®«« invincible »»©
New member
שלי
1. מהו שמך המלא? אריאל 2. תאריך לידה 1.7.1987 3. מקום מגורים ראשי לוד (עיר הפשע והרשע
חח) 4. מקום מגורים משני הא?? איממ 5. כתובת דוא"ל או שלא חח 6. ניקים אחרים באתרים אחרים היו לי כמה אבל לא זוכר ממש 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום ירוק 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: 65 נראה לי 12. גובה: 1.80 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? הייתי מתעופף על תופים 2. על מה היית רוצה לנגן? תופיםםםם 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? משהו עכשווי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?הכל חוץ מדיכאון ורוק כבר מדיי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? איירוסמיט 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה לא עולה לי משהו עכשיו חח 7. אתה אוהב לרקוד? ברור 8. תאר איך אתה רוקד? מה זאת השאלה הזאת? חח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כל שניההה 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?ממ כןןן לפעמים חח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא דווקא הרוב אני שומע משהרוב שומעים 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מייקל ג'קסון השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא לא ממש 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מממ 12 אני חושב 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא החיים יפים מדי 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא בעעעע 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? הנוער של היום לא כמו פעם חחח פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנותתתתתת 2. אמצעי מניעה מועדף לא כל כך 3. סקס בדייט הראשון? יכול להיות 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"בריטני אנג'לינה ג'ולי
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שתדע את העבודה וזהו חחחח אני כבר יטפל בה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?שתהיה חמודה מיתחשבת אוהבת שתהיה כתף בשבילי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי תמיד סתמי חחחחחחח 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 1.2.3.4 חחח סתם מאיפה ליי לא זוכר 9. הסקס הכי טוב בחייך: אמאאא עזבו לא משנהה חחח אבל לייד החוףף
10. הסקס הכי גרוע בחייך: לא נראה לי שהיה כזה.. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? ממממ..להשתין בתוך בקבוק מים ולזרוק על אנשים ..חעע שבועות מה?? חחחח 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 16.5-17 משהו כזה 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? שלוש חודשים 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?ממ לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? לאאאא 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? ממממ אני שואל את עצמי מה לעזאעזל השאלה הזאת ??? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אלקטרוניקה ומכניקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)בכמה אולמות במפעל אנג'ל טעימות מלצר וממ זהו לא זוכר יותר 3. איזה מיקצוע עסקת בו להתבכיין למפקד לחחזור הבית חחחחח סתם 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא לפחות לא עכשיו 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? זה כבר לא חחח 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין תגובה לא קשור 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנ"ל 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?הא? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כןן צילום אהבתי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מממ שוטר??? חחחחחחחחח מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - לפי החישובים שלי כאשר הכגלעחגךלח מה נראה לכם אני איינשטיין?? זמן שלקח לך לפתור - שניה ?? לא פחות חחחחח 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - לאן הלך האיש שהיה לפני חעעע זמן שלקח לך לפתור - שלוש שניות מה לא אלוףף??? חחחחחחחחח 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - יש לך ריח מסריח מהפה ..לא שמעת על ספיד סטיק?? הדקרון-לא הנסיך=אז חכה אני יקפוץ למכולת חחחחחחחח זמן שלקח לך לפתור - דקה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין על מקדונלד'ס 2. המסעדה השנואה: לאונרדו חחח 3. בשר מעודף: פרגית?? 4. גבינה מעודפת: צהובה 5. ירק מועדף: חסה 6. תבלין מועדף: ממ לא זוכר חח 7. פרי מועדף: קיווי תותתת 8. דג מועדף: נסיכה.. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):מזרחי גם אירופאיי 10. מאפה מועדף: הכלללללל חח 11. שתיה קרה מועדפת: קולה יאמי 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: מה קרה בלאט וודקה חחעע סתם וודקה רדבול 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: ציטוס עם מעדן חחח טעיםם תננסו הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:ארמגדון טיטאניק 2. במאי אהוב: יש כמה 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק)אווו יש מלאאאאאאאא 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) אנג'לינה ג'ולי ג'יניפר אניסטון
5. סרט אחרון שראית אמריקן פאיי 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים מת לצעוק 3 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים אני לא משוגעעע 8. סדרה אהובה: טאיזה משפחתית
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כן בכיףף
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ג'קי צ'אן זה מה שכולם אומרים לי חח 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?כנ"ל 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 4 5 שעות 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?2 3 עם ביכלל 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לכל אלה שעזרו לי ותמכו בי
1. מהו שמך המלא? אריאל 2. תאריך לידה 1.7.1987 3. מקום מגורים ראשי לוד (עיר הפשע והרשע