שאלוןןןןןן

שאלוןןןןןן

סתם כי משעמם וכדאי שנכיר אחד תשני יותר טוב! כולם לענות P: שעת התחלה של מילוי השאלון: צבע הגרביים שכרגע עלייך: מתי פעם אחרונה ששמת לק בציפורניים? על מה חלמת אתמול בלילה? מה מפחיד אותך? מה התקווה שלך לעתיד? מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קמ\ה בבוקר? מה הצבע האהוב עלייך? סרט טוב שאתה ממליץ עליו- סרט שאתה לא ממליץ עליו- ספר אהוב- חבר פורום אחד שאתה הכי מחובר אליו- חבר פורום אחד שהיית רוצה להכיר יותר טוב- מרגיש שלם עם א-סקסואליותך? מה הדיעה הפוליטית שלך? עשית פעם מדיטציה? היית בטיפול פסיכולוגי? עם כן איזה וכמה זמן הוא נמשך? מאמין באלוהים? לאיזה סדרת טלוויזיה אתה מכור בימים אלו? מסר לאומה? שעת סיום השאלון- זהו!
*כל הזכויות שמורות לגוסט! אין לשכפל להעתיק לפרסם לגזור לגרוס לקוצ'ץ' . **רציתי לשים סמיילים אבל תפוז המרשע לא נותן לי. ***השאלון כתוב במין זכר אך מופנה למין הגברי בלבד. סתם

avi1283

New member
שאלון מקורי

צבע הגרביים שכרגע עלייך: שחור מתי פעם אחרונה ששמת לק בציפורניים? : כולל ברגע זה? סתם, עוד לא יצא לי מה מפחיד אותך? לא להספיק את מה שאני רוצה בחיים. מה התקווה שלך לעתיד? להספיק את מה שאני רוצה בחיים או לפחות להילחם על זה. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קמ\ה בבוקר? לעיתים רחוקות זה עדיין בוקר, ובדרך כלל חוזר לישון מה הצבע האהוב עלייך? כחול סרט טוב שאתה ממליץ עליו- כל הידועים - ספרות זולה, חומות של תקוה וכו' סרט שאתה לא ממליץ עליו- יש יותר מדי. ספר אהוב- לא יוצא לי לקרוא הרבה ספרים כי בדרך כלל אין לי סבלנות לקרוא ספרים שהם לא לימודיים (לא שלימודיים יש לי סבלנות) חבר פורום אחד שהיית רוצה להכיר יותר טוב- אני לא מכיר אישית אף אחד פה, אז את כולם הייתי רוצה להכיר יותר טוב. מרגיש שלם עם א-סקסואליותך? כן מה הדיעה הפוליטית שלך? לדעתי המפלגות הגדולות הם אותו דבר אז אני תמיד מצביע לאלה שרוצים לעזור לאחרים כמו הירוקים או גמלאים. עשית פעם מדיטציה? לא היית בטיפול פסיכולוגי? עם כן איזה וכמה זמן הוא נמשך? בחטיבה הייתי לכמה פגישות, הוא נתן לי עצה שמאוד עזרה לי. מאמין באלוהים? כן לאיזה סדרת טלוויזיה אתה מכור בימים אלו? אני רואה ומוריד הרבה סדרות אמרקיאיות כמו נמלטים ואבודים אבל כרגע יש הפסקה אז אני מחכה שיחזרו. עכשיו תורך לענות :)

queen helen

New member
אני

שעת התחלה של מילוי השאלון: 22.20 צבע הגרביים שכרגע עלייך: ורוד/אפור מתי פעם אחרונה ששמת לק בציפורניים? לפני כמה שנים, בצבע כחול או תכלת. על מה חלמת אתמול בלילה? לא זוכרת, אבל היה נורא קשה לקום היום בבוקר מה מפחיד אותך? כאב, זקנה מה התקווה שלך לעתיד? הלוואי שהייתי יודעת. בעצם - אולי למצוא מטרה ולדבוק בה היא תקווה לא רעה. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קמ\ה בבוקר? מדליקה את התנור ושמה סנוז מה הצבע האהוב עלייך? סגול סרט טוב שאתה ממליץ עליו- לאחרונה אהבתי את ביקור התזמורת. סרט שאתה לא ממליץ עליו- רב הסרטים האמריקאים מהוליווד די דוחים ספר אהוב- 1984, רב הספרים של מריו ורגס יוסה חבר פורום אחד שאתה הכי מחובר אליו- ? חבר פורום אחד שהיית רוצה להכיר יותר טוב- ? מרגיש שלם עם א-סקסואליותך? אני לא סגורה עליה ב100%, אבל כרגע הכי נח לי להגדיר את עצמי ככה, ולחסוך המון כאבי ראש. מה הדיעה הפוליטית שלך? שמאל, מרכז - משתנה כל דקה בערך. עשית פעם מדיטציה? ניסיתי ונשברתי תוך כמה דקות היית בטיפול פסיכולוגי? עם כן איזה וכמה זמן הוא נמשך? מגיל אפס - אמא שלי עוסקת בזה.
מאמין באלוהים? לא לאיזה סדרת טלוויזיה אתה מכור בימים אלו? סקראבס, אבל די איבדתי עניין מסר לאומה? תתעשתו כבר! שעת סיום השאלון- 22.27 ומתי את עונה?

snoopytush

New member
תשובות רבותי תשובות

1. שחור. אני בדר"כ לא משקיעה הרבה מחשבה בגרביים הם נהרסים מהר מדי ... 2. וואי לפני יובלות... 3. חסוי. 4.חוסר תקווה, מוות ויאוש ( אני יודעת כבד... ) 5. שאני אגשים את כל חלומותי ויש. 6. .הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר הוא לחזור לישון.
. 7. כל הצבעים 8. לא יוצא לי לקרוא הרבה בימים אלו... אבל קראתי כחלק מהשיעורים את ה"שמיעי קולך" ספר המספר על החלמתה של ילדה מהאוטיזם בעזרת עבודה קשה של הוריה ואנשים אחרים שעשו לה שינוי התנהגות שזה אחד הטיפולים היעילים ביותר בשביל לסייע לאוטיסטים. אנשים אוטיסטים לא יכולים ללמוד כי יש להם בעיה אורגנית-תורשתית במוח והשיטה מלמדת אותם ללמוד ולמרות שזה לוקח נצח מבחינת הזמן והמאמץ שצריך להשקיע התוצאות כפי שהבנתי מהמרצה שלי ומהספר נפלאות. 9.עדיין אין לי אנשים קבועים שאני מדברת איתם בפורום. אני כרגע די מדברת עם מי שבא. 10.כן ולא. ( דיפלומטי... ) כי אני לא מתביישת בזה ומספרת להרבה אנשים אבל אני לא ממש מרוצה מהמצב אז לא 11. לא נכנסת לפוליטיקה מים עמוקים מדי. 12. כן עשיתי פעם מדיטציה מסתבר שלא מספיק...
. 13.כן הייתי פעם בטיפול פסיכולוגי מסתבר שלא מספיק...
. 14.חסוי. 15.לא יודעתץ עדיין. כי רב הנסתר על הגלוי ובעצם זה סוד הקסם. 16.אפס סדרות אבל יש לי נטייה להתמכרות קלה לטלויזיה אבל מאחר שאני סטודנטית אני בגמילה. 17.BE HAPPY אין לי משהו חכם יותר להגיד.

Xylophone

New member
רק רוצה להראות שאני עוד פה../images/Emo13.gif

שעת התחלה של מילוי השאלון: 7:23 צבע הגרביים שכרגע עלייך: אפור עם פסים צהובים ועם דובי ירוק רקום עליהם
מתי פעם אחרונה ששמת לק בציפורניים? לפני איזה מליון שנה לפחות על מה חלמת אתמול בלילה? לא זוכרת
מה מפחיד אותך? הרבה דברים
מה התקווה שלך לעתיד? לחיות במקום שקט ולעשות רק מה שאני אוהבת מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קמ\ה בבוקר?אני קמה בערב
מה הצבע האהוב עלייך?סגול סרט טוב שאתה ממליץ עליו- לא ממליצה סרט שאתה לא ממליץ עליו-המון. אין לי כוח להתחיל למנות, כבר לא זוכרת. ספר אהוב- שר הטבעות חבר פורום אחד שאתה הכי מחובר אליו-החבר פורום הזה כבר לא בפורום חבר פורום אחד שהיית רוצה להכיר יותר טוב-לא יודעת. HARD TO SAY מרגיש שלם עם א-סקסואליותך?כן מה הדיעה הפוליטית שלך?אין לי עשית פעם מדיטציה?לא היית בטיפול פסיכולוגי? עם כן איזה וכמה זמן הוא נמשך?כול פעם לזמן קצר מאמין באלוהים?נופ לאיזה סדרת טלוויזיה אתה מכור בימים אלו?MYSTERIOUS WAYS או- "דרכים נסתרות" מסר לאומה?תעברו לגור באירופה! שעת סיום השאלון-7:33

החלטתי לענות גם ../images/Emo140.gif

שעת התחלה של מילוי השאלון: 20:48 צבע הגרביים שכרגע עלייך: לבן מתי פעם אחרונה ששמת לק בציפורניים?לפני כמה שנים... על מה חלמת אתמול בלילה? לא חלמתי מה מפחיד אותך? לאבד אנשים יקרים לי מה התקווה שלך לעתיד? למצוא את הדבר שיגרום לי לחייך כל בוקר. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים מה הצבע האהוב עלייך? כחול סרט טוב שאתה ממליץ עליו- רטטוי-מקסים
סרט שאתה לא ממליץ עליו- ספר אהוב- ארבעה בתים וגעגוע. חבר פורום אחד שאתה הכי מחובר אליו-אני חדשה כאן ולא ממש מכירה אף אחד.מקווה להכיר. חבר פורום אחד שהיית רוצה להכיר יותר טוב- מרגיש שלם עם א-סקסואליותך?רק בתקופה האחרונה. מה הדיעה הפוליטית שלך? עשית פעם מדיטציה? כן היית בטיפול פסיכולוגי? עם כן איזה וכמה זמן הוא נמשך? מאמין באלוהים? כן לאיזה סדרת טלוויזיה אתה מכור בימים אלו? בנות גילמור
מסר לאומה?
שעת סיום השאלון- 20:53

למעלה