שאלום :]

אני אשיג חיים?!

זו את שמותחת ביקורת על אנשים בכל פורום שאת נמצאת בו(על מכבי אני מסכימה אבל זה לא חשוב...) הקטע הוא, שאת כותבת בפורום שבחיים לא היית בו, את לא יכולה לבוא ולהגיד לאנשים:"מי הומו? נ.ב:אתם ממש מכוערים"! אז תסלחי לי על ההתפרצות(בד"כ אני לא כזאת)אבל יש סיבה טובה מאוד שאני לא אשתוק...חוצזה, חלק מהפורום בכלל לא היה במפגש שצילמו, ואת זו שצריכה להשיג חיים כי את רבה עם אנשים ש"לא בגילך"(להגדרתך!) לילט לכל הפורום...אין לי מושג איך אני אגיע לעוד מפגש...ליאור

אוזיה

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חלילה לא מתחתי ביקורת ומי שלא הבינה התכוונתי שהמפגש נראה רע.. לא שאתן מכוערות.. בעע התקלת את עצמך! ו.. את זוכרת אותי ממכבי? חחחחחחחח כולה כתבתי שם פעם או פעמיים... כנראה שאני באמת משהו :] ולא רבה עם אף אחד............... את רבה עם עצמך בובה :]

אוזיה

New member
האמת

לא התעמקתי בתמונות אני אפילו לא יודעת איך את נראת.... פשוט כל הקטע הזה נראה לא טוב...

netaK

New member
למה היא לא קשורה?

את הגבת לה בהתחלה והיא מגיבה עכשיו, היא פשוט הלכה לראות את הפרק וראתה את ההודעה שלך רק עכשיו ואני בצ´אט...

netaK

New member
../images/Emo41.gifתראי אין לי כוח לריב../images/Emo41.gif

הפורום הוא לדבר על הסדרה וזה מה שנעשה שלגייל יהיו איזה עיניים שהוא רוצה הוא מושלם ופשוט...לא להיגרר או לגרור יותר ללמריבות ולא להעליב, לנסות לפחות

ayaliar

Well-known member
מי זו הסתומה הזאת?

שלום גלית אני איה כשבאים למקום חדש מנסים להיות נחמדים גם אם לא באים ליצור קשרים כל חלק ב שלך מיותר לגמרי, זה לא ממש עושה חשק לאנשים לענות לך וגם התגובות שלך אחרי זה לא היו ממש משהו אני מניחה כשאת אומרת "לא לגיל שלך" את מתכוונת לכך שאת עוד לא הגעת לגיל שלה ושחבל לה בכלל להתווכח עם ילדונת בגילך. פשוט בן אדם אנטיפתי. "רק מי שמבין שיענה לא לבלבל בשכל" מה את שוטרת? רבאק, תפתחי אתרים ותחפשי לבד אם את לא אוהבת אנשים!

../images/Emo45.gif

אתן עדינות מידי
עופי מפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ביי

הילה ר

New member
what if we don´t feel like it

u came here and u r acting like a major bytch , and ur telling us to be quite! u got it all wrong, slut! cause u dont fuck with me and the people in here. understand? and ur the ugly one !

sari7

New member
ממי אם למשהו לא נוח מה שאומרים

עליו פה אז שילך לצ´ט וידבר עם עצמו - וזה היה מכוון ל"אוזיה" ואגב- איזה מן שם זה בכלל?????????

אוזיה

New member
לא ממש אכפת לי מה שאת מבלבלת..

אוזיה כי באתי מהפורום של אוז... יש מבין?!

למעלה