שאלוןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

שאלוןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

תקשיבו! אני ילדה מזה משועממת ואין לי מה לעשות בחיים אז אני עושה שאלון! זה השאלות ששאלו את מיכאל חחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעע *השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות אך מיועד לשני המינים!!!* 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. איזה מזל אתה? 4. באיזה עיר נולדת? 5. מה הצבע שאתה הכי אוהב? 6. מה המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? 7. איך השלמתם? 8. איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קן? 9. מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד? 10. מהם התחביבים שלך היום? 11. אוספי ילדות- יש? 12. מי היו החברי הכי טובים שלך? 13. ואיפה ה היום? 14. איזה משחק הכי אהבת לשחק? 15. איזה מקצוע הכי שנאת בבית הספר? 16. מה היה הציון הכי גבוהה שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? 17. מה היה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? 18. מה אתה עושה כשאתה חוזר הבייתה אחרי יום ארוך? 19. יש לך מודל לחיקוי? 20. איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב? 21. מה אתה מעדיף- שירים ישראליים או לועזיים? 22. איזה זמר אתה הכי אוהב? 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? 24. באיזה אוכל לעולם לא תיגע? 25. איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב? 26. איזה ממתק אתה הכי אוהב? 27. יש בגד שמביא לך מזל? 28. למה אתה אלרגי? 29. מה עדיף, חתולים או כלבים? 30. יש לך חיית מחמד? 31. ממה אתה הכי פוחד? 32. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? 33. איזה תוכנית אתה הכי אוהב בערוץ הילדים? 34. כמה שעוד ביום אתה בסלולרי? 35. פורט- אוהב או שונא? 36. מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם? 37. איזה שחקן אתה הכי אוהב? 38. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 39. מה הכי מצחיק אותך? 40. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי? 41. איזה סרט הכי אהבת בילדות? 42. איזה סרט אתה אוהב עכשיו? 43. האם אתה בן אדם של בוקר או של לילה? 44. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 45. איפה תה הכי שונא להיות? 46. האם יש ספר שהשפיע על חייך? 47. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או בהצגה? 48. מה אתה חולם לעשות? 49. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? 50. ספר על הטיול הכי מגניב שלך- 51. תן כמה עובדות שלא יודעים עלייך!!! וזהו אנשים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב נו.. במילא אין לי משו אחר לעשות

1. שם: טל עם שלויייי 2. תאריך לידה: 23.11 3. איזה מזל אתה? קשת 4. באיזה עיר נולדת? ירושלים 5. מה הצבע שאתה הכי אוהב? כחול 6. מה המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? לודעתת.. 7. איך השלמתם? מאיפה אני זוכרתת 8. איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קטן? ממ.. חח נדמה לי ארתור.. אבל עדיין אוהבתת חעחחעחעחע 9. מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד? לצייר ומלאא.. לשירר.. הכלל.. 10. מהם התחביבים שלך היום? מחשב מחשב מחשב טלוויזיה מחשב ודיימנדז 11. אוספי ילדות- יש? כע כל מיני חח 12. מי היו החברי הכי טובים שלך? יונתן היה ידיד טוב שלי..כבר 8 שנים :] וכל החברות שלי.. 13. ואיפה ה היום? יונתן לא גר בירושלים אבל כמובן עדין בקשר בסכ"ה עבר לפני חודש
.. ושאר החברות שלי איתי אותו בצפר חלקם אותה שכונה.. 14. איזה משחק הכי אהבת לשחק? ממ היו מלא.. חחח תופסת מחבואים כל אלה.. 15. איזה מקצוע הכי שנאת בבית הספר? מתמטיקה - לנצח 16. מה היה הציון הכי גבוהה שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? 100 צרפתית נדמה לי.. למרות שהיו כל מיני מקצועות שקיבלי מאה.. אבל צרפתית אני זוכרת טוב.. חחחחח 17. מה היה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? 60 נדמה לי 18. מה אתה עושה כשאתה חוזר הבייתה אחרי יום ארוך? לראות טלוויזיה ולעבור למחשב 19. יש לך מודל לחיקוי? איתן אלבז! 20. איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב? שומדבר 21. מה אתה מעדיף- שירים ישראליים או לועזיים? הכל הולך 22. איזה זמר אתה הכי אוהב? אני לא יכולה להגיד רק 1.. 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל טופו
24. באיזה אוכל לעולם לא תיגע? בצל, תבלינים כאלה.. 25. איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב? קבוקיםם 26. איזה ממתק אתה הכי אוהב? ממ.. מסטיקים.. מיני גולים =] 27. יש בגד שמביא לך מזל? לא.. או אוליי כןן.. ה7 אולסטארים שלי :) 28. למה אתה אלרגי? קליפה של אפרסק.. אורגנו.. 29. מה עדיף, חתולים או כלבים? הכל 30. יש לך חיית מחמד? כע 31. ממה אתה הכי פוחד? "הצלצול2" - מסמארהה 32. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? שמתחילים להגיד משהו ואומרים "טוב לא חשוב... עזבו.." התחלת - סיים!! 33. איזה תוכנית אתה הכי אוהב בערוץ הילדים? ראש גדול וארתור.. 34. כמה שעוד ביום אתה בסלולרי? שעות? לודעת.. אבל המון 35. פורט- אוהב או שונא? מזה פורט?? 36. מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם? רואה טלוויזיה או עוברת ממיטה למיטה חחחח מהחדר לסלון מהסלון לחדר של אחי עד שבאחד מהם נרדמת 37. איזה שחקן אתה הכי אוהב? ג'ניפר אניסטון 38. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית
39. מה הכי מצחיק אותך? עם שלם 40. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי? עדין לא :\ לדעתי עוד מוקדם 41. איזה סרט הכי אהבת בילדות? מממ בת הים הקטנה וכל האלה.. 42. איזה סרט אתה אוהב עכשיו? מלא.. למשל טיטניק.. סרט שגם אם רואים 30פעם הוא נשאר מעניין.. 43. האם אתה בן אדם של בוקר או של לילה? לילההה ברור לילה 44. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? יושבת על המיטה ומחכה למשיח חחחחחחחחחחח 45. איפה תה הכי שונא להיות? במקומות שאנלא רצוייה בהם (אהמ מעין אהמ יודעת למה אני מתכוונת) 46. האם יש ספר שהשפיע על חייך? ממ לא.. 47. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או בהצגה? ת'אמת אני לא זוכרת.. חחח 48. מה אתה חולם לעשות? להילה תR$%@#$%$#(##$%#)^$# אסור לגלות הפתעההה 49. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? מסוכן? לא.. זה דווקא דיי חביב.. אבל לומשנה..טוב אולי גם מסוכן.. לצערי זה עדין לא הרג אותי 50. ספר על הטיול הכי מגניב שלך- היו מלאא.. 51. תן כמה עובדות שלא יודעים עלייך!!! מוכנה להרוג כל אחד כולל אותי בשביל עם שלוי והחתול שלי
זהו

עונה לעצמי!!!!!!!!!1

1. שם: קרן 2. תאריך לידה: 28.12.1990 3. איזה מזל אתה? גדי 4. באיזה עיר נולדת? ירושלים 5. מה הצבע שאתה הכי אוהב? ורוד רולזזזזזזזזזזז 6. מה המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה מריבה גדולה כי זה די מטומטם.. אמרתי למישהי שהיא הייתה פעם סנובית ומגעילה והיום היא ממש חמודה ואז היא התעצבנה עליי והיא ועוד 2 בנות לא מדברות איתי.......... 7. איך השלמתם? לא השלמנו! 8. איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קטן? 9 אהבתי במיוחד סרטים מצויירים! וראיתי בעיקר את כל מה שקשור לערוץ הילדים! המחסן של כאילו, גינת ההפתעות, ששטוס.... 10. מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד? לשחק בברביות ובבובות! לשיר לשחק ולרקוד!!! 10. מהם התחביבים שלך היום? לשיר לשחק לרקוד, לראות טלויזיה, להיות במחשב ולישון! 11. אוספי ילדות- יש? ממ אני חושב שיש והם במחסן....... 12. מי היו החברי הכי טובים שלך? גם חבר טוב יכל לצאת קקה! 13. ואיפה הם היום? יש לי הרבה חברים וחברות ומי שנחמד אליי אז אני נחמדה אליו יו נו, יחס גורר יחס! 14. איזה משחק הכי אהבת לשחק? אני אוהבת משחקים עם החברה! 15. איזה מקצוע הכי שנאת בבית הספר?זה לא המקצוע ששנוע! זה המורה! כי אם המורה כייפי ומעביר תחומר בצורה מעניינת אז אז כייף ללמוד! 16. מה היה הציון הכי גבוהה שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? 100 בצומח.. 17. מה היה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? 55 במדע וטנולוגיה! (זה היה בכיתה ז', השנה קיבלתי 85!) 18. מה אתה עושה כשאתה חוזר הבייתה אחרי יום ארוך? מתקלחת! ואז במחשב רואה טלויזיה או ישנה! 19. יש לך מודל לחיקוי? ממ נראה לי שאמא שלי... 20. איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב? עיניים! עיניים הם החלון של הנשמה והמבט אומר הכל!!!!! 21. מה אתה מעדיף- שירים ישראליים או לועזיים? ישראליים!!!!!!!!!!!!!! 22. איזה זמר אתה הכי אוהב? ממממממממ יש הרבה! 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? חומוס, במבה ואוכל של אמא בעיקר!!!!! 24. באיזה אוכל לעולם לא תיגע? בשר! 25. איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב? קבוקים!!!!!!!!! 26. איזה ממתק אתה הכי אוהב? במבה ושוקולד!!!! 27. יש בגד שמביא לך מזל? מממ לעעעע 28. למה אתה אלרגי? אנערף........ 29. מה עדיף, חתולים או כלבים? לא זה ולא זה! 30. יש לך חיית מחמד? ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! 31. ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משו לאחותי הקטנה....... 32. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? יהירות, שחצנות,שקרים והכי חשוב זיופים! 33. איזה תוכנית אתה הכי אוהב בערוץ הילדים? השמיניההההההההההההההההההה 34. כמה שעוד ביום אתה בסלולרי? יותר מדיייייייי 35. פורט- אוהב או שונא? אוהבת! אבל אני אוהבת רק לשחק לא לראות... 36. מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם? רואה טלויזיה, שומעת מוזיקה, קוראת ספר או יוצאת לטיול! 37. איזה שחקן אתה הכי אוהב? יש מלאאאאאאאאא 38. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת, שחקנית ורקדנית מליחה בכל העולם! 39. מה הכי מצחיק אותך? מממממממממממ למתוח אנשים!!!!!!!!!!!!!!! 40. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי? היא הייתה לפני שנה בגיל 13 וחצי בטורקיה עם **** 41. איזה סרט הכי אהבת בילדות? יש מלא סרטים שאני אהבתי ועדיין אוהבת! אבל בעיקרון אני חולה על שירי ילדים ומחזות זמר! 42. איזה סרט אתה אוהב עכשיו? סוף העולם שמאלה... 43. האם אתה בן אדם של בוקר או של לילה? גם וגם! 44. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחשבבבבבבבב ואז מצחצחת שיניים........ 45. איפה אתה הכי שונא להיות? כשאני נמצאת בקום כלשהו יותר מדי זמן זה כבר מתחיל לעצבן אותי! 46. האם יש ספר שהשפיע על חייך? מממ לא! 47. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או בהצגה? המסיבת סיום שלי של כיתה ו'! המסיבה הייתה אחלה אבל הגדים שנתנו לי ללבוש בהצגה היו מגעיליםםםם נראתי כמו ערבייה! 48. מה אתה חולם לעשות? לשיר, לרקוד, לשחק ולעשות מליוניםםםםםםםםםםםם!!!!! 49. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? עצבנתי חבורה של ערבי שונאי יהודים! 50. ספר על הטיול הכי מגניב שלך- הטיול הכי מגניב היה שנה שעברה לטורקיה! שם הייתה האהבה הראשונה שלי והנשיקה הראשונה שלי!!!!!!!!!! 51. תן כמה עובדות שלא יודעים עלייך!!! מממממממממממממממממ נולדתי בנס (הרופאים הצליחו להחיות אותי בדקה ה99......) אני חולה על שירי ילדים ומחזות זמר! בתיק שלי תמיד תמצאו במבה מים ומגבונים לחים! ואני כל היום אוכל חומוס עפ טחינה!

CrAzY4uMJJ

New member
שלייייייייי../images/Emo3.gif

1. שם:ליטל 2. תאריך לידה:6.3.1988 3. איזה מזל אתה?דגים 4. באיזה עיר נולדת?ראשון לציון. 5. מה הצבע שאתה הכי אוהב?אדום. 6. מה המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר?אני וחברה שלי הכי טובה פעם רבנו בגלל מישהו... 7. איך השלמתם?שנינו בכינו כמעט במשך שבוע ואמא שלה התקשרה ואמרה לי שהיא מצטערת וביקשה שאני אתקשר כי חברה שלי עסוקה בלבכות..אז התקשרתי ונפגשנו ודיברנו במשך שעתיים ורק ביקשנו סליחה כל הזמן=] 8. איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קטן?ממ..היו הרבה.=] 9. מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד?טלויזיה ולצאת כל הזמן.. 10. מהם התחביבים שלך היום?להיות במחשב ולצאת מהבית=] 11. אוספי ילדות- יש?ממ..לא. 12. מי היו החברים הכי טובים שלך?אלו שעדיין חברים שלי.. 13. ואיפה הם היום?בקשר איתי=]כפרעליהםם!!! 14. איזה משחק הכי אהבת לשחק?כדורסל והמשחק הזה שמציירים על הריצפה וקופצים עלייה..ו5 אבנים
15. איזה מקצוע הכי שנאת בבית הספר?כולם. 16. מה היה הציון הכי גבוהה שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע?100-מחול. 17. מה היה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע?לא זוכרת.. 18. מה אתה עושה כשאתה חוזר הבייתה אחרי יום ארוך?מתפשטת ונכנסת למקלחת ומתיישבת במקום אחד בבית ונשארת בו עד שיש לי כוח לזוז=]
19. יש לך מודל לחיקוי?מייקל..בדברים מסויימים. 20. איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב?שיער ושפתיים. 21. מה אתה מעדיף- שירים ישראליים או לועזיים?לועזיים. 22. איזה זמר אתה הכי אוהב?מייקל ג'קסון ו50 cent 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? ממ לידעת..כל מיני..אבל בשבוע האחרון יש לי חשק עז לפיצההההה!! 24. באיזה אוכל לעולם לא תיגע?לא יכולה לומר לעולם..טעם משתנה... 25. איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב?ממ קשיו וגרעינים. 26. איזה ממתק אתה הכי אוהב?במבהההה
27. יש בגד שמביא לך מזל?לא. 28. למה אתה אלרגי?קיווי וסינתבון. 29. מה עדיף, חתולים או כלבים?כלבים. 30. יש לך חיית מחמד?לא 31. ממה אתה הכי פוחד?לידעת..כל מיני. 32. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים?שעושים דווקא..בהכל.. 33. איזה תוכנית אתה הכי אוהב בערוץ הילדים?ממ..אחיות או לא להיות. 34. כמה שעוד ביום אתה בסלולרי?הוא לא דבוק אליי אבל הוא לידי...כל הזמן. 35. פורט- אוהב או שונא?האאא?? 36. מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם?מתקלחת.. 37. איזה שחקן אתה הכי אוהב?סנדרה בולוק,אנג'לינה ג'ולי ווין דיזל..ועוד.. 38. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?כלום..נתתי לזמן להנחות אותי. 39. מה הכי מצחיק אותך?הרבה
40. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי?לפני כיתה ט'..בסוף החודש הגדול,עם ידיד שלי. 41. איזה סרט הכי אהבת בילדות?ריקוד מושחת,כמו היום. 42. איזה סרט אתה אוהב עכשיו?ריקוח מושחת פאקינג דאמטטט!!! 43. האם אתה בן אדם של בוקר או של לילה?לילה. 44. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?הולכת לשירותים ושוטפת את הפנים עם לצלצח שיניים=] 45. איפה אתה הכי שונא להיות?במקום שאין אנשים שאני מכירה.. 46. האם יש ספר שהשפיע על חייך?"כוחו של התת מודע". 47. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או בהצגה?לא זוכרת. 48. מה אתה חולם לעשות?לא עניינכם=] 49. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?לא זוכרת. 50. ספר על הטיול הכי מגניב שלך-אין לי כוחחח היו לי כמה.. 51. תן כמה עובדות שלא יודעים עלייך!!!ממ..אין לי כוח לרשום..=/

טוב נו,רק בגלל שתראו מה השעה.

1. שם: מעין 2. תאריך לידה:4.10.89 3. איזה מזל אתה?מאזניים 4. באיזה עיר נולדת? 5. מה הצבע שאתה הכי אוהב?שחור,ורוד ותכלת 6. מה המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר?וואוו היו הרבה=\ 7. איך השלמתם?^^ 8. איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קן?אממ המומינים חח 9. מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד?לשחקק,לבלות ולראות טלוויזה בעיקר 10. מהם התחביבים שלך היום?מחשב,בילוים,לישוןן,טלוויזה 11. אוספי ילדות- יש?לא נראה לי 12. מי היו החברי הכי טובים שלך?לא שאתם מכריים אותם עם חלק אני כבר לא בקשר 13. ואיפה הם היום?^^ 14. איזה משחק הכי אהבת לשחק?ברביות חח 15. איזה מקצוע הכי שנאת בבית הספר?מתמטיקהה עד היוםם 16. מה היה הציון הכי גבוהה שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע?100 ובכמה מקצועות.. 17. מה היה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע?בתעודה?נראה לי 50 ו.. 18. מה אתה עושה כשאתה חוזר הבייתה אחרי יום ארוך?מתקלחת,מחשב לישון חח 19. יש לך מודל לחיקוי?הלוי 20. איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב?לא אוהבת 21. מה אתה מעדיף- שירים ישראליים או לועזיים?פעם אהבתי יותר לועזיים ולא הייתי מסוגלת לשמוע ישראלי..היום אני יותר אוהב ישראלית 22. איזה זמר אתה הכי אוהב?אדם
חח סתם יש הרבה 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? בלין:p 24. באיזה אוכל לעולם לא תיגע? חזיר 25. איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב?בוטנים,שקדים 26. איזה ממתק אתה הכי אוהב?גם יש הרבה חח 27. יש בגד שמביא לך מזל?לע 28. למה אתה אלרגי?לדשא ולאבק חח 29. מה עדיף, חתולים או כלבים?חתולים=) 30. יש לך חיית מחמד?לא 31. ממה אתה הכי פוחד?סרטי אימה למרות שאני אוהבת=\ 32. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים?צביעותת 33. איזה תוכנית אתה הכי אוהב בערוץ הילדים?ארתור,טיטוף,ראש גדול חח 34. כמה שעוד ביום אתה בסלולרי?לא הרבה 35. פורט- אוהב או שונא?אעה? 36. מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם?מתהפכת במיטה חחחח רואה טלוויזה 37. איזה שחקן אתה הכי אוהב?בראד פיט 38. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?מורה בעעעעעעע
39. מה הכי מצחיק אותך?יש הרבה חחחחח 40. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי?אהמ 41. איזה סרט הכי אהבת בילדות?לוזוכרת 42. איזה סרט אתה אוהב עכשיו?סיפור אהבה בלתי נשכח 43. האם אתה בן אדם של בוקר או של לילה?לילה חחחחחחחחחח 44. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים 45. איפה אתה הכי שונא להיות?במקום שאני לא רצויה בו*אבמ-טל,קרן* 46. האם יש ספר שהשפיע על חייך?שכחתי שמו 47. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או בהצגה?אהמ בכתה ז' היה מופע סיום ושכחתי באמצע בריקוד את התנועות והייתי שורה ראשונה..זה היה מפדח 48. מה אתה חולם לעשות?קודם כל בררו שאני אחייה עד אז
49. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?חחחחחחחחחחחחח וואייייי במלון באילתת עליתי בין החדרים על הקירות שם זה בין קיר לקיר יש חדר אז טיפסתי וזה היה קומה גבוהה וזה רק כי היה לי ולאחים שלי משעמםם 50. ספר על הטיול הכי מגניב שלך-אוו היו מלא
51. תן כמה עובדות שלא יודעים עלייך!!!יש לי פיצול אישיות ושמתי לב שאני מסטולה משוקו

d miss d

New member
שליי

. שם: דורי איזה מזל אתה? אריה 4. באיזה עיר נולדת? בת ים 5. מה הצבע שאתה הכי אוהב? לבן חום ותכלת 6. מה המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? סיפור ארוך 7. איך השלמתם? עשינו שולם שולם חחחחחח סתם 8. איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קטן?רחוב סומסום חחחחח 9. מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד? כמו כולם לשחק בברביות 10. מהם התחביבים שלך היום? לאכול,לדבר בטלפון,חברות,חבר,לרקוד שיר ועוד 11. אוספי ילדות- יש? מיכתביות 12. מי היו החברי הכי טובים שלך?בת אל, גלית,טל 13. ואיפה ה היום? אין לי שמץ חחחחח 14. איזה משחק הכי אהבת לשחק? לא זוכרת 15. איזה מקצוע הכי שנאת בבית הספר? מתמטיקה 16. מה היה הציון הכי גבוהה שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? ספרות-90 17. מה היה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה ובאיזה מקצוע? פיי לא זוכרת 18. מה אתה עושה כשאתה חוזר הבייתה אחרי יום ארוך? אוכל!!!! 19. יש לך מודל לחיקוי? אחותי הגדולה 20. איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב? גומה 21. מה אתה מעדיף- שירים ישראליים או לועזיים? שתהם 22. איזה זמר אתה הכי אוהב? יש המון 23. מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל מהכל 24. באיזה אוכל לעולם לא תיגע? חזיר 25. איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב?לא אוהבת 26. איזה ממתק אתה הכי אוהב? במבה 27. יש בגד שמביא לך מזל?לא 28. למה אתה אלרגי?לקרן חחחח סתם כפרה 29. מה עדיף, חתולים או כלבים?כלבים 30. יש לך חיית מחמד?נופ 31. ממה אתה הכי פוחד? גו'קים 32. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? אדישות! 33. איזה תוכנית אתה הכי אוהב בערוץ הילדים? ארתור 34. כמה שעוד ביום אתה בסלולרי? הפסקתי לספור 35. פורט- אוהב או שונא? תלוי איזה 36. מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם?שומעת שירים 37. איזה שחקן אתה הכי אוהב? גו'ליה רוברטס ואדם סנדלר 38. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זכור לי 39. מה הכי מצחיק אותך? לימור 40. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי?בגיל 12 חבר ילדות 41. איזה סרט הכי אהבת בילדות? מאיפה אני זוכרת???? 42. איזה סרט אתה אוהב עכשיו? אישה יפה 43. האם אתה בן אדם של בוקר או של לילה? לילה 44. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצצחת שיניים 45. איפה תה הכי שונא להיות?מממממ שאלה קשה 46. האם יש ספר שהשפיע על חייך? כן 47. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או בהצגה? לא הייתה חחחח 48. מה אתה חולם לעשות? מממממ לאכול חחחחחח 49. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? קפצתי מקומה שניה חחח 50. ספר על הטיול הכי מגניב שלך- לאילת אין לי כוח עכשיו בוקרר 51. תן כמה עובדות שלא יודעים עלייך!!! 1.אני רעבה כל הזמן (אהמ אני חושבת שיודעים) 2.אני קוראת ספפפרים!!!! 3.יש לי נקודת חן באמצע האמה קרןשתהיי בריאה!!!

למעלה