שאלוןןןןןן

שאלוןןןןןן

מי השחקנית הכי טובה בארץ?
מי השחקן הכי טוב בארץ?
מי הזמרת הכי טובה בארץ?
מי הזמר הכי טוב בארץ?
מה הטלנובלה הכי יפה בארץ?
השיר העברי הכי טוב?
השיר הלועזי הכי יפה?
הטלנובלה בחו"ל הכי יפה?
השחנית הכי טובה בחו"ל?
השחקן הכי טוב בחו"ל? תענו ותהנו=]]

sahar00

New member
סלחי לי..../images/Emo105.gif

אבל אי אפשר כל יום כל שעה להשים שאלון חדש היום אתמול שילשום לאט לאט זה יוצר פה בלאגן..

ג ב ש ו ש

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

להבא תדעי שצריך לחכות טיפה כי יש יותר מידי שאלונים בעמוד הראשי וזה קצת מוגזם...זה רק להבא

AiA DvIr

New member
בסדררררר מצטערת ../images/Emo10.gif

גבי את יכול למחוק את זה מצטערתתתתתת

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

מי השחקנית הכי טובה בארץ?-יש הרבה:נינה מבלי ללמוד משחק משחקת מעולה,אגם רודברג,מלי לוי משחקת מצויין ועוד המון
חנה לאסלאו.. מי השחקן הכי טוב בארץ?-גם יש הרבה:גיא זוארץ,רן דנקר
,יהודה לוי ועוד מי הזמרת הכי טובה בארץ?-נינט טייב הלו
מי הזמר הכי טוב בארץ?-כרגע,לדעתי הראל מויאל. מה הטלנובלה הכי יפה בארץ?-השיר שלנו
השיר העברי הכי טוב?-יש מלא... השיר הלועזי הכי יפה?-גם,יש המון אי אפשר לבחור אחד הטלנובלה בחו"ל הכי יפה?-פוו יש המון
השחנית הכי טובה בחו"ל?-ממקסיקו השחקניות של רבלדה
השחקן הכי טוב בחו"ל?-שחקנים של רבלדה
זהו...

שלי

מי השחקנית הכי טובה בארץ? נינה
, עדי הימלבלוי , לירז צ'רכי , טלי שרון מי השחקן הכי טוב בארץ? יהודה לוי , רן דנקר ועפר שכטר מי הזמרת הכי טובה בארץ? נינה מי הזמר הכי טוב בארץ? מויאל מה הטלנובלה הכי יפה בארץ? האלופה
השיר העברי הכי טוב? יש הרבה השיר הלועזי הכי יפה?כנ"ל הטלנובלה בחו"ל הכי יפה? המורדים
השחנית הכי טובה בחו"ל? קמילה בורדונבה השחקן הכי טוב בחו"ל? בנחמין רוחאס

A m o r e 1

New member
עונה../images/Emo9.gif

מי השחקנית הכי טובה בארץ?אממ..טלי שרון מדהימה!,את נינט לא יצא לי לראות משחקת עד לא מזמן אבל שראיתי גיליתי שהיא ממש טובה! מי השחקן הכי טוב בארץ?יהודה לוי שחקן ענק!,עפר שכטר,איתי תיראן. מי הזמרת הכי טובה בארץ?נינה
מי הזמר הכי טוב בארץ?גבסו,מויאל. מה הטלנובלה הכי יפה בארץ?טלנובלה בע"מ. השיר העברי הכי טוב?יש המוןןןןןןןןןן!! אני בחיים לא יצליח לבחור.. השיר הלועזי הכי יפה?כנ"ל הטלנובלה בחו"ל הכי יפה?לא ראיתי כמה שנים טלנבלות מחו"ל. השחנית הכי טובה בחו"ל?שרליז ת'רון השחקן הכי טוב בחו"ל?אמממ..לא יודעת..

טולה 1995

New member
עונעעע../images/Emo9.gif

מי השחקנית הכי טובה בארץ?נינה
מי השחקן הכי טוב בארץ?דנקר
מי הזמרת הכי טובה בארץ?לייק הלוו???ברור שנינה
מי הזמר הכי טוב בארץ?מויאל המלךך
מה הטלנובלה הכי יפה בארץ?השיר שלנו
השיר העברי הכי טוב?אוהה מלאאאא השיר הלועזי הכי יפה?אותו דבר הטלנובלה בחו"ל הכי יפה?המורדים
השחנית הכי טובה בחו"ל?לא יודעת השחקן הכי טוב בחו"ל?לא יודעת

עונה../images/Emo26.gif

מי השחקנית הכי טובה בארץ? נינה, חנה לאסלו, אניה בוקשטיין..ויש עוד מלא... מי השחקן הכי טוב בארץ? רן דנקר, יהודה לוי, וגם יש עוד מלא..חח מי הזמרת הכי טובה בארץ?נינט, מירי מסיקה מי הזמר הכי טוב בארץ? הראל מויאל וסקעת מה הטלנובלה הכי יפה בארץ? השיר שלנו, ויכול להיות שגן הלאפוה אבל יש לי יס ככה ש.. השיר העברי הכי טוב? יש המוןן!! אבל לאחרונה בעיקר של מירי מסיקה-תן לי סימן השיר הלועזי הכי יפה? ביקז אופ יו הטלנובלה בחו"ל הכי יפה? מכושפות השחנית הכי טובה בחו"ל? יש הרבה. השחקן הכי טוב בחו"ל?^^^

linoy pal

New member
עונהה../images/Emo26.gif

מי השחקנית הכי טובה בארץ?אמ..וואי יש מלאאא מיה דגן,נינט טייב,ויש עוד מלאא מהבימה ומבית לסין... מי השחקן הכי טוב בארץ?אמ..גם יש מלאא אבל...יהודה לוי עפר שכטר גיא זוארץ רן דנקר ויש מלאאא מי הזמרת הכי טובה בארץ?נינט,מירי מסיקה,איה כורם,קרן פלס זהו..אני חושבת... מי הזמר הכי טוב בארץ?אביב גפן(ב ר ו ר)מוקי רן דנקר מויאל,סקעת... מה הטלנובלה הכי יפה בארץ?האלופה והשיר שלנו השיר העברי הכי טוב?האם ליהיות בך מאוהב-אביב גפן השיר הלועזי הכי יפה?angle רובי וויליאמס הטלנובלה בחו"ל הכי יפה?וואי...רולאבוגן רבלדה חיים שלי..בקיצר ויוה השחקנית הכי טובה בחו"ל?אמ..אני חושבת שהשחקניות ממכושפות הם באמת שחקניות טובות... השחקן הכי טוב בחו"ל?בן אפלק טום קרוז ויש מלאאא

למעלה