go ayala!! ואם מדברים על קרדיט... למה גנבת לי משפט לחתימה?
R Riot Boy New member 17/5/05 #35 go ayala!!../images/Emo168.gif ואם מדברים על קרדיט... למה גנבת לי משפט לחתימה?
G gloom New member 16/5/05 #13 וולקאם../images/Emo66.gif גם אני מכור לסת' ועושה דברהים כוהניים כמוהו (דברים כוהניים רולז )
T Tinkerbell3 New member 16/5/05 #14 .... טוב לדעת שגם בנים אוהבים את סת... ומה עם הבנות את מי אתה הכי אוהב?
T Tinty New member 16/5/05 #18 אני אוהב את זה משולב ההומור הציני של כהן+ההומור החד והרצינות של ריאן+היופי של מריסה
T Tinkerbell3 New member 16/5/05 #19 סאמר הרבה יותר יפה ממריסה!!! יאו והציניות של סת' זה הדבר הכי מדשך בגבר לדעתי!!!! וראין אני אוהבת את האדישות שבו
סאמר הרבה יותר יפה ממריסה!!! יאו והציניות של סת' זה הדבר הכי מדשך בגבר לדעתי!!!! וראין אני אוהבת את האדישות שבו
F f10 New member 16/5/05 #20 ../images/Emo31.gif מריסה פי אלף יותר יפה מסאמר. מה יפה בסאמר? מה כל-כך מיוחד בה?
G gloom New member 17/5/05 #28 סאמר=ג'קי (שנות השבעים)../images/Emo66.gif ואני לא כל כך אוהב את ג'קי אם זה אומר משהו מריסה אני די אוהב אותה|~| (מישה ברטון רולזזזזזזז)
סאמר=ג'קי (שנות השבעים)../images/Emo66.gif ואני לא כל כך אוהב את ג'קי אם זה אומר משהו מריסה אני די אוהב אותה|~| (מישה ברטון רולזזזזזזז)
T Tinkerbell3 New member 17/5/05 #29 אאא... אז זהו שאני נורא אוהבת את ג'קי חחח...אבל זה לא מעיד עלי.. אבל אני אוהבת גם את דונה..בעצם בשנות השבעים אני אוהבת את כולם.. אם כבר משווים לסדרות אז בישבילי סת' הוא צ'נדלר מחברים יחיחיחיח
אאא... אז זהו שאני נורא אוהבת את ג'קי חחח...אבל זה לא מעיד עלי.. אבל אני אוהבת גם את דונה..בעצם בשנות השבעים אני אוהבת את כולם.. אם כבר משווים לסדרות אז בישבילי סת' הוא צ'נדלר מחברים יחיחיחיח
T Tinkerbell3 New member 17/5/05 #43 חחחחח... צודק... אבל עדיין שניהם מצחיקים למרות שצ'נדלר מצחיק יותר
ד דרוסילה1 New member 17/5/05 #30 נכון! מהשניה שראיתי את סאמר אמרתי שהיא קופי ג'קי! אבל אני אוהבת את שתיהן.
F f10 New member 17/5/05 #34 holy shit! בדיוק ראיתי לא מזמן מופע שנות השבעים והאמרתי לעצמי שג'קי ממש מזכירה את סאמר. איו.
F f10 New member 16/5/05 #23 ../images/Emo45.gif תומך בכל מה שאמרת פה לגבי סת' לגבי ריאן ולגבי מריסה (או לגבי צורתה החיצונית.. עד כמה שזה יהיה שטחי)
../images/Emo45.gif תומך בכל מה שאמרת פה לגבי סת' לגבי ריאן ולגבי מריסה (או לגבי צורתה החיצונית.. עד כמה שזה יהיה שטחי)
T Tinkerbell3 New member 16/5/05 #27 אמממ אני בן אדם שיטחי אז איתי זה בסיידר... .... יואו משעמם לי ואין לי כוח לילמוד לבגרות!!!
T Tinkerbell3 New member 17/5/05 #36 אני בת! אבל לונורא אני יכולה להיות גם בן!!!! וניראה לי באמת ניכשלתי בסופו של דבר אבל יש לי ציון הגשה מאה אז זה מכפר..
אני בת! אבל לונורא אני יכולה להיות גם בן!!!! וניראה לי באמת ניכשלתי בסופו של דבר אבל יש לי ציון הגשה מאה אז זה מכפר..
T Tinty New member 17/5/05 #37 ../images/Emo58.gifכל עוד את אוהבת את *ל*ס שלך את יכולה להיות בן עלקס מעצבנת...
A ayala65 New member 17/5/05 #41 דאמ איתך! דיי לרדת עליה כבר... ואני בטוחה שלא הייתי מתנגד לרדת לה! אז שוש