלת ?ארוחה בארומה תיכון או אוניברסיטה ? כשאני יסיים את האוניברסיטה אני יענה על זה..
אתה משועמם/ת ? לפעמים רעש אחרון ששמעת ? מיקרוגל ריח האחרון שהרחת ? הקונדישינר בשיער שלי..=) איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? זה מזכיר לי שאני צכה להחליף צלצול.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?מממ יש מישהו..=) נהנתם?!

עונה[=[

= קצת בכללי = שם : סוניה פירסינג : בקרוב בפופיק קעקועים : אין גובה : 1.59 מידת נעליים : 39 צבע שיער : ג'ינג'י =[ אחים/אחיות : אחים 2 אמיתיים ו- 3 לא. ואחיות 2 בת כמה את נראית : 15 בגיל שלי נראה לי לא יודעת משקפיים ? אין ברוך ה' גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : רוסית, עברים, ואנגלית קצת חח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? את הרגליים = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : אממ אין לי עוד אבל כן חח את/ה אוהבת רכבות הרים : תלוי איפו = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן מי לא.. אי פעם נעצרת : לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : וואלה ממתק : מסטיק נחשב? סרט מצויר : לא אוהבת סרטים מצויירים קורנפלקס : ברנפלקס משהו כזה מסטיק : מנטע ירוק צבע : שחור יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : טבעת חורף\קיץ : קיץ בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : יובל חברה שלי ראה אותך בוכה : אממ אח שלי הלכת איתו לסרט : עם ידיד טוב שלי צעק עליך : עף אחד שלח לך מכתב : עף אחד חח = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אממ לא כל כך אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא מה זה? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? בטח הופעת בציבור בפיג'מה ? כן חח[= בכית בסרט ? כן =[ היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? המון פעמים הורידו אותך כיתה ? עוד לא ברוך ה' הקפיצו אותך כיתה ? גם לא ממש חח רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : אממ שופ שופ אוכל אהוב : גלידה תוכנית אהובה : לא רואה כל כך טלוויזיה אבל דני הוליווד זה מה שאני רואה ספורט אהוב : כדורעף תחביב : לישון זמר / זמרת / להקה אהובים : ברור שהילהה.. ולהקה היהודים עיתון אהוב : ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 18:03 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אממ הולכת למשחק של חברים שלי בכדורעף איזה ארוחה אחרונה אכלת ? לא אכלתי היום ממש תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? צעקות של חברות שלי ריח האחרון שהרחת ? של סיגריות איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ירדן חברה שלי נהנתם?! כן ממששש אחהל שאלון[=

למעלה