היי מיקי
N nemo the great New member 16/2/07 #21 הופה!!.. יפה יפה =] ../images/Emo19.gif אז שאלום גמלך.. דרור בן 16 מרחובות עיר המדע והתרבות. =] השתלבות נעימה
הופה!!.. יפה יפה =] ../images/Emo19.gif אז שאלום גמלך.. דרור בן 16 מרחובות עיר המדע והתרבות. =] השתלבות נעימה
ג גליזה New member 16/2/07 #23 ../images/Emo6.gifעיר המדע והתרבות איפה הימים שבהם הייתי גרה בקניון רחובות? הלכו חלפו להם החלפתי לעזריאלי
../images/Emo6.gifעיר המדע והתרבות איפה הימים שבהם הייתי גרה בקניון רחובות? הלכו חלפו להם החלפתי לעזריאלי
ט טול טולה New member 18/2/07 #38 אממ...../images/Emo103.gif א' כי רוב המשתמשים בתפוז מפ"ת באים מעמל ב'...חחחח ב' כי מאי מכירה אותך..והיא משם
אממ...../images/Emo103.gif א' כי רוב המשתמשים בתפוז מפ"ת באים מעמל ב'...חחחח ב' כי מאי מכירה אותך..והיא משם
D dark dumb New member 16/2/07 #26 ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה, 16, עפולה. תבלה פה בנעימים!!
G Grey Faerie New member 17/2/07 #27 היי מיקי:] פ"ת זו העיר הכי תקועה בעולם:| אין כלום! מה לעשות שם רק שממה וחול... לא סתם, אבל באמת משעמם שם
היי מיקי:] פ"ת זו העיר הכי תקועה בעולם:| אין כלום! מה לעשות שם רק שממה וחול... לא סתם, אבל באמת משעמם שם
G Grey Faerie New member 17/2/07 #31 זה לא נותן יתרון P: גם ראשון לציון קרובה לת"א... אבל לא כל פעם שמשעמם לי אני יכולה ליסוע לת"א... צריך דברים מענייינים גם בתוך העיר. גם ראשון תקועה אם זה מנחם
זה לא נותן יתרון P: גם ראשון לציון קרובה לת"א... אבל לא כל פעם שמשעמם לי אני יכולה ליסוע לת"א... צריך דברים מענייינים גם בתוך העיר. גם ראשון תקועה אם זה מנחם
B Blue Aura New member 17/2/07 #28 היי מיקי../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif אני הילה. ברוך הבא והשתלבות נעימה.