שאלוןןן ומשחק

שאלוןןן ומשחק../images/Emo26.gif

מי אתם הכי רוצים שיחזור/תחזור להיות בסדרה (מבין הדמויות שעזבו)? מי אתם הכי רוצים שיעזוב/תעזוב? איזה זוג אתם רוצים שיהיו ביחד (שעכשיו הם לא)? איזה זוג אתם רוצים שיפרד? ואני מתחילה עכשיו משחק זה או זה? איך משחקים?
אני כותבת לדוגמא: פלור או דלפינה? ואז מישהו עונה וכותב משהו אחר... הבנתם? אני מתחילה: לולו ופיני(לורנסו ודלפינה) או מללייץ' ובוניז'ין(מללה ובוניז'ה)?

didalf

Well-known member
מלייץ' ובוני../images/Emo109.gif

ועונה: מי אתם הכי רוצים שיחזור/תחזור להיות בסדרה (מבין הדמויות שעזבו)
פדה
מי אתם הכי רוצים שיעזוב/תעזוב
מריה איזה זוג אתם רוצים שיהיו ביחד (שעכשיו הם לא)
פרן ואולי איזה זוג אתם רוצים שיפרד
פ'צה ואוליביה[או שהם לא ביחד] ואם לא אז מקס ודלפינה.

sweet stav

New member
עונה....

מי אתם הכי רוצים שיחזור/תחזור להיות בסדרה (מבין הדמויות שעזבו)?פדה
מי אתם הכי רוצים שיעזוב/תעזוב?אוליביה או פצ'ה או שנייהם
איזה זוג אתם רוצים שיהיו ביחד (שעכשיו הם לא)?פלורי ומקסי איזה זוג אתם רוצים שיפרד? מקס ודלפי ואני מתחילה עכשיו משחק זה או זה? איך משחקים? אני כותבת לדוגמא: פלור או דלפינה? ואז מישהו עונה וכותב משהו אחר... הבנתם? אני מתחילה: לולו ופיני(לורנסו ודלפינה) או מללייץ' ובוניז'ין(מללה ובוניז'ה)?מללה ובוניז'ין

sweet shir

New member
עונה..

מי אתם הכי רוצים שיחזור/תחזור להיות בסדרה (מבין הדמויות שעזבו)? מאיה מי אתם הכי רוצים שיעזוב/תעזוב? סקנד איזה זוג אתם רוצים שיהיו ביחד (שעכשיו הם לא)? אולי ופרן איזה זוג אתם רוצים שיפרד? מריה ופרנקו..לא שהם זוג אבל אני פשוט לא רוצה שהם יהיו..חחח

נועה2004

New member
גם אני עונה ../images/Emo40.gif

מי אתם הכי רוצים שיחזור/תחזור להיות בסדרה (מבין הדמויות שעזבו)? מתיאס מי אתם הכי רוצים שיעזוב/תעזוב? מריה איזה זוג אתם רוצים שיהיו ביחד (שעכשיו הם לא)? פלור ומקס איזה זוג אתם רוצים שיפרד? דלפינה ומקס לולו ופיני(לורנסו ודלפינה) או מללייץ' ובוניז'ין(מללה ובוניז'ה)? מללייץ' ובוניז'ין. השאלה שלי: מי יותר נמאסו? מרטין ומרינה או פרנקו ואוליביה?

talshoosh

New member
סיבכת אותי../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

שני הזוגות נמאסו... אבל אני בוחרת בפרנקו ואוליביה - יותר מדי סיבוכים חוצמזה שמרטין לפחות מגוון קצת בבנות זוגות ולא הולך לקרובות משפחה שלו
ולשאלה שלי: עונה שלישית לפלוריסיינטה או טלנובלה חדשה?

didalf

Well-known member
טלנובלה חדשה../images/Emo109.gif

מי יותר דורש כאפה-פלור או דלפינה?

sweet stav

New member
גם זה מסובך :p

פלור נו טוב אין מה לעשות... פלור עם תלתלי או עם חלק

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifדינג דונג ../images/Emo3.gif

פירסומת לשוקו או לשוקולד?

sweet shir

New member
דומיניק! היא הרבה יותר..אהה.. יותר!

תומאס או רובר? [דהה שרובר אבל בואו נראה מה דעתך...
]

פאס, ההיפית לשעבר מעצבנת

שאלה שלי: מי יותר דומים- ולנטינה ואניה בוקשטיין? או בנחמין רוחס וג'ון טרבולטה בסרט גריז?

למעלה