שאלוןןןן רק לבנות!! :)

שאלוןןןן רק לבנות!! :)

אם היית בן..אז היית:(כן ולא) יפה- נחמדה- מתחשבת- משקיעה בלימודים- הולכת עם חולצות בטן- מעשנת- שותה- הולכת למסיבות- גולשת בתפוז- פותחת בלוג- קונה בגדים כל הזמן- אוהבת דובים- אוהבת שחור- אוהבת ורוד- -מסדרת את השיער- בונה ציפורניים- חולמת להיות דוגמנית- מוכשרת בשירה- -היה לך חבר- -היית רואה כדורגל -היית רואה כדורסל לבנות: (בנים לא לענות!) אם היית בן.אז היית-(כן ולא) אוהב שחור- אוהב בנות- היית לך חברה- מעשן- שותה- הולך למסיבות- משקר- גונב- היית יפה- חרמן- אגואיסט- משקיע בלימודים- -טוב בכדורגל -טוב בכדורסל -היית לובש שמלה- -מרביץ -היית מושך לבנות בשיער -היית רואה השיר שלנו-

זה התבלבל לשתיים.. כי העתקתי

את זה..אבל לא משנה זה אותו דבר..חעחעחע לבנות: אם היית בן.אז היית-(כן ולא) אוהב שחור- כן אוהב בנות- ברור
היית לך חברה- ברור
מעשן- יכול להיות
שותה- קולה? חח סתם..כן אבל בקטנה..
הולך למסיבות- יאפ
משקר- כה חעחע
גונב-לא..חס וחסה
היית יפה- ברור
חרמן- ברור חעחע
אגואיסט- יש מצב
משקיע בלימודים- חחחחח קצת..
-טוב בכדורגל-בטחחחחחחחחחחחחחחחח
-טוב בכדורסל- לא
-היית לובש שמלה- לא...מה אני הומו? חעחחעחעח
-מרביץ- כה
-היית מושך לבנות בשיער- חחחחחחחחחחחחחח לא
-היית רואה השיר שלנו- לא..

עונהההההה ../images/Emo192.gif

אם היית בן..אז היית:(כן ולא) יפה-לודעת נחמדה-בטח מתחשבת-בטח משקיעה בלימודים-חחח לא גם שאני לא בן אני לא משקיעה! הולכת עם חולצות בטן-לללללאאא מעשנת-לאא שותה-לאא הולכת למסיבות-בארורר גולשת בתפוז-בארורר פותחת בלוג-לא קונה בגדים כל הזמן-כן!למה מה רק בנות צריכות בגדים?! אוהבת דובים-לא אוהבת שחור-לא אוהבת ורוד-כן אבל רק חולצות -מסדרת את השיער-בארור בונה ציפורניים-לאאאאא חולמת להיות דוגמנית-דוגמן חחחח מוכשרת בשירה-לא -היה לך חבר-חברה חחחחחח -היית רואה כדורגל-בטחח -היית רואה כדורסל-לא סובלת כדורסל לבנות: (בנים לא לענות!) אם היית בן.אז היית-(כן ולא) אוהב שחור-לא אוהב בנות-כן היית לך חברה-כן מעשן-לא שותה-לא הולך למסיבות-כן משקר-כן גונב-לא היית יפה-לא יודעת חרמן-כןןןן אגואיסט-לא משקיע בלימודים-לא -טוב בכדורגל כן -טוב בכדורסל כן -היית לובש שמלה-לאאאאאא -מרביץ רק לבנים!!!!!!!!!!!!!!!! -היית מושך לבנות בשיער לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! -היית רואה השיר שלנו- כןן!

OoנויoO

New member
עונה...

אם היית בן..אז היית:(כן ולא) יפה-לכו תדעו... נחמדה-כן מתחשבת-כן משקיעה בלימודים-לאא כי גם עכשיו אני לא הכי משקיעה חחח
הולכת עם חולצות בטן-לא הייתי קוקסינל... מעשנת-לא שותה-לא הולכת למסיבות-כןןןןן גולשת בתפוז-אולי פותחת בלוג-לא קונה בגדים כל הזמן-כן..גם בני יכולים להקיע בעצמם אוהבת דובים-לא =\ חחח אוהבת שחור-אולי אוהבת ורוד-לא אני לא הכי אוהבת שבנים הולכים עם ורוד אבל אין לי נגד זה כלום... -מסדרת את השיער-כן בונה ציפורניים-לאא חולמת להיות דוגמנית-אם הייתי יפה חחח מוכשרת בשירה-נמממ נראה לי שכן -היה לך חבר- -היית רואה כדורגל-כן -היית רואה כדורסל-לא כי זה מציק לבנות: (בנים לא לענות!) אם היית בן.אז היית-(כן ולא) אוהב שחור-נראה לי שכן אוהב בנות-כן חחחח היית לך חברה-נראה לי חחח
מעשן-לא שותה-לא הולך למסיבות-כן ברור משקר-כן..חחחח גונב-לא היית יפה-אולי חרמן-לא חחח אגואיסט-כל הבנים אגואיסטים [רובם] אז לכו תדעו... משקיע בלימודים-לא -טוב בכדורגל=כן -טוב בכדורסל-לאא -היית לובש שמלה-חחחחחח לא -מרביץ-רק מי שהיה מציק לחברה שלי חחחח [אם הייתה לי] -היית מושך לבנות בשיער-לא -היית רואה השיר שלנו-כן

למעלה