שאלוןןןן

../images/Emo44.gif

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? מחשב 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? וואלה,MYSPACE 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? רק בישראל,פסטיגל על הזמן 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? VOD 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? הפיג'מות 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? הכל 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? כולם 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? למה לא? רק הייתי מנקה קודם את האבק 9. ואת המחשב? כבר עשיתי כמה פעמים...אני אוהב לדחוף בכונן D 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? הרבה פעמים 11. מה עשיתם? חיכיתי לפרסומות 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? אני אף פעם לא אוכל על הבוקר 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? מה? 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כן 15. מול המחשב? לא 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא XD אבל עם מים זה קורה הרבה. 17. יש לכם מחשב נייד? [עדיין] לא ודי וי די לאוטו? לא 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא המחשבים שם טובים? - כמה שילמתם לשעה? - 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? לא 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? מחשב: בטלוויזיה אין מחשב, אבל במחשב יש טלוויזיה. תחשבו על זה

go goldi

New member
*דמיינו שיש פה כותרת מקורית*

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב?מחשב 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)?ישראבלוג 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)?האי 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה?ערוץ הילדים 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם?ארתור, האי, להיות איאן
6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים?הפיג'מות 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים?אילן ויניב 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם?היא לא שקסית. 9. ואת המחשב?לא... הוא סתם בלטה
10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים?כן 11. מה עשיתם?רצתי לשירותים כאילו........ 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם?אכן
13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום?לא 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כן 15. מול המחשב?כרגע
16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס?לא הכל נשפך על המקלדת והמחשב לא נהרס אבל כן קרה לי..... 17. יש לכם מחשב נייד?היה אחד והוא דפוק ברמות. ודי וי די לאוטו?לא 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים?לא המחשבים שם טובים?לא יודעת כמה שילמתם לשעה?נמנ 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט?לא 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב?מחשב

עונה!

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב?--------טלויזיה 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)?----חח למה אחרי תפוז?
וואלה ויוטיוב 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)?----לא יודעת
4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה?-----אקסטרה הוט,אקשן,E! 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם?----- יש המון 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים?------ הפיג'מות בכבודה ובעצמה 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים?----- עודדד וקובייי 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם?--- לא.היא שבירה. 9. ואת המחשב?---לא 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים?------חחח כן המון פעמים 11. מה עשיתם?----התאפקנו 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם?-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום?----------מממ לא 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? -----------מי כמוני יודע
15. מול המחשב?-----רק שאמא לא פה 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס?----זה קרה עם תה,אבל תקנתי לבד 17. יש לכם מחשב נייד?----חח כן ודי וי די לאוטו?---לאא
18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים?----חחח כן! המחשבים שם טובים?---- לאאא ממש איטיים כמו ..אתם לא רוצים לדעת כמה שילמתם לשעה?---לא זוכרת
19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט?---לא אין לי 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב?----מחשב

יובל94

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? מחשב
2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)?וואלה יוטיוב וכל מיני אתרים באנגלית שאין לי מושג איך קוראים להם
3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? בפורום מחול
4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? לא יודעת
5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? רק בישראל האי הפיג'מות ונולד לרקוודדד
6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? הפיג'מות
7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? את כולם
8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? לא XD
9. ואת המחשב? כן
10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? כן
11. מה עשיתם?בשביל זה יש פרסומות
12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? לא XDDD
13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? לא שכחתי שזה יום שבת אבל זה גרם לי לאחר
14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כן
15. מול המחשב? כן
16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא
17. יש לכם מחשב נייד? לאחותי יש
ודי וי די לאוטו? כן
18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא
המחשבים שם טובים?-
כמה שילמתם לשעה?-
19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? הא?!
20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? מחשב
הודגש באמצעות מדגישומסטיק

למעלה