שאלוןןןןןןןן=]]]]

CrAzY4uMJJ

New member
שאלוןןןןןןןן=]]]]

שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: אם אתם רוצים אתם יכולים להוסיף שאלות=]

CrAzY4uMJJ

New member
עונה לעצמי..

שם:ליטל. פירסינג:אין. קעקועים:אין. גובה:מטר 55 ככה.. מידת נעליים:40. צבע שיער:שטני. אחים/אחיות:אין. בת כמה את נראית:ממ חלק אומרים 15 וחלק אומרים 18...חח משקפיים?יש לקריאה. גשר?אין ולא היה. עבר פלילי:אין. שפות:אנגלית,עברית וקצת לטינית-כן אני אומרת לטינית ולא ספרדית!!חחח). הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?ממ את השיער,השפתיים ושאני בוגרת לגילי..חח אמרו לי.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כל השאר..חחח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:מממ..וואי זה היה מזמןןן..נראה לי חברה שלי. ראה אותך בוכה:ממ..אריאלי.. הלכת איתו לסרט:ממ חן=| צעק עליך:ממ ידיד שלי..חחח אבל בצחוק..הוא רצה להבהיל אותי=S
שלח לך מכתב:ממ לשכת הגיוסס!!!חחחחחח

עונההההההההה

שם: קרן פירסינג: לא הלוואי אני מתה לעשות בשפההה קעקועים: לע גובה: 1.77 מידת נעליים: 38-40זה תלוי איזה נעל זו צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות:יש לי 2 אחיות ואח בת כמה את נראית: כולם אומרים ש17-18 משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי: ממממ בכיתה ב' הייתי המופרעת של הכיתה חחחחחחחח שפות: עברית, תמנית, עיראקית, ספרדית, ואני לומדת ערבית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ידיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? תנקודת חן... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנייייייי ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: אני כמעט ולא הולכת לקולנוע צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: עזבו אתם לא רוצים לדעת!

אנייייי

שם: מעין פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: אין לי מושגXD מידת נעליים: 40 נראה לי צבע שיער: חום אחים/אחיות:3 בת כמה את נראית: ממ אולי 12=\ משקפיים? אין גשר?אין עבר פלילי:גנבתי מכוניות צעצוע וקרעתי את העיר בשתייה שפות: עבריץ,אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הכול האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: כנל צעק עליך: אמא או אבא.. שלח לך מכתב:הבצפר שלי כפרעליו

1אורטלוש

New member
שילייי =]]

שם: אורטל פירסינג:איןן..רוצה בתבור.. קעקועים: אין גובה: 1.70 בערך.. מידת נעליים: 39..40.. צבע שיער: חום אחים/אחיות:אח ואחות בת כמה את נראית: מממ לאדעתת.תגידו אתם<מי שראה אותי כיאלו..> משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי: מממ לא זוכרת.. שפות: עברית..אנגלית..ספרדית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?מממ נראלי הכל.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לא שונאת..אבל אם היה עיינים ירוקות/כחולות זה היה טוב..חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני =]] ראה אותך בוכה: ממ נאור הלכת איתו לסרט: לא זוכרת.. צעק עליך: אפחד לא מעיז להרים עליי תקול!חח =]] שלח לך מכתב:לא זוכרת..

עונה כי משעמם לי!!../images/Emo29.gif

שם: ליאור .. פירסינג:אין! קעקועים: אין: גובה: מטר שישים ו.. מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שחור! אחים/אחיות:4 כולל אותי.. בת כמה את נראית: בת 14 משקפיים? אין גשר?עוד לא עבר פלילי:אולי.. שפות: צרפתית,אנגלית עברית!!! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?..אין!.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אוה...אתם לא רוצים לדעת ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: חברה שלי.. צעק עליך: אמא שלי! שלח לך מכתב:בת דודה..

עונה :)

שם: דורי פירסינג: היה בטבור קעקועים: בע"ה עוד מעט חחחחחח גובה: אני גבוהה לא מדדתי מזמן מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות:2 בת כמה את נראית: 17 משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי:כן רצחתי את אורטל שפות: 3 הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?גומה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ביישנית האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי הקטנה ראה אותך בוכה: הרבה הלכת איתו לסרט: הרבה צעק עליך: אמא (?) שלח לך מכתב: מממ אפחד בנתיים

עונה חחח

שם: אריאל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.79-80 מידת נעליים: 43 צבע שיער: שחור אחים/אחיות:יש בת כמה את נראית:מה זה לבנות?? נראה לגילי משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי:מממ כמה רציחות פה ושם אבל תכלס סבבה שפות: 4 הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אין דבר כזה חח סתם שיער אני חשוב הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?יש הרבה חחח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: האישה אם כבר חחח (ידידה שלי) ראה אותך בוכה: כן הלכת איתו לסרט: כן צעק עליך: שתעיז שלח לך מכתב:לא

למעלה