שאלוןןןןןןן

שאלוןןןןןןן

כי דיי אני לא יכולה יותר משעמם לי
עשרת הראשונים
החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: ההרכב הראשון: אהבה ראשונה:
תשעת האחרונים
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה:
שמונת האם אי פעם-
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? האם אי פעם נעצרת: האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?
שבעה דברים שאת לובשת כרגע
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
שישה דברים שעשית היום:
1. 2. 3. 4. 5. 6.
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות
1. 2. 3. 4. 5.
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל
1. 2. 3. 4.
שלוש שאלות העדפה
לאכול או לשתות? קטן או גדול? שחור או וורוד?
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי
1. 2.
דבר אחד שאת מתחרטת עליו

3...2...1....משעמם לייייייי ];

עשרת הראשונים החבר\ה הכי טוב הראשון: ליאת אחרתP: החתול הראשון: לא היו להם שמות הכלב הראשון: באפי הפירסינג הראשון: השינוי הדרמטי הראשון: אמ התאהבות ראשונה: לא היתה הדיסק הראשון: בריטני חח ההרכב הראשון: אהבה ראשונה: נו תשעת האחרונים המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: טובורג אדום הנסיעה האחרונה: לקניון שיחת טלפון אחרונה: אח שלי לפתוח לו את הדלת הדיסק האחרון ששמעת: עכשיו,ווידין אמבטיית הקצף האחרונה: לא עושה אמבטיות קצף פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: היום מליאת פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: שלשום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כולם. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? מה שבעה דברים שאת לובשת כרגע 7 זה הרבה|: 1.תחתונים 2.טופ 3.גופית סבא 4.נעלי בית של ארנבים 5.וואלה זהו ... |: 6. 7. שישה דברים שעשית היום: 1.קמתי מצרחות של אמא 2.הכנתי לעצמי קפה 3.דיברתי בטלפון 4.הלכתי עם ליאת לקניון 5.חזרנו ברגל 6.הלכתי לישון חמישה דברים שאת אוהבת לעשות 1.לישון 2.לעבוד 3.לנגן 4.לקנות 5.להיות עם חברים ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל 1.ליאת 2.אסי 3.אסף 4.רותם שלוש שאלות העדפה לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? תלוי במה [; שחור או וורוד? ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי 1.לנשק אותו ]; 2. ולעשות לו ילד. דבר אחד שאת מתחרטת עליו שאמרתי לא. למה אמרתי לא?! עכשיו משעמם לי |:

Blue Aura

New member
אין לי כוח לעבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo189.gif

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: אוריה. החתול הראשון: אף פעם לא היה לי חתול. הכלב הראשון: דנדי. הפירסינג הראשון: אין לי פירסינג. השינוי הדרמטי הראשון: דרמתי, אממ, לא יודעת. התאהבות ראשונה: עוד לא. הדיסק הראשון: קלי.
ההרכב הראשון:
אהבה ראשונה: ^^. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אין לי שותה אלכוהול. הנסיעה האחרונה: אממ, לסבא. שיחת טלפון אחרונה: המדריך שלי. הדיסק האחרון ששמעת: אוונסנס.
אמבטיית הקצף האחרונה: שהייתי באילת.
פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת. החיבוק האחרון: אממ, אתמול שאמא הלכה לישון. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: שלשום. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו.
שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא. האם אי פעם נעצרת: לא. האם אי פעם שחית בעירום? לא. האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
, לא. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן. האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לא יודעת.
שבעה דברים שאת לובשת כרגע: 1. חולצה T. 2. מכנס ירוק. 3. עונדת מלא צמידים - שחורים.
4.תחתונים בורדו. 5. חזייה לבנה. 6. וזהו... 7. ^^. שישה דברים שעשית היום: 1. הקימו אותי בפתאומיות. 2. התלבשתי. 3. אכלתי עוגי. 4. ראיתי TV. 5. ועולה על השאלון. 6. מפההקת. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: 1. להתמתח בבוקר. 2. לקשקש על המחברת. 3. לשחק עם עוג'ילה שלי. 4. להשתגע עם חברים. 5. ואממ, לשמוע מוזיקה. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: 1. אוריה. 2. תאיר. 3. שלי. 4. אבישג. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות. קטן או גדול?
שחור או וורוד? שחור. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: 1. להגיד שלום אחרון לכל מי שאני אוהבת. 2. לנשק את כל מי שאני אוהבת. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שהאמנתי לאנשים שלא הייתי צריכה להאמין.

addicted to u

New member
משעמם לי

עשרת הראשונים החבר\ה הכי טוב הראשון: מאיה החתול הראשון: לא היה הכלב הראשון: ממ...מקס הפירסינג הראשון: עדיין אין השינוי הדרמטי הראשון: ממממ.. התאהבות ראשונה: ממש ממש? בוב
הדיסק הראשון: המקורי? קלי ההרכב הראשון: לא זוכר אהבה ראשונה: דני תשעת האחרונים המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר
לא כזה אלכוהולי חחח הנסיעה האחרונה: אתמול - החזרה מקניון הזהב חח שיחת טלפון אחרונה: אמא הדיסק האחרון ששמעת: קלי אמבטיית הקצף האחרונה: פיייייייי לפני שנה אולי פעם אחרונה שבכית: לא מזמן החיבוק האחרון: תתפלאו אבל אחשלי
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לפני איזה שבוע פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום בבוקר שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן, דני האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא
האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחח לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא
אני לא אוהב אותם עד כדי כך
האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? כן שבעה דברים שאת לובשת כרגע 1. חולצה לבנה 2. מכנס שחור 3. כמה צמידים מחוטים על היד 4. גרבים...מה אתם רוצים? קר לי! 5. מחתונים 6. -- 7. -- שישה דברים שעשית היום: 1. לפתוח עיניים 2. להזיז תשמיכה 3. לצחצח שיניים 4. לראות טלוויזיה 5. לדבר עם אמא בטלפון 6. לכתוב בפורום חמישה דברים שאת אוהבת לעשות 1. לראות טלוויזיה 2. לשחק במחשב 3. לסוע לנתניה
4. לדבר עם בוב בטלפון 5. לנגן בגיטרה ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל 1. בוב 2. רגינה 3. מורן (נו מאצלי) 4. ממממ... שלוש שאלות העדפה לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? גדול?
שחור או וורוד? שחור ררררררר ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי 1. לנשק את בוב עוד הרבה פעמים
2. לא יודע
דבר אחד שאת מתחרטת עליו אמממ....לא יודע הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליטול B

New member
עונה...גאד למה אני לא ישנה?../images/Emo122.gif

עשרת הראשונים החבר\ה הכי טוב הראשון: בתאל החתול הראשון: לא היה
הכלב הראשון: לא היה
הפירסינג הראשון:יהיה עוד מעט השינוי הדרמטי הראשון: הא?לא זוכרת התאהבות ראשונה: כיתה ד' באוהד הדיסק הראשון: קלי
ההרכב הראשון: מה איתו?לא מובן
אהבה ראשונה: אוהד תשעת האחרונים המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה לבנה בשישי האחרון וגם לא שתיתי רק לקחתי שלוק
הנסיעה האחרונה:אתמול לחדרה שיחת טלפון אחרונה: היום עם אמא הדיסק האחרון ששמעת:של הורוניקס אמבטיית הקצף האחרונה:פיייי כשהייתי קטנה פעם אחרונה שבכית: יום שני עשיתי לאמא הצגה עם דמות וזה עבד
החיבוק האחרון: אתמול פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול כמעט רצחתי את הבנאדם פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן,טעות..ובכלל טעות לצאת עם חבר טוב שלך!! האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? בטח..בבר מצווה של בן דוד שלי אז רואו אותי בטלויזיה
..סתם סתם!
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?אמממ האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? בטח האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?חחח תמיד שבעה דברים שאת לובשת כרגע 1.חולצה 2.מכנס 3.חזיה 4.תחתונים 5.גרביים,זהו אין יותר
6. 7. שישה דברים שעשית היום: 1.קמתי 2.צחצחתי שיניים 3.פתחתי תמקרר לבדוק אם יש שוקו 4.מחשב 5.לדבר עם אמא בטלפון 6.לשמוע שיר שרציתיייי
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות 1.לישון
2.לצאת.. 3.סתם לסתלבט עם חברות 4.מחשב
5.לנסוע עם מויאל
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל 1.חן 2.שירן 3.מור 4.עדי שלוש שאלות העדפה לאכול או לשתות? שניהם
קטן או גדול? הווווו
...תלוי מתי.. שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי 1.לפגוש את קלי ואת הורוניקס 2.לבקר בלוס אנג'לס דבר אחד שאת מתחרטת עליו שלא הכנסתי לבנאדם אתמול מכות

ליטול B

New member
../images/Emo122.gif

"פעם אחרונה שבכית: יום שני עשיתי לאמא הצגה עם דמות וזה עבד" *דמעות

ואווו משעמםם רצחחחחח../images/Emo109.gif

עשרת הראשונים" החבר\ה הכי טוב הראשון: נוי החתול הראשון: לא היה, ואיכס, גם לא יהיה
הכלב הראשון: פנצ'ו
הפירסינג הראשון: 2 באוזן ימין, 1 בשמאל, כמו כולם... השינוי הדרמטי הראשון: לא היה... התאהבות ראשונה: לא היתה הדיסק הראשון: סאבלימינל והצל-האור והצל [נראלי...] ההרכב הראשון: ^^ אהבה ראשונה: זה לא כמו ההתאהבות הראשונה? :\ תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: ילדה טובה אנוכי, שותה רק רדבול או XL הנסיעה האחרונה: וואוו, באמת שלא זוכרת... אהה לביאליק ביום שני [
] שיחת טלפון אחרונה: אתמול... כשחזרתי הביתה דיברתי עם חברה שלי הדיסק האחרון ששמעת: נראלי של קלי אמבטיית הקצף האחרונה: באיזשהו מלון באילת... לפני המוווווווון זמן פעם אחרונה שבכית: אתמול... וקצת היום... החיבוק האחרון: היום: בוקר טוב לאמא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול ב-4 וחצי בבוקר שמונת האם אי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: לא, רק אזהרות של "ילדים, כבר 12, אתם עושים רעש, לכו הביתה" וכאלה... האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן, בערוץ הספורט. פרוטקציות מההורים ;] האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לפעמים האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?
שבעה דברים שאת לובשת כרגע 1. תחתונים 2. חזייה 3. חולצה לבנה 4. מכנס אדום 5. גרביים 6. סיכה לראש
7. צמיד ברגל [וואו, הצלחתי למלא 7 דברים
] שישה דברים שעשית היום: 1. קמתי 2. שתיתי שוקו 3. התקלחתי 4. נכנסתי לפורום 5. עניתי על השאלון 6. פיהקתי
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: 1. טלוויזיה 2. מחשב 3. פוטושופ 4. ללכת עם דורין 5. לקרוא [אני לא תולעת ספרים! אני רק אוהבת לקרוא!] ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל 1. דורין 2. אחותי 3. ורד 4. רביד שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? המפפ שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: 1. להיפרד ממי שאני אוהבת 2. להגיד לו שאני אוהבת אותו דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שעוד לא אמרתי לו שאני אוהבת אותו

TheMoonLight

New member
הנה הנה משעמם לי בטירוף... ../images/Emo122.gif

עשרת הראשונים
:
החבר\ה הכי טוב הראשון:
מור...
יאאא אני מתגעגעת אליה
החתול הראשון:
לא היה ולא יהיה
הכלב הראשון:
איכ איכ איכ אני מפחד מהם
הפירסינג הראשון:
בקרוב באף...
השינוי הדרמטי הראשון:
מה שעבור עליי בתקופה הזו...
התאהבות ראשונה:
איתמר :-\
הדיסק הראשון:
נייטוויש |סוגד|
ההרכב הראשון:
לינקין
אהבה ראשונה:
אמיתית? בוב.
תשעת האחרונים
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:
בריזר פחחח
הנסיעה האחרונה:
לעזריאלי למפקק"מ
שיחת טלפון אחרונה:
אמא
הדיסק האחרון ששמעת:
של אוונסנס |פריק|
אמבטיית הקצף האחרונה:
אממ לא עשיתי...
פעם אחרונה שבכית:
יום שני
החיבוק האחרון:
מגלעד
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:
היום, כולם עיצבנות אותי בגלל שהייתי עצבנית ולחוצה מהחומר למבחן, כולם הפריעו ודיברו ולא נתנו לי ללמוד אז התייאשתי ואני במצברוח מעפן.
פעם אחרונה שראית טלוויזיה:
לפני שעתיים בערך
שמונת האם אי פעם-
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?
כן, איתמר, היה ידיד ממש טוב שלי.
האם אי פעם נעצרת:
כן... שוטר מעפן עצר אותי בת"א כי עברתי באדום (שכחתי שת"א זה לא נתניה
)
האם אי פעם שחית בעירום?
לא
האם אי פעם היית בטלוויזיה?
כן חיחי
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?
כן.
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
כה.. יש לי ברגע זה. :X
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?
כה... אפילו שאני לא אוהב אותם.
האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?
אני גבוהה. נקודה. |חשה|
שבעה דברים שאת לובשת כרגע
1.
חולצה כתומה (כמה מפתיע חחח)
2.
חולצה מתחת לבנה (כי החולצה מאחורה לא צנועה)
3.
חזייה שחורה (לאמר גם מידה?
)
4.
חצאית חום בהיר.
5.
תחתון סקסי ביותר
6.
צמיד של עומרי הכוסון
7.
משקפיים?
שישה דברים שעשית היום:
1.
קמתי (היי זה הישג!)
2.
שתיתי שוקו
3.
הלכתי למפק"קמ ונפגשתי עם אהובתי
4.
למדתי לתנ"ך (יותר נכון ניסיתי
5.
למדתי כמה מושגים היסטוריה
6.
בלכתי לאיבוד בפ"ת (אל תדברו על זה זה נקודה רגישה
)
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות
:
1.
לשבת בחול ולהסתכל בים
2.
לא לחשוב על כלום
3.
לדבר עם בוב
4.
ללכת יחפה
5.
לכתוב
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל
:
1.
בוב
2.
ליטל
3.
גלעד
4.
---
שלוש שאלות העדפה
:
לאכול או לשתות?
לשתות (שוקו)
קטן או גדול?
תלוי.
שחור או וורוד?
שחור! *מוותלפקאצות*
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי
:
1.
לחבק את בוב לנצח. <

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif.

עשרת הראשונים החבר\ה הכי טוב הראשון: דנה...פי כמה זמן לא דיברתי איתה
. החתול הראשון: חתולה
. נראה לי ג'יני, שהייתי בת 3...היו לנו בערך איזה 15 חתולים (נשבעת לכם!), אז נראה לי שהיא הראשונה
. הכלב הראשון: לא היה ולא יהיה
הפירסינג הראשון: באוזניים?
השינוי הדרמטי הראשון: כיתה ד' ככה, הפסקתי לבכות מכל דבר שאמרו לי {מה, ילדה רגישה
.}. התאהבות ראשונה: לא יודעת אם לקרוא לזה התאהבות, אבל שנה שעברה, וזה עדיין נמשך... הדיסק הראשון: שקניתי?
נראה לי של בריטני, Oops I did it again...איך אני רואה את אור הורג אותי עכשיו
. ההרכב הראשון: המ? אהבה ראשונה: לא היה את זה כבר?
תשעת האחרונים המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: פיכס
...נראה לי שתיתי מרגריטה באילת שנה שעברה, וזה הכי כל כך דוחה! הנסיעה האחרונה: לכרמיאל ובחזרה
. שיחת טלפון אחרונה: לחברה שלי, לברר מתי המפגש של יום שישי ה-13
. הדיסק האחרון ששמעת: לא זוכרת
. נראה לי של סקעת, או לפחות את רב השירים שבו כי אלו השירים היחידים בערך היחידים שהיו לחברה שלי בנסיעה לכרמיאל, ואני שכחתי את הMP3 בבית
. אמבטיית הקצף האחרונה: אמממ...לא יודעת
. פעם אחרונה שבכית: וואלה לא יודעת
. אבל בכי הסטרי היה לי בחופש הגדול... החיבוק האחרון: לא יודעת... פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אמממ... לא עצבנו, יורת בכיוון של איכזבו אבל זה עצבן אותי על הדרך...כשגיליתי משהו שהייתי בטוחה שייקרה, ואז גיליתי שהמשהו הזה לא ייקרה...
. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני שנכנסתי למחשב... שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן, בכיתה ה'
. האם אי פעם נעצרת: לא
. האם אי פעם שחית בעירום? לא, נשמע מעניין
. האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן...נראה לי בסביבות שלוש פעמים בערוץ הילדים
. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא ממש התנשקתי ככה ש...
. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא
. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? מה?
האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לא
. שבעה דברים שאת לובשת כרגע 1.בוקסר חמודי מודי
. 2.גופייה שחורה. 3.תחתונים
. 4.חזייה...
. 5.צמיד של המכבייה. 6.צמיד של אילת+צמיד של כרמיאל, שהם בדיוק אותו הדבר רק שהצמיד של אילת כבר בלוי בטירוף ושל כרמיאל עדיין חדש וצהובה
. 7.משקפיים
. שישה דברים שעשית היום: 1.ישנתי עד 5
. אבל רק בגלל שחזרתי הבייתה ב-5
. 2.ראיתי טלוויזיה. 3.אכלתי ארוחת בוקר
. 4.קראתי פנאי פלוס...כי בכלל לא חרשתי על הגליון הזה
. 5.נכנסתי למחשב
. 6.עשיתי 300 טלפונים כדי לארגן איזו יציאה היום... חמישה דברים שאת אוהבת לעשות 1.לרקוד. 2.לדבר
. 3.לשיר בקולי קולות
. 4.לישון. 5.לקבל SMSים חשובים...נחשו מי קיבלה אחד כזה היום?
גאד, ליאור ומורן תתחברו כבר!
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל 1.איילת+זוהר. זאת יחידה אחת
. 2.מאיה. 3.ליאור+מורן, גם זאת יחידה אחת
. 4.יהל. שלוש שאלות העדפה לאכול או לשתות? לאכול! קטן או גדול? huh?:S תלוי מה
. שחור או וורוד? שחור. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי 1.להגיד לכולם מה אני חושבת עליהם...ולא בקטע של "את כלבה מניפולטיבית"
. 2.למצוא אהבה
{כולם ביחד "אווווווווווווווווו"}. דבר אחד שאת מתחרטת עליו אחד?
...לא יודעת, אין משהו שממש מציק לי עד היום...

למעלה