שאלוןןןןןןן:)

אורטל 13

New member
עונה

מה קורה?סבבה מה איתך? בת כמה את ? 13.5 איזה כיתה?ח איך קוראים לך?אורטל מי הבוי שלך?שרון סנדלר ההורס! מה את לא אוהבת אצלו? תשאלי אותי מה אני הכי אוהבת אצלו פגשת תבויז??לא איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי היית בהופעה שלהם??לא אם כן איפה?? שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?כן צבע אהוב עליך?ורוד למה את אוהבת את הצבע הזה?כי זה צבע עדין צבע שנוא עלייך? שחור למה את שונאת את הצבע הזה?צבע של כעס ועצב יש לך אחים\יות?כן כמה?עוד 3 באיזה גילאים?אחת בת 9 ויש לי אחיות תאומות בנות חצי שנה את אוהבת אותם?כן מה את הכי שונאת לעשות?להכין שיעורים וללמוד מה את הכי אוהבת לעשות?לשמוע שירים{במיוחד של הגיים בויז} את אוהבת חיות?כן למה ?כי הם חמודים

סיכום שאלוןןןןןן

את מי אתן הכי אוהבות- אביחי-4 שרון-10 אדם-5 אושרי-12 ערן-4 השיר שאתן הכי אוהבות- שמחה-9 אשמור את ליבי-18 הזדמנות שניה-8 גליה-10 כשתתעיפי מהעולם-5 יאללללה תגיבווווווו

תשובותתתתתת!!!!

מה קורה?ס22ה בת כמה את ?11 וכמה חודשים.. איזה כיתה?ה איך קוראים לך?דנה מי הבוי שלך?שרונייייייייייי ואדםםם מה את לא אוהבת אצלו?אםם.....אין לי משהו שאני לא אוהבת אצלו...אהה בעצם רק אצל אדם!שהוא מעשןןןןןןןןןןןןןןןןןן פגשת תבויז??כן לא להרבה זמן!!!כי....לא היה אפשר קיצור ..לא! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אםם....כשתיתעייפי מהעולם ושמחה היית בהופעה שלהם??ביטלו אותם! אם כן איפה??אבל הייתי בקיריון. שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?כןןןןןןןןןןןן דיברתי שם!!הייתי הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!! צבע אהוב עליך?אדום,ורוד,כחול,סגול,ירוק בהיר,טורקיז וכ'ו.... למה את אוהבת את הצבע הזה?כיי ככההההההה צבע שנוא עלייך?שחור בעיקר!!!!!! למה את שונאת את הצבע הזה?כי זה צבע של אבל ושל עצב!!! יש לך אחים\יות?כן כמה?2 באיזה גילאים?21,19 את אוהבת אותם?לאאאא מה פתאוםםםם בטח שכןןןןןןןןןןן הם האחים שלי!!!!!! מה את הכי שונאת לעשות?הרבה דברים מה את הכי אוהבת לעשות?גם הרבה דברים את אוהבת חיות?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למה ?כי....הם חמודות.....

ReutTheGirl

New member
עונההההה

מה קורה?הכל סבבי בת כמה את ?12 וחצי איזה כיתה?ו' איך קוראים לך?רעות מי הבוי שלך?אושרי המלךךך וגם אדם וקצת ערןן!! מה את לא אוהבת אצלו?---- פגשת תבויז??לא אבל רוצה מאודדדדדדד איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי היית בהופעה שלהם??לא,רוצה ללכת אם כן איפה?? -------- שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?לא,מהה?? צבע אהוב עליך?ורוד וסגול-סט וגם שחור אדום ולבן-סט למה את אוהבת את הצבע הזה?כי הם יפיםםם צבע שנוא עלייך?ירוק זית למה את שונאת את הצבע הזה?בגלל ש...ככה לא יודעת זה מגעיילל יש לך אחים\יות?כן כמה?2 אחים ועוד אחות+אני =4 אחים באיזה גילאים?20,17,16 את אוהבת אותם?ברוררררררררר מה את הכי שונאת לעשות?לעשות שיעורים בחשבון ואנגלית מה את הכי אוהבת לעשות?לגלוש באינטרנט את אוהבת חיות?כן מחבבת למה ?בגלל שהם חמודים!!

למעלה