שאלוןןןןןןןןן חמוד

Friends4Ever1

New member
שאלוןןןןןןןןן חמוד

מה קורה? הכל טוב? מה שמך? מה גילך? מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? למה קוראים לך בשם שלך? איך מבדילים בין יתוש לזבוב? למה הזברה לובשת פיג'מה? כמה אחים יש לך? מה התאריך לידה שלך? יש לך תעודת זהות? בטוח? 100%? למה לא? האם אי פעם החזקת תינוק? למה? ולמה זה? ככה סתם? טוב? יש לך חבר/ה? יש לך הרבה ידידים או ידידות? היית בהריון פעם? למה? מדוע? אתה בטוח? כמה ילדים יש לך? כ"כ הרבה?! משעמם לך? מאוד מאוד? השאלון מאאאאגניב? אני אחלה? מה אני? מי אני ומה שמי? אליהו הנביא? שנפל לתוך הדלי?!?!?! האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? ולמה זה? נהנית? טוב כאן נגמר השאלון? כ"כ מהר? אבל לממממה???

Friends4Ever1

New member
אני עונה :)

מה קורה?אחלה הכל טוב?דה מה שמך?הילה מה גילך?16 מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם?אממ לאדעת..הרבה חח למה קוראים לך בשם שלך?ככה איך מבדילים בין יתוש לזבוב?אל תשאלו אותי שאלות מתוחכמות חחחח סתם למה הזברה לובשת פיג'מה?כי קר לה כמה אחים יש לך?3 אחים ואחות מה התאריך לידה שלך?3.7 יש לך תעודת זהות?דה הוצאתי ביום של היומולדת שלי, זה היה מגניב בטוח?דה 100%?דה למה לא?מה למה לא? האם אי פעם החזקת תינוק?כן למה?ככה בא לי ולמה זה?כי ככה ככה סתם?ברור טוב?טוב יש לך חבר/ה?דה יש לך הרבה ידידים או ידידות?דה היית בהריון פעם?לא למה?ככה מדוע?כי קקה אתה בטוח?בטוחה כמה ילדים יש לך?0 כ"כ הרבה?!לאא יא עיוור משעמם לך?דה מאוד מאוד?דה השאלון מאאאאגניב?נייט אני אחלה?דה מה אני?מאיפה לי? מי אני ומה שמי?בלה בלה אליהו הנביא?לא שנפל לתוך הדלי?!?!?!ממש ממש לא האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי?לא ולמה זה?כי אני נחמדה :p נהנית?דה טוב כאן נגמר השאלון?דה כ"כ מהר?דה אבל לממממה???שטו?

X Slider

New member
מנסה...

מה קורה? מעולהה :) הכל טוב? יאפ מה שמך? שחף מה גילך? בן 16 מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? למה קוראים לך בשם שלך? כי אמא שלי ראתה כתבה בעיתון של מישהו שקוראים לו שחף והתאהבה
איך מבדילים בין יתוש לזבוב? זבוב יותר שמן למה הזברה לובשת פיג'מה? בלה כמה אחים יש לך? 2 מה התאריך לידה שלך? 6.10.89 יש לך תעודת זהות? כן בטוח? כן 100%? 200 למה לא? אמרתי כן האם אי פעם החזקת תינוק? כן למה? לא זוכר ולמה זה? כנל ככה סתם? שתוק טוב? Oo יש לך חבר/ה? לא יש לך הרבה ידידים או ידידות? כן
היית בהריון פעם? למה? מדוע? אתה בטוח? כמה ילדים יש לך? כ"כ הרבה?! משעמם לך? מאוד מאוד? השאלון מאאאאגניב? אני אחלה? מה אני? מי אני ומה שמי? אליהו הנביא? שנפל לתוך הדלי?!?!?! האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? ולמה זה? נהנית? טוב כאן נגמר השאלון? ברוך השם כ"כ מהר? אבל לממממה???

SHEX

New member
וואבה../images/Emo95.gif

מה קורה? אחלה בחלה
הכל טוב? משתדל.. מה שמך? עופר[יקו החבריקו המדליקו] מה גילך? 18 וחצי, אני הו כֹה גדול
מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? החברים שלי. למה קוראים לך בשם שלך? או. זה סיפור מצחיק. לאמא שלי נורא כאב לפני הלידבה, והיא ביקשהמהרופא שייתן לה משהו שירגיע אותה, אבל הוא אמר שעוד לא צריך כי ייקח עוד מלא זמן עד שאני ייוולד, ואמר שהוא שניה הולך לעשות טלפון, חוזר, ואז ישקול שוב אם לתת לה משהו. כשהוא חזר אני כבר מזמן הייתי בחוץ. יצאתי החוצה בקפיצה בבת אחת.
איך מבדילים בין יתוש לזבוב? כשיש לך עקיצה אתה בחיים לא תגיד "זבוב בנזונה עקץ אותי..." למה הזברה לובשת פיג'מה? היא לא באמת לובשת פיג'מה, טיפשונים, זה רק שיר. הפסים שלה זה חלק מהגוף שלה..
כמה אחים יש לך? 2 מה התאריך לידה שלך? 23.2.88 יש לך תעודת זהות? אכן כן, ואפילו יש בה 47 בטוח? שניה... כן. היא עדיין שם.
100%? אני לא רואה סיבה שלא.. למה לא? התבלבלת, אמרתי שכן. חחח, את לא מקדישה צומת לב... האם אי פעם החזקת תינוק? מלא פעמים למה? כי אני אוהב לעשות בהם מעשים מגונים בזמני החופשי [לא באמת...
] ולמה זה? יש לי הפרעות אלו ואחרות... ככה סתם? לא ככה סתם, זה הל בעקבות טראומות ילדות שחוויתי
טוב? למען האמת, זה כבר תלוי מי התינוק...
יש לך חבר/ה? לא
יש לך הרבה ידידים או ידידות? אכן כן
היית בהריון פעם? רק פעם אחת, אבל נשבע לכם שזו לא הייתה אשמתי!! למה? המממ, הייתי בגן חיות, והתחלתי לדבר שם עם איזו חסידה, ודברים התגלגלו כמו שהתגלגלו... מדוע? שתיתי הרבה [מים!] באותו יום אתה בטוח? אני משער... כמה ילדים יש לך?47 כ"כ הרבה?! לא. משעמם לך? למען האמת, משעשע לי מאוד מאוד? בואו לא ניסחף... השאלון מאאאאגניב? חמוד מינוס אני אחלה? בחלה מה אני? פולני רוסי מי אני ומה שמי? הילד הזה. אליהו הנביא? עוד לא פסח... :X שנפל לתוך הדלי?!?!?! זה מזכיר לי את השיר there's a hole in the bucket, dear Lisa, dear Lisa האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? אתמול ניסיתי לזרוק את בתדודה שלי לפח... ולמה זה? כי היא הייתה מעצבנת נהנית? היא נהנתה יותר.... טוב כאן נגמר השאלון? הגיע הזמן, לא? כ"כ מהר? דווקא די לאט, אם אפשר לציין... אבל לממממה??? כי אמרתי

Friends4Ever1

New member
חחחחחחחחח עופר

התשובות שלך קרעו אותי. לך, לך זרוק את בתדודה שלך לפח XD

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo3.gif

מה קורה? בפחדים... הכל טוב? כן אפשר להגיד מה שמך? אדוע מה גילך? 16 מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? פיייף למה קוראים לך בשם שלך? דודה שלי אוהבת את הים ואדוה זה הגלים הקטנים שבים אז.. איך מבדילים בין יתוש לזבוב? כן למה הזברה לובשת פיג'מה? כי היא כוסיט כמה אחים יש לך? 2 מה התאריך לידה שלך? 9.7 יש לך תעודת זהות? כן בטוח? יאפ 100%? כע למה לא? ככה האם אי פעם החזקת תינוק? כן למה? זרקתי אותו מהחלון ולמה זה? כי תינוקות זה מציק ככה סתם? כע טוב? סבבה? יש לך חבר/ה? מממ... יש לך הרבה ידידים או ידידות? כםן היית בהריון פעם? כן.. תמיד למה? כי אכלתי פיצה מדוע? הייתי רעבה אתה בטוח? כן כמה ילדים יש לך? 78 כ"כ הרבה?! מסתבר... אני מפוקרת משעמם לך? לא מאוד מאוד? לא השאלון מאאאאגניב? לא אני אחלה? כן מה אני? אחלה מי אני ומה שמי? אחלה בחלה אליהו הנביא? לא שנפל לתוך הדלי?!?!?! כן האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? חח לא ולמה זה? ככה נהנית? כן טוב כאן נגמר השאלון? אז למה אתה רושם סימן שאלה? כ"כ מהר? כן אבל לממממה??? ככככככככה

Lord VoIdemort

New member
נמנממנ

מה קורה?בסדר הכל טוב?בסדר מה שמך?נעים מה גילך?14 מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? נולדתי[?] P: למה קוראים לך בשם שלך?ככה איך מבדילים בין יתוש לזבוב? ככה למה הזברה לובשת פיג'מה? ככה כמה אחים יש לך?0 מה התאריך לידה שלך? 8.8.92 יש לך תעודת זהות?לא בטוח?לא 100%?לא למה לא?ככה האם אי פעם החזקת תינוק?לא למה?ככה ולמה זה?לא ככה סתם?לא טוב?ככה יש לך חבר/ה?לא יש לך הרבה ידידים או ידידות?בערך היית בהריון פעם?כן למה?הייתי בגן חיות, לא שלטתי בעצמי, הג'ירפה ההיא כזאת שקסית. מדוע? כי יש לה איבר מין גדול מה זה למה O: אתה בטוח? ככה כמה ילדים יש לך? 11 כ"כ הרבה?!כן משעמם לך?מאוד מאוד מאוד?מאוד מאוד מאוד השאלון מאאאאגניב? משהו כזה אני אחלה? בסדר מה אני? אני או את? מי אני ומה שמי? אני או את? אליהו הנביא? מי? שנפל לתוך הדלי?!?!?! מה? האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? מו? ולמה זה? ככה נהנית?לא טוב כאן נגמר השאלון?לא כ"כ מהר?ככה אבל לממממה??? ככה

Me And Myself 1

New member
יאללה

אפחד לא ער! מה קורה? הכל נהדר! הכל טוב? מעולה! מה שמך? גל מה גילך? 18
מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? וואיי לא יודעת למה קוראים לך בשם שלך? כי אבא אהב את השיר "גל היא ילדה של ים" איך מבדילים בין יתוש לזבוב? זבובים עושים בזזזזזז בזזזזזזזזזזזזז באוזן ויתושים מממממממממממבזזזבזמממ למה הזברה לובשת פיג'מה? כי ככה כתוב בשיר.. כמה אחים יש לך? 2 מה התאריך לידה שלך ? 13 באוגוסט 88 יש לך תעודת זהות? כן בטוח? כן ! 100%? כן!!!! למה לא? בעעע האם אי פעם החזקת תינוק? כן למה? הכריחו אותי ולמה זה? כי אני לא אוהבת להחזיק תינוקות ככה סתם? כן טוב? סבבה יש לך חבר/ה? לא יש לך הרבה ידידים או ידידות? כן היית בהריון פעם? לא למה? ככה מדוע? משום ש אתה בטוח? כן כמה ילדים יש לך? זירו כ"כ הרבה?! כן! משעמם לך? כן! מאוד מאוד? מאוד השאלון מאאאאגניב? רק מגניב אני אחלה? לגמרי מה אני? אחלה מי אני ומה שמי? וואלה לא יודעת אליהו הנביא? אם אתה אומר שנפל לתוך הדלי?!?!?! שיהיה האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? לא ולמה זה? כי אני לא בנאדם שמאחל לאנשים ליפול לתוך דלי .. אם כבר בור נהנית? היה נחמד טוב כאן נגמר השאלון? מסתבר לא כ"כ מהר? מהר? אבל לממממה???

Charmed Gal

New member
משו חמוד, בא לחבק אותו.

מה קורה? קקי בלבן. הכל טוב? ההפך. מה שמך? גל, זה לא היה ברור עד עכשיו כאילו? מה גילך? 18 וחצי. מה הדבר הכי טוב שקרה לך אי פעם? אני מעדיף שלא לענות על זה. למה קוראים לך בשם שלך? כי אמא שלי אוהבת את הים ויש לי שם משפחה מספיק ארוך? איך מבדילים בין יתוש לזבוב? יתוש עוקץ אותך וזבוב לא? למה הזברה לובשת פיג'מה? למה את לובשת פיג'מה? כמה אחים יש לך? אחת. ואחת יותר מידי. מה התאריך לידה שלך? 7.1.88 ואני אוהב אותו. יש לך תעודת זהות? דה. בטוח?
100%? נגיד, את הדברים האלה אני שונא. למה לא? למה לא מה? למה לא סגרתי את השאלון הזה ברגע שראיתי אותו? האם אי פעם החזקת תינוק? אני באמת לא בטוח. יש מצב שלא. באסה. למה? באמת שאלה טובה, אני דווקא אוהב תינוקות מאד. ולמה זה? כי אני הכי צעיר במשפחה שלי ולא מכיר אנשים עם תינוקות? ככה סתם? ככה יצא. טוב? כבר סיכמנו שאין כזה דבר. יש לך חבר/ה? זה נראה לכם כאילו ביקשתי מלח?
יש לך הרבה ידידים או ידידות? מזה ברוך השם יש לי בשפע. היית בהריון פעם? פעמיים. למה? כי אמא שלך. מדוע? זונה. אתה בטוח? די. כמה ילדים יש לך? לא יודע, לא ממש אכפת לי. כ"כ הרבה?! זה מפגר ממש. משעמם לך? האמת שאני לא יודע מה אני מרגיש. מאוד מאוד? שיהיה. השאלון מאאאאגניב? מפגר ברמות. אני אחלה? אני מניח. מה אני? מי שפירסמה את השאלון? מי אני ומה שמי? ברלה? אליהו הנביא? דמות פקטיבית? שנפל לתוך הדלי?!?!?! לא נראה לי. האם איחלת למישהו שייפול לתוך הדלי? לא, אבל אני יכול לחשוב על כמה. ולמה זה? כי אני רשע? נהנית? מהשאלון? האמת שבאופן תמוה, כן, קצת. טוב כאן נגמר השאלון? אני מניח? כ"כ מהר? דיי, האמת. אבל לממממה??? כי הוא לא כזה ארוך, סתם דבילי.

למעלה