שאלוןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!

BryNicky

New member
שאלוןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!

שם: הדבר הכי פדחני שקרה לכן: הדבר הכי מפחיד שקרה לכן: המילה הכי ארוכה שאתן מכירות: בויזון או יו 2: ווסטלייף או בלו: איי ג'יי או ניק: אורטל או ראיסה: (זה יהייה מעניין.... חחחחחחחחחפפפפ) סיבה למה בחרתם אורטל/ראיסה:

BryNicky

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם:אורטל הדבר הכי פדחני שקרה לכן:שאמרתי שיש לי יומולדת בבואולינג כדי לפלח להם בלונים....ועוד אחד: גיליתי שחברה שילי ז*** ושאלתי אותה למה.... ועוד אחד: כשראיתי את טל בורשטיין יוצא מחדר הלבשה חנקתי אותו מרוב חיבוקים והוא לא הבין מה נפל עלייוו.... הדבר הכי מפחיד שקרה לכן:שגיליתי שמיכאל שר ראפ....(אל תשאלו אפילו....) המילה הכי ארוכה שאתן מכירות:אני מקורית אני לא אכתוב אנציקלופדיה!!!! המילה: נרקיסיסטיות בויזון או יו 2:בויזון ווסטלייף או בלו:ווסטלייף רוללללזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!! איי ג'יי או ניק:איי ג'יי.... דההההההה.... שרמנטי.... אורטל או ראיסה: (זה יהייה מעניין.... חחחחחחחחחפפפפ)אורטל דהההההההההה סיבה למה בחרתם אורטל/ראיסה:דהההההה כי אני יותר מדיי אוהבת את עצמיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

BryNicky

New member
ייאללה כולם למלאאאאאאאאאאאא

הקפצהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

help me Nick

New member
תשוווובווווות

שם:ראיסה הדבר הכי פדחני שקרה לכן: אני וחברה שלי שאת שמה אני לא יזכיר (אהמאורטלאהמ) עקבנו אחרי שתי ילדות הדבר הכי מפחיד שקרה לכן: תמונה של אבא של חברה שלי שראיתי עם תחתונים.... המילה הכי ארוכה שאתן מכירות:אנציקלופדיה....חחח בויזון או יו 2:בקסטריט ווסטלייף או בלו:בלו!!! לי אין הכוסון! איי ג'יי או ניק: אממממ..... קשה קשה..... בחרתי בניק!!!! אורטל או ראיסה: (זה יהייה מעניין.... חחחחחחחחחפפפפ) ראיסה!!!!! סיבה למה בחרתם אורטל/ראיסה: כי אורטל סתומה מידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח

help me Nick

New member
טוב לפחות אני לא.......

חיכדהענ עדכ וםכיטכ וםכ יטםוכנ וםכ םך ןחחוח כמוך!!!!!!!!

BryNicky

New member
בעעעעעעעע גרררררררררר עלייךךךךךךךך

התקשרת כבר לאמ'אמא של'ך....????

bsbgirl

New member
לא הבנתי חלק מהשאלות

אבל נגיד... שם: גליה הדבר הכי פדחני שקרה לי: נפלתי מהעקבים שלי מול מישו שהייתי דלוקה עליו הכי מפחיד שקרה לי: חזרתי מהדר יוסף (שכונת העבריינים אצלינו) ב3 בלילה לבד וראיתי חבורה של ערסים יאאייק פחד...(סתם אני לא מצליחה לחשוב על משו אחר...) המילה הכי ארוכה שאני מכירה(?):באקסטריטמאניה, אבל זה מילה שמעריצים המציאו...לא נחשב בויזון או יו2: בויזון...לא יודעת למה ניק או אייג'י: איג'י

BryNicky

New member
מה עם השאלות האחרות??

בלו או ווסטלייף: ראיסה או אורטל: למה בחרתם אורטל/ראיסה:

bsbgirl

New member
לא נורא תחיו בלי זה

אגב גם בלו וגם ווסטלייף לא משו אז אני לא יכולה לבחור מי פחות גרוע

help me Nick

New member
טוב הרוב קובע---->>

שאוהבים אותי יותר מאשר את אורטל!!!!! (אל תאדיגי לי יש מספיק אהבה בשביל שתינו)

למעלה