שאלוןןןןןןן:)

עונה!!

מה קורה? אני קורא!! בת כמה את ? 13 איזה כיתה? ח' איך קוראים לך? אור מי הבוי שלך? אדם!! ברור!! מה את לא אוהבת אצלו? כלום.. אני אוהבת הכל!! בעצם.. ת'גיל!! 23!! פגשת תבויז?? לא!! אבל אני מתה לפגוש אותם!! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? הזדמנות שנייה!! במיוחד ת'קטעים של אדם! היית בהופעה שלהם?? לא!! אם כן איפה?? :(:( שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? לא!! הדלקתי בדיוק בסוף השיר!! :( צבע אהוב עליך? ורוד, תכלת, סגול, ירוק!! הכל!! למה את אוהבת את הצבע הזה? ............ צבע שנוא עלייך? אין.. למה את שונאת את הצבע הזה? ....... יש לך אחים\יות? כה.. כמה? אחות גדולה ואח קטן.. באיזה גילאים? אחות- 15, אח- 11 את אוהבת אותם? ברור.. מה את הכי שונאת לעשות? לנקות!! מוציא לי ת'עצבים!! מה את הכי אוהבת לעשות? לשמוע ת'גיים בויז.. ולהיות בפורום!! את אוהבת חיות? כה.. למה ? הן חמודות!!

OoנויoO

New member
עונהה...

מה קורה?הכל טובב... בת כמה את ?12 איזה כיתה?ו' איך קוראים לך?נוי מי הבוי שלך?ושרי הכוסון השווההה מה את לא אוהבת אצלו?כלוםם פגשת תבויז??נממממ פנים מול פנים לא איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?גליה היית בהופעה שלהם??לא אם כן איפה?? עוד לא הייתי... שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?כה היה מצחיק עם הקמינר הדפוק הזה חחח צבע אהוב עליך?תכלת למה את אוהבת את הצבע הזה?כי הוא יפה=/ צבע שנוא עלייך?לא יודעת למה את שונאת את הצבע הזה?.... יש לך אחים\יות?כה כמה?1 באיזה גילאים?7 וחצי את אוהבת אותם?כה... מה את הכי שונאת לעשות?אממ...שעורי בית חחח מה את הכי אוהבת לעשות?לשיר את אוהבת חיות?לא את כולם למה ?כי זה די דבר דפוק...

Brwonie22

New member
../images/Emo42.gif עונה נה בננההה!! ../images/Emo42.gif

מה קורה? פצצות..
זה אושרי...!! בת כמה את ? 14.5 איזה כיתה? ט'... איך קוראים לך?בררר מי הבוי שלך?אושרייי מה את לא אוהבת אצלו? שומדבר אני שונאת אותוו הוא כזה מכוערר סתאאאםםם חיימשיליי אתהה בעליי היפההה!!.. פגשת תבויז??יאפ.. איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? שמחההה היית בהופעה שלהם?? כן.. אם כן איפה?? שיר נולד, במצעד שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? יאפפ...סוו קיוט!! צבע אהוב עליך? סגווווללל למה את אוהבת את הצבע הזה? כי הוא שולטט.. צבע שנוא עלייך? שחור וירוק קקעע.. למה את שונאת את הצבע הזה? כי זה מגעיל בעע יש לך אחים\יות? כן כמה? אח ואחות באיזה גילאים? אחת בת 8 ואחד בין 7 חח הפרש של 9 חודש... את אוהבת אותם? קצת.. חח סתםם רק מתי שהם לא מעצבנים..(לעיתים רחוקות מאוד.. מה את הכי שונאת לעשות? לעשות רגליים..אויש סיוטט מה את הכי אוהבת לעשות? למרוח קרם ידיים...חחח את אוהבת חיות? בארורררר למה ?כי זה התחביב הכי גדול שליי.. וטרינרית בע"ה!!

miri2102

New member
עונה!!!!..

מה קורה? הכל דבש..מה איתכם?? בת כמה את? 14 וכמה ימים! איזה כיתה: ח' איכ קוראים לך: מירי :) מי הבוי שלך: אושרי ושרון פגשת את הבוי: כןן!! מה את אוהבת אצלו: ה-כ-ל!!!!! פגשת את בויז? ברור..!!! איזה שיר של בויז את הכי אוהבת: הכל..!!!!!!! היית בהופעה שלהם: בשיר נולד!! אם כן אז איפה: בת"א שמעת את הראיון של גיים בויז ב103 אפ אם? לא :(.. צבע אהוב עלייך:מממ.שחור ורוד.. למה אני אוהבת את הצבע הזה: לא יודעת..כי זה יפה!!! צבע שנוא עלייך: ממממ..צהוב.. למה אני שונאת אותו: בגלל שהוא זוהר מדי!! יש לי אחים או אחיות: כןן.. כמה: אחד באיזה גילים: 3 מתוקי שליי!!! את אוהבת אותם: ברור איזה שאלה זאת!! מה את הכי שונאת לעשות: לסדר את הארון..אבל בכל מקרה אני מסדרת אותו חחח.. מה את הכי אוהבת לעשות: לשיר ולשמוע שירים!! את אוהבת חיות: כן אבל לא את כולם!! למה: כי הם חמודים..אני מתה על כלבים!!

עונננהה..!

ברוך השםםם! 14 עומר
אושרי חמייי אין דבר כזה!! לא-מתה לפגוש ולא יודעת איךך ונורא עצובה בגלל זה!!
גליה לא- כולם התבטלו עד עכשיו לפי מה שאני יודעת!
(לא הייתי...חאחא) ב-ר-ו-ר איך לא?!?! ורוד צבע נעים ופשוטטט חלוממיי לא שונאת אבל הכי לא אוהבת-אפור הוא מראה על עצבותת חח כן אחות אחת 27 ברווורר מזה השאלה הזאת?!?! חחח לרום בבוקר חאחאחא
ממממ להיפגשש עם חברות כמובבןןן ו...לשיירר!!! בטח! הם פשוט חמודיםםם
מאמי על השאלון !! היה נחמדד אאאלללההה ביי ביי =]

buta

New member
עונההה

מה קורה? פ'סדר בת כמה את ? 16 איזה כיתה? י' איך קוראים לך? בתיה מי הבוי שלך? שרוני סנדלר המושי מושלםם מה את לא אוהבת אצלו? אוהבת הכול!! שלמות- פשוט שלמותת פגשת תבויז?? לא.. לצערי הרב.. :( איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי.. היית בהופעה שלהם?? כן.. אם כן איפה?? בקריון.. :( התבטלל שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? ברוררר צבע אהוב עליך? כחול למה את אוהבת את הצבע הזה? לא'דעת.. צבע מקסיםם צבע שנוא עלייך? אממ. ירוק למה את שונאת את הצבע הזה? אממ.. אנערףף יש לך אחים\יות? כן כמה? 2 באיזה גילאים? 19,21 את אוהבת אותם? מתה עליהם..הם החיים שליי!! מה את הכי שונאת לעשות? שיעוריםם מה את הכי אוהבת לעשות? להיות במחשב.. :) את אוהבת חיות? ברור למה ? יש לי חתול.. חתולים הכי מתוקים..וגם כלבים! שאלון חמוד ביותר.. אהבתיי

עונה

מה קורה? הכול טוב מה איתך ??.חח בת כמה את ?13 איזה כיתה?ז' איך קוראים לך?גיא << אני בת>> מי הבוי שלך?אושריקוש מה את לא אוהבת אצלו?אממ אין אני אוהבת הכול הוא מושלם פגשת תבויז??לא
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?גלייה ..ואשמור את ליבי היית בהופעה שלהם??לא אם כן איפה?? לא ההיתי שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? כהה צבע אהוב עליך?תכלת וורוד למה את אוהבת את הצבע הזה?אממ צבעים יפים צבע שנוא עלייך?שחור למה את שונאת את הצבע הזה?צבע מבאסס יש לך אחים\יות?כן כמה?7 באיזה גילאים?כולם בנות>>23..23..27..28..30..32..ואני >>13.. את אוהבת אותם?כן .. מה את הכי שונאת לעשות?אמ .. לעזור בניקיונות הביתת מה את הכי אוהבת לעשות?לישוןן .. להיות על המחשב .. לטייל .. לראות טלויזיה את אוהבת חיות?כן למה ?חמודייםםםםםם

עונהנהנהנ

מה קורה?פסדר ואיתך חחח בת כמה את ?13 וחצי איזה כיתה?ח איך קוראים לך?מור חמי מי הבוי שלך?אושרוש המושלמושש מה את לא אוהבת אצלו?אין משו כזה אני אוהבת אצלו הכללללל פגשת תבויז??כן 3 פעמיים ודיברתי איתו איזה חמודד הוא הוא נתן לי 3 פעמים חיבוק ונשיקה בפעם האחרונה חחח וכולם נתנו לי ודיברתי אם כולםםם איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי היית בהופעה שלהם??שיר נולד נחשב? אם כן איפה?? שיטר נולד שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?אמ..לא פיספסתי באסההה צבע אהוב עליך?כחול למה את אוהבת את הצבע הזה?אמ...לא דעת... צבע שנוא עלייך?צהוב למה את שונאת את הצבע הזה?אמ..לא יודעת יש לך אחים\יות?כן כמה?2 לא כולל אותי באיזה גילאים?אחד כיתה ד והשני כיתה ב את אוהבת אותם?בארוררררר מה את הכי שונאת לעשות?אמ... מה את הכי אוהבת לעשות?לראות את הבויז בחזרות את אוהבת חיות?כן למה ?כי הם חמודות

עונה!!

מה קורה? ברוך השם!! בת כמה את ? 13 וחצי. איזה כיתה? ז'. איך קוראים לך? שיראל. מי הבוי שלך? א=ו=ש=ר=י. מה את לא אוהבת אצלו? אין דבר כזהה. פגשת תבויז?? ללאאא. איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי. היית בהופעה שלהם?? בהופעה שהתבטלה. אם כן איפה?? בקריון. שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? כן. צבע אהוב עליך? תכלת. למה את אוהבת את הצבע הזה? הוא מיוחד. צבע שנוא עלייך? שחור. למה את שונאת את הצבע הזה? הוא אנטיי. יש לך אחים\יות? כן. כמה? 2 אחיות. באיזה גילאים? הקטנה בת 7 והאמצעית בת 12. את אוהבת אותם? לפעמיםם חחחחח. מה את הכי שונאת לעשות? לסדר את החדר ואת הבית. מה את הכי אוהבת לעשות? לישוןןן אני הכי טובה בזה חחחחחח. את אוהבת חיות? חלקק. למה ? כי יש כאלה מסריחות חחחחחחחחחח.

crazy girll

New member
עונההה...../images/Emo9.gif

מה קורה?הכול סבבוש מה איתך? בת כמה את ?14 וחודשיים איזה כיתה?ח' איך קוראים לך?שנהב מי הבוי שלך?אושרייי
מושלםםםםםםם מה את לא אוהבת אצלו?ממ..אני אוהבת ה-כ-ו-ל פגשת תבויז??..לא
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?כשתתעייפי מהעולם היית בהופעה שלהם??לאאא
אם כן איפה?? ^^ שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?נואפ צבע אהוב עליך?תכלת למה את אוהבת את הצבע הזה?כיי..הוא יפה צבע שנוא עלייך?ירוק..בלעעע וצהוב וכתום למה את שונאת את הצבע הזה?כי הם צבעים מכועערים!! יש לך אחים\יות?יאפ.. כמה?אח ואחות באיזה גילאים?19 ו-17 את אוהבת אותם?יאפ..מאוד! מה את הכי שונאת לעשות?ממ..לעזור לשטוף את הבית..
מה את הכי אוהבת לעשות?לישון!! ולהיות עם חברות את אוהבת חיות?יאפ!! מאוד! למה ? כייי הם נורא חמודים!! (רובם לפחות)

עונהנהנהנההה../images/Emo13.gif))

מה קורה? אחלייי מה איתך מותקק?
בת כמה את ?13 איזה כיתה?ח' איך קוראים לך?ליעד
מי הבוי שלך? ש=ר=ו=ן
מה את לא אוהבת אצלו? אין דבר כזה..
פגשת תבויז?? לא
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? "כשתתעייפי מהעולם".. מהממםם~~! היית בהופעה שלהם??הייתי אמורה.. אבל היא התבטלה
אם כן איפה?? היא התבטלה חח אמרתי כבר.. שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?ב==ר=ו=ר מי לא שמע? צבע אהוב עליך? אממ.. כל צבע.. למה את אוהבת את הצבע הזה? חחח אני אוהבת את כולם.. צבע שנוא עלייך? אוהבת את כולם חחח למה את שונאת את הצבע הזה? לא שונאת אני אוהבת את כולם.. יש לך אחים\יות? כןן.. כמה? עוד 5 בנוסף לי..איתי ביחד 6. ברוך השם.. באיזה גילאים? אממ .. אחותי הכי גדולה בת-24 ,אחרי זה אח שלי בן 21 משו כזה ,ועוד אחות בת 20 לפני כמה ימים היה לה יומולדת
, אממ עוד אח בן 18 ועוד ,אחות בת 15 ואני בת 13.. חח בקיצור משפחה מרובת ילדים
את אוהבת אותם? חחח ב=ר=ו=ר..!
מה את הכי שונאת לעשות? להשתעממם
מה את הכי אוהבת לעשות? להתכתב באייסיי..
את אוהבת חיות? כןן מאודד.. גם
וגםם
למה ? כיי הם מתוקים.. כלב .. פג סיני. וחתולה פרסית... ואיי מהממת

הייי זה לא פיירר

אני בת 13 וחודשיים
כולם פה הוסיפו את הכמה חודשים אז גמאניי
חחחחח וסוריי על ההצפה של האחים חחחח

yafit93

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל מושלםם בת כמה את ? 14 ו-10 חודשים איזה כיתה? ט' איך קוראים לך? יפית מי הבוי שלך? שרוני שליי מה את לא אוהבת אצלו? אני אוהבת הכלל פגשת תבויז?? לאא
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? הכללללל היית בהופעה שלהם?? אם את קוראת למה שהיה בקריון הופעה אז סבבה אם כן איפה?? חחח עניתי למעלה שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? לאאא ראיתי ת'וידיאו אבל חבל פיספסתי צבע אהוב עליך? תכלת למה את אוהבת את הצבע הזה? לא יודעת הוא יפה צבע שנוא עלייך? ירוק זוהר למה את שונאת את הצבע הזה? מכוערר יש לך אחים\יות? כןן כמה?3 איתי 4 באיזה גילאים? 24, 23, 16 וחצי את אוהבת אותם?מאודד כפרה עליהם מה את הכי שונאת לעשות? ללמוד למבחן מה את הכי אוהבת לעשות? להיות עם אחיין שלי את אוהבת חיות? ככה ככה למה ? לא יודעת יש חמודים ויש בעע

Oo חנוש oO

New member
../images/Emo182.gifעונה../images/Emo182.gif

מה קורה? הכל מצוין ואת? בת כמה את ? 13 איזה כיתה? ז איך קוראים לך? חן מי הבוי שלך? שרון,ערן מה את לא אוהבת אצלו? כלום פגשת תבויז?? לא..אבל בקרוב איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי,כשתיתעייפי מהעולם היית בהופעה שלהם?? לא..=[ אם כן איפה?? לא הייתי שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? כן ברור וגם ראיתי צבע אהוב עליך? תכלת וצבעים בהירים למה את אוהבת את הצבע הזה? כי הוא בהיר צבע שנוא עלייך? אה.. תנו לי לחשוב על זה למה את שונאת את הצבע הזה? ... יש לך אחים\יות? כן כמה? שניים באיזה גילאים? 20,21 את אוהבת אותם? ברור איך לא מה את הכי שונאת לעשות? לקום בבוקר ולגלות שאני צריכה ללכת לבית צפר מה את הכי אוהבת לעשות? לשמוע ולראות את הבויז את אוהבת חיות? ברור מי לא למה ? כי הם חמודים..חח

עונה! חובה לקרוא!:)

מה קורה? ברוך השם הכל מצוין בת כמה את ?15 וחודש איזה כיתה?ט' איך קוראים לך? דניאל מויאל-אלפי(שם המשפחה של בעלי לעתיד) מי הבוי שלך? ביחוש:) מה את לא אוהבת אצלו? הוא סבבה הכל נחמד אצלו פגשת תבויז?? אדם וערן... איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?שמחה היית בהופעה שלהם?? לא אם כן איפה?? לא הייתי:) שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? כן צבע אהוב עליך?כחול למה את אוהבת את הצבע הזה? כי הוא מדהים... צבע שנוא עלייך?שחור למה את שונאת את הצבע הזה? דיכאון... יש לך אחים\יות?כן אחיות כמה? איתי 5 באיזה גילאים? 24,28,30,32 את אוהבת אותם? בטח כפרה על כל אחת חולה עליהן מה את הכי שונאת לעשות? ללמוד!ולהעתיק הרבה מה את הכי אוהבת לעשות? להתנשק ולשחק כדורעף את אוהבת חיות? חלק מהחיות למה ? כי יש חיות דוחות ת'צורה!

עונההה...

מה קורה? הכל טוב איך אתםםם בת כמה את ? 15 איזה כיתה? ט' איך קוראים לך? אדווה מי הבוי שלך? ערן ואביחי מה את לא אוהבת אצלו? אוהבת הההכל פגשת תבויז?? יאפ איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? כולםםם היית בהופעה שלהם?? כן אם כן איפה?? בשיר נולד שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? יאפ.. הכי מצחיקק צבע אהוב עליך? כתום וורוד למה את אוהבת את הצבע הזה? כי ככה צבע שנוא עלייך? אין כזה למה את שונאת את הצבע הזה? כי אין כזה יש לך אחים\יות? כן כמה? אחות אחת ו2 אחים באיזה גילאים? 26 27 30 את אוהבת אותם? מאוד מה את הכי שונאת לעשות? ללמוד מה את הכי אוהבת לעשות? לרקוד לישון ולהיות במחשב את אוהבת חיות? לא את כולם למה ? כי ככה

שירנוש91

New member
עונה כי משעמם חחחח

מה קורה? הכול סבבה מה איתכם?!?! בת כמה את ? 14 וחצי איזה כיתה? ח לחופרים 4 חחח איך קוראים לך? שירן שבתאי מי הבוי שלך? אושרי מה את לא אוהבת אצלו? שהוא מושך אותי יותר מידי חחח פגשת תבויז?? כן בשיר נולד איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? גליה היית בהופעה שלהם??כן אם כן איפה?? בשיר נולד שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? לא אופפפפ צבע אהוב עליך? ורוד למה את אוהבת את הצבע הזה? כי החיים ורודים לא??! או שלא תמיד חח צבע שנוא עלייך? לא שונאתשום צבע למה את שונאת את הצבע הזה?_______ יש לך אחים\יות? כן כמה? עוד 3 באיזה גילאים? 18 וחצי 17 וחצי ושנתים וחצי את אוהבת אותם? מאוד למרות הריבים חחח מה את הכי שונאת לעשות? לנקות ת'בית יום שישי ולקום בבוקר לביתספר מה את הכי אוהבת לעשות? להיות במחשב ולוולות עם חברות את אוהבת חיות? כן מאוד למה ? כי יש כאלו ממש חמודות..אסור לפגוע בהן אסור!!!

למעלה