שאלוןןןןןןן

lilah3

New member
שאלוןןןןןןן

שעת התחלה: 11.42 בת כמה את? 11 מאפו? אייסי:((לא חובה)) מסן: איזה צבע את הכי אוהבת?תכלת וכחול איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? הרבהההה אבל אשמור את ליבי איזה מיקצועות הכי אוהבת ללמוד?כלום איזה חיה את הכי אוהבת??דולפין מה את הכי אוהבת לאכול??כלום ועכשיו שאלה קשהה:לאיזה 5 בנות הכי התחברת בפורום? זה או זה?!זה וזה שמחה או אא"ל?(קליפ)אא"ל מויאל או סקעת???מויאל שירי או רוני?רוני אייסי או מסן?אייסיי שחור או לבן?לבן מכנס או חצאית?חצאית בנים או בנות??בנות תכלת או ורוד?תכלת האם איי פעם.. פגשת תבויז? לא אבל בקרוב בעזרת השם דיברת עם אחד מהם בפלא'/טלא'?לא פגשת אותם מאחורי קלעים של הופעה?לא אני אוהבת אותךך!! ואת אוהבת אותי?? אנחנו כלכך אוהבת אחת ת'שנייה..אולי ניתחתן וזוה??..חחח סתם סתם.. טובוש זהווו..!! איך היה השאלון? נהנת? העברתי לך ת'זמן??

../images/Emo207.gif כנסו שניה ..

היי הכנתי משהו לפורום ... מין חתימה כזאת .. אני מקווה שיצא לי יפה .. אני עכשיו מעלה אותה .. אם לא רואים תגידו לי ... { אני די חדשה באנימיישן שופ}

ירדוששש

New member
יאאא איזה יפפהה! כנננסיי

מאיפה פוטושופ את עושה כיאילו מה השם שלו ... חחח

אני עונה ואי טוב שזה קצר!

שעת התחלה: 4:45 בת כמה את?13 וחודשיים ! מאפו?אשדודי ! אייסי:((לא חובה)):לא זוכרת אחר כך! שין:162017! איזה צבע את הכי אוהבת?תלואי מה?אבל ורוד וצהוב צבעים יפים(לא בבגדים)! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?את כולם אבל במיוחד?גליה כולם חחיח! איזה מיקצועות הכי אוהבת ללמוד?כלום אני לא אוהבת לילמוד! איזה חיה את הכי אוהבת??כלביםםם! מה את הכי אוהבת לאכול??ממ..פיצה! ועכשיו שאלה קשהה:לאיזה 5 בנות הכי התחברת בפורום? זה או זה?!זה וזה שמחה או אא"ל?(קליפ):אא"ל!!! מויאל או סקעת???מויאל שירי או רוני?שירי רוני סנוביתתת! אייסי או מסן?אייסיי שחור או לבן?לבן מכנס או חצאית?חצאית בנים או בנות??שנהיםםם בלי בנים משעמםם ובלי בנותת ממ?!?!?!? תכלת או ורוד?ורוד! האם איי פעם.. פגשת תבויז?כן פגשתי אותם במיצעד מאחורי הקלאיםםםם הם מקסימיםםם כפרע עליהםם! דיברת עם אחד מהם בפלא'/טלא'?כן אם נולי המושלםשליי! פגשת אותם מאחורי קלעים של הופעה?כן כתבתי כבר למעלהה! אני אוהבת אותךך!! ואת אוהבת אותי?? אנחנו כלכך אוהבת אחת ת'שנייה..אולי ניתחתן וזוה??..חחח סתם סתם.. טובוש זהווו..!! איך היה השאלון?היה חמודי! נהנת?לאאא סתם כן ! העברתי לך ת'זמן??ואאלה שכן!

למעלה