שאלום

שאלום

קוראים לי לינה, ואני בת 14.
אני לא מעריצה ותיקה של הגירלז, אבל לאחרונה שמעתי כמה שירים שלהם וראיתי עד כמה הם מוכשרות. יש להם שירים יפים, הן יפות, והן מסתובבות עם לי היפה מבלו. אשמח אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליהן כדי שאוכל להפוך למעריצה מושבעת.

necky

New member
לינוששש ברוכה הבאה לפורום

לא נורא אני כמוך בדיוק אני לא מעריץ אבל לאחרונה שמעתי שירים שלהם ואהבתי בזכות ספירושששש אני בטוח שתהני פה

sapir aloud555

New member
לינה? ../images/Emo12.gif

היי ברוכה הבאה לפרומינו! פרטים..המ..אם את רוצה אגיד לך במסנג'ר [הנה עוד מנהלת שמתחמקת מאחריות
] כי זה ארוך מידי לכתוב כאן מה כל אחד ואיך הן התחילו הכל.. טוב ננסה בקצרה: הבנות הגיעו מתוכניות טלווזיה שחיפשה כוכבים-"פופסטארס דה ריבלס" [כמו כוכב נולד
] מבין עשרות אלפי אנשים נשארו בגמר 20. 10 בנות- ו10 בנים. עכשיו, כל המתמודדים הנותרים שרו ושרו ושרו [בלע בלע..?] וכל שבוע העיפו מישהו אחר מבין 10 הבנות ו10 הבנים. טוב עברו 5 שבועות, ונותרו 5 בנים ו5 בנות. אבל התחרות לא נגמרה! 5 הבנים נהפכו ללהקה- one true voice ו5 הבנות- girls aloud [כמובן..חח
] שניהם שיחררו סינגל בחג המולד, והתחרות עצמה הייתה- מי יצליח להגיע יותר גבוהה במצעד הבריטי. אז כך שהמכירות קבעו מי ינצח בכל התחרות השמועות הראו שוואן טרו וויס הולכים להביס את הבנות. ולמה זה? כי כל בת מטורפת שתראה 5 בנים "חתיכים" תגיד ביי בנות, אני קונה את הסינגל של הבנים. שהסינגל היה חידוש דביק ומתקתק... מצד שני, הבנות לקחו הכל בדיוק ההפך- [את קוראת עדיין נכון? חח נדרמת באמצע..?] הן לא עשו חידוש, ולא שיר דביק ומתקתק. אלא סינגל ממוקסס בליווי של גיטרות באס רועשות ותופים רועמים בלי סוף. המכירות היו עצומות באותו שבוע. ומה קרה? כנגד כל הסיכוים- הבנות העפילו למקום ה1. שהן דוחקות את וואן טרו וויס למטה עם הזנב בין הרגליים.
כך זה נמשך ל5 שבועות במקום ה1, ושוואן טרו וויס יורדים ויורדים כל שבוע בדירוג... יש לי עוד מלא מלא לכתוב, אבל עדיף שאסיים את זה כאן. אוקיי, ופרטים על הבנות תוכלי לראות בביוגרפיות באתר הזה
מקווה שלא כתבתי את כל זה לחינם...

necky

New member
טוב לי זה לא משנה....

כי אני לא אקרא אבל לינה היא זאת שאכלה אותה

sapir aloud555

New member
היא לא "אכלה אותה"

היא דווקא אמרה לי שקראה ונהנתה במסנג'ר. אז מה אתה בכלל פותח תפה שלך? הא? חייל עלוב!

למעלה