שאלום!

שאלום!

אני חדש אבל יש לי בקשה...:
מישהו יכול להסביר לי על הרמות של הסופר סיינים, להסביר איך הופכים לכל אחת מהדמויות ואם אפשר אז גם להוסיף תמונה בהתאם (רצוי של גוקו) תודה!

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif ביקשת קיבלת...

קודם כל יש את הסיין הרגיל. אחרי שגוקו ממש התעצבן על פריזה כי הוא הרג את קרילין הזעם שלו הפך לאנרגיה... מה שגרם לו להשתנות לסופר סיין. כדי להפוך לסופר סיין אתה צריך לב טהור (לא משנה אם זה טהור טוב או טהור רע) ורמת אנרגיה מסוימת של מעל 100000 אם אני לא טועה. אחר כך מול סל גוהן בעל הכוחות הנסתרים השתנה לסופר סיין 2 כשמעכו לאנדרואיד 16 את הראש. כדי להפוך לסופר סיין 2 צריך הרבה יותר אנרגיה מסופר סיין רגיל וצריך משהו שיעורר את הכוחות הפנימיים שלך. וגוקו בסופו של דבר גם הגיע לדרגה של סופר סיין 3 הוא עושה את זה בפעם הראשונה מול בו השמן כדי למשוך זמן שטראנקס הקטן יוכל להשיג את ראדר הדרגון בולז. כדי להפוך לסופר סיין שלוש צריך להתבונן בתוך האנרגיה העצורה בך עמוק בפנים וצריך ממש להתאמץ. בדרגון בול ג´י טי גוקו הופך לסופר סיין 4 הוא הופך לזה כדי לנצח את בבי ולהציל את העולם שלו. כדי להשתנות לסופר סיין 4 צריך קודם כל להיות סופר סיין ודבר שני צריך זנב כדי להפוך לאוזרו. אוזרו זה הקוף הגדול הזה. ברגע שאתה שולט במצב האוזרו שלך בתור סופר סיין כלומר אוזרו המוזהב (גולדן אוזרו) אתה הופך לסופר סיין 4. יש עוד מצב של סופר סיין אולטימייט או סופר סיין אחד וחצי. זה קורה בפעם לטראנקס לדוגמא כשהוא נלחם בסל. המצב הזה גורם לעלייה עצומה ברמת הכח אבל מוריד את המהירות בצורה משמעותית. לכן טראנקס למרות שהיה חזק מסל המושלם לא יכל לנצח אותו. תמונות יש בגלריה איפה שאתה תחפש. מקווה שעזרתי.

gogumagog

New member
מן הסתם...

אתה אמור להבין שזה סופר סיין 4! ויש לציין שכשהוא הופך לסופר סיין 4, לא רק השיער משתנה, אלה כל הגוף! הוא נהיה מין סייו פראי כזה לבוש במין פרווה אדומה (החלק העליון של הגוף), השיער שלו מתארך (ונשאר שחור) בקיצור... הנה תמונה... יש פה גם את ווגיטה וגוג´טה...

Brolly

New member
לקאזאבובו...

יש התלבטות בקשר לאם הוא משתלט על עצמו אז הוא הופך לסופר סאייה ג´ין 4... בבי השתלט על הצורה שלו אבל הוא לא הפך לסופר סאיין ג´ין 4 אלא נשאר בתור גולדן אוזרו...

king kazabubu

New member
נכון חלקית... ../images/Emo58.gif

בבי שלט במוח של וג´יטה כשהיה בצורה של גולדן אוזרו. אבל זה המוח של וג´יטה שצריך להשתלט על המצב הזה... וג´יטה לא יכל לשלוט על עצמו כי הוא היה נתון תחת שליטת בבי. בגלל זה בבי לא הצליח להעביר את הגוף של וג´יטה לסופר סיין 4. וגוג´יטה עם השיער האדום הוא סופר סיין 5 ולא 4... אז הוא לא דוגמא...

Brolly

New member
מגניב...

ואני חושב שזה סופר סאיין 4... אמרו שסופר סאיין 5 לא קיים...

roychu

New member
די!!! די די די!

כמה פעמים אני אצטרך לכתוב שזה לא סופר סיין 4 זה סופר4 אל תשאלו למה קראו לזה ככה, אבל זה לא מצב של סופר סיאן

ניצול שירשור! למה זה ג´ין?

אני יודע שזה מצלצל יותר טוב כ סופר סיין ג´ין..... אבל יש סיבה לג´ין?

roychu

New member
לא יודע בדיוק למה

אבל קראתי איפשהו, שכל היצורים ביקום הם ג´ין אז היה נאמק-ג´ין סיאה-ג´ין ועוד כל מני ג´ין שאני לא זוכר זנים שהופיעו פרק או שתיים אבל לא אמרו בדיוק למה

Gohan

New member
ג´ין...

ג´ין ביפנית זה "אדם", יענו, סיאה-ג´ין, זה "אדם סיאה", או נאמק-ג´ין אז אדם נאמק, או נאמקי..

למעלה