שאלום =]

Berliner star

New member
שאלום =]

אני לא כל כך מעריצה של אואזיס (או שבכלל לא..) רק מכירה כמה שירים יחידים שלהם אבל... רציתי לשאול.. מה הבעיה של נואל עם רובי (וויליאמס)? אני מבינה שהיה סכסוך בין רובי לליאם אבל.. מה הקשר של נואל? למה הוא כל כך שונא את רובי? תודה מראש=]

sha na na revol

New member
לא שונא...

הם סתם היו במעגל חברים שלו ואז ירדו על התקופה שלו בטייק ד'אט... אבל זה היה די נכון.

sha na na revol

New member
בתקופה שהם היו 'חברים'

כשהוא פוטר מטייק ד'את, הוא נראה מוזנח, תודי.

Berliner star

New member
מממ אני

לא יודעת אם הוא בדיוק פוטר מטיק דאת.. זה היה דיי הדדי עיניין הפרישה של רובי, גם מבחינת רובי וגם מבחינת הלהקה.... אבל אני לא חושבת שהוא היה חבר שלהם בגלל הפרסום.. הוא כבר היה מפורסם (אגב.. הוא היה חבר שלהם גם בתקופה שהוא היה בלהקה). בכל מיקרה עדיין לא הבנתי מה הקשר של נואל לכל הסיפר, הרי מי שבאמת היו חברים זה רובי וליאם והסכסוך האמיתי היה בין רובי לליאם.. אז.. אני לא מבינה איך נואל מתקשר פה.. ו... מישהו יכול להגיד לי איך קוראים להיא שהייתה הארוסה של רובי והיום היא עם ליאם? יש לי שני שמות.. לא בטוחה מי היא.. ומה ניראה לכם הסיכויים שליאם יגיע שבוע הבא לאורי גלר? מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים לתוכנית? תודה=]]

YOasis

New member
חח הקטע עם נואל הוא

שהוא קרא לרובי "רקדן שמן מטייק דאט" באיזה ראיון ישן... חח אותי אישית זה הצחיק! נואל השנון ופליטות הפה שלו D: אבל זה היה ממש מזמן (בימים שרובי ב-א-מ-ת היה שמן P:)... ונראה לי שהסיכויים קלושים אבל אני ממשיכה להחזיק אצבעות לדבר ההזוי הזה. ותמיד אפשר לבדק באינטרנט או להתקשר ולברר על הטלפון שדרכו פונים למי שאחראי על התוכנית...

sok777

New member
בעיקרון,

נואל וליאם היו חברים מאוד מאוד טובים שלו בתקופה שהם התחילו להתפרסם [ומלפני זה] ואז הם חשבו שהוא חבר שלהם בשביל לקבל מהתהילה שלהם. אז הם הפסיקו להיות חברים שלו ומאז התחילה המריבה בערך.. אבל זה קצת יותר מורכב נהיה עם הזמן.

RoySupernova

New member
קחי סרטון שיספר לך קצת

אין לי כוח לחשוב איך להסביר מה הלך איתם.. אני רק יתמצת שהם היו חברים טובים, בעיקר רובי וליאם, ואפילו יש אנשים שמאמינים שבאחת הפעמים שנואל רב עם ליאם הוא חשב להחליף את ליאם ברובי בתור הסולן של אואזיס.. אבל זה נראה לי סתם זיון שכל.. חח בקיצור, רובי העריץ אותם די חזק והוא וליאם היו חברים די טובים ואז הם רבו עוד יותר חזק ועשו במשך השנים המון פרובוקציות אחד נגד השני.. אגב, היו טענות שבכלל כל הריב הזה זה המצאה של השניים שרצו לעשות משהו שיעלה אותם בצורה קבועה לכותרות של הצהובונים- ואין ספק שריבים בתעשייה באמת עושים את זה (לא חסר דוגמאות כמו אואזיס-בלר ואואזיס נגד כל-שאר-העולם) אבל אני לא מאמין שזה המצאה שלהם.. הדברים שנואל ורובי אמרו אחד לשני היו קצת חזקים מדי. הנה איזה סרטון שמספר על חלק מהפרובוקציות וההעלבות ההדדיות בין האחים לרובי: http://youtube.com/watch?v=tlP3BZTdbL8

sha na na revol

New member
לא המציאו,

אבל באמת ניפחו את זה לדעתי, מהסיבה הפשוטה שלא חסר לשניהם פה! או פה שאומרים, מי שצועק יותר לא צודק יותר (הם צריכים להפנים.)

למעלה