שאלוןןןןןןןןן

נשמאמית

New member
שאלוןןןןןןןןן

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? האם אי פעם התנשקת בן המין השני? עם יותר מ5? יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? התנשקת עם בן מינך? עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? האם קשרו אותך פעם למיטה? האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: התקשר אליך: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

נשמאמית

New member
עונה

קצת בכללי שם: עדיאל פירסינג: בלשון בפופיק ובפיטמה קעקועים: אחד D: גובה: 1.58 מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות 3 אחים בת כמה את נראית: לא יודעת :\\ D: 16? 17? משקפיים? לא.. גשר? לא.. עבר פלילי: לאאא.. שפות:צרפתית ועברית שפת אם - אנגלית לומדת וספרדית בקטנה D: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ..את האף הקטן שלי :] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שומדבר מאוהבת בעצמייי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר:כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.. את/ה אוהבת רכבות הרים:כה את/ה הייתם בחו"ל:כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:כה להרוג אנשים: רק ערבים עישון אצל בני עשרה: לאא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעדדדדדדדדד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: הרבה D: השם שלך הופיע בעיתון: לא.. התחרטת על דברים שעשית:הרבה נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? לסבית האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כה עם יותר מ5?כה יותר מ10?לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כה התנשקת עם בן מינך?כה עם יותר מ5?כה יותר מ10?כה האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?לאא האם קשרו אותך פעם למיטה?חחחחחחח לא האם ביצעת אקט מיני במכונית?כה האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?ביצעתי כבר D: מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?אני ישמור את זה לעצמי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: במבה סרט מצויר: לא רואה.. קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה צבע: אדום יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עדי :] חורף\קיץ: קיץ בחדר: סקס האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:יונית אהובתי ראה אותך בוכה: לא זזוכרת.. התקשר אליך:לימוריי הלכת איתו לסרט: לא הלכתי שניםםם לסרט צעק עליך: יונית חחחחח שלח לך מכתב:יונית האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כה חיים שאחרי המוות?כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?מזה יום שישי ב13?!?! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כה הופעת בציבור בפיג'מה?כה בכית בסרט? כה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות?כה נכשלת במקצוע?כה הורידו אותך כיתה?כה הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאא דברים אהובים שיר אהוב: כרגע - ורציתי שתדעי - שירי מימון אוכל אהוב:פיצההה תוכנית אהובה:איןן ספורט אהוב:שחייה תחביב:מחשבבבבב זמר/זמרת/להקה אהובים:שורטייי עיתון אהוב: חחחחח העיתון של הרכבת וסתם מה השעה עכשיו? 15:47 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שומדבר מיוחדד איזה ארוחה אחרונה אכלת?צי'פס ושניצל :] תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? שירים ריח האחרון שהרחת?של הקרם גוף שליי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הוא על רטט D: מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אהובתיייייי יוניתתת

SharoN2772

New member
עונהנהנהנה ../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: שרוני ^^ פירסינג: נזם קעקועים: בע"ה יהיה ... גובה: בגובה של שורטי .. פחות או יותר ... [ כן אני נמוכה ] מידת נעליים: 36 - 37
צבע שיער: שטני ... אחים/אחיות: אח גדול קצין בצבא , אחות בצבא בשב"ס , אני , ואחותי הקרצייה עולה לה' בת כמה את נראית: חחח בכיתה ג'
משקפיים? כן \= אחמ סהר ^^ גשר? לאאא יש לי שיניים יפות ^^ עבר פלילי: חח כן , המאפיה של שרון סהר ועדיאל XDD שפות: עברית , אנגלית , מרוקאית - ערבית ... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מממ...את העצבים XD מזל שיש לי כאלה ! ! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הגובה הנמוווווך האם... את/ה דלוקה על מישהו: מממ ... לא שידוע לי כרגע .. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן , כל מקום רק לא בחור שאני תקועה בו את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יש מצב את/ה רוצה עוד פירסינג: ברווור בטבור ובגבה את/ה אוהבת רכבות הרים: ררק קומבה ^^ מחחחחחחר ייאיאייאאייי
את/ה הייתם בחו"ל: כשהייתי בבטן של אמא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מה רע ? להרוג אנשים: בעד , ת'חופרים , לא להרוג ! , פשוט להכחיד ! עישון אצל בני עשרה: נגד , סתם בשביל הפוזה . נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד , מסוכן כ"כ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד ! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: על זה שבנים הם עם מגעיל ודוחה !! אי פעם שיקרת: כן =[ אי פעם נעצרת: מממ... עוד לא , שיגלו את המאפיה שלנו אז כןן חחחח
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת ... נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: בחיים לא , השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת [= סלב שכמותי
התחרטת על דברים שעשית: המון , ! ! ! נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? אה ? האם אי פעם התנשקת בן המין השני? לא איכסה עם יותר מ5? יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? לא התנשקת עם בן מינך? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? חחח לא האם קשרו אותך פעם למיטה?
האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? גם לא D; מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? .... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד ^^ סרט מצויר: בובספוג
קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנטה ירוק \ דובדבן צבע: חיפה חיפה מכבי שלי =] ברור שירוק ! יום בשבוע: חמישי ... היום הכי לא מועדף: ראשוווון תכשיט: שרשרת עם השם שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: מחחחחחשב [= האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: נראלי ש ... התקשר אליך: סתיו החופררררת , ונתן הקודח הלכת איתו לסרט: עם הנעורים ... החבר'ה בקיצור צעק עליך: מי שצועק עליי אני מחזירה ! שלח לך מכתב: .... האם את\ה מאמין\ה ב... ה' , רק בו
אמונות טפלות? אם כן איזה? ברור , יש מלא אהבה ממבט ראשון? כן 3> חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אה ? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן . מלא . הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח לא בכית בסרט? סטיטניק , סרט כזה עצוב היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? יום יבוא כמו שאומרים ... ועכשיו הלימודים מתחילים - אחמ קסאמים ... טפו טפו הוא שומר עליי מלמעלה ולא רק עליי, על כולנו ! נכשלת במקצוע? חחח כן , שונאת מדעאיכס הורידו אותך כיתה? לא , אני חכמה ! הקפיצו אותך כיתה? לא חכמה עד כדי כך רצית להיות המין השני? לאאא בעעעעע דברים אהובים שיר אהוב: מספרת לי עולם , אם אשכחך יררושליים - בן סנוף הכי יפה שיש !!
אוכל אהוב: אין כמו קובה של סבתא ^^ תוכנית אהובה: דרייק וג'וש ספורט אהוב: הכככככל , במיוחד כדורגל ... תחביב: אתלטיקה והרבה ! , מחשב , וללכת לים
זמר/זמרת/להקה אהובים: שורטי המלכה
, הראל מויאל , אייל גולן ... עיתון אהוב: מי צריך עיתון שיש מחשב ? וסתם מה השעה עכשיו? 16.32 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? לא סגורה על זה .. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכככככת לבריכה ^^ איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן , בגלל זה אני עונה על זה
רעש אחרון ששמעת? אחותי חופרת לי לבוא לשחק איתה ריח האחרון שהרחת? מממ...אוכל של אמא =] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? המוון , השולט זה " אם אשכחך ירושליים " בן סנוף ואישה נאמנה ! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? o_O עפתי לנעורים ואז ... מממ..ברייייייכה [= יומטוב נשמממממות

sapir zrihen

New member
עונה :)

קצת בכללי שם: ספיר פירסינג: הליקס נחשב לא ? =\ קעקועים: לא גובה: 65 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: אמרו לי 16 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: ממש ממש לא! שפות:צרפתית,עברית,אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים ושיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מותניים ואף האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לא!שדרות סיטי לשילטו =P את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כה את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בלשווון!=[ את/ה אוהבת רכבות הרים:לא בדיוק את/ה הייתם בחו"ל:לא =| בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד, אם זה אמיתי... להרוג אנשים: נגד!!!! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד +++++ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: תלוי לאיזה סוג של בכי אתם מתכוונים .. אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 בערך נראלי... נשבר לך הלב: הוא עוד שבור =| שברת לבבות: ואי.. חח עזבו אתכם שטויות השם שלך הופיע בעיתון: 3-4 התחרטת על דברים שעשית: כן נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? לא! יותר מ10?לא ! עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?לא.. חח התנשקת עם בן מינך?לא עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? אה?! האם קשרו אותך פעם למיטה?לא!חחחח האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא! האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?חחח לא .. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? לא ביצעתי D: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: ממ.. רטטוי? =\ קורנפלקס: כריות או צ'יריוס מסטיק: דובדבן! צבע: ירוק יום בשבוע: שלישי נראלי היום הכי לא מועדף: ממ... ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץ בחדר: לישון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: יובל מתוק התקשר אליך: חח אמא הלכת איתו לסרט: יובל אלבז צעק עליך: לא זכור .. שלח לך מכתב: עמית האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נעליים הפוכות.. חח אהבה ממבט ראשון? ברווור!! חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אה? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור :) הופעת בציבור בפיג'מה?חח כן בכית בסרט? :} היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא בלי עין הרע! הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא.. חח דברים אהובים שיר אהוב: ממ.. אין לי משהו בראש אוכל אהוב: קוסקוס תוכנית אהובה: דרייק וג'וש ;] ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לרוץ.. זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר הראל מויאל זמרת קרן פלס ושורטי ולהקה בית הבובות וסינרגיה =] עיתון אהוב: מ.. ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 16.33 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? אמ... פיצה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לע רעש אחרון ששמעת? את המחשב עומד להתפרק D: ריח האחרון שהרחת? בושם דיזל של בנים, ואיי אחד הריחות!!!!! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "אם לא העאלה ... אם לא העאלה את ירושלייים עם ראש שמחתי..." מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אישי;)

Mrs pringels

New member
עונה לפני שיתנתק לי שוב האינטרנט!!

קצת בכללי שם: ענת פירסינג: לא קעקועים: כה,דובדבנים גובה: 173 מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: אומרים שיותר מ-16,אלמוג חשבה שאני בגיל שלה XD משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:נפצים בבצפר? שפות:אנגלית,עיברית,קצת ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האף המושלם שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?חוסר ביטחון,חוסר אמונה,פגיעה יותר מדי P: האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית כן: את/ה רוצה עוד פירסינג: לא עוד,אבל רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים:בלי לופים את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 124343564567564545435 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? לסבית האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5?כן יותר מ10?לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?כן עם יותר מ5?כן יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? עשיתי סאדו-מאזו... האם קשרו אותך פעם למיטה? כנ"ל האם ביצעת אקט מיני במכונית?לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?כן מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?zip it דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד מריר סרט מצויר: נארוטו קורנפלקס: קראנצ' מסטיק: P: צבע: שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: שרשרת? חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לירון ראה אותך בוכה: דר התקשר אליך:נוי הלכת איתו לסרט: ללוש צעק עליך: יובל -_-" שלח לך מכתב:יובל -_-" האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אסטרולוגיה,אבל זו לא בדיוק אמונה טפלה. אהבה ממבט ראשוןכן חיים שאחרי המוות? גלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמ...לא...בדך כלל זה רק יום רגיל.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לצערי הרב הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים שיר אהוב: can you feel the love tonight אוכל אהוב:הרבה תוכנית אהובה: עדי אשכנזי - מזה השטויות האלה.. ספורט אהוב: מכשירי כוח תחביב: ציור,פוטושופ,עריכת סירטונים זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב:ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 16:56 תפוח או בננה?תפוז כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להרהר בלב הריק מאהבה שלי P: איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת בוקר מפלצתית P: תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא,אני יודעת רעש אחרון ששמעת?רעש של אסמס ריח האחרון שהרחת?הראלף לורן שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שיר שהקלטתי עם חברים XD מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאיה T____T

maytal7

New member
עונה../images/Emo27.gif

קצת בכללי שם: מיטל פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.62 מידת נעליים: 45 :S צבע שיער: חום / שטני אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 18 אני חושבת ... משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים והאף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא נראה לי את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא אני מתה מפחד את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אמ.. תלוי בקשר אבל עדיף קרוב להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגדדד (דוחה) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן (אני חושבת שכולם שיקרו פעם) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: וואי הרבה לצערי נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? האם אי פעם התנשקת בן המין השני? עם יותר מ5? יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? התנשקת עם בן מינך? עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? האם קשרו אותך פעם למיטה? האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים מילה בת 5 אותיות: חח דייזי הכלבה שלי ממתק: במבה ושוקולד סרט מצויר: מלך האריות כל הסדרה קורנפלקס: קראנצ' מסטיק: מנטה עדין (הירוק) צבע: הכל כמעט יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: לא אוהבת חורף\קיץ: קיץ בחדר: גיטרה חשמלית והמחשב שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אניי ראה אותך בוכה: אני לא זוכרת מתי בכיתי לאחרונה התקשר אליך: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חחח דומינוס פיצה שלחו לי פיצויים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא נראה לי אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא מכירה אמונות שקשורות אליו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן לכלבה שלי הופעת בציבור בפיג'מה? תלוי מזה בציבור בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא חס וחסה דץ ודצה נכשלת במקצוע? בטח הרבה חח הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? הלוואי רצית להיות המין השני? בשום אופן לא (
) דברים אהובים שיר אהוב: שירים של הקראנבריז אוכל אהוב: אבו-חאלד כמובן חח תוכנית אהובה: וואי יש הרבה אני לא יכולה לבחור ספורט אהוב: כדורסל , כדורעף , מחניים חח תחביב: לנגן ולעשות קליפים לאירועים זמר/זמרת/להקה אהובים: הקראנבריז , עברי לידר , רונה קינן , שורטי ועוד הרבה עיתון אהוב: ישראלי .. החינם חינם הזה מהאוטובוס וסתם מה השעה עכשיו? 17:15 תפוח או בננה? שניהם ביחד (וואי בא לי סלט פירות) כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך את הסיבוב באינטרנט איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול בערב תפוא"ד בתנור תיכון או אוניברסיטה? אפחד אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? טיוי ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אהובתי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דייזי

עונהה[=

קצת בכללי שם: סוניה פירסינג: בינתיים אין קעקועים: גם גובה: 1.59 בערך או קצת יותר מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: ג'נג'י =[ אחים/אחיות: אממ אמיתיים 2 אחים, ולא אמיתיים 3 אחים ושתי אחיות בת כמה את נראית: לי אומרים שאני נראת בת 17 ולפעמים 18, או יש כאלה שאורמים שאני נראת יותר גדולה פשוט. משקפיים? אממ לא גשר? לא עבר פלילי: אישי שפות: רוסית עברית סלובנית ואנגלית ככה ככה. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לישון, לצאת וחברים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אנשים שמציקים ומעצבנים בכוונה האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד אין אבל כן אני רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: אממ חח כן את/ה הייתם בחו"ל: כן רק אתמול חזרתי והייתי עוד כמה פעמים חוץ מזה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: אישי כמה פעמים... היית מאוהבת: כן כמה פעמים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: ראש 1 נחשב?? התחרטת על דברים שעשית: כן נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? לסביות ובי האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? אממ לצערי כן התנשקת עם בן מינך? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוהבת אותך הכי בעולם ממתק: אממ סוקריות על מקל זהו אני לא אוהבת כל כך שוקולד פשוט סרט מצויר: שרק, חוץ מזה אני לא אוהבת סרטים מצויירים. קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה ירוק צבע: יש כמה יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אתמול ישנו אצלי 4, ראה אותך בוכה: אממ שני חברה שלי התקשר אליך: יובל חברה שלי הלכת איתו לסרט: אממ לא זוכרת צעק עליך: אח שלי חח שלח לך מכתב: אממ כמה אנשים. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אממ כן המון אני לא יתחיל לכתוב הכל חח אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? חח יותר מדי פעמים הורידו אותך כיתה? לא אבל כמעט קרה הקפיצו אותך כיתה? חח ממש לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: שופ שופ של הילה אוכל אהוב: חח אין לי מוסג תוכנית אהובה: ישנן בנות ספורט אהוב: כדור-עף תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: הילה חח עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 20:05 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ לאכול ארוחת שישי ואז אני יוצאת איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ תאמת לא אכלתי היום כל כך ארוחה תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הגעתי לאוניברסיטה אבל אני מתארת לעצמי שתיכון אתה משועמם/ת? אממ לא רעש אחרון ששמעת? את אח שלי מנגן בפסנטר ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו על איזה ילדה לא זוכרת איך קוראים לזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שני חברה שלי

למעלה