שאלוןלוןלון:]]

kepit

New member
שאלוןלוןלון:]]

שם: כינוי: גיל: מיקום: מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?: אייסיקיו: מסנג'ר: תמונה שלכם - כי ככה באלי
תגידו תודה הפעם זה היה קצר
אני דואגת לאחדות הפורום חח

prongs3

New member
שימו לב! חסימה ראשונה שלי בתפוז!../images/Emo3.gif

שם: שי כינוי: שָצְלַן, או שָץ גיל: 16 מיקום: על חוף הכנרת, 10 דקות דרומה מחוף גולן (שם יתקיים סלקום ווליום D:) מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?: Free Bird של Lynyrd Skynyrd מסנג'ר: [email protected] תמונה שלכם: פעם ראשונה שלי, אז תהיו עדינים*
*אבל זה בגלל שרק עכשיו השגתי תמונה שלי על המחשב. והיא עדכנית (מלפני שבועיים. וואו, חפרתי על משהו שלא הייתי אמור בכלל לכתוב בו
)

חסוס, הפורום הזה עוד קיים!

אה, כן, פעם בטח כתבתי כאן הודעה או שתיים. שם: מעי, מחי, מאי, או מאו. בעיקר מאי. כינוי: שכחתי. גיל: 86, עוד חודש וקצת! מיקום: אסור לי לגלות. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?: "שכול וכישלון". אייסיקיו: במקום שכולו טוב, כרגע. מסנג'ר: [email protected], או משהו כזה. תמונה: דבר נוראי וורדרד שמצאתי במחשב.

clyps

New member
לילה...

שם: שיר כינוי: שירקה / פיט גיל: 16 וחצי מיקום: צורן מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?: 'פגישה לאין קץ'- חוה אלברשטייו אייסיקיו: איכס מסנג'ר: [email protected] תמונה: נו טוב..

clyps

New member
אני? רונה קינן ? ../images/Emo12.gif

וואו.. תודה לך חחח

עונהה

שם: עדן כינוי: דנדושית93 גיל: 14 מיקום: רחובות מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?: I will be there for you (גם השיר פתיחה של friends) אייסיקיו: 424791943 מסנג'ר: אין... תמונה שלכם - אין לי על המחשב, סורי =]

kepit

New member
היום ניצניייים :]]]]]

שם:סתיו,סנארף:] כינוי:קפיט,סתוב,סתיוי(אבל זה רק נאור..
),סתיוויק,סתו..וכו'וכו' גיל:14 (...) מיקום:באר שבע סיטי מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?:התקווה 6-אט אט שוועיה שוועיה -שיר אחד הטובים\האהובים עליי אייסיקיו:-עדיף מסנג'ר..: \266860089 מסנג'ר:[email protected] תמונה שלכם :מאתמול

limors2

Well-known member
איימ ביקאמינג אינסיין!

שם:ליאורה כינוי:לימור|מגלגל| גיל:20
מיקום:חור באיזור י-ם מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?:חדשות!
אייסיקיו:איכ מסנג'ר:מסרים! תמונה שלכם - כי ככה באליאבל לי לא בא
אז הנה ג'קי!

jast

New member
[..]

שם: חן
כינוי:commy אבל זה סתם קיצור.
מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?:בידיוק התחלף
סוף העולם של אביב גפן
אייסיקיו: LOL
מסנג'ר: [email protected]
תמונה שלכם - |
הודגש באמצעות מדגישומטיק

סתיו../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

שם: נעה
כינוי: טונקס~ גיל: 15 מיקום: טרם מוקמתי
מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?: give it to me משום מה :X אייסיקיו: סיני זקן אמר לי פעם שאם אין לי משהו חכם להגיד, אז אני אומר: סיני זקן אמר לי פעם... מסנג'ר: [email protected] ולא קוראים לי לא בן ולא בר ואני לא בת 11! תמונה שלכם - לראשונה בתולדות תפוז... פאם פאם פאם.

למעלה