שאלוןכנסייה

שאלוןכנסייה ../images/Emo73.gif

השיר הכי עצבני- הכי מוזר- הכי מרגש- הכי "אביב"- הכי לא מתאים לכנסייה/יורם- הכי עצוב- הכי שמח- הכי מפורסם- הכי אהבה- הכי שנאה- הכי רועש- הכי דיכאון- הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- הכי יוצא דופן- הכי חרוש- הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- הכי מחאתי- הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- הכי מתאים לנסיעה- הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- השיר של כל הזמנים- השיר שהיית רוצה שיקדישו לך- הכי שלכם-

לא טעים לי אפרסק...../images/Emo4.gif

השיר הכי עצבני (???)-קח שירים-בביצוע המקורי.. הכי מוזר- הלילות (הבטון אוהב אותי?!) הכי מרגש-פרפרים הכי "אביב"- האביב הנצחי.. הכי לא מתאים לכנסייה- מדליק את הטלוויזיה הכי עצוב-לא מרגיש כלום הכי שמח- קאנה וואחדה הכי מפורסם- למיה יש אקדח (השיר פשוט סלב) הכי אהבה- היינו עושים אהבה הכי שנאה-אמממ אין לי הכי רועש-איך זה מרגיש הכי דיכאון- תרימי את הראש הכי מהיר- עטוף הכי יוצא דופן -דא לה קאמה הכי חרוש- למיה יש אקדח... הכי משמעותי-LET LOVE IN הכי מחאתי-בואי מהפכה הכי מיותר- איך זה שאת הכי מתאים לנסיעה- אנחנו לדרכים הכי מתאים שיבצע אומן אחר- כשבדידות אינה פחד- ברי סחרוףףףף השיר של כל הזמנים- וואו קשה.. היתי אומרת ש.. דברים בלחש.. השיר שהיתי רוצה שיקדישו לי- דברים בלחש- בביצוע חד פעמי של רן (סולו) הכי שלי- קאנה וואחדה... נו השורשים המרוקאיים...

R h o n e

New member
ואולי בכלל זה ממישהו אחר

השיר הכי עצבני- הממ ? הכי מוזר- רעפים הכי מרגש- פרפרים הכי "אביב"- האביב הנצחי ?
הכי לא מתאים לכנסייה/יורם- הכל מתאים. הכי עצוב- פרפרים . הכי שמח- מה נשאר הכי מפורסם- היינו מזדיינים הכי אהבה- היינו מזדיינים הכי שנאה- אין הכי רועש- השיר מהגן הכי דיכאון- פרפרים הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- אין הכי יוצא דופן- איתך אל הים הכי חרוש- איך זה מרגיש הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- אוטוביוגרפיה, איתך אל הים הכי מחאתי- אוטוביוגרפיה הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- אין הכי מתאים לנסיעה- אין לי הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- השיר של כל הזמנים- איתך אל הים, תגידי שטוב השיר שהיית רוצה שיקדישו לך- איתך אל הים, תגידי שטוב הכי שלכם- תגידי שטוב ארבעת הפיינליסטים והשירים שאני הכי אוהב הם איתך אל הים אוטוביוגרפיה תגידי שטוב פרפרים
|ביי|

עונה

השיר הכי עצבני-
קח שירים.
הכי מוזר-
דה לה קאמה/שיר ערש.
הכי מרגש-
תנו לי לשתות המקורי או טיפת מזל.
הכי "אביב"-
האביב- ויוואלדי. העתקתי את השאלה מפורום אחר, זה פוקס
הכי לא מתאים לכנסייה/יורם-
השיר מהגן עם אסטרל. קשה לי, באופן אישי, לדמיין את יורם במסיבת טראנסים או משהו כזה, וזה לא אומר שאני לא אוהבת לדפוק את הראש עם השיר הזה@!
הכי עצוב-
איך זה שאת.
הכי שמח-
לא יודעת אם יש שמח, יש ניטראלי.
הכי מפורסם-
פעם הייתי אומרת "היינו עושים אהבה", אבל מסתבר שגם מיה.
הכי אהבה-
רעפים. הבית הראשון לפחות.
הכי שנאה-
שיר אוהב כואב.
הכי רועש-
לקטוף תירח. רועש טוב כזה.
הכי דיכאון-
פרפרים.
הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.-
הממ דה לה קאמה. זה דיי מתאר את הסיפור מאחוריו
הכי יוצא דופן-
פומפה.
הכי חרוש-
תנו לי לשתות- חידוש.
הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.-
פרפרים.
הכי מחאתי-
בואי מהפכה, אולי גם קח שירים כשחושבים על זה.
הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")-
פומפה.
הכי מתאים לנסיעה-
תלוי עם מי. לריצה- השיר מהגן עם אסטרל עושה יופי של מרץ
הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?-
השיר של כל הזמנים-
פרפרים. השיר שהיית רוצה שיקדישו לך- פרפרים. הוקדש בפנטומימה. רן
הכי שלכם- פרפרים.

orev 21

New member
התשובות שלי

1. הכי עצבני - LET LOVE IN (מתחיל איטי אבל בסוף מתפרקים...) 2. הכי מוזר - דה לה קאמה 3. הכי מרגש - אוטוביוגרפיה 4. הכי "אביב" - האביב הניצחי בגרסת אוטוביוגרפיה 5. הכי לא מתאים לכנסייה/יורם - ניב (לא ממש הסגנון הרגיל של הלהקה...) 6. הכי עצוב - אוטוביוגרפיה 7. הכי שמח - תנו לי לשתות גרסת אוטוביוגרפיה 8. הכי מפורסם - היינו עושים אהבה 9. הכי אהבה - היינו עושים אהבה 10. הכי שנאה - קח שירים 11. הכי רועש - השיר מהגן (מדהים ומקפיץ...) 12. הכי דיכאון - פרפרים 13. הכי מהיר/מיותר - דה לה קאמה ופומפה 14. הכי יוצא דופן - ניב 15. הכי חרוש - תנו לי לשתות (למרות שעדיין לא נמאס...) 16. הכי משמעותי - אוטוביוגרפיה 17. הכי מחאתי - קח שירים 18. הכי מיותר - דה לה קאמה ופומפה 19. הכי מתאים לנסיעה - כל האלבום הכפול !!!!!!! 20. הכי מתאים שיבצע אומן אחר - אין דבר כזה !!!!!! 21. השיר של כל הזמנים - אוטוביוגרפיה (אני לא אובייקטיבי אין מה לעשות...) 22. השיר שהייתי רוצה שיקדישו לי - אוטוביוגרפיה (כי אני פשוט מת עליו...) 23. הכי שלכם - אוטוביוגרפיה

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאיי :)

השיר הכי עצבני- מממ... בעייתי. נקסט. הכי מוזר- אוטוביוגרפיה [אבל מוזר טוב כמובן. כי הוא מיוחד :)] הכי מרגש- דברים בלחש
הכי "אביב"- האביב הניצחי דה D: הכי לא מתאים לכנסייה/יורם- טיפת מזל
הכי עצוב- איך זה מרגיש. בגלל הטקסט :( הכי שמח- תגידי שטוב הכי מפורסם- היינו עושים אהבה הכי אהבה- דברים בלחש
הכי שנאה- איך זה מרגיש הכי רועש- תנו לי לשתות בגרסא המקורית הכי דיכאון- תנו לי לשתות בגרסא המקורית ואיך זה מרגיש הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.-
הכי יוצא דופן- דברים בלחש
, אוטוביוגרפיה, פרפרים. הכי חרוש- היינו עושים אהבה הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- אוטוביוגרפיה, איך זה מרגיש הכי מחאתי- בואי מהפכה, איך זה מרגיש הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- קאנא ווחדה [בר בבקשה אל תגידי לי עכשיו "את חוזרת לשחור"
] הכי מתאים לנסיעה- למיה יש אקדח הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- אוטוביוגרפיה- אהוד בנאי :) השיר של כל הזמנים- דברים בלחש
השיר שהיית רוצה שיקדישו לך- דברים בלחש
הכי שלכם- דברים בלחש
[רק שלי
! לכו לחפש לכם שיר אחר
]

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הכי מתאים לנסיעה-

נראה לי שגם "איתך אל הים" וגם ב"הכי שמח"

למעלה