שאלוןןןןןןןןןןןןן

שאלוןןןןןןןןןןןןן

קרדיט חפורום של נינה כללי! 1.שם: 2.גיל: 3.מגורים: 4.הורים: 5.אחים: דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה: 7.דברים אהובים במחשב: 8.זמר אהוב: 9.זמרת אהובה: 10.שחקן אהוב: 11.שחקנית אהובה: 12.רקד/ן אהוב/ה: חברים! 13.יש חבר/ה? 14.אם כן,כמה זמן? 15.חברים הכי טובים: 16.מה זה חבר בשבילך? 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חברייך? 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך? תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך? 21.האם אתה נמצא בחוג/קורס? 22.אם כן,איזה וכמה זמן? 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות? 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר? לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך? 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך? 26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת? 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת? 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה? 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך? 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר? מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך? 32.מה המשקה המועדף עלייך? 33.מה לא תאכל/י בחיים? 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת? 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת? פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של נינט? 37.האם את/ה נהנה/נהנת בו? 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום? 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו? 40.מה דעתך על הפורום החדש? שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה? 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך? 43.מהו החלום הכי גדול שלך? 44.האם הוא כבר התגשם? 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם? הערצה! 46.נינט או רן? 47.סקעת או מויאל? 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי? 49.שירי או שי? 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך? =]

תשנו את שאלה 36 לדיימנדז ומ40 תתעלמ

תתעלמו הנה התשובות שלי: כללי! 1.שם: טל 2.גיל: 13 קצת פחות 3.מגורים: ירושלים 4.הורים: 2? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 5.אחים: 2.. דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה: בובספוג 7.דברים אהובים במחשב: מסנג'ר, הפורום 8.זמר אהוב: יש המוןןןןן 9.זמרת אהובה: להתחיל? טוב, ג'סיקה נינט רוני עם שלם שירי בריטני ויש עוד 10.שחקן אהוב: בראדפיטט 11.שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון 12.רקד/ן אהוב/ה: מה?? חברים! 13.יש חבר/ה? לא 14.אם כן,כמה זמן? ---- 15.חברים הכי טובים: יש מלאאא מה אני אתחיל זה לא יגמר 16.מה זה חבר בשבילך? מישו שיהיה לו אוזן קשבת בצרות שלי ושלי תהיה בשלו.. מישו שיכבד אותי מישו שלא ישקר לי לעולם ולא יסתיר ממני דברים מישו שלא ילכלך מאחורי הגב ועוד הרבה 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חברייך? המון אני מוכנה 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך? אמ :\ ח לוזוכרת תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? דיימנדז טלוויזיה לישון ומחשב זה החיים שלי חחח 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך? ת"א 21.האם אתה נמצא בחוג/קורס? לא 22.אם כן,איזה וכמה זמן? --- 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות? של גראפיקת מחשב למרות שאין לי עתיד 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך? ספרות נראה לי 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך? מתמטיקה 26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת? המחנכתת שלייייי 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת? המורה לג"ג 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה? ג"ג? 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך? צרפתית ח 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר? לאאאא מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך? פירה! 32.מה המשקה המועדף עלייך? שוקטה וקולה 33.מה לא תאכל/י בחיים? בצלללללללללללללל 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת? הגומי האלה שנדבקים לשיניים 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת? אמ שכחתי איך קוראים לזה דומה לליקריץ' רק בשחור.. במבליק!!! פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של דיימנדז? מאז שהוא נברא 37.האם את/ה נהנה/נהנת בו? בטחחח 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום? כל חיייי כל נשמתי בו 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו? מדהימיםם אחד אחד מושלמים שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה? אם אני אהיה, אני רוצה להיות גרפיקאית 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך? כנל 43.מהו החלום הכי גדול שלך? שהילה תהיה מאושרת 44.האם הוא כבר התגשם? אני מקווה שמדי יום הוא מתגשם 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם? ברור.. זה חייב לקרות הערצה! 46.נינט או רן? נינט 47.סקעת או מויאל? לודעת 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי? אנג'לינה 49.שירי או שי? שירי 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך? לא רואה :p

CrAzY4uMJJ

New member
שלי

כללי! 1.שם:ליטל 2.גיל:17 וחצי 3.מגורים:ראון לציון 4.הורים:מזתומרת? 5.אחים:אין לי דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה:"אלי מקביל" 7.דברים אהובים במחשב:מייקללל!!!חחח 8.זמר אהוב:מייקל ג'קסון!! 9.זמרת אהובה:מדונה!! 10.שחקן אהוב:השחקן ששיחק בסרט "החתונה של החבר שלי"!!!!וטום קרוז. 11.שחקנית אהובה:סנדרה בולוק ואנג'לינה ג'ולי. 12.רקד/ן אהוב/ה:מייקל ג'קסון... חברים! 13.יש חבר/ה?לא 14.אם כן,כמה זמן? 15.חברים הכי טובים:הבובים,רוי,דפני ומעייני(מעייני מגבעתיים...) 16.מה זה חבר בשבילך?"אלה שמרימים אותך כשהשאר אפילו לא יודעים שנפלת". 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חבריך?המון.. 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך?ממ לא עשיתי שומדבר מטורף לחברות שלי נראה לי.. תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?להיות על המחשב. 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך?המקלחת
חח בזמן הארון אני מתקלחת הרבהה!!סתם סתם המקום בילוי המועדף עליי..מממ בר או מועדון. 21.האם אתה נמצא בחוג/קורס?לא. 22.אם כן,איזה וכמה זמן? 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות?קרטה(הייתי בקרב מגע ואבא שלי לימד אותי קרטה אבל לא התמיד כ"כ.. 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר?מסן. לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך?תקשורת. 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך?ממממממ אין שנוא עליי..יש כאלה שאני פשוט לא טובה בהם.. 26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת?המורה שלי לצקשורת..היא טובההה!!!=] 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת?כל השאר חוץ מהמורה לתעבורה. 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה?ממ במתמתיקה ותנ"ך. 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך?ממ לידעת.. 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר?לא! מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך?אין לי אחד.. 32.מה המשקה המועדף עלייך?נסטי/אייסטי. 33.מה לא תאכל/י בחיים?אשכים של חיה..חחח 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת?במבה. 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת?לידעת לא עולה לי. פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של דיימנדז?לא יודעת תאריך מדויק..מתחילת השנה ככה. 37.האם את/ה נהנה/נהנת בו?כה. 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום?ממ אני בודקת מה חדש ועוברת..חח 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו?תלוי מי..חחחח אני לא אתחיל אחד אחד אבל הם מעריצים מדהימים ואני מתה עליהם=] שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה?לא מתכננת. 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך?משהו שקשור בתקשורת. 43.מהו החלום הכי גדול שלך?לחבק את מייקל.. 44.האם הוא כבר התגשם?לא. 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם?כן!!!אחרי הצבא אני חוסכת כסף וטסה למייקל... הערצה! 46.נינט או רן?רן
47.סקעת או מויאל?סקעת. 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי?אנג'לינה ג'ולי ברוררררר!! 49.שירי או שי?שיריייייייייי!!!!!!!! 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך?מכבי חיפה!!אלופת המדינהההההההה!!!!!אהבת חיייייייי

עוד אחד?../images/Emo6.gif

נו טוב. כללי! 1.שם: 2.גיל: 3.מגורים: 4.הורים: 5.אחים: דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה:תשוקותת ופלוריסיינטה
7.דברים אהובים במחשב:אינטרנטטטט 8.זמר אהוב:סקעת חח 9.זמרת אהובה:יש מליין כריס,בריט,הלוי=) ועודדדד 10.שחקן אהוב:חואן חיל נבארווווווווווווו 11.שחקנית אהובה:פלורנסייה ברטוטי ואנג'לינה ג'ולי 12.רקד/ן אהוב/ה:אין=\ חברים! 13.יש חבר/ה?לא 14.אם כן,כמה זמן?-- 15.חברים הכי טובים:מזתומרת? 16.מה זה חבר בשבילך?מישהו שמוכן להיות ברגעים הכי טובים והכי קשים שלי 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חברייך?כה 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך?לא זוכרת
תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?מחשב 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך?יש הרבה 21.האם אתה נמצא בחוג/קורס?כה חוג 22.אם כן,איזה וכמה זמן?אומנות 5 שנים=] 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות?-- 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ רולזזזזז לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך?אין 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך?הכול
26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת?אורית אבל היא עזבה=[ 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת?חצי מהמורות בבצפר 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה?בהכול 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך?אין מקצוע שאני הכי טובה בו פשוט אין דבר כזה 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר?לאאאאאאאאאאאאאאאא מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך?בלין 32.מה המשקה המועדף עלייך?קולה למרות שגם תפותפותפון תפוזינההההההה 33.מה לא תאכל/י בחיים?מלפפון זה עושה לי כאב בטן=\ 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת?יש המון 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת?לא זוכרת פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של דיימנדז?אני מתנחלת פה שנה משהפורום קיים חחח 37.האם את/ה נהנה/נהנת בו?כן בטח 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום?המון
כל פעם שאני באינטרנט 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו?מדהימים אחד אחד שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה?אין לי שמץ 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך?-- 43.מהו החלום הכי גדול שלך?אמרתי כבר שאין לי חיים ואני לא חושבת על דברים כאלה?! 44.האם הוא כבר התגשם?-- 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם?-- הערצה! 46.נינט או רן?נינההה 47.סקעת או מויאל?סקעתת 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי?אנג'לינההההה 49.שירי או שי?שירי!! 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך?מכבי ת"א רולזזזזזזזזזז
והקנאים ימותו!!!!!!!!

ויי לא ענית על ההתחלה הנה

.שם:מעין 2.גיל:15וחצי 3.מגורים:מרכז=P 4.הורים:2 לא אז 3 פחחחחח 5.אחים:3

שלי

כללי! 1.שם: דורי 2.גיל:16 3.מגורים:נ"צ 4.הורים: צילה ושלמה 5.אחים: פנינה וליאור דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה: הש"ש,צ"ת 7.דברים אהובים במחשב: מסנג'ר(?) 8.זמר אהוב: עברי לידר 9.זמרת אהובה: שירי מימון וסחייק 10.שחקן אהוב:וין דיזל 11.שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס 12.רקד/ן אהוב/ה: שמול חברים! 13.יש חבר/ה? לא,היה 14.אם כן,כמה זמן? 15.חברים הכי טובים: שירןנופר ומיטל ורן 16.מה זה חבר בשבילך? אחד שתמיד תומך בך בטוב וברע 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חברייך? הכל 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך? קפצתי עם שירן מקומה שניה תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לאכול חחחחחחח 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך? מועדונים(ולא האומן 17 חחחחח) 21.האם אתה נמצא בחוג/קורס? לא 22.אם כן,איזה וכמה זמן? 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות? שום חוג חחחחח 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר? מסן לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך? ספרות 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך? היסטוריה מתמטיקה לשון אנגלית 26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת? יפית 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת? אילנה המחנכת היא דומה לתפוז 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה? מממ לשון 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך? מתמ' וספרות 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר? ת'לימודים לא ת'תיכון כן מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך? ספגטיייייי 32.מה המשקה המועדף עלייך? קולה ופטל 33.מה לא תאכל/י בחיים? כרובית וחזיר 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת? במבה 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת? ביסלי פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של דימנד'ז: פיייייייי 37.האם את/ה נהנה/נהנת בו? כן 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום? מתי שיוצא 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו? מתוקים שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה? עורכת דין 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך? פשע חחחחחחחחחח 43.מהו החלום הכי גדול שלך? חלום לא מגלים (?) 44.האם הוא כבר התגשם? כן ולא 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם? אם מאמינים חלומות מתגשמים הערצה! 46.נינט או רן? נינט 47.סקעת או מויאל? בעעעעעעעעעעע 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי? ג'ניפר 49.שירי או שי? שירייייייייי כפפפפרעעעעליייה מושלמת! 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך? אפחת

עונההה

1.שם: קרן 2.גיל: 14 וחצי 3.מגורים: גרה ליד ירושלים 4.הורים: אמא- נופיה אבא- איתן 5.אחים: רותם, עדי, ונועה דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה: השמינייההההה 7.דברים אהובים במחשב: מסן ואיסי 8.זמר אהוב: מממממממממממממממ לא יודעת.... 9.זמרת אהובה: הלוייייייייייייי 10.שחקן אהוב: אלברט אילוז 11.שחקנית אהובה: חנה לאסלאו 12.רקד/ן אהוב/ה: הרקדן האוטומטי חחחחחחחחחח סתם סתם חברים! 13.יש חבר/ה? לא 14.אם כן,כמה זמן? אין 15.חברים הכי טובים: טוב זה לא יעזור אם אני אגיד שמות כי אתם לא מכירים ואני חולה על כולם! וגם כל מי שבפורום חבבר/ה טוב/ה שליי 16.מה זה חבר בשבילך? מישהו שאפשר לסמוך עלייך ושיעמוד לצידך ברגע האמת... 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חברייך? הכללללללללל 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך? לא יודעת יש הרבה תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לרקוד, לשיר, לשחק, לישון, להיות במחשב, לראות השמינייה, לראות טלויזיה... 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך? מחשבבבב ות"א 21.האם אתה נמצא בחוג/קורס? לא 22.אם כן,איזה וכמה זמן? אין 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות? נכון לעכשיו אני לא רוצה 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר? מסן... לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך? לא דעת 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך? לשוןן בעעעעעעע 26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת? רויטל! היא מבעירה חומר בצורה ממש מעניינת ומצחיקה! 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת? יהודית בעעעעעעעעעעעע 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה? בהכל! 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך? אני טובה בהרבה מקצועות.... 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר? לללללללללללאאאאאאאאאאאאא מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך? יש הרבהה 32.מה המשקה המועדף עלייך? מיםםםם 33.מה לא תאכל/י בחיים? משהו שהוא לא כשר 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת? שוקולד 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת? שוקולד עם תות... פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של דיימונד'ז? מאז ומתמיד 37.האם את/ה נהנה/נהנת בו? כעעע 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום? אני לא יודעץ אבל הרבה 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו? מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםם 40.מה דעתך על הפורום החדש? :\ שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה? זמנרת 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך? כל מה שקשור לעולם הזוהר אבל הכי אני רוצה להיות זמרת 43.מהו החלום הכי גדול שלך? זמרתתתתתתתת 44.האם הוא כבר התגשם? בערך.. 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם? הוא יתגשם!! תמיד צריך להאמין בעצמךך הערצה! 46.נינט או רן? רן 47.סקעת או מויאל? סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי? אפחת 49.שירי או שי? שיריייייי 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך? מכבי חיפה

../images/Emo176.gif עונה (רק עכשיו ../images/Emo9.gif )

כללי! 1.שם: שירן 2.גיל: 16 בקרוב 3.מגורים: טבריה 4.הורים: 5.אחים: דברים אהובים! 6.תוכנית טלוויזיה אהובה: אמ...פלפלת והשיר שלנו 7.דברים אהובים במחשב: שיריםםםםם אחחחח
אין כמו שירים!! ובכלל מוסיקה!! 8.זמר אהוב: שריף 9.זמרת אהובה: ניבין ונינט טייב.. 10.שחקן אהוב: ענארף כולם בעיני שחקנים אהובים 11.שחקנית אהובה: נינט טייב ומיה דגן הם יודעות לשחק הכי טוב!! 12.רקד/ן אהוב/ה: לא יודעת חברים! 13.יש חבר/ה? לא 14.אם כן,כמה זמן? 15.חברים הכי טובים: לא מכירים 16.מה זה חבר בשבילך? 17.עד כמה אתה מוכן להקריב בשביל חברייך? אני יקריב אפילו את עצמי למען חברים ט-ו-ב-י-ם!!! 18.מה הדבר הכי מטורף שעשית למען חברך? לא זוכרת תחביבים! 19.מה את/ה אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לשחק במחשב? 20.מהו המקום בילוי המועדף עלייך? המיטה....
21.האם אתה נמצא בחוג/קורס? מועצת נוער נחשב? 22.אם כן,איזה וכמה זמן? מתחילת השנה 23.אם לא,באיזה חוג היית רוצה להיות? 24.מה את/ה מעדיפ/ה, אייסיקיו או מסנג'ר? אייסקיו לימודים! 24.מה המקצוע הכי אהוב עלייך? ספורט 25.מה המקצוע הכי שנוא עלייך? אממ...אנגלית 26.איזו מורה את/ה הכי אוהב/ת? הכי אוהבת אמ...ת'מורה להיסטוריה איזה נשמה היא!!! 27.איזה מורה את/ה הכי שונא/ת? תמחנכת שלי...(לשעבר) איזה כיף נפטרתי ממנה!! 28.במה את/ה צריכ/ה להשתפר בשנה הטובה? אני הולכת להשתפר בהכל...כאילו אני הולכת להשקיע יותר מהשנה הזאת!!! 29.באיזה מקצוע את/ה הכי טוב/ה ,ולהפך? אני טובה במקצוע ספורט...ולא טובה במקצוע אנגלית...ומשנה 30.האם את/ה אוהב/ת את בית הספר? לא!!! מאכלים! 31.מה המאכל המועדף עלייך? הכל 32.מה המשקה המועדף עלייך? הכלללל בעיקר אבל פסיפלורה!! 33.מה לא תאכל/י בחיים? מתאבנים...חזיר בעעעעעעעע 34.איזה ממתק את/ה הכי אוהב/ת? שוקולדדד 35.איזה ממתק את/ה הכי שונא/ת? לא שונאת אף ממתק...חחחח פורום! 36.ממתי את/ה בפורום של נינט? נינט?????....
37.האם את/ה נהנה/נהנת בו? 38.כמה זמן בערך את/ה נמצא/ת בו ביום? 39.מה את/ה חושב/ת על הילדים שנמצאים בו? 40.מה דעתך על הפורום החדש? שאיפות וחלומות! 41.במה תרצה/תרצי לעסוק כשתהיי/ה גדול/ה? לא יודעת...אבל מה שבטוח זה יהיה קשור למוסיקה!!! 42.איזו עבודה הכי מעניינת אותך? חחחח אני מתה לעבוד בחנות כל נגינה...זה מעניין!!! 43.מהו החלום הכי גדול שלך? להצליח בתחום המוסיקה!!
44.האם הוא כבר התגשם? אמ...בערך הופעתי פעם אחת עם חברה שלי בפורים ודירבקנו בדרבוקה...היה מרגששש!!! 45.אם לא,האם את/ה מאמינ/ה שהוא יתגשם אי פעם? אני מאמינה שהוא יתגשם!! הערצה! 46.נינט או רן? שניהם 47.סקעת או מויאל? סקעת 48.ג'ניפר לופז או אנג'לינה ג'ולי? אמ..שניהם... 49.שירי או שי? אף אחד בעצם שירי 50.מהי קבוצת הכדורגל האהובה עלייך? אין קבוצה שמועדפת עליי!!

למעלה