שאלום! אני חייבת לציין שהרעיון של הפורום הזה ממש משעשע אותי חחח בכל מקרה.. אני לי.. נעים מאוד!
ש שרוטה במוח New member 6/6/06 #1 שאלום! אני חייבת לציין שהרעיון של הפורום הזה ממש משעשע אותי חחח בכל מקרה.. אני לי.. נעים מאוד!
Purple Mushroom Member 8/6/06 #3 שלום לי ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif . נעים מאוד. ^^ אני אלון . סליחה על העיכוב בברכת שלום וברוכה הבאה לפורום . יש לך חתימה מאוד משעשעת . שכחתי איך קוראים למילה הזאת בעברית (בהקשר למה שרשום בחתימה)
שלום לי ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif . נעים מאוד. ^^ אני אלון . סליחה על העיכוב בברכת שלום וברוכה הבאה לפורום . יש לך חתימה מאוד משעשעת . שכחתי איך קוראים למילה הזאת בעברית (בהקשר למה שרשום בחתימה)
M Music And k0la Girl New member 10/6/06 #6 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני בתאל
פ פ ו ס ט י New member 11/6/06 #7 חחחחחחחחחחחח חמודה! אוקיי אני ועדי נכנסות לפורומים משעשעים... אךךך השיעמום ולפתע את מי עייני רואות? טוב רק רציתי לספר לך שצחקתי לעצמי הרגע... עדי נעלמה לאנשהו
חחחחחחחחחחחח חמודה! אוקיי אני ועדי נכנסות לפורומים משעשעים... אךךך השיעמום ולפתע את מי עייני רואות? טוב רק רציתי לספר לך שצחקתי לעצמי הרגע... עדי נעלמה לאנשהו